Μario Beretta

yiannisPAOKitalia

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Ε, όχι ακριβώς..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Τελειώνει ο Μπερέτα, σκέψεις για Ρεχάγκελ!

http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... d=33064681

Αν δε βγεί παππάς για Αναστό, Φοιρό η Αλέφαντο, οι δημοσιογράφοι απλά απέτυχαν...
:nairepaok:
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

jeremy4

δημοσια εννοω επισημα να τον στηριξει δηλαδη
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Beretta αφου το ξερεις,αφου σου το 'πα,πως τα @@ του Ζηση θα παρεις δεν σε φτανουν θες και τα δικα μας?
Σκεψου το καλα...
Καλλιο 2 και στο χερι παρα 1000000 και ποιος ξερει που... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

επειδή ανεβαίνουν οι σφυγμοί ...και έχει και ζέστη... ας πάρει κάποιος τηλέφωνο στην Μικράς Ασίας να ζητήσει να ξανά τσεκάρουν και τα φαξ...γιατί μέσα σε αυτό τον χαμό ποτέ δεν ξέρεις...

Γιάννη θα το κλειδώσεις το τόπικ και θα πληρώσεις? ή θα συνεχίσεις με Μπερέτα ?

Άντε έχουμε παιχνίδι...ΤΣΟΥ ΛΟΥ
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Παράπονα λέει έχει και ο Μπερέττα γιατί οι παίχτες του ζήτησαν να μειώσει ρυθμούς στις προπονήσεις, και τελικά τους μείωσε λέει στο 50%.
Άβαταρ μέλους
odynet

Δημοσίευση από odynet »

Δεν είναι καλή μέρα για την ομάδα μας σήμερα,η αλλαγή προπονητή off season θα μας πάει πίσω (αγωνιστικά και οικονομικά) και αυτό το ξέρει και η διοίκηση.Πήρε ένα μικρό ρίσκο με την πρόσληψη του Μπερέτα,δεν βγήκε και τώρα παίρνει ένα ακόμα μεγαλύτερο για να ρεφάρει...Η απορία του μέσου ΠΑΟΚτσή θα παραμείνει το γιατί αφού τελικά αναγκαζόμαστε σε καταστάσεις ακροβασίας,δεν το κάναμε συνειδητά με εγνωσμένο προπονητή ή/και καλύτερες μεταγραφές.Σωστά,θα πω εγώ,πήγαμε συγκρατημένα αλλά να που τελικά θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε αποζημιώσεις και συμβόλαια πρώην και νυν προπονητικών Team και να ξεκινάμε με μειονέκτημα σε σχέση με τους άλλους.

Το κακό είναι ότι οι πιθανότητες να δικαιωθεί το νέο ρίσκο είναι αντικειμενικά λίγες.Τα πειράματα με τους προπονητές είδαμε που κατέληξαν,σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και αβάντα από εμάς,πέρυσι.Σε λιγες μέρες δίνουμε ένα σημαντικό (αν και σίγουρα όχι το πιο σημαντικό) ματς και η λογική λέει ότι όταν μια ανέτοιμη και μπερδεμένη ομάδα αντιμετωπίζει μια επίσης ανέτοιμη αλλά ανώτερης ποιότητας και ταχύτητας,θα χάσει γιατί δεν έχει να αντιπαρατάξει κάτι.

Δε ξέρω πόσο καλός ή κακός ήταν ο Μπερέτα αλλά οι κόντρες αποδυτηρίων μεταξύ παικτών και προπονητών είναι συνηθισμένο φαινόμενο.Μου κάνει εντύπωση πως σε παλιότερες περιπτώσεις οι ΖΖ,όντας πρώην παίκτες,στήριξαν τον προπονητή ενώ τώρα πήγαν με το μέρος των ποδοσφαιριστών.Νομίζω πως αφού τελικά απολύθηκε πάει να πει πως εκτίμησαν ως πολύ σοβαρά κάποια πράγματα,με την εμπειρία τους και πήραν τη δύσκολη απόφαση.

Και κάτι τελευταίο.Παρότι έχω πολλά χρόνια που μένω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη,έχω μεγαλώσει στη Νότια Ελλάδα.Το να είσαι ΠΑΟκτσής (ή ΠΑΟΚτζής,όπως κι εγώ είχα συνηθίσει να με φωνάζουν,μικρή σημασία έχει) "εδώ" είναι εντελώς διαφορετική κατάσταση από το "εκεί",είσαι μια ζωή μειοψηφία και δακτυλοδεικτούμενος,ενώ η ομάδα σου πιο συχνά σε "κρεμούσε" παρά σε έκανε υπερήφανο.Τα τελευταία 2-3 χρόνια η πορεία του ΠΑΟΚ έδωσε τέτοια χαρά στα απανταχού ΠΑΟΚια που δε μπορείτε να φανταστείτε,αν δεν έχετε ζήσει την "καταπίεση" των γαυροβάζελων σε όλο της το μεγαλείο.Χαιρετίσματα λοιπόν στα αδέρφια από την υπόλοιπη Ελλάδα,να ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα υποστεί μια μικρή περίοδο απαξίωσης μέχρι να βρει το δρόμο του αλλά να μην ανησυχούν:και πάλι εδώ θα είναι,να παλεύει για διακρίσεις και καταξίωση,με έντιμα μέσα,με το σπαθί του και μόνο.
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

Fantomas έγραψε:Γιατί οι μεταγραφές άργησαν Ζαγοράκη και χάθηκαν οι στόχοι και γίναν μεταγραφές μόνο από τον μάνατζερ Σέλουκ? Γιατί δεν γίναν 3 ποιοτικές μεταγραφές όπως είπε ο Βρύζας στην συνέντευξη τύπου?
τι εγινε ρε φιλε φαντομα τωρα κραζουμε ? οταν εκραζα εγω με εκραξες να πουμε :mrgreen: ...
δεν ηταν μονο οι μεταγραφες που δεν καναμε ενω πουλησαμε 18.500 διαρκειας και φυγανε και ποσοι παιχτες αλλα γενικα μια τραγικη διαχειριση της παε ΦΕΤΟΣ ...

ξυπνατε ... :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

400.000 ακατεβατα θελει...!!! και 150.000 ο πανθραξ + το συμβολαιο του Δερμιτζακη, ...χρημα ,πολυ χρημα ρεει...!!
yiannisPAOKitalia

Fantomas έγραψε:επειδή ανεβαίνουν οι σφυγμοί ...και έχει και ζέστη... ας πάρει κάποιος τηλέφωνο στην Μικράς Ασίας να ζητήσει να ξανά τσεκάρουν και τα φαξ...γιατί μέσα σε αυτό τον χαμό ποτέ δεν ξέρεις...

Γιάννη θα το κλειδώσεις το τόπικ και θα πληρώσεις? ή θα συνεχίσεις με Μπερέτα ?

Άντε έχουμε παιχνίδι...ΤΣΟΥ ΛΟΥ
Δε βρίσκω τα κλειδιά ρε.. Aλλά τελικά, και θα το κλειδώσω, και δε θα πληρώσω, ΠΑΟΚ είσαι!
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Καλα ρε φερνεις το Μπερετα απ την Ιταλια.
Του κλεινεις συμβολαιο.
Του δινεις την ομαδα στη προετοιμασια και τον απολυεις σε 23 μερες.
Τωρα ΔΕΝ θες να πληρωσεις και την αποζημίωση?!?!?!?!?!?!?!?
ΠΟΙΟΣ θα φταιει αν ο Μπερετας κατσει πάνω στο συμβολαιο του?
Ή μήπως είναι προδότης? Ή μηπως κοιμόταν με την ασπρομαυρη στολή πάνω απο το παιδικό του κρεββατάκι? Ή πίναμε καφεδάκι μαζί του Δυτικές Συνοικίες και μας πουλούσε πρόλογο και παοκστηδιλίκι?

Ελεος δηλαδη ώρες ώρες με τους ερασιτεχνισμούς....

ΠΑΡΤΕ Σ Ο Β Α Ρ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!

ο ΠΑΟΚ έχει αναγκη ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.

ΠΑΟΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ!!!
ΦΤΑΝΟΥΝ!!!
yiannisPAOKitalia

Αν εγώ σε προσλάβω υπάλληλο στο μαγαζί μου κι εσύ μου το διαλύσεις, μόνο αποζημίωση δε θα πάρεις, κι ας είσαι από την Ιταλία..
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Steenage έγραψε:
Fantomas έγραψε:Γιατί οι μεταγραφές άργησαν Ζαγοράκη και χάθηκαν οι στόχοι και γίναν μεταγραφές μόνο από τον μάνατζερ Σέλουκ? Γιατί δεν γίναν 3 ποιοτικές μεταγραφές όπως είπε ο Βρύζας στην συνέντευξη τύπου?
τι εγινε ρε φιλε φαντομα τωρα κραζουμε ? οταν εκραζα εγω με εκραξες να πουμε :mrgreen: ...
δεν ηταν μονο οι μεταγραφες που δεν καναμε ενω πουλησαμε 18.500 διαρκειας και φυγανε και ποσοι παιχτες αλλα γενικα μια τραγικη διαχειριση της παε ΦΕΤΟΣ ...

ξυπνατε ... :evil: :evil:

Steenage είσαι φιλαράκι και ξέρω ότι δεν το πήρες προσωπικά....έκανα υπομονή πάρα πολύ... είπα στον εαυτό μου σκάσε...σηκώθηκα έφυγα και πήγα και διακοπές 5 μέρες να ηρεμήσω....αλλά νομίζω ότι ονειρεύομαι και δεν είναι αλήθεια όλα αυτά...ζω ένα εφιάλτη και θα ξυπνήσω κάποια στιγμή...

Μπράβο και στον Μοϊκανό για την αντρίκεια στάση που κρατάει....

Steenage κάνε ένα βίντεακι με ΠΑΟΚ πριν παίξουμε με τον Αγιαξ με αυτό το σάουντρακ
[youtube]MwPb7g_BlXQ[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fantomas την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

+100000 γιάννη ιτάλε

Τον πήραμε να πάει μια ομάδα στο Τσού λού και αυτός την πήγε απο το κακό στο χειρότερο...

Μόνο με τα χέρια που δε την πιάναν τη μπάλα στα μάτς, λές και κάναν προπόνηση στην ηλιθιότητα.

Και θέλει και αποζημίωση για τη ζημίωση?
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ωραία μπίζνα έχει στήσει ο Μπερέτα. Όλος ο κόσμος ζεί απο τη δουλειά του και αυτός ζεί απο τις αποζημιώσεις. Σαν εισοδηματίας ενα πράμα... 20 μέρες εδώ, 20 μέρες εκεί και βγάζει όσα θα βγάλω εγω μέσα σε 100 χρόνια. Ωραίος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”