Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
σήμερα το παρόν τόπικ δικαιώνει το λόγο ύπαρξής του. Μπράβο guardian
Είμαι πεπεισμένος πως από τους 3 που ανέφερες gurdian, οι 2 απλά τρολλάρουν το φόρουμ, ή απλά είναι κάτω των 16..
Δεν εξηγείται διαφορετικά..
Δεν εξηγείται διαφορετικά..
Ο baneprelevic361 είναι ενήλικας κι σπουδάζει να γίνει αθλητικογράφος κατά δήλωσή του. Ο βερνίκος και ο πουρουπουπού θα μοιάζουν τιτάνες της διανόησης μπροστά του.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Αθλητικογράφος με λάθη ολκής στην ορθογραφία.
Μόνο στον ΠΑΟΚ ("τυχαίνουν") αυτά.
Μόνο στον ΠΑΟΚ ("τυχαίνουν") αυτά.

Εγώ επειδή δε τα είχα παρατηρήσει αυτά ελπίζω να έχουν σβηστεί ως σχόλια.
Είναι εξοργιστική η κρίση (και καλά) αντικειμενικότητας και ΥΠΟΥΛΗ προσπάθεια συμψηφισμού καταστάσεων ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
Είναι εξοργιστική η κρίση (και καλά) αντικειμενικότητας και ΥΠΟΥΛΗ προσπάθεια συμψηφισμού καταστάσεων ΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Διαπιστώθηκε πως από το απόγευμα δεν λειτουργει σωστά το σύστημα σχολιασμού στην κεντρικη σελίδα.
Ελπίζουμε σύντομα να επιλυθει το ζήτημα...
Υπομονή και κατανόηση από όσους προσπαθουν και δε μπορούν να σχολιάσουν.
Τα δύο έχουν σίγουρα σβηστεί, μιας και είχαν γίνει και report.giapas έγραψε:Εγώ επειδή δε τα είχα παρατηρήσει αυτά ελπίζω να έχουν σβηστεί ως σχόλια.
Του shaman4 εγώ δεν το έχω πετύχει πουθενά.
Ή μου διέφυγε (οπότε όποιος το δει ας πατήσει το θαυμαστικό=αναφορά) ή έχει σβηστεί από άλλον mod.
- Stallion
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Το πρόβλημα έχει λυθεί και πλέον μπορεί ο κάθε χρήστης να σχολιάσει σε ολα τα κείμεναStallion έγραψε:Διαπιστώθηκε πως από το απόγευμα δεν λειτουργει σωστά το σύστημα σχολιασμού στην κεντρικη σελίδα.
Χαρά στο κουράγιο σου. Προσωπικά θα το σκεφτόμουν πολύ αν θα έλυνα το πρόβλημα, ειδικά σήμερα.... 

Τα οφτοπικ ποσταρίσματα εδώ μέσα θα σβηστούν όταν σβηστούν τα απαράδεκτα σχόλια από την κεντρική.
Ενημερωτικα, καμια σχεση δεν εχω με το υποκειμενο των σχολιων της κεντρικης
του χω στειλει και πμ να αλλαξει nick , ουτε καν απαντησε
ελπιζω να γινει κατι σ αυτη την κατεθυνση απο τους διαχειριστες γιατι γινεται μπερδεμα...
καλο βραδυ
του χω στειλει και πμ να αλλαξει nick , ουτε καν απαντησε
ελπιζω να γινει κατι σ αυτη την κατεθυνση απο τους διαχειριστες γιατι γινεται μπερδεμα...
καλο βραδυ
- Vonapartis
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω με μερικούς είναι γιατί ενώ στους άλλους είναι στην κριτική και το μπινελίκι συνέχεια, μόλις διαβάσουν κάτι εναντίον τους τα παίρνουν στο κρανίο. Οταν κριτικάρεις και κατηγορείς κάποιους να είσαι έτοιμος και εσυ για αντίστοιχες πράξεις. Το αλάθητο, το υπέρτατο και το αιώνια σωστό, δεν το έχει κανείς.
ΑδερφεARMY έγραψε:Τα οφτοπικ ποσταρίσματα εδώ μέσα θα σβηστούν όταν σβηστούν τα απαράδεκτα σχόλια από την κεντρική.
Εδω περα αυτος ειναι ο ρολος του τοπικ και διαφωνω στο να διαγραφουν.
Να τα βλεπουμε , να θυμομαστε τα λαθη μας- σας, που η ανοχη και η υπερμετρη ελευθερια λογου μας οδηγησαν οχι μονο στο να εκφραζονται τετοιου ειδους σιχαμενων εμετικων αποψεων, αλλα και να σπευδουν δεκαδες να τις επευφημουν με τα + τους.
Ειμαι καθετος να διαγραφει οτιδηποτε απο αυτο το τοπικ.
....
Και συνεχιζω.
Οταν ελεγα εγω οτι οσα γραφεται επηρεαζουν και τα λοιπα, και τα οσα ανεχεστε μπορει να πρερμηνευθουν και να επηρεασουν δραματικα , αυτα εννουσα.
Να μη σας τυχει να το παθει συγκενικο σας προσωπο και τοτε, και μονο τοτε θα καταλαβεται τη σημαινει η λεξη ΑΔΙΚΙΑ.
Οταν ομως ανεχεσαι, μετα τα δεχεσαι.
Αυτο το ξερατο + - που εκφραζεται στο συγκεκριμενο αρθρο του ζαγορακη ειναι το αποτελεσαμ της μακροχρονιας πολιτικης του σαιτ να επαινει τα μα και μου και οχι τα ντου.
ΞΕρω οτι δεν θελατε να περασετε κατι τετοιο και απλα θελατε να λεγονται ολες οι αποψεις,
αλλα οπως βλεπετε πολλοι καταχραζονται αυτο το προνομιο για να εκφρασουν το αρρωστημενο μυαλο, τα κομπλεξ και τα νευρα τους σε ενα διαδικτυακο τοπο που πολλοι ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΟΚ (ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)
ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ + - , ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΔΙΔΑΧΤΕΙ ΠΑΟΚ
.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ? Η ΑΚΟΜΑ?
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Σχόλια για την κεντρική σελίδα
Σε ολα απο τα παραπάνω αδερφε Έχεις δίκιο.......ΌΧΙ όμως για τα οφφτοπικ.
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Sent from my iPhone using Tapatalk..
Σε τετοιες φασεις,παντα θα υπαρχουν και οι μαγκες του πληκτρολογιου...
στην κεντρικη βεβαια να το διαβασει πολυ κοσμος να παρω και λαικ να ακουστει η αποψη μου ρε αδερφε
στην κεντρικη βεβαια να το διαβασει πολυ κοσμος να παρω και λαικ να ακουστει η αποψη μου ρε αδερφε