Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond

Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond

Δημοσίευση από nothu »

Με συγκίνησε ο μπαγασακος μωρέ. Με τον ιδρώτα του λέει τα έπαιρνε ο άνθρωπος. Αχ βρε Τάσο μου τοκογλυφε του κέρατα που αγοραζεις χρυσό για να πληρώνει ο κοσμάκης τα χρέη του. Αντε μπουλο και μη ξανά δούμε την ανθυγιεινη μούρη σου.
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Χαχαχαχχαχαχα.... κλασσικός γαύρος επιχειρήματα μηδέν και όταν βρουν τα ζόρια παίρνουν το λομπου
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αλέξης Κούγιας likes this.
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Το τραβελι η Βραχαλη σε πάρα πολλές περιπτώσεις βγαζει μια ξυνιλα όταν μιλάνε από Θεσσαλονίκη και καταγγέλλουν καταστάσεις, τον πουλο μαζί με τον τζάμπα μάγκα τασουλη
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

Ηρωα σε ποιον? στους γαυρους?
Χάρισμα τους, ούτε να αρθρώσει δεν μπορεί, εγώ θα τον έστελνα και στο καλό πριν σηκωθεί ο ίδιος..
Η αντικειμενικοτητα μας έφαγε.. Αλλά δεν γυρνάει να τον ρωτήσει κάνεις τι έλεγαν τα μεσα του πολντο για τα πρωταθλήματα του πρώην..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

paok re niamou έγραψε:Το τραβελι η Βραχαλη σε πάρα πολλές περιπτώσεις βγαζει μια ξυνιλα όταν μιλάνε από Θεσσαλονίκη και καταγγέλλουν καταστάσεις, τον πουλο μαζί με τον τζάμπα μάγκα τασουλη
Έχει γερό βισμα αυτή. Δεν την κουνάει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

kotsidas9 έγραψε:Ηρωα σε ποιον? στους γαυρους?
Χάρισμα τους, ούτε να αρθρώσει δεν μπορεί, εγώ θα τον έστελνα και στο καλό πριν σηκωθεί ο ίδιος..
Η αντικειμενικοτητα μας έφαγε.. Αλλά δεν γυρνάει να τον ρωτήσει κάνεις τι έλεγαν τα μεσα του πολντο για τα πρωταθλήματα του πρώην..
Ναι ήρωα γιατί είπε μλκ ο βλάχος, ενώ μπορούσε να τον κολλήσει στον τοίχο με το εξής απλό.

Δεν μιλάω για το δικό σου κεφάλι Τάσο μου, αλλά για τις βουτιές του Αλέκου του Γιαννακόπουλου κλπ κλπ κλπ κλπ
Δε θέλει μυαλό, τρόπο θέλει να τον στείλεις

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Για πείτε τι παίχτηκε;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

λέγεται και το μουνι βύσμα ?
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Να φύγει και να μην ξανάρθει!!
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Οι υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλίων αλλά λέγανε τασουλη, έπρεπε να του απαντήσουν
Blacksheep

Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond

Δημοσίευση από Blacksheep »

Τον μπουλο και μην ξεχάσεις να κλείσεις και την πόρτα πουστογαυρε θίχτηκε κι όλας 44 έχεις πάρει παλιό μπινε τα 20 μόνο να σε αξίζουν έχεις έρθει Τουμπα και έχεις κλέψει τα δάκρυα μου και τον ιδρώτα τον παιχτών του ΠΑΟΚ 1000000 φορές παλιό€$>#%<}{~>% με ανεβάζεις την πιέσει βραδιάτικα σε δίνουμε και λόγο να μιλάς παλιό μοσχάρι πάνε Κάνε εκπομπή με τον περμαναν ουστ από εδώ απογόνε του ΝΑΤΟ

ΥΓ σόρρυ που βρίζω τόσο πολύ αλλά δεν γίνετε να μας βγάζει κι τρελούς. τόσα χρόνια όλοι οπαδοί ανεξάρτητα τη ομάδα υποστηρίζουν έχουν υποστεί βιασμούς από αυτό το έκτρωμα του μπειραια γήπεδα ο ελληνικός λαος, χρέη Ο ελληνικός λαός, κανάλια, ο ελληνικός λαός μάγκας με την πλάτη μας έγινες άντε στο διάολο
icue

Δημοσίευση από icue »

Παντως ασχετα με το τι εγινε, αυτος ο Βασιλοπουλος εμενα προσωπικα με εκνευριζει αφανταστα. Εχει μεινει στην εποχη των Σπορ του Βορρα. Μια χαρα φτανει ο Κολκας, που λεει τα ιδια πανω κατω, αλλα τα λεει οπως πρεπει, οχι σαν θαμωνας καφενειου. Χανουμε το δικιο μας με τετοιους παλαιολιθικους δημοσιογραφους.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

icue έγραψε:Παντως ασχετα με το τι εγινε, αυτος ο Βασιλοπουλος εμενα προσωπικα με εκνευριζει αφανταστα. Εχει μεινει στην εποχη των Σπορ του Βορρα. Μια χαρα φτανει ο Κολκας, που λεει τα ιδια πανω κατω, αλλα τα λεει οπως πρεπει, οχι σαν θαμωνας καφενειου. Χανουμε το δικιο μας με τετοιους παλαιολιθικους δημοσιογραφους.
Μαζί σου

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πούστη Μητρόπουλε, καλύτερα τρία πρωταθλήματα (+1 κλεμμένο) με λεβεντιά, παρά 44 με ψέμα και πουστιά!
(Όπως έχει φωνάξει σε εκπομπή ο εικονιζόμενος στο avatar μου)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “TV”