Μάκης Χάβος
Re: Μάκης Χάβος
Το avatar του Zappa που είναι; Μου έλειψες δαβατζή των θρεντακίων.
[youtube]EaCCKrpCQDM&feature=related[/youtube]
[youtube]EaCCKrpCQDM&feature=related[/youtube]
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Θέλω προπονητή που να κερδίζει. Ο χαβος το κάνει.
Θέλω προπονητή που να ρισκάρει γιατι ΠΑΟΚ είσαι. Ο χαβος το κάνει.
Θέλω προπονητή που να δίνει ευκαιρίες στους μικρούς. Ο χαβος το κάνει.
Θέλω προπονητή που να αγαπάει την ομάδα. Ο χαβος το κάνει και αυτό!!!
Θέλω, θέλω, θέλω...
Συγχαρητήρια Μάκη Χαβο. Αν είχες και λύσεις στο ρόστερ πιστεύω θα είμασταν πιο ψηλά!!!
Θέλω προπονητή που να ρισκάρει γιατι ΠΑΟΚ είσαι. Ο χαβος το κάνει.
Θέλω προπονητή που να δίνει ευκαιρίες στους μικρούς. Ο χαβος το κάνει.
Θέλω προπονητή που να αγαπάει την ομάδα. Ο χαβος το κάνει και αυτό!!!
Θέλω, θέλω, θέλω...
Συγχαρητήρια Μάκη Χαβο. Αν είχες και λύσεις στο ρόστερ πιστεύω θα είμασταν πιο ψηλά!!!
όχι και κανείς, όχι και κανείς...όπως ξεκίνησε σαν υπηρεσιακός προπονητής και μας τον φορτώσανε για όλη την χρονιά, έτσι και τώρα στο μουλωχτό και με εβραικές μεθόδους προπαγάνδας πάνε να τον μονιμοποιήσουνgeorge aspromayros έγραψε:Στη προκειμενη περιπτωση δεν ειχαμε ΄΄μια΄΄ για προπονητη μεγαλης αξιας...
Κανεις δεν ειπε οτι θα κρατησουμε το Χαβο....
τι θα πει προσπαθεί;...πάει στις προπονήσεις, δεν παρατάει την αποστολή στους εκτός έδρας αγώνες για να πάει να πιει καφέ, και κατεβάζει 11άδα;...υποχρέωση του είναι να προσπαθεί, για αυτό πληρώνεται...πόσο χαμηλά έχετε ρίξει τα στάνταρ σας πια, και μόνο το ότι υπάρχει στον πάγκο σας φτάνει για να τον αποθεώσετε;george aspromayros έγραψε: το παιδι προσπαθει κ αυτο κ μονο κερδιζει το σεβασμο...
πέρσι και πρόπερσι είχες περισσότερουςgeorge aspromayros έγραψε: με παρα πολλους τραυματιες..βασικοτατους παιχτες!
το ίδιο συμβαίνει όλες τις χρονιέςgeorge aspromayros έγραψε: με απληρωτους μεχρι χθες παιχτες..
με τι πράμα, με αμφιβόλου αξίας πάγκο;....από που βγαίνει αυτό, επειδή βγήκε το είπε το γίδι ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης για να δικαιολογήσει την ασχετοσύνη του (έχω λέει πολλούς παίχτες και δεν ξέρω τι να τους κάνω!!!) το κάναμε θέσφατο;...αυτοί οι αμφιβόλου αξίας πέρσι θα έπαιρναν πρωτάθλημα αν δεν υπήρχε Σπάθας...όχι και να τους βρίζουμε για να καλύψουμε το κάθε διανοητικά καθυστερημένο φιλαράκι του Ζαγοράκη που μας φορτώνει στον πάγκοgeorge aspromayros έγραψε: με αμφιβολου αξιας παγκο...δεν τους εφερε..τους βρηκε!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
υποκλινομαι σε παρα πολλα απο αυτα που λες συμφωνω.....
δεν εχουμε λεφτα ειπαμε να παρουμε αλλο προπονητη αλλα οχι και να θεοποιουμε το χαβο τον απειρο....που παμε να τον κανουμε ντε κ καλα εμπειρο ...καλος χρυσος αλλα μεχρι εκει...και συχαρητηρια για την καλη ευρωπαικη πορεια....
ενα μεντασιον προπονητικο πλανο αλλα σαντος βλεπουμε
οταν περσι παραλιγο να παρουμε το πρωταθλημα....
φετος δε το κυνηγαμε καν...εχει χαθει εδω κ 2 μηνες....

δεν εχουμε λεφτα ειπαμε να παρουμε αλλο προπονητη αλλα οχι και να θεοποιουμε το χαβο τον απειρο....που παμε να τον κανουμε ντε κ καλα εμπειρο ...καλος χρυσος αλλα μεχρι εκει...και συχαρητηρια για την καλη ευρωπαικη πορεια....
ενα μεντασιον προπονητικο πλανο αλλα σαντος βλεπουμε
οταν περσι παραλιγο να παρουμε το πρωταθλημα....
φετος δε το κυνηγαμε καν...εχει χαθει εδω κ 2 μηνες....

μπορώ εγώ να το πω...κάποιος προπονητής (όχι κάποιος άλλος προπονητής γιατί το άλλος σημαίνει πως και ο Χάβος προπονητής είναι) θα πήγαινε καλύτερα...πολύ καλύτερα..Karelias έγραψε:1. Στο σύνολο των παιχνιδιών που έχει από τότε που ανέλαβε, στο σύνολο ξαναλέω, δεν μπορεί να πει κανείς ότι κάποιος άλλος προπονητής θα πήγαινε καλύτερα.
είπαμε, πέρσι είχαμε περισσότερους, και στο τέλος αν δεν υπήρχε Σπάθας θα παίρναμε πρωτάθλημαKarelias έγραψε: 2. Έχει να αντιμετωπίσει τόσους τραυματισμούς και δεν βγάζει μιλιά. Ούτε μια φορά τον άκουσα να μιλάει ''για τις απουσίες που μας στοίχισαν'' όπως έκαναν κάτι Κούπερ και κάτι τέτοιοι.
μη με κάνεις να στους μετρήσω για να καταλάβεις πως δεν είναι 14 αλλά τουλάχιστον 20...μην επαναλαμβάνετε τις μαλακίες του προπονητή του Αστέρα ΤρίποληςKarelias έγραψε: 3. Δεν είναι μονο οι τραυματισμοί, ο άνθρωπος καλείται να βγάλει 3 διοργανώσεις με ένα ρόστερ 14-15 ουσιαστικά ατόμων. Όποιος νομίζει ότι αυτό είναι εύκολο ας κοπιάσει.
ναι, ο Χάβος ένωσε την ομάδα, είναι αλήθεια...της έδωσε όραμα βασικά, για αυτό...Karelias έγραψε: 4. Επί των ημερών του, εγώ βλέπω μια ομάδα που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πανυγηρίζει στα γκολ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
συμφωνώKarelias έγραψε: Επί των ημερών του, βλέπουμε έναν Κλάους, ξεχασμένο από όλους να είναι ασσίστ-γκολ-ασσίστ.
διαφωνώ...3 χρόνια ο Κοντρέρας έτσι είναι...ο λόγος που φέτος φαίνεται περισσότερο είναι γιατί ο ΠΑΟΚ έχει χάσει την σοβαρότητα του με αποτέλεσμα να πέφτει περισσότερη δουλειά στα μπακ...πέρσι δεν φαινόταν τόσο γιατί πολύ λιγότερες φορές φτάνανε οι αντίπαλοι μέχρι το σημείο που να χρειαστεί να επέμβει, αυτό είναι όλοKarelias έγραψε: Επί των ημερών του, βλέπουμε τον καλύτερο Κοντρέρας που είδαμε ποτέ.
κάτσε, για να καταλάβω, εννοείς πως ο Χάβος έμαθε στον Βιερίνια μπάλα;Karelias έγραψε: Επί των ημερών του, βλέπουμε τον καλύτερο Βιεϊρίνια που είδαμε μέχρι τώρα.

2 παίχτες που δεν είναι έτοιμοι για να παίξουν, που παίζοντας κάνουν ζημιά στον ΠΑΟΚ και ζημιά στην καριέρα τους (πόσο χρόνος λες να πάρει στην κερκίδα για να αρχίσει το κράξιμο στον Τσουκαλά και να τον μετατρέψει σε έναν νέο Μπαλάφα;)Karelias έγραψε: Επί των ημερών του, έστω και από ανάγκη, βλέπουμε 2 παίχτες από τις ακαδημίες να πρωοθούνται στην 1η ομάδα.
ποιος τον καταδιώκει;...ειδικά τον Χάβο οι αθηναίοι δημοσιογράφοι (που ξέρουμε πόσο πολύ κόπτονται για το καλό του ΠΑΟΚ) έχουν γαμηθεί να τον παινεύουν...και μόνο αυτό θα πρεπε να μας ψυλλιάζει για την αξια του...όταν οι Καρπετοπουλέοι θέλουν κάτι στον ΠΑΟΚ, κατά 99% δεν πρέπει να το θέλουμε εμείςKarelias έγραψε: 6. Λάθη κάνει. Φυσικά. Αλλά είναι ο 3ος προπονητής σε μία σεζόν που ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει, εκτός από τα δικά του προβλήματα και μία πρωτοφανής ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ από 3ους.
κατά τα άλλα "κανείς δεν λέει να μείνει μετά το καλοκαίρι", έτσι;Karelias έγραψε: 9. Όλα τα παραπάνω, δεν είναι λιβάνισμα ή ευχολόγιο. Κι εγώ πιστεύω ότι ο άνθρωπος, θα πρέπει να αντικατασταθεί σαν 1ος προπονητής το καλοκαίρι, αλλά αν πάρει κύπελο, ποιος θα τον αντικαταστήσει;
μην μπερδεύεσαι, η προπονητική αξία του Φοιρού είναι μεγαλύτερη απ του Χάβου (και θα φανεί όταν φύγει απ τον ΠΑΟΚ, όπως φαίνεται με το άλλο το γίδι τον Δερμιτζάκη που μας τον παρουσίαζαν σαν τον μεγάλο κόουτς ταλέντο που θα μάθει τον ΠΑΟΚ να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο...που ν τος τώρα;...η ΑΕΛ τον απέρριψε ως λίγι!, ο Νιόνιος τον απέρριψε ως λίγο! και έφτασε στον Αστέρα Τρίπολης...δεν ξέρω ρε γαμώτο, αλλά εγώ δεν πιστεύω πως προπονητές που τους απορρίπτει η ΑΕΛ ως λίγους για το επίπεδο της κάνουν για τον ΠΑΟΚ...δεν ξέρω, μπορεί να κάνω λάθος)Karelias έγραψε:Ίσως το μονο που τους αξίζει είναι ένας Φοιρός, ξέρω γω, δεν ξέρω.
Κι όταν πέρσυ αποκλείστηκες από τη χερενφειν φέτος είσαι στους 32 του Γιουρόπα......
αφήστε τις συγκρισεις....
πριν 2 χρόνια κράζατε τον Σάντος και τώρα που έφυγε παρακαλάτε να γυρίσει.... σας έχω σιχαθεί πια....
οι ίδιοι και οι ίδιοι.... με τις ίδιες και τις ίδες παπαριες.... απλά ονόματα αλλάζεται στα ποστ σας τα οποία δεν διαφέρουν καθόλου από τα πρότυπα μηνύματα του "οδηγού σωστού κραξίματος".
Ο άνθρωπος νικάει τα παιχνίδια, μας ξαναέκανε ομάδα ενώ παρέλαβε τα αποδητήρια λίγο πριν μπει και το κόκκινο φωτάκι από εξώ, έφερε ηρεμία, μας πέρασε στους 32 της Ευρώπης για μόλις 2η φορά στην ιστορία μας, στην Ελλάδα είμαστε μόνοι 3οι ενώ και στο κύπελλο είμαστε μέσα στους στόχους μας έχοντας πάρει καλό αποτέλεσμα στο καραισκάκη και έχοντας τη ρεβανς στην Τούμπα.
Τι άλλο θέλετε ρε;;;; Άντε πια ξεκολλήστε...
αφήστε τις συγκρισεις....
πριν 2 χρόνια κράζατε τον Σάντος και τώρα που έφυγε παρακαλάτε να γυρίσει.... σας έχω σιχαθεί πια....
οι ίδιοι και οι ίδιοι.... με τις ίδιες και τις ίδες παπαριες.... απλά ονόματα αλλάζεται στα ποστ σας τα οποία δεν διαφέρουν καθόλου από τα πρότυπα μηνύματα του "οδηγού σωστού κραξίματος".
Ο άνθρωπος νικάει τα παιχνίδια, μας ξαναέκανε ομάδα ενώ παρέλαβε τα αποδητήρια λίγο πριν μπει και το κόκκινο φωτάκι από εξώ, έφερε ηρεμία, μας πέρασε στους 32 της Ευρώπης για μόλις 2η φορά στην ιστορία μας, στην Ελλάδα είμαστε μόνοι 3οι ενώ και στο κύπελλο είμαστε μέσα στους στόχους μας έχοντας πάρει καλό αποτέλεσμα στο καραισκάκη και έχοντας τη ρεβανς στην Τούμπα.
Τι άλλο θέλετε ρε;;;; Άντε πια ξεκολλήστε...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Στις αρχές της σεζόν 1996-97 ο Ρολφ Φρίνγκερ (πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ) αφήνει την Στουτγκάρδη για να αναλάβει την Εθνική Ελβετίας και η διοίκηση δίνει προσωρινά την ομάδα στον βοηθό του, μέχρι να βρει τεχνικό. Ο υπηρεσιακός με τα αποτελέσματα του γίνεται μετά από μερικούς μήνες μόνιμος και τελειώνει την χρονιά κατακτώντας το κύπελλο Γερμανίας! Την επόμενη χρονιά φτάνει ως τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων και σήμερα στα 50 του είναι στο τιμόνι της Εθνικής Γερμανίας. Ιωακείμ και εκείνος (Γιόακιμ Λεβ), Ιωακείμ και ο Μάκης Χάβος! Βρε λες;
Σωτήρης Μήλιος SportFM
Σωτήρης Μήλιος SportFM
Μια διευκρίνιση Τεράτιε,τον Δερμιτζάκη δεν το απέρριψε λόγω της ικανότητας του η αελ,αλλά λόγω των οπαδών(λέμε τώρα
) της..

όχι και κόκκορας ρε συ, καν' το κανά ισοβίτη τουλάχιστον...8emis4 έγραψε:teratios2, no hard feelings, απλά σου το είχα άχτι από πέρυσι, τόσο ξύδι δεν αντέχεται ρε συ!.
κατά τα άλλα, φαντάσου το ξενέρωμα που έφαγα όταν συνειδητοποίησα πως ο λόγος που στήριζε ο Ζαγοράκης τον Σάντος δεν ήταν πως τον πίστευε για προπονητή αλλά γιατί είχε καλές προσωπικές σχέσεις μαζί του (κοινώς, ήταν φίλος του)...
βεβαίως συνεχίζω να πιστεύω και φέτος πως ο τρόπος που πρέπει να αναπτυχθεί ο ΠΑΟΚ είναι ορθολογικός...σοβαρό, ΚΑΝΟΝΙΚΟ, προπονητή που θα στηριχθεί για 2-3 χρόνια, επιτελείο τεχνοκρατών σε όλα τα ποστα, ευρωπαικό τρόπο οργάνωσης...αυτό που βλέπουμε φέτος απέχει πολύ απ' αυτό, είναι πισωγύρισμα και όχι πορεία προς τα μπροστά...δυστυχώς, σιγά σιγά ή γρήγορα γρήγορα ο ΠΑΟΚ ξεχνάει αυτά που έμαθε 3 χρόνια και επιστρέφει στο βλαχομπαρόκ της ψωροκώσταινας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teratios2 την Κυρ 23 Ιαν 2011, 16:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: