Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Denis Stracqualursi αμα ψαχνεις βρισκεις!!!!!απο αλλο σαιτ κλεμενο αλλα δειτε βιντεο με αυτον παικτη που ειναι ελευθερος επειδη θελει να ερθει στην ευρωπη....
- khaledfreepaok
[youtube]TOxVS4_8U2I[/youtube]
Νταξει δεν τρελαθηκα κιολας..
Και μην ξεχναμε οτι ο παικτης πρεπει να εγκλιματιστει αμεσα γιατι με Καλους εκτος δεν υπαρχει αλλος βασικος!
Νταξει δεν τρελαθηκα κιολας..
Και μην ξεχναμε οτι ο παικτης πρεπει να εγκλιματιστει αμεσα γιατι με Καλους εκτος δεν υπαρχει αλλος βασικος!
Γύρισα τώρα και στο δρόμο είχα ένα σφίξιμο ότι θα έβλεπα τελικά βαγγελάκη στον ΠΑΟΚ.
Αντ'αυτού ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
Πρέπει να είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟΣ για να μπορέσεις να βρεις σε ολο τον πλανήτη παλτό μεγαλύτερο από τον βαγγελάκη.
Και τα δικά μας τα καμάρια το κατόρθωσαν.ΕΥΓΕ.
Εγώ στην υποδοχή θα πάω αλλά θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά παγκοσμίως που ο παίκτης θα φύγει πίσω με το ίδιο αεροπλάνο.
Κουράσατε μάγκες της διοίκησης.Τον οικονομικό έλεγχο για να προχωρήσουμε στα περαιτέρω...

Αντ'αυτού ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.
Πρέπει να είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟΣ για να μπορέσεις να βρεις σε ολο τον πλανήτη παλτό μεγαλύτερο από τον βαγγελάκη.
Και τα δικά μας τα καμάρια το κατόρθωσαν.ΕΥΓΕ.
Εγώ στην υποδοχή θα πάω αλλά θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά παγκοσμίως που ο παίκτης θα φύγει πίσω με το ίδιο αεροπλάνο.
Κουράσατε μάγκες της διοίκησης.Τον οικονομικό έλεγχο για να προχωρήσουμε στα περαιτέρω...
- georgedoulk
Αυτο πάλι απο που προκύπτει;;;felipe14 έγραψε:Denis Stracqualursi αμα ψαχνεις βρισκεις!!!!!απο αλλο σαιτ κλεμενο αλλα δειτε βιντεο με αυτον παικτη που ειναι ελευθερος επειδη θελει να ερθει στην ευρωπη....
- soflodoras
Λιγο υπομονη ρε παιδια.
Ας μη γκρινιαζουμε για πραγματα που ειναι εκτος της δικης μας πραγματικοτητας και ας μην αφοριζουμε.Δε γινεται να τα ξερουμε ολα.Δεν ειναι football manager η διοικηση μιας ομαδας.
Ας περιμενουμε και θα δουμε.Αν η ομαδα ειναι μεσα στους στοχους της τι μας πειραζει αν εχεις αλλαγη τον Μπαλαφα και οχι τον Σανκαρε.Μεχρι τωρα η ομαδα παει καλα.Εχει μεταλλο σπανιο για τα ελληνικα δεδομενα.Εχει φτιαξει ονομα στην ευρωπη και προχωραμε.Αν αυτο αλλαξει ας κραξουμε.
Μεχρι τωρα η ομαδα εχει κανει 3 μεταγραφες: Γεωργιαδης-Λαζαρ-Ρομπερ,που απο οτι φαινεται υπολογιζονται απο τον προπονητη.
Εγω πιστευω οτι θα γινουν κι αλλες.Λιγο ηρεμια και οχι τοσο επαρση στις αποψεις μας.
Ας μη γκρινιαζουμε για πραγματα που ειναι εκτος της δικης μας πραγματικοτητας και ας μην αφοριζουμε.Δε γινεται να τα ξερουμε ολα.Δεν ειναι football manager η διοικηση μιας ομαδας.
Ας περιμενουμε και θα δουμε.Αν η ομαδα ειναι μεσα στους στοχους της τι μας πειραζει αν εχεις αλλαγη τον Μπαλαφα και οχι τον Σανκαρε.Μεχρι τωρα η ομαδα παει καλα.Εχει μεταλλο σπανιο για τα ελληνικα δεδομενα.Εχει φτιαξει ονομα στην ευρωπη και προχωραμε.Αν αυτο αλλαξει ας κραξουμε.
Μεχρι τωρα η ομαδα εχει κανει 3 μεταγραφες: Γεωργιαδης-Λαζαρ-Ρομπερ,που απο οτι φαινεται υπολογιζονται απο τον προπονητη.
Εγω πιστευω οτι θα γινουν κι αλλες.Λιγο ηρεμια και οχι τοσο επαρση στις αποψεις μας.
-
dimitris1408
δεν μασ πειραζει αυτο, η παντελης ελειψη προγραμαμτισμου πειραζει, η καθολου προεργασια, κ η κοροιδια με σαπακια σαν τον μαντζιο κ τον παπαδοπουλο. αμα ειναι να παρουμε κ οποιον αλλο επαιζε εθνικη με ζαγορακη κ βρυζα
- soflodoras
Ποιος λεει οτι δεν εχει γινει προγραμματισμος?Τα περι μαντζιου και τα περι παπ,ποιος σας ειπε οτι αληθευουν 100%.Τοσα χρονια παοκτσηδες δεν εχετε καταλαβει οτι οι αρδ μπορουν να γραφουν οτι θελουν?
Ο Γαύρος φέτος έκανε μεταγραφές... κι εμείς θλάσεις
και πάλι μας πέρασε
11 θλάσεις εμείς, 12 μεταγραφές ο γαύρος

11 θλάσεις εμείς, 12 μεταγραφές ο γαύρος
Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
Δεν θα επεφτες ; ξέχνας γρήγορα μου φαινετε και με ζαγορ την πρώτη χρονια με σαρδέλες σωθηκαμε 2 αγωνιστικές πριν το τέλος αγωνιστικά θα πεφταμε για πλάκα χωρίς ζαγορ δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε κα μην ακούω την μεγάλη χαζομαρα ΠΑΟΚ είσαι ναι ΠΑΟΚ είσαι αλλα αν έχεις τεράστια χρέη και λαμόγια στην διοίκηση η διάλυση είναι πολυ εύκολη ....che4 έγραψε:ομάδα από τον υποβιβασμό στη Δ εθνική, για να μην ξεχνιόμαστε.
μην υποτιματε ετσι την ομαδα μας ρε... ποιος θα σε ριξει δ εθνικη θες να καταρευσει πραγματικα η χωρα...λιγο αυτοπεποιθηση ειμαστε μεγαλη δυναμη και δεν το καταλαβαινουμε...ειμαστε πολυ μεγαλοι για τον μυτογκα σε τελικη
και γω θα ηθελα Μουσλι αλλα στον φετινο ΠΑΟΚ με τοσο σκληρες προπονησεις θα ηταν μονιμος σε θλασεις...
τα σπορια στο πρωτοσελιδο δειχνουν ποσο σημαντικος ειναι ο παπαδοπουλος
παιζει και στις 3 θεσεις
ειναι πλουσιος σε εμπειριες
ειναι προσιτος οικονομικα
το μετροσπορτ τον εχει με τον πουγιολ
εχουμε χασει τα αυγα και τα πασχαλια λεω εγω
τα σπορια στο πρωτοσελιδο δειχνουν ποσο σημαντικος ειναι ο παπαδοπουλος
παιζει και στις 3 θεσεις
ειναι πλουσιος σε εμπειριες
ειναι προσιτος οικονομικα
το μετροσπορτ τον εχει με τον πουγιολ
εχουμε χασει τα αυγα και τα πασχαλια λεω εγω
η εξεδρα γραφει για οικονομου η κανακουδη.....
θεε μου δεν ειμαι καλα θα παω στον τρελλογιατρο....
βρε παλικαρια με τον κανακουδη θα χτυπησουμε την τοτεναμ?
θεε μου δεν ειμαι καλα θα παω στον τρελλογιατρο....
βρε παλικαρια με τον κανακουδη θα χτυπησουμε την τοτεναμ?
Ο Γάβρος δεν έκανε μεταγραφές...έκανε τις καλύτερες μεταγραφές της ιστορίας του κατ'εμέ σε μαζικότητα.Πλάκα σπάει μαζί μας το παχύδερμο.GI4NNEN4 έγραψε:Ο Γαύρος φέτος έκανε μεταγραφές... κι εμείς θλάσειςκαι πάλι μας πέρασε
![]()
11 θλάσεις εμείς, 12 μεταγραφές ο γαύρος![]()
![]()
![]()
- kataramenos5
Π Έλα Ζήση τι κάνεις
Ζ Τι να κάνω ρε Παντέλο κοιμάμαι ήσυχος. Ξέρεις τι ώρα είναι?
Π Τρεις το ξημέρωμα.
Ζ Και τι με πήρες ρε?
Π Πήρα να δω αν έκλεισες χάφ γιατί ζορίσανε τα πράγματα.
Ζ Εγώ ρε?Εσύ ήταν να κλείσεις χαφ.
Π Εγώ ρε?Εγώ ψάχνω για φόρ.
Ζ Τι λες ρε, πάς καλά?
Π Εεε… Σκ…. τα κάναμε.
Ζ Τέλος πάντων Μιας και ξύπνησα θα έρθω
να τα πούμε από κοντά. Πού είσαι?
Π Στο Ρέμο.
Ζ Και τι κάνεις ρε στο Ρέμο Τετάρτη ξημερώματα
Π Σκάουτινγκ
Ζ Σκαουτινγκ στο Ρέμο ,τι λες ,τα χάσες?
Π Είναι ο Μούσλι εδώ…
Ζ Τι να κάνω ρε Παντέλο κοιμάμαι ήσυχος. Ξέρεις τι ώρα είναι?
Π Τρεις το ξημέρωμα.
Ζ Και τι με πήρες ρε?
Π Πήρα να δω αν έκλεισες χάφ γιατί ζορίσανε τα πράγματα.
Ζ Εγώ ρε?Εσύ ήταν να κλείσεις χαφ.
Π Εγώ ρε?Εγώ ψάχνω για φόρ.
Ζ Τι λες ρε, πάς καλά?
Π Εεε… Σκ…. τα κάναμε.
Ζ Τέλος πάντων Μιας και ξύπνησα θα έρθω
να τα πούμε από κοντά. Πού είσαι?
Π Στο Ρέμο.
Ζ Και τι κάνεις ρε στο Ρέμο Τετάρτη ξημερώματα
Π Σκάουτινγκ
Ζ Σκαουτινγκ στο Ρέμο ,τι λες ,τα χάσες?
Π Είναι ο Μούσλι εδώ…