Θέμα γυμναστή είναι ... τον Καρύδα μην ξεχνάς τον είχε διώξει ο γαύρος και ήρθε σε εμάς....γιατί τον έδιωξε άραγε ποτέ δεν μάθαμε...trel@menos έγραψε:οι θλασεις κολητικες ειναι?
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Εγω παντως για καλο και για κακο αρχισα τρεξιμο.μιστερ μπολονι μαι φον ις 6976565434 κολ μι ιφ γιου νιντ μι μαστορα.και δεν θελω λεφτα κατι σφραγισματακια να με κανεις.
che4 έγραψε:επι 12 μηνες 3,6 εκατ. ευρω και το παοκμανια γινεται φλωριδης....tigon4 έγραψε:πλακα πλακα αμα καθε μελος του φορουμ πληρωνε μεσω paysafe 15 ευρω συνδρομη στο paokmania με τα λεφτα να καταληγουν στην ΠΑΕ....το μανια εχει 20.000 περιπου χρηστες αρα καμια 300.000 ευρω.
ανετα το παοκμανια χαριζε μια μεταγραφη στον ΠΑΟΚ χαχαχαχαχα![]()
![]()
... ο σερβερ ειναι ελλαδα η θα μας την πει η εεα οτι δεν μπορουμε να επενδυσουμε στον ΠΑΟΚ
![]()
![]()
![]()
Εγώ πάλι λέω να θυσιάσουμε τον Παρασάνταλο ( κάτι σαν την Ιφηγένια στο ποιό όμορφο )xristos14 έγραψε:Προσευχηθείτε εσείς, εγώ φορτώνω δυο γελάδια στο Ντάτσουν και τρέχω στο Δίον για θυσίες..ρε που φτάσαμε
μόνο έτσι θα πάρουμε δεκάρι
ετσι και παρουμε 10ρι θελω 20 σελιδες ποστ σερι απο σανδαλο χωρις παρεμβασεις απο κανεναν...δε θζσιαζουμε κανενανtheo G4 έγραψε:Εγώ πάλι λέω να θυσιάσουμε τον Παρασάνταλο ( κάτι σαν την Ιφηγένια στο ποιό όμορφο )xristos14 έγραψε:Προσευχηθείτε εσείς, εγώ φορτώνω δυο γελάδια στο Ντάτσουν και τρέχω στο Δίον για θυσίες..ρε που φτάσαμε
μόνο έτσι θα πάρουμε δεκάρι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- trel@menos
Κι επειδη ξεφυγαμε επανερχομαστε...
Μιλαμε για μεταγραφες!!
ΥΓ. Για τι πραγμα μιλαμε???

Μιλαμε για μεταγραφες!!
ΥΓ. Για τι πραγμα μιλαμε???
Καλα αν τυχον φερουν κανα μουσλιμοβιτς πρεπει να παραιτηθουν ολοι οσοι ειχαν την παραμικρη σχεση με το θεμα των μεταγραφων φετος ομολογωντας την ανικανοτητα τους.
πλακα πλακα φερτε το αλανι πισω γιατι δεν αντεχω να βλεπω σακη με φανελα ΠΑΟΚ
Φαντάζομαι οτι μετά και την τρίτη (!!!) "κλεισμένη" μεταγραφή που χάλασε (αλλιώς λέγεται και φάπα...) δεν πρόκειται να δώσουν άλλο όνομα αν δεν πέσουν οι υπογραφές... Βέβαια την ευθύνη για τα ξεφτιλίκια δεν πρόκειται κανένας να την αναλάβει... Και πότε ανέλαβε κάποιος οποιαδήποτε ευθύνη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να το κάνει και τώρα άλλωστε... Αλλά τέλοσπάντων...!! Το θέμα είναι ότι αν δεν πέσουν τζίφρες όνομα δεν μαθαίνουμε... Οπότε μην ξημεροβραδιάζεστε τζάμπα εδω μέσα...
Υ.Γ. Δε λέει να ποτιστεί και εκείνος ο γ@μημ3νος ο βασιλικός μπάς και πέσει και λίγο νεράκι στην καημένη τη γλάστρα... Περιμένει και εκείνος ο κοντός ψαλμός να ακουστεί το αληλούια αλλά μάταια προς το παρόν...
Υ.Γ. Δε λέει να ποτιστεί και εκείνος ο γ@μημ3νος ο βασιλικός μπάς και πέσει και λίγο νεράκι στην καημένη τη γλάστρα... Περιμένει και εκείνος ο κοντός ψαλμός να ακουστεί το αληλούια αλλά μάταια προς το παρόν...