Συμφωνώ φίλε μου και μπραβο για αυτήν σου την κουβέντα, ετσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι.Kranatos έγραψε:Αδερφέ μου Στάθη επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου..stathis73 έγραψε:Αδελφέ εγώ δεν λέω ιστορίες μιλώ πάντα με αυτά που βλέπω και ξέρω και απο την μέχρι τώρα πορεία του παίκτη είναι αστείο να μιλάμε για το αν αξίζει ποδοσφαιρικά-αγωνιστικά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, οσο για τους μερικούς ζητώ συγνώμη αν τους προσέβαλα, αλλά το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από όλα και όλους.
Προσωπικά θεωρώ την υπερηφάνεια της ομάδας πάνω και από το κατά καιρούς συμφέρον της..
9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Κάθε φορά που ένα τοπικ έπιανε το νούμερο 500!!! Βάζαμε λουκέτο και άρχιζε άλλο. Σε αυτο γιατί το συνεχίζουμε; Δεν κάνω παρατήρηση. Άντε να κλειδώνει και να ανοίξει ... Στο μέλλον
Άντε να ησυχάσουμε όλοι μας απο λογιστές και υποστηρικτές. Άντε για μπάνιο και δροσερά νερά... Μιας και τα ποτά έγιναν μνημονια και δεν λέει... Άντε να ξανά μιλήσουμε για μπάλα, όπως αρμόζει σε ένα φόρουμ οπαδικο.
Άντε να ξανα στην συσπείρωση για το καλό της ομάδος. Η ζωή είναι δύσκολη και δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει σαν κράτος.
Ενωμένοι και με μια φωνή ΠΑΟΚ... Θα είμαστε καλα!!!
Ενωμένοι και πολλές φωνές ΠΑΟΚ... Θα είμαστε μέσα στην μύρια προβλήματα!!!

Άντε να ησυχάσουμε όλοι μας απο λογιστές και υποστηρικτές. Άντε για μπάνιο και δροσερά νερά... Μιας και τα ποτά έγιναν μνημονια και δεν λέει... Άντε να ξανά μιλήσουμε για μπάλα, όπως αρμόζει σε ένα φόρουμ οπαδικο.
Άντε να ξανα στην συσπείρωση για το καλό της ομάδος. Η ζωή είναι δύσκολη και δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει σαν κράτος.
Ενωμένοι και με μια φωνή ΠΑΟΚ... Θα είμαστε καλα!!!
Ενωμένοι και πολλές φωνές ΠΑΟΚ... Θα είμαστε μέσα στην μύρια προβλήματα!!!
Τα πράγματα είναι απλά: ή κόβεις τις εξυπνάδες και τις ειρωνίες ή τρως ένα ειρωνικότατο μόνιμο μπαν και ξαναηρεμούμε. Για μένα είναι ένα κουμπάκι υπόθεση.Kranatos έγραψε:Αφού είμασταν φιμωμένοι τόσο καιρό..kataramenos5 έγραψε:Τέσσερεις μέρες ούτε ένα πόστ?Αργοσβήνουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας..
Εδώ είμαστε πλέον όμως δυνατοί και αμάσητοι..![]()
Σάλπι παίξε γερά στο γιούρο μπας και σε αγοράσει κανένας ανώμαλος και ησυχάσουμε..
Βουντού βουντού, βουντού βουντού και δύο μαύρα δώρα, βάλε γκολ την παρασκευή να πας σε άλλη χώρα..
Στάθη αδερφέ πες τις ιστορίες σου για το πόσο θα βοηθήσει ο μετρίου αναστήματος (μην πω κοντός και θεωρηθεί ύβρις και ξαναλείψουμε καμιά βδομάδα) αλλά τους μερικούς μην τους μπλέκεις στην κουβέντα..
Γιατί μετά θα σε μπλέξουνε και οι μερικοί και στην τελική τη γενική εμπλοκή θα τη φάω εγώ ξανά..
DC δε νομίζω να έχεις κανένα παράπονο..
Κοσμιότατος..
Σήμερα απλώς στην χαρίζω. 2η φορά δεν θα το κάνω.
Τα παραπάνω ισχύουν για όλους.
- sourmenetes
- Moderator
Το κουμπακι πατηθηκε...Ειρωνεις και επιθεσεις...Kranatos έγραψε:Αδερφέ μου Στάθη επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου..stathis73 έγραψε:Αδελφέ εγώ δεν λέω ιστορίες μιλώ πάντα με αυτά που βλέπω και ξέρω και απο την μέχρι τώρα πορεία του παίκτη είναι αστείο να μιλάμε για το αν αξίζει ποδοσφαιρικά-αγωνιστικά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, οσο για τους μερικούς ζητώ συγνώμη αν τους προσέβαλα, αλλά το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από όλα και όλους.
Προσωπικά θεωρώ την υπερηφάνεια της ομάδας πάνω και από το κατά καιρούς συμφέρον της..
εορπτολ να δεις τι γέλια έχουν πέσει με την πάρτη σου και γενικά με τις κωλοτούμπες που έχουν γίνει εδώ μέσα κατά καιρούς..
Πηγαινε εσυ για μπανακι τωρα λογω επιθεσης σε μελος και ασε τους αλλους να κανουνε τις κωλοτουμπες.
sourmenetes
- kataramenos5
Σάλπι-σε και φύγαμε για τους 4
επειδή το
επειδή το
πριν απο κάτι μήνες έπιασε.Σε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι οπου κι εκεί όλοι μας είχαν ξεγραμμένους.Σάλπι-σε και φύγαμε για τους 32.
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Άντε ρε σαλπι πετά το γκολακι να βρεθεί κανένας "ανωμάλος" να σε πάρει.....
:):):)
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
πιστευω ειμαστε σε κατασταση γουιν γουιν...σχετικα παντα///ειτε μενει και ανανεωνει και με το κουρεμα συμβολαιου παιρνουμ εναν καλο ...ειτε φευγει και απο αυτα που γλιτωνουμε ..λογικα παιρνουμε 3...
σημερα γκολακι....ετσι κι αλλιως πισω ειναι αργοσαυροι..
σημερα γκολακι....ετσι κι αλλιως πισω ειναι αργοσαυροι..
Από τον Σαλπιγγίδη αν φύγει από τον ΠΑΟΚ δε θα πάρουμε φράγκο κατανοείστε το μερικοί. Του χρωστάμε πάνω από εκατομμύριο. Θα μας τα χαρίσει σε ένα μεγάλο ποσοστό και θα πάει στην ευχή του Θεού, ΑΝ φύγει.

Διαβάζεις τι λες ή απλά τα λες;Photis έγραψε:Από τον Σαλπιγγίδη αν φύγει από τον ΠΑΟΚ δε θα πάρουμε φράγκο κατανοείστε το μερικοί. Του χρωστάμε πάνω από εκατομμύριο. Θα μας τα χαρίσει σε ένα μεγάλο ποσοστό και θα πάει στην ευχή του Θεού, ΑΝ φύγει.
Αμα σου χαρίσουν εσένα ένα εκατομύριο που χρωστούσες, είναι σαν να μη παίρνεις τίποτα;

Και είσαι και μέντιουμ ότι δε θα δώσει και τίποτα η ομάδα του...
Μπράβο! Μαθηματικός και με κληρονομικό χάρισμα!

Ο Σάλπι δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Θα είναι ηλίθιος αν το κάνει και δεν μοιάζει να είναι.
Απλώς, θα φράγκα της πώλησης θα πάνε στα χρωστούμενα.
ΑΝ πωληθεί και δεν μείνει στην ευχή του Θεού.
Απλώς, θα φράγκα της πώλησης θα πάνε στα χρωστούμενα.
ΑΝ πωληθεί και δεν μείνει στην ευχή του Θεού.

-
Τίποτα παραπάνω από αυτό που βλέπουμε όλοι μας.
Είτε παίζει στην Εθνική είτε στον ΠΑΟΚ.
Είτε παίζει στην Εθνική είτε στον ΠΑΟΚ.
- desperando
- Επικοινωνία:
ε δεν ειναι και λιγο πραγμα να ακους τετοια σχολια απο τον πλεον εγωπαθη ποδοσφαιριστη.
μπραβο ρε σαλπι μακαρι να σε αφηναν να εχεις την ιδια απόδοση και στον ΠΑΟΚ
μπραβο ρε σαλπι μακαρι να σε αφηναν να εχεις την ιδια απόδοση και στον ΠΑΟΚ
μαχητικος και χαρξηκα που εκτελεσε το πεναλτι...αν θελει ν μεινει ο δρομος της μειωσης μονοδρομος...αλλιως...φυγει χαριζει κπ ποσο και παει εξω...
ΧΜΜΜΜ, δειτε κι αυτο...
Δεν έδωσε συγχαρητήρια ο Ρονάλντο σε Σάλπι!
Η αναγνώριση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την απόδοση του και την προσφορά του με την Εθνική ομάδα ήρθε από λογαριασμό του Twiter που ασχολείται με τα ΝΕΑ του Cristiano Ronaldo και όχι από τον ίδιο φυσικά...
Συγκεκριμένα έγραψαν:
«Congrats to Salpingidis. What a good player of the Greece. It is a player with an incredible will. Give blood for the team. Play a lot!».
Που σημαίνει... «Συγχαρητήρια στην Σαλπιγγίδη. Τι καλός παίκτης για την Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης με απίστευτη θέληση. Εδωσε «πνοή» σ' αυτή την ομάδα».
Φυσικά αυτοί που έγραψαν την είδηση για αναγνώριση του Ρονάλντο στον Σάλπι για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα το έκαναν με σκοπό να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερο ''ντόρο'' από αυτόν που ήδη υπάρχει γύρο από το όνομα του Διεθνή Ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Δεν έδωσε συγχαρητήρια ο Ρονάλντο σε Σάλπι!
Η αναγνώριση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη για την απόδοση του και την προσφορά του με την Εθνική ομάδα ήρθε από λογαριασμό του Twiter που ασχολείται με τα ΝΕΑ του Cristiano Ronaldo και όχι από τον ίδιο φυσικά...
Συγκεκριμένα έγραψαν:
«Congrats to Salpingidis. What a good player of the Greece. It is a player with an incredible will. Give blood for the team. Play a lot!».
Που σημαίνει... «Συγχαρητήρια στην Σαλπιγγίδη. Τι καλός παίκτης για την Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης με απίστευτη θέληση. Εδωσε «πνοή» σ' αυτή την ομάδα».
Φυσικά αυτοί που έγραψαν την είδηση για αναγνώριση του Ρονάλντο στον Σάλπι για την προσφορά του στην Εθνική ομάδα το έκαναν με σκοπό να δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερο ''ντόρο'' από αυτόν που ήδη υπάρχει γύρο από το όνομα του Διεθνή Ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Κώδικας: Επιλογή όλων
http://paoknewserres.blogspot.gr/2012/06/blog-post_23.html