Μario Beretta
Re: Μario Beretta
Το ποσο γιδια ειμαστε φαινεται απο τα μμε και τους αρδ τωρα...ΟΛΑ τον εκθειαζαν οταν ηρθε με τις τακτικες τους ,με την τεχνολογια και τα μεσα που χρησιμοποιουσε..Ακομα δεν εφυγε και τον εχουν ξεφτιλισει μιλαμε...
Αυτοι ειμαστε....
Τοτε δεν μιλουσαν ,τωρα λυθηκε η γλωσιτσα τους..
Αυτοι ειμαστε....
Τοτε δεν μιλουσαν ,τωρα λυθηκε η γλωσιτσα τους..
-
Maximus έγραψε:Αμα ερθει ο Αγγελαρας, θα δακρυσω απ'τη χαρα μου...Ειμαι αγγελοσκυλο, δεν το κρυβω... Ελα ρε Θοδωρε, καν΄το θαυμα...

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-0D3cotZvAc&hl=en_GB&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-0D3cotZvAc&hl=en_GB&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Τώρα μας λένε ότι ο Ζήσης ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απομάκρυνση του Μπερέτα!!!
Μια άλλη παράμετρος που δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα, ίσως και να εξηγούνται πολλά έτσι για τις σχέσεις των 2 ανδρών, που δεν είναι απαραίτητο να είναι στα άκρα.... Ίδωμεν....
Μια άλλη παράμετρος που δεν είχε ακουστεί μέχρι τώρα, ίσως και να εξηγούνται πολλά έτσι για τις σχέσεις των 2 ανδρών, που δεν είναι απαραίτητο να είναι στα άκρα.... Ίδωμεν....
Εγω πιστευω τουλαχιστον τελικο τσου λου.Και δισεκατομυρια στα ταμεια.Ο ανθρωπας ειναι ο απεσταλμενος του Θεου στη Γη.ronaldo έγραψε: αν ερθει ο αγγελος θα φερει προκριση πιστευω (τουλαχιστον στους ομιλους του ουεφα) και πολλα εκατομυρια στα ταμεια
δεν νομιζω κανενας αλλος να ειναι καταλληλοτερος αυτη την στιγμη
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Τώρα ακούω στο ραδιόφωνο ότι ο Μπερέτα ζητάει όλο το συμβόλαιο μαζί με τα λεφτά των συνεργατών του και δεν φεύγει...και λέει ότι αν θέλετε κάθομαι και με πληρώνετε ....και o Δερμιτζακης λέει έχω συμβόλαιο με τον Πανθρακικό ...και πληρώστε τον Πανθρακικό για να μείνω ελεύθερος.
Μάλλον πάμε για Αναστασιάδη...αλλά κολάι...γιατί έχει προηγούμενα με το φιλαράκι του Ζαγοράκη τον Πουρλιοτόπουλο
...θα δούμε....
Ο Ζαγοράκης θέλει Δερμιτζάκη τέλος...
Μάλλον πάμε για Αναστασιάδη...αλλά κολάι...γιατί έχει προηγούμενα με το φιλαράκι του Ζαγοράκη τον Πουρλιοτόπουλο

-
Έλα Ζαγοράκη, βγάλε στη φόρα τη διεύθυνση του Beretta, αφού πουλάει τρέλα, πούλα του κι εσύ.
και μια αλλη πτυχη ο ζαγορακης δεν βρεθηκε δημοσια με τον μπερεττα ποτε ουτε μια φωτογραφια ουτε καν στην παρουσιαση του ηταν παρων...
Fantomas έγραψε:Τώρα ακούω στο ραδιόφωνο ότι ο Μπερέτα ζητάει όλο το συμβόλαιο μαζί με τα λεφτά των συνεργατών του και δεν φεύγει...και λέει ότι αν θέλετε κάθομαι και με πληρώνετε ....και o Δερμιτζακης λέει έχω συμβόλαιο με τον Πανθρακικό ...και πληρώστε τον Πανθρακικό για να μείνω ελεύθερος.
Μάλλον πάμε για Αναστασιάδη...αλλά κολάι...γιατί έχει προηγούμενα με το φιλαράκι του Ζαγοράκη τον Πουρλιοτόπουλο...θα δούμε....
σσσσσσσσσσ, μην τα λες αυτα τωρα...Εχουμε λεφτα θα τους εξοφλησουμε ολους και θα παρουμε προπονητη..
ΥΓ.Αυτη την στιγμη μιλαει ενας που ελεγε τον καμπανη -ετοιμο - ναι αυτον με το δανεικο κοτερο , προεδρεε...!!!

Α,ρε πουστη μου...
marley 4 έγραψε:και μια αλλη πτυχη ο ζαγορακης δεν βρεθηκε δημοσια με τον μπερεττα ποτε ουτε μια φωτογραφια ουτε καν στην παρουσιαση του ηταν παρων...

- trelopaoki444
- DimisK
- Επικοινωνία:
Σωστό. Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο...marley 4 έγραψε:και μια αλλη πτυχη ο ζαγορακης δεν βρεθηκε δημοσια με τον μπερεττα ποτε ουτε μια φωτογραφια ουτε καν στην παρουσιαση του ηταν παρων...
Jeremy αυτή η εμφάνιση που δείχνεις είναι στο πλαίσιο της δουλειάς. Δεν βρέθηκαν όμως μαζί σε κάποια παρουσίαση ή σε μια εκδήλωση, να φωτογραφηθούν μαζί εν γνώση τους. Περί αυτού πρόκειται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimisK την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 15:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.