Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για την ιστοσελίδα...
Άβαταρ μέλους
ARMY

Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από ARMY »

Κάποια οφφτόπικ σβήστηκαν από εμένα. Πολλά από τα υπόλοιπα, κυρίως σχόλια της κεντρικής ας μείνουν όπως είπε κάποιος αδερφός για να θυμόμαστε τι γράφουμε ορισμένοι.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μπραβο στην Αντμιν που εσβησε τα εμετικα σχολια. (σταλιον νομιζω)
Μην το περνετε και πανω σας :lol:

Ενα πραμα να κανεις λαθη, και αλλο να τα διορθωνεις. Ας ωψετε αναλογη συνεχεια.
Εμεις εδωπερα ειμαστε.. Φυλακες.
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Υπάρχουν δυστυχώς κάποιοι συνοπαδοί που επιχαίρουν και διατυπώνουν κακεντρεχή σχόλια εις βάρος αδερφών που υπέστησαν άδικη φυλάκιση και μάλιστα οι περισσότεροι όντες σε κρίσιμη (=εφηβική-νεαρή) ηλικία. Ό,τι χειρότερο δηλαδή, ό,τι θα έπρεπε κατά προτεραιότητα και κατ΄ εξαίρεση να αποτρέπει η κοινωνία και το δικαστικό σύστημα. Ακόμα και δίκαια να έχουν συλληφθεί για το... ειδεχθές έγκλημα πχ της κατοχής πυρσού σε γήπεδο (δεν μιλάω για τον ηλίθιο δυνάμει εγκληματία που εκτόξευσε βολίδα στην κοπέλα της θύρας 8, μιλάω για πυρσό που ΔΕΝ εκτοξεύεται) δεν αξίζουν να τύχουν χειρότερης συμπεριφοράς από αυτήν που τυγχάνουν πχ αυτά τα παληκάρια που κατά τακτά διαστήματα αθωώνονται από το δικαστικό-πολιτικό μας σύστημα: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 58#p585058.
Είμαι σίγουρος πως οι δηλώσεις αυτές έγιναν από ορισμένους συνοπαδούς πάνω στην αγανάκτησή τους για ανάλογες άδικες συμπεριφορές προς άλλα πρόσωπα, χωρίς όμως να συνειδητοποιούν πόσο άσχημη είναι η αντίδρασή τους. Ας μην παρασυρόμαστε σε ενέργειες ή δηλώσεις, που οι ίδιοι αργότερα θα μετανιώνουμε και θα ντρεπόμαστε γι αυτές. Ιδιώνυμα και λοιπές φασιστικής έμπνευσης αηδίες πρέπει να εξαφανιστούν από το λεξιλόγιο όχι μόνο των παοκτσήδων οπαδών αλλά οποιασδήποτε σοβαρής δημοκρατικής κοινωνίας. Και αν εμφανιστούν, σίγουρα δεν πρέπει να αφορούν «εγκλήματα» φιλάθλων! Ας αφορούν πχ ατιμώρητα εγκλήματα βουλευτών!
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Φιλε πολυ φιλοσοφικα το πηρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Παρ 09 Μαρ 2012, 16:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Κι εσύ δεν πας πίσω...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Σχόλια για την κεντρική σελίδα

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Γιατί ρε city boy?το ότι έκατσε και έγραψε με μεστα επιχειρήματα το πήρε φιλοσοφικά;

Sent from my iPhone using Tapatalk..
Άβαταρ μέλους
city_boy

Ενταξει μπορει να τον αδικησα τον φιλο,απλα αυτο το το εκαναν πανω στην αγανακτηση τους εμενα προσωπικα μου την δινει.

Και εγω τρελενομαι,δεν ζηταω ομως ΠΑΟΚτσηδες να σαπισουν στην φυλακη

καλο και αυτο!ο ρειν εσβησε το "πισω απο μια οθονη ολοι μαγκες ειναι" το οποιο το εγραψα για οποιον μιλαει για πρεζες,φυλακες,θανατους και μου εγραψε και εσυ δεν πας πισω.

Come on rainmaker μπαναρε με ξανα αφου το θελεις...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Κατ αρχάς δεν υπήρχε πουθενά καμία αναφορά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με φυλακές ναρκωτικά ή οτιδήποτε.

Υπήρχε η φράση "Πίσω απ το πληκτρολόγιο όλοι μάγκες είναι".

Τη θεωρώ εμπρηστική και ολίγον τί ηλίθια.

Αν τη θεωρούσα μόνο ηλίθια δεν θα την έσβηνα καθώς δεν μου πέφτει λόγος.

Τη θεωρώ όμως και εμπρηστική άρα την έσβησα. 1 + 1 = 2 .

Επιπλέον, πράγματι κι εσύ δεν πας πίσω γιατί έχεις λιώσει το πληκτρολόγιο καιρό τώρα να γράφεις τα ίδια και τα ίδια. Λέω τίποτα παράξενο;

Να είσαι σίγουρος οτι αν αρχίσεις το ίδιο τροπάρι θα σε ξαναμπανάρω.Το πρόβλημα όμως είναι οτι δεν είμαι κολημένος με τα μπαν ή την εξουσία. Για την ακρίβεια δεν νομίζω πως έχω ξαναμπανάρει και κανέναν. Αρα σταμάτα να ασχολείσαι με το γιαλό και δες λίγο τη βάρκα σου.

υ.γ. Απο τη φράση σου "μπάναρε με αφού αυτό θέλεις" ... Φαίνεται ξεκάθαρα και η λανθασμένη εντύπωση που έχετε ορισμένοι για το φόρουμ. Και οχι μόνο για το φόρουμ αλλά και όλο τον ΠΑΟΚ γενικότερα.
Στο φόρουμ όμως που μου πέφτει λόγος, το επισημαίνω. Δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζετε το όλο ζήτημα λες και πρόκειται για αιώνιο και συνεχή καυγά. Άλλο νταλκά δεν έχω απ το να φτιάχνω κοσμοθεωρίες γύρω απ το ποιόν συμπαθώ και ποιόν οχι εδώ μέσα. Άλλο νταλκά δεν έχω απ το να τρίβω τα χέρια μου με ευχαρίστηση μόλις πλακώνομαι με κάποιον.

Σταματήστε να καίτε φλάντζες. Κάποιοι προσφέρουν το χρόνο τους εδώ μέσα και χάνουν ώρες ύπνου και χρήματα. Δεν είμαστε άνεργοι που βρίσκουμε λόγο ύπαρξης στο site για να εφευρίσκουμε προβλήματα (χωρίς να λέω οτι εσείς είστε). Και εγώ είμαι απ τους τελευταίους σ αυτή τη λίστα.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Και εγω την συμπεριφορα σου προς το προσωπο μου την θεωρω κομπλεξικη και ολιγον τι ηλιθια αλλα τι να κανουμε ουδεις αλανθαστος..

αλλο λιωνω στο πληκτρολογιο και αλλο λεω τον αλλο πρεζακια/να σαπισει στην φυλακη κτλ κτλ το οποιο δεν το κανω γιατι πρωτα απ'ολα εχω αυτοεκτιμηση και συνειδηση του οτι ειναι απλα ενα φορουμ.

2-1=1

αντε μπαναρε με τωρα γιατι σε ειρωνευομαι.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Συγγνώμη ρε συ City_Boy, εδώ πέρα είμαστε μια πλατεία που λέμε τη γνώμη και την άποψή μας. Όσο μπορούμε κόσμια και ωραία χωρίς να προκαλούμε. Περνάμε δύσκολες ώρες και σαν κοινωνία και σαν ΠΑΟΚ με αυτά που γίνονται τελευταία και είμαστε όλοι τσαταλιασμένοι αρκετά. Θα ήθελα, σε παρακαλώ πολύ, και συ και όλοι μας να δείχνουμε πιο πολύ σεβασμό στα παιδιά που χάνουν πολλές ώρες κάθε μέρα για να κρατάνε ένα επίπεδο σε αυτό εδώ το site. Υπάρχουν κανόνες ευγενείας που πρέπει να τηρούνται. Δεν λέω να συμφωνείς με τις γνώμες που εκφέρουμε, λέω να λες τη γνώμη σου ωραία και καλά. Ακόμα και αν κάτι κακώς σβήστηκε, δώσε τόπο στην οργή και εξέφρασε το παράπονό σου χωρίς ειρωνίες και προκλήσεις. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι, παλίκαρε. Έγινε ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dinos_Liverpool την Παρ 09 Μαρ 2012, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Ποτε αναφερθηκα εγω σε πρεζακια κλπ; Αν παραδεχεσαι οτι η συμπεριφορα σου εδω και καιρο ειναι επιθετικη,επειδη σε ενοχλουν τα χ θεματα, τοτε πως διαολο ειμαι εγω κομπλεξικος π σε καλω να την αλλαξεις;; Αν ενα στα δυο ποστ σου ειναι ποτισμενα στα νευρα σ φταιω εγω π σ λεω ν αλλαξεις κ να προσεχεις ;;
Άβαταρ μέλους
city_boy

Πρωτον δεν ειπα οτι ειπες εσυ.

Δευτερον οταν εγω λεω οτι το παιζει μαγκας πισω απο μια οθονη καποιος που ευχεται να σαπισει συνοπαδος του πισω απο ενα κελι (ποσες φορες θα την πω ακομα αυτην την προταση) και εσυ το σβηνεις μα πανω απ'ολα λες και εσυ δεν πας πισω,ενω εγω ποτε μα ποτε δεν εχω βρισει η ευχηθει το κακο καποιου,γιατι οπως λεω εχω αυτοεκτιμηση,τοτε τι εισαι ρε φιλε σορρυ?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Εσβησα μια συγκεκριμενη φραση π αφορουσε μαγκες του πληκτρολογιου και δεν ειχε καμια τετοια λεπτομερεια. Δε διαβαζω το ιστορικο εξελιξης ολης της κουβεντας.

Send by me using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
city_boy

Ε τοτε λανθασμενα σβηνεις.

Τελος απο μενα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

.... Δεν αναφερομαι σε ολες τις κουβεντες. Η συγκεκριμενη δεν ειχε τπτ αλλο νωριτερα. Κ αν ξαναγινει παλι θα τ σβησω.

Send by me using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
city_boy

Αδιαφορω πληρως,τα λεμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Paokmania.Gr”