Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Re: Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Με συγκίνησε ο μπαγασακος μωρέ. Με τον ιδρώτα του λέει τα έπαιρνε ο άνθρωπος. Αχ βρε Τάσο μου τοκογλυφε του κέρατα που αγοραζεις χρυσό για να πληρώνει ο κοσμάκης τα χρέη του. Αντε μπουλο και μη ξανά δούμε την ανθυγιεινη μούρη σου.
-
Χαχαχαχχαχαχα.... κλασσικός γαύρος επιχειρήματα μηδέν και όταν βρουν τα ζόρια παίρνουν το λομπου
- Μπαρκαρούτσος
- paok re niamou
Το τραβελι η Βραχαλη σε πάρα πολλές περιπτώσεις βγαζει μια ξυνιλα όταν μιλάνε από Θεσσαλονίκη και καταγγέλλουν καταστάσεις, τον πουλο μαζί με τον τζάμπα μάγκα τασουλη
Ηρωα σε ποιον? στους γαυρους?
Χάρισμα τους, ούτε να αρθρώσει δεν μπορεί, εγώ θα τον έστελνα και στο καλό πριν σηκωθεί ο ίδιος..
Η αντικειμενικοτητα μας έφαγε.. Αλλά δεν γυρνάει να τον ρωτήσει κάνεις τι έλεγαν τα μεσα του πολντο για τα πρωταθλήματα του πρώην..
Χάρισμα τους, ούτε να αρθρώσει δεν μπορεί, εγώ θα τον έστελνα και στο καλό πριν σηκωθεί ο ίδιος..
Η αντικειμενικοτητα μας έφαγε.. Αλλά δεν γυρνάει να τον ρωτήσει κάνεις τι έλεγαν τα μεσα του πολντο για τα πρωταθλήματα του πρώην..
Έχει γερό βισμα αυτή. Δεν την κουνάει τίποτα.paok re niamou έγραψε:Το τραβελι η Βραχαλη σε πάρα πολλές περιπτώσεις βγαζει μια ξυνιλα όταν μιλάνε από Θεσσαλονίκη και καταγγέλλουν καταστάσεις, τον πουλο μαζί με τον τζάμπα μάγκα τασουλη
Ναι ήρωα γιατί είπε μλκ ο βλάχος, ενώ μπορούσε να τον κολλήσει στον τοίχο με το εξής απλό.kotsidas9 έγραψε:Ηρωα σε ποιον? στους γαυρους?
Δεν μιλάω για το δικό σου κεφάλι Τάσο μου, αλλά για τις βουτιές του Αλέκου του Γιαννακόπουλου κλπ κλπ κλπ κλπ
Δε θέλει μυαλό, τρόπο θέλει να τον στείλεις
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για πείτε τι παίχτηκε;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paok re niamou
-
- paok re niamou
Οι υποκλοπές τηλεφωνικών συνομιλίων αλλά λέγανε τασουλη, έπρεπε να του απαντήσουν
-
Τηλεοπτικός Σταθμός OPEN Beyond
Τον μπουλο και μην ξεχάσεις να κλείσεις και την πόρτα πουστογαυρε θίχτηκε κι όλας 44 έχεις πάρει παλιό μπινε τα 20 μόνο να σε αξίζουν έχεις έρθει Τουμπα και έχεις κλέψει τα δάκρυα μου και τον ιδρώτα τον παιχτών του ΠΑΟΚ 1000000 φορές παλιό€$>#%<}{~>% με ανεβάζεις την πιέσει βραδιάτικα σε δίνουμε και λόγο να μιλάς παλιό μοσχάρι πάνε Κάνε εκπομπή με τον περμαναν ουστ από εδώ απογόνε του ΝΑΤΟ
ΥΓ σόρρυ που βρίζω τόσο πολύ αλλά δεν γίνετε να μας βγάζει κι τρελούς. τόσα χρόνια όλοι οπαδοί ανεξάρτητα τη ομάδα υποστηρίζουν έχουν υποστεί βιασμούς από αυτό το έκτρωμα του μπειραια γήπεδα ο ελληνικός λαος, χρέη Ο ελληνικός λαός, κανάλια, ο ελληνικός λαός μάγκας με την πλάτη μας έγινες άντε στο διάολο
ΥΓ σόρρυ που βρίζω τόσο πολύ αλλά δεν γίνετε να μας βγάζει κι τρελούς. τόσα χρόνια όλοι οπαδοί ανεξάρτητα τη ομάδα υποστηρίζουν έχουν υποστεί βιασμούς από αυτό το έκτρωμα του μπειραια γήπεδα ο ελληνικός λαος, χρέη Ο ελληνικός λαός, κανάλια, ο ελληνικός λαός μάγκας με την πλάτη μας έγινες άντε στο διάολο
Παντως ασχετα με το τι εγινε, αυτος ο Βασιλοπουλος εμενα προσωπικα με εκνευριζει αφανταστα. Εχει μεινει στην εποχη των Σπορ του Βορρα. Μια χαρα φτανει ο Κολκας, που λεει τα ιδια πανω κατω, αλλα τα λεει οπως πρεπει, οχι σαν θαμωνας καφενειου. Χανουμε το δικιο μας με τετοιους παλαιολιθικους δημοσιογραφους.
Μαζί σουicue έγραψε:Παντως ασχετα με το τι εγινε, αυτος ο Βασιλοπουλος εμενα προσωπικα με εκνευριζει αφανταστα. Εχει μεινει στην εποχη των Σπορ του Βορρα. Μια χαρα φτανει ο Κολκας, που λεει τα ιδια πανω κατω, αλλα τα λεει οπως πρεπει, οχι σαν θαμωνας καφενειου. Χανουμε το δικιο μας με τετοιους παλαιολιθικους δημοσιογραφους.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Πούστη Μητρόπουλε, καλύτερα τρία πρωταθλήματα (+1 κλεμμένο) με λεβεντιά, παρά 44 με ψέμα και πουστιά!
(Όπως έχει φωνάξει σε εκπομπή ο εικονιζόμενος στο avatar μου)
(Όπως έχει φωνάξει σε εκπομπή ο εικονιζόμενος στο avatar μου)