ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
καλο ταξίδι...χαιρόμουν να σε διαβάζω.κουράγιο στους δικους του ανθρώπους.
μπορει να λεω χαζομαρα μπορει σε καποιους να ξενισει αλλα εστω με αυτη την θλιβερη ειδηση ειδα να γραφουν εδω ξανα, ιδρυτικα και μη, ατομα του site που ειναι εδω απο την 1η μερα λειτουργιας του. Αυτο που θελω να πω, ας ειναι αυτο απαρχη για μια καινουρια σελιδα στο site και στο forum, να μπουν αν ειναι δυνατον στην ακρη οι πρωσοπικες εριδες και να κανουμε πραξη το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, μπας και καταφερουμε να κανουμε κατι καλο για την ΟΜΑΔΑ που λατρευουμε. Αν τελικα γινει αυτο θα το χρωσταμε στον Οli....

- ΑποστόληςΑ
Platon έγραψε:VAGGT έγραψε:Το οποιο αποτελεσμα αγωνα ο οποιοσδηποτε τιτλος περναει σε δευτερη μοιρα.
Ο olivares ηταν ,χωρις να θελω να προσβαλλω κανεναν απο τους αρθογραφους που εχουν περασει απο την πρωτη μερα που ανοιξαμε το site,μακραν η καλυτερη πενα.Φυσικα δεν μπορω να μην αναφερω οτι ηταν πανω απ ολα φιλος και αδερφος με ολους οσους τον ξεραμε.Φιλοξενος και ευγενικοτατος.
Δεν εχω λογια.
αυτο γραφτηκε στο fb του
Φιλοι, φιλαθλοι και συνεργάτες του Κωστα σας ενημερώνουμε ότι η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στην εκκλησια του προφήτη Ηλια στην Αγ. Παρασκευή στις 16:00.
Θα είμαστε εκεί να τον τιμήσουμε! Θα είμαστε εκεί να τιμήσουμε τον αδερφό μας, το φίλο μας!!! Δεν έχω λόγια, είμαι βαθιά συγκινημένος...
Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ. Τον Κώστα τον γνώρισα εκεί, στην καφετέρια του Πλάτωνα κάποιον Ιούνη 5 σχεδόν χρόνα πριν. Τα άρθρα του όμως, με την ανάλυση των αγώνων του ΠΑΟΚ, με είχαν αιχμαλωτίσει πιο μπροστά. Νέος, εφυής, με το γνωστό χιούμορ που χαρακτηρίζει τους οξυδερκείς ανθρώπους, απόλυτα φιλικός και ανθρώπινος. Μια μεγάλη απώλεια όχι μόνο για τους συγγενείς και φίλους του, αλλά και για μας τους ηλεκτρονικούς θαυμαστές του, για το φόρουμ το ίδιο.
ΚΑΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΩΣΤΑ!
Εύχομαι την Τετάρτη να είμαι εκεί, δίπλα στο άψυχο - πλέον - σώμα σου, να προσευχηθώ για μια καλή κατάληξη της ψυχής σου.
Μετά τον Stepas, άλλο ένα μέλος του paokmania που γνώριζα έφυγε πρόωρα. Καθήκον μου να τους μνημονεύω πάντα.
- ΑποστόληςΑ
DimisK έγραψε:Και κάτι ακόμα Κώστα μου. Ο θάνατός σου (τι λέω ρε γαμώτο, τι λέω;;;;) κατάφερε και έφερε πάλι στο φόρουμ αγαπημένους φίλους που εμφανίζονται πλέον σπάνια στο paokmania. Όπως κι εγώ. Ανθρώπους όμως που χωρίς να το ξέρουν, είναι συνδεδεμένοι όχι μόνο με τον ΠΑΟΚ και τις αξίες του, αλλά και εξαιτίας της ανθρωπιάς και της ζεστασιάς που βγάζουν από την ψυχή τους κάποιοι άνθρωποι που γνωριστήκαμε εδώ μέσα από το 2008 και πλέον πορευόμαστε μαζί. Μετά από καιρό είδα σημειώματα από παιδιά που δεν τα λέμε πια συχνά. Κι αυτό είναι έργο δικό σου Κώστα. Που μας έφερες πάλι πίσω εδώ, στο σπίτι μας. Γιατί στα δύσκολα, όλοι το σπίτι τους αναζητούν...
+1
- ΑποστόληςΑ
sourmenetes έγραψε: Οποιοι απο τους αθηναιους πανε μπορουνε να κανονισουνε ολοι μαζι.
Έχω δηλώσει εκείνη την ώρα να περάσω το ΙΧ μου απο ΚΤΕΟ. Θα προσπαθήσω αύριο να το αλλάξω το ραντεβού και να πάω από τη δουλειά μου (Μεταξουργείο) κατ' ευθείαν στην εκκλησία. Αν σε βολεύει να βρεθούμε πάρε με τηλ.
- mantzoumis
Πάρα πολύ άσχημα νέα. Ο Oli ήταν ξεχωριστός άνθρωπος και συνοπαδός μας. Δεν τον γνώριζα από κοντά αλλά είχε το δικό του τρόπο να αρθρογραφεί και να τεκμηριώνει τις απόψεις του. Περιμέναμε την ανάλυση του για αυτά που βλέπουμε και αυτά που δε βλέπουμε στον Π.Α.Ο.Κ. μας. Διαφορετικός, καυστικός, μοναδικός. Λυπάμαι πολύ για τον ξαφνικό χαμό του και εύχομαι κουράγιο στην οικογένεια του.
Καλό ταξίδι φίλε Oli.
Καλό ταξίδι φίλε Oli.
Καλό ταξίδι Κώστα.
Αιωνία σου η μνήμη.
Συλληπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους.
Έννοιωθα ότι μου μιλούσε κάποιος φίλος κάθε φορά που διάβαζα τα ποστ σου.
Ό,τι και να πουμε είναι λίγο.
Αιωνία σου η μνήμη.
Συλληπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους.
Έννοιωθα ότι μου μιλούσε κάποιος φίλος κάθε φορά που διάβαζα τα ποστ σου.
Ό,τι και να πουμε είναι λίγο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τρί 04 Μαρ 2014, 10:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
ΑποστόληςΑ έγραψε:Μετά τον Stepas, άλλο ένα μέλος του paokmania που γνώριζα έφυγε πρόωρα. Καθήκον μου να τους μνημονεύω πάντα.
Stepas...;
Το θυμάμαι και αυτό το nick...
Γαμώτο...
Μου φαινεται απιστευτο!...
Δεν το χωραει ο νους μου!....
Ακομα και τωρα...
Γιατι ρε παλικαρι μου?.....
Ακομα και τωρα...
mpafos4 έγραψε:Μου φαινεται απιστευτο!...
Ακομα και τωρα...
Ακριβως το ιδιο.
Ενω το εμαθα εχθες,σημερα το πρωι μπηκα στο paokmania
να δω αν ο oli εγραψε τιποτα για τον Στεφενς.
κουραγιο στους δικους του ανθρωπους.
Ούτε για ματς, ούτε για τίτλους, ούτε για προπονητές και ποιοι φταίνε.
Ένα αντίο στον Κώστα που πήγε με τους άλλους αετούς πρόωρα και άδικα.
Πρώτη φορά λυπάμαι τόσο πολύ για άνθρωπο που δεν γνώριζα.
Καλό Παράδεισο, για εμάς είσαι ακόμα εδώ μέσα από τα μνημειώδη κείμενά σου.
Λυπάμαι που δεν έφυγες με μια χαρά από την αγαπημένη μας ομάδα...
Και λίγες μέρες πριν μας ευχαριστούσε όλους έναν έναν για τις ευχές για τα γενέθλιά του...
Buen viaje querido condor...
Ένα αντίο στον Κώστα που πήγε με τους άλλους αετούς πρόωρα και άδικα.
Πρώτη φορά λυπάμαι τόσο πολύ για άνθρωπο που δεν γνώριζα.
Καλό Παράδεισο, για εμάς είσαι ακόμα εδώ μέσα από τα μνημειώδη κείμενά σου.
Λυπάμαι που δεν έφυγες με μια χαρά από την αγαπημένη μας ομάδα...
Και λίγες μέρες πριν μας ευχαριστούσε όλους έναν έναν για τις ευχές για τα γενέθλιά του...
Buen viaje querido condor...
tsipaoktsi έγραψε:ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΑΙΜΕ, ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ !
Καλό ταξίδι Oli ....
Καλό ταξίδι
- falconakis