9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

παντος με τις μ@λ@κιες μας εκει καταντισαμε

12:33 | 24-06-2012 από Anastasioy

Τραγέλαφος.!!

Μεγάλη πλάκα έχουν οι ΠΑΟΚτσήδες. Έχουν έναν πολύ καλό παίχτη απλήρωτο κι ενώ ξέρουμε όλοι ότι η ποδοσφαιρική του αξία είναι τεράστια, θεωρούν πως δεν θα φύγει γιατί λέει είναι...ΠΑΟΚ!
Λένε δηλαδή, πως ο καλύτερός Έλληνας παίχτης προκειμένου να δώσει τα διαπιστευτήρια στα ζώα που τον λοιδορούν τόσα χρόνια, δε θα φύγει ακόμη κι αν πρέπει να παίζει δωρεάν, για να αποδείξει σε εκείνους που χρόνια τώρα τον βρίζουν πως είναι ΠΑΟΚ.

Αλλά αυτοί να συνεχίσουν να τον βρίζουν...αλλά αυτός να είναι ΠΑΟΚ και να παίζει μπάλα...δωρεάν!

Α, και που είστε, μην τολμήσει και φύγει, γιατί τότε αυτοί που τον βρίζουν θα είχαν δίκιο που τον έβριζαν και τον βρίζουν και θα τον βρίζουν ώ βρίζουν!. Αλλά μη τολμήσει και φύγει...γιατί αλλιώς...θα είναι προδότης αλλά να παίζει και τσάμπα, να τον βρίζουν , να τον φτύνουν γιατί είναι ΠΑΟΚτσής!!!

ΑΡΡΩΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ…

Ελπίζω το παλικαράκι να φύγει τελικά, για να σώσει την αξιοπρέπειά του τουλάχιστον, από κάποιους καραγκιόζηδες εκεί πάνω.

σχολιο καποιου για εμας και για τον σαλπι
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

ναι μωρε ο καθε πικραμμενος στο ιντερνετ xxxxxxxxxxxx ,τρυπιος ξερω γω θα μας λεει καραγκιοζιδες και το κανουμε και σημαια σε ΠΑΟΚσιδικο σαιτ υπερ σαλπι.καταντησαμε λεει....

Αρρωστα πραγματα...πραγματικα.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Πολύ σωστός. Καλώς ή κακώς όμως (κακώς δλδ) το δικαίωμα τους το δίνουμε εμείς. Δεν το παίρνουν μόνοι τους.
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Ενταξει ρε φιλε ποιο δικαιωμα. Δεν με ενδιαφερει καν τι σκεφτεται καθε τρυπιος ιντερνετακιας και μη για μας.ΑΠο ποτε ειναι κριτηριο αυτο δλδ ? να μην μιλαμε μην μας πουν ουγκ και αρρωστους , ναι ρε φιλε αρρωστοι ειμαστε πανε γαμει τρυπιε βαζελα.

Στα σοβαρα τωρα.Ας πουμε υπαρχει διασταση αποψεων και ενα χασμα οκ.Αυτο που πρπει να καταλαβουμε ειναι οτι ειμαστε ενα βημα απο το να γινουμε ρουλης οικονομικα ... ειναι απαραιτητο να φυγει ενα συμβολαιο που σου στοιχιζει 1,3 εκ.Ποιος δεν μπορει να το καταλαβει αυτο ? Μιλαμε για μειωση για ποια μειωση μιλαμε ομως ? ο ΠΑΟΚ των συμβολαιων max. 350 χιλ το πολυ να μπορει να δοσει 400 κα ιεδω εχουμε 2 θεματα Α) πολυ δυσκολα να δεχτει τετοια προσφορα και Β) παιζουν και τα χρωστουμενα που πρπει να διακανονιστουν. Οταν ψαχνεις να γλιτωσεις 50 χιλιαδες απο Σακη και απο Ρομπερ να πιξεις 50 τον Εττο κ.ο.κ ειναι απιστευτο να μιλαμε γενικα και αοριστα για μειωση και προφανως πολλοι δεν καταλαβαν σε ποσο ασχημη κατασταση βρισκεται ο ΠΑΟΚ σημερα. Εχουμε μετακυλισει 8 εκ για του χρονου + 6 εκ το μπατζετ = 14 εκ.Ισα βαρκα ισα νερα στο περιπου αν βαλουμε και εφοριες κτλ. μπορει να σκασει καμια ρυθμιση να αναπνευσουμε,μπορει ομως να σκασουν και τα παγωμενα χρεη και να τρεχουμε.
Η πωληση ή αποδεσμευση με παραλληλη απαλλαγη απο τα χρωστουμενα ειναι μονοδρομος για τον Δ.Σ. και θα απαλλαξει την ομαδα απο μεγαλο σχετικα οικονομικο βαρος αλλα θα της δωσει και δυνατοτητα να χρισει ενα πιο ισοροπημενο ΚΑΙ μισθολογικα ροστερ.

το θεωρω εκτος πραγματικοτητας να λεει καποιος οτι πρπει να μεινει εντελως αντικειμενικα,εκτος αν ειναι σιγουρος ξερω γω οτι θα πεσει στα 400 κα θα χαρισει τα χρωστουμενα κατι που λογω του παρελθοντος του το αμφισβητω παρα παρα πολυ.Αυτα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Κάτι τέτοιο έκανε κι ο Μπόλονι αν δε με απατά η μνήμη μου αλλά και πάλι δεν γουστάραμε.Εκεί όμως είχαμε την πολυτέλεια να είμαστε άπλες ή χειρότερα ακόμα να κάνουμε τουμπεκί όπως οι οργανωμένοι.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Εγώ που δεν είμαι αντισαλπι δεν νωμίζω πως θα έχουμε καλό αποτέλεσμα αν φύγει.Είμαι σχεδόν σίγουρος πως η εντολή που έχει ο νέος μάνατζερ είναι ότι ζήτησε και ο Καστίγιο από το ρούλη;ελεύθερος και τα δεδουλευμένα.Όλες οι δηλώσεις έχω συμβόλαιο,δεν υπάρχει πρόταση ,αν έρθει πρόταση θα τη συζητήσω,δεν πάω Κίνα κλπ.δείχνουν πως πάμε με τη πλάτη στον τοίχο.Αν την άλλη βδομάδα μας πει θέλω ότι ο Καστίγιο ή ο Βιττόλο αλλιώς δεν υπογράφω άρα έξω από Ευρώπη δεν θα υποκήψει ο Ζήσης;Και μην πει κανείς ότι δεν τα κάνει αυτά ο μήτσος.τα κάνει και τα παρακάνει και όχι παλιά.Πέρσι μετά το θέμα Βιττόλο δήλωνε πως θα μιλήσει για μείωση πέρασε ένας χρόνος και καμία συζήτηση δεν έγινε.για να μην σκέφτεσται περίεργα σας το λέω ο παίκτης κατα 99% θα φύγει ελεύθερος και θα πάρει και τα δεδουλευμένα του και 1% θα μείνει με μικρο κούρεμα 650-700.000!
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

τι μπλεκεις τωρα τον Λαζλο ? που του παιξαν ΤΗΝ πουστια ενω επεσε στα 350 χιλ και το κραξιμο τους το φαγαν στην παε και ανακοινωσεις στηριξης βγηκαν εν μεσω πλει οφ και πριν.η πλειοψηφια ηθελε να μεινει ο λαζλο, ο ζησης προτιμησε να πεταξει 300-400 χιλιαρικα παραπανω να παρει τον κλερασιλ,θα κριθει ΚΑΙ για αυτο.

Περα απο το ανομοιο της συγκρισης κατσε να πεσει στα 350-400 και ο ΔΣ και ξαναμιλαμε. Την χαωδη διαφορα 800 καθα ρα με 350 καθαρα νομιζω δεν χρειαζεται να την σχολιασω ουτε τις επιπτωσεις στην ομαδα.

Αν δεν ξερεις καλυτερα μην εκτιθεσαι και πουλας ειρωνια με τουμπεκι κτλ... βγαλε κομπλα σε κατι που ισχυει 100% τουλαχιστον.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν ξέρω για εσάς. Αλλά όσο αναφορά εμένα... Ξέρω λιγότερη μπάλα από ποδοσφαιριστές οι οποίοι άφησαν ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Στα κανάλια ESPN και SENTANTA... Φιλοξενήθηκαν, άνθρωποι του ποδοσφαίρου που σχολίασαν την Εθνική μας. Αυτό που μου έμεινε από τα σχόλια τους είναι ότι ο Σαλπιγγίδης είχε τον πρώτο λόγο και τον τελευταίο από όλους.
Στην Αυστραλία όπου και ζω αισθάνθηκα υπερήφανος ως Έλληνας και ΠΑΟΚτσής.
Όταν βετεράνοι του Αγγλικού, Ολλανδικού και άλλων χωρών είχαν εγκώμια στα λόγια τους για τον περιβόητο κοντό...
Εγώ απλά υποκλίνομαι στην γνώση αυτών των ανθρώπων.
Εσείς συνεχίστε στην λογιστική σας ιδιότητα και στον εγωισμό σας.
Συγνώμη που θα το πω ωμά.
Αλλά η συνεχή αμφισβήτηση στον ποδοσφαιριστή Σαλπιγγίδη είναι εκ' του πονηρού και μου θυμίζει την δεκαετία 87 και μετά... Χρόνια πέτρινα. Οι παλιότεροι θα ξέρουν το τι λέω.

ΥΣ. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει με η χωρίς Σαλπιγγίδη. Ο ΠΑΟΚ δεν θα συνεχίζει να πρωταγωνιστή όμως με μυαλά 10000 προέδρων.
Αυτό μας έτρωγε και αυτό θα μας τρώει ως ομάδα. Και δυστυχώς το έργο συνεχίζεται...

ΥΣ2. Αν ο αδερφός μου ήταν ναρκομανής και έκανε αποτοξίνωση και συνέχισε την ζωή του και ξανά βρήκε τον ευατό του, δουλεύοντας και ήθελε να γυρίσει στο σπίτι μας... Θα ήμουν εγώ ο εγκληματίας αν τον φώναζα πρεζάκια!!!
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

θα ησουν εκληματιας αν φωναζες πρεζακια τον αδερφο σου ειτε ειχε κοψει ειτε οχι. γαιτι μιλας για τον αδερφο σου με και χωρις εισαγωγικα.ο Δ.Σ. απο ποτε ειναι αδερφος μας ? απο την μια επαγγελματιας για να δικαιολογισουμε την φυγη ή να ειωσουμε το ηθικο ζητημα και απο την αλλη αδερφος μας και λοιπα παραδειγματα.ε δεν γινετε και τα 2 συγνωμη.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Δεν το σχολιάζω... Απ' όλα αυτά που έγραψα... Εσένα αυτό σε πείραξε... Ποδοσφαιρικά έχεις να σχολιάσεις;

Δεν είσαι ο μόνος ΠΑΟΚτσης. Εγώ τον θεωρώ επαγγελματία Και ΠΑΟΚτσή. Μα είναι ΠΑΟΚ να τον αλλάξω εγώ. Παντού ο ίδιος το λέει.

ΥΣ. Τα εισαγωγικά άσε σε αυτόν που τα λέει και τα γράφει. Δεν θα κριθώ γι αυτό.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

σορυ ρε παιδια αλλα ξεκοληστε με τον σαλπιγγιδη
3 φορες προτιμησε ΠΑΟΚ αντι για αθηναικες ομαδες
πρωτη φορα οταν εκανε το πρωτο συμβολαιο του οταν εμεινε με 50 εκατομυρια δραχμες ενω ειχε προταση 100 εκατομυρια απο παο
δευτερη φορα οταν ανανεωσε επι γουμενου με 500 χιλιαρικα ευρω αν θυμαμαι καλα ενω ειχε καλυτερη προταση απο γαυρο βαζελο
τριτη φορα επεστρεψε στον ΠΑΟΚ με 800 ενω ειχε προταση 1.2 απο βαζελο

και επιπλεον οταν κατεβηκε στην αθηνα ενω υπηρχε καλυτερη προταση απο γαυρο το απεκλεισε(λογω αντιπαλοτητας ΠΑΟΚ γαυρου τοτε) και πηγε στον βαζελο
εμενα αυτα μου λενε οτι ειναι παοκτσης
δεν εχω δει κανεναν αλλον παιχτη να τα κανει αυτα και ειναι αδιανοητο να τον λεμε και προδοτη απο πανω
το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο για τους ποδοσφαιριστες και ειναι ισως ο μοναδικος που στις αποφασεις του εβαλε εστω σε καποιες συναισθημα(οχι σε ολες)

τωρα σαν ποδοσσφαιρικη αξια εμεις δεν τον αξιοποιησσαμε βαζοντας τον να παιζει στην γραμμη με πιο πολυ ανασταλτικα και οργανωτικα καθηκοντα
ο σαλπιγγιδης ειναι για να παιζει κοντα στην περιοχη για να σκοραρει
προσωπικα θελω να μεινει και να χρησιμοποιηθει σαν πρωτος η δευτερος φορ στο 4-4-2
και σιγουρα να του γινει και μια μειωση στα 500 αφου παρει οσα του χρωσταμε
πιστευω οτι θελει να μεινει αρκει να μην τον βριζουν παλι
αν δεν δεχτει μειωση ας τον πουλησουν η ας τον αποδεσμευσουν κιολας αλλα δεν θα φταιει ο σαλπιγγιδης αλλα εμεις που δεν εχουμε φραγκα

ο ΠΑΟΚ θα συνεχισει να υπαρχει με η χωρις τον σαλπιγγιδη αλλα ειναι αδικο να κρατατε μανιατικο καποιοι
δεν το αξιζει ο σαλπιγγιδης
σαν παιχτης εχει τα πλεονεκτηματα του και τα μειονεκτηματα του και το θεμα ειναι να εκμεταλευσαι τα πλεονεκτηματα οπως εγινε σην εθνικη και οχι να τον εκθετεις σε πραγματα που δεν μπορει να κανει οπως γινεται στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

διορθωσε πρωτα τις ανακριβεις σου για τα ποσα που αναφερεις. ο βαζελος του εκανε προταση 900 για 2 χρονια και ηρθε στον ΠΑΟΚ με 800 για 4 χρονια .... μου φαινετε ειναι πολλα περισσοτερα αυτα που θα επαιρνε αν εμενε στον ΠΑΟΚ....

Τωρα το 3 φορες προτιμησε τον ΠΑΟΚ με το συμπαθιο αλλα γελανε και οι πετρες, μια χρονια επαιξε επισημη προταση και σηκωθηκε εφυγε εις βαρος του ΠΑΟΚ και υπερ του Γουμενου. Τις υπολοιπες 2 φορες οι ανανεωσεις εγιναν ενω ειχε ακομα συμβολαιο και δεν ειχε δικαιωμα προσφυγης αφου κουτσα στραβα πληρωνοταν και τις απεσυρε. Αυτα δλδ μπορει να τα λες σε καναν 18χρονο που δεν τα εζησε και ισως τα πιστεψει.

Αλλο το να δηλωνει καποιος ΠΑΟΚ και αλλο τι βαζει προτεραιοτητα στην ζωη του.Δεν αμφισβητω οτι μπορει να ειναι και ΠΑΟΚ αλλα πρωτα απ ολα κατα ιδιαν δηλωση ειναι επαγγελματιας και κοιταει το συμφερον του. Οποτε το ειναι ΠΑΟΚ,ειναι βαζελος μικρη σημασια εχει. Φραντζεσκος ,Μαραγκος πχ ηταν βαζελοι και ενιωσαν και συμπεριφερθηκαν καλα και αγαπηθηκαν για την προσφορα και την σταση τους ως επαγγελματιες ΚΑΙ ανθρωποι. Στο ιδιο θεμα θεωρω αστειο να νομιζει κανεις και να λεει οτι ειναι λιγοτερο κακο να παει καποιος βαζελο απο το να παει στον γαυρο...το ιδιο σιχαματα ειναι και οι 2 και η ιδια απεχθεια και αντιπαλοτητα υπαρχει,ασε που τα ιδια εγκληματα και χειροτερα εχουν διαπραξει εις βαρος του ΠΑΟΚ οι βαζελοι.τουλαχιστον οσοι ειναι 30+ τα εζησαν και αυτα....πηγε στον βαζελο επιδη ειναι ΠΑΟΚ να μην στραβωσει ο λαος που παει γαυρο ....αστεια πραγματα ειλικρινα.

Realcon εγω στο ποστ μου μιλαω καθαρα αγωνιστικα και ποδοσφαιρικα και δηλωσα οτι δεν θα ανφερθω ξανα σε ηθικα ζητηματα και τα γεγονοτα της φυγης του.Στο ποστ μου αποκλειστηκα γραφω για το οικονομικο θεμα ,τις δυσκολιες και φυσικα για την προσφορα του εως τωρα αναλογικα.Παλιοτερα εχω απαντηση και πιο αναλυτικα για την παρουσια του τοσο ως φορ οσο και ως εξτρεμ ,τα γκολ που πετυχε ανα θεση και φυσικα την αποψη μου για τον παικτη καθαρα ποδοσφαιρικα.Το ηθικο θεμα εσυ το σχολιασες με το παραδειγμα του πρεζακια...

Το ιδιο για αγωνιστικα ισχυει και για σενα φιλε ροναλντο. Εγω την εχω πει την γνωμη μου παλιοτερα και τωρα,θεωρω αντε να το ξαναπω εντελως ασυμφορο και καταστροφικο οικονομικα το συμβολαιο τους,θεωρω οτι υπαρχει μεγαλη δυσαναλογια προσφορας/αποδοχως και θεωρω οτι με 800 καθαρα τετοια εποχη με αυτην την αγορα παιρνεις 2 παικταραδες και σου μενουν και για τσιγαρα.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

καταρχην συμφωνουμε οτι δεν συμφερει τον ΠΑΟΚ να μεινει με 800 που ειναι πολλα
ομως ο ιδιος μπορει να βρει και 800 ισως και ενα εκατομυριο αλλου μετα τις εμφανισεις του στο γιουρο
οποτε το συμφερον του οικονομικα ειναι να φυγει αλλα και αγωνιστικα σε αλλες ομαδες θα εχει καλυτερες συνθηκες

τωρα για τα υπολοιπα δεν ειναι καθολου ανακριβειες σου μιλαω συμφωνα με αυτα που εγραφαν οι εφημεριδες εκεινη την εποχη
στο πρωτο του επαγγελματικο συμβολαιο ηταν ελευθερος και εμεινε με 50 εκατομυρια ενω ειχε προταση 100 απο τον παο
οταν ανανεωσε επι γουμενο οντως δεν ειχε δικαιωμα προσφυγης και οντως ειχε ενα ακομη χρονο συμβολαιο αλλα θα μπορουσε να περιμενει να τελειωσει το συμβολαιο και να φυγει με περισσοτερα χρηματα σε γαυρο η βαζελο(που του καναν τοτε μεγαλυτερη προταση αλλα δεν θυμαμαι ακριβη νουμερα)

την τριτη φορα 1.2 λεγαν ολοι οτι ηταν η προταση του βαζελου.για 900 πρωτη φορα το ακουω

δεν εχω κανενα λογω να υποστηριξω τον σαλπιγγιδη ισα ισα που αγωνιστικα με νευριασε και μενα αρκετες φορες φετος
απλα το θεωρω αδικο κολημα αυτο που εχετε ορισμενοι
και ο γεωργιαδης που τωρα ειναι τεχνικος διευθυντης εφυγε για τον γαυρο δεν βλεπω να γραφετε τιποτε για αυτον
που προσωπικα δεν εχω τιποτε ουτε με τον γεωργιαδη γιατι και αυτος επαγγελματιας ειναι
ισα ισα προσωπικα τον συμπαθω και τον γεωργιαδη.απλα ο ενας ξεχαστηκε τι εγινε και καλως ξεχαστηκε για τον αλλο ακομη τα ιδια μετα απο 6 χρονια
υπαρχει ο γκαγκατσης 4 χρονια στην ομαδα και δεν ασχολειστε που ο πατερας του εκανε αισχη υπερ του γαυρου και εναντιον του ΠΑΟΚ
Μας αφησε εκτος ευρωπης μια χρονια ενω πληρωσαμε με καθυστερηση 3 ωρων αν το θυμαται κανενας

δηλαδη ασχολειστε μερικοι με τον σαλπιγγιδη ενω στην χειροτερη περιπτωση ειναι επαγγελματιας και στην καλυτερη ειναι παοκτσης
προσωπικα το βλεπω αδικο
ξερω οτι δεν αλλαζουν ευκολα τα συναισθηματα οποτε δεν ασχολουμαι αλλο
απλα σκεφτειτε λιγο αυτα που γραφουν και οι αλλοι
μερικες φορες ο εγωισμος δεν μας αφηνει να δουμε τα πραγματα καθαρα
και αυτο το λεω και απο προσωπικη εμπειρια
μπορει να εχετε και εσεις δικιο που τον βριζετε οποτε δεν θελω να συνεχισω σε αντιπαραθεση
απλα λεω πως τα βλεπω εγω σαν απλος φιλαθλος του ΠΑΟΚ.ουτε οργανωμενος ειμαι ουτε και ξαδερφος του σαλπιγγιδη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Κυρ 24 Ιουν 2012, 16:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

σε αυτην την οικονομικη συγκυρια.με αυτον τον οικονομικα εξαθλιωμενο ΠΑΟΚ.με αυτην την ληστρικη φορολογια.με αυτην την οικονομικη τρομοκρατια γενικα.με αυτο το ξενερωμα του λαου που πλεον δεν δινει για διαρκειας για το δικο του λογο ο καθενας.με το δευτερο συμβολαιο να ειναι 300 χιλιαρικα με το ζορι.
η υπαρξη ενος συμβολαιου 800 χιλιαδων ενος 31χρονου παικτη ειναι σκανδαλο ακομα και ο μεσι να ηταν που δεν ειναι ουτε για αστειο.και τονιζω το συμβολαιο σε συναρτηση με την ηλικια.αν ηταν 22 ας του εδιναν και 800.υπηρχε η ελπιδα της αποσβεσης εφοσον μιλαμε για τετοιον παικταρα.
αν ο σαλπιγγιδης θελει μπορει να μειωσει το συμβολαιο στις δυνατοτητες του ΠΑΟΚ.και ας ειναι και λιγο πανω απο τις δυνατοτητες.αλλα λιγο.οχι 800 για 31χρονο.ΟΠΟΙΟΣ και να ειναι.
οποιαδηποτε αλλη κουβεντα περι φρονηματων,ηθικης κλπ εχει νοημα σε εποχες που το οικονομικο ειναι δευτερευον.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

KilledByDeath_4 έγραψε:τι μπλεκεις τωρα τον Λαζλο ? που του παιξαν ΤΗΝ πουστια ενω επεσε στα 350 χιλ και το κραξιμο τους το φαγαν στην παε και ανακοινωσεις στηριξης βγηκαν εν μεσω πλει οφ και πριν.η πλειοψηφια ηθελε να μεινει ο λαζλο, ο ζησης προτιμησε να πεταξει 300-400 χιλιαρικα παραπανω να παρει τον κλερασιλ,θα κριθει ΚΑΙ για αυτο.

Περα απο το ανομοιο της συγκρισης κατσε να πεσει στα 350-400 και ο ΔΣ και ξαναμιλαμε. Την χαωδη διαφορα 800 καθα ρα με 350 καθαρα νομιζω δεν χρειαζεται να την σχολιασω ουτε τις επιπτωσεις στην ομαδα.

Αν δεν ξερεις καλυτερα μην εκτιθεσαι και πουλας ειρωνια με τουμπεκι κτλ... βγαλε κομπλα σε κατι που ισχυει 100% τουλαχιστον.

τόσο σε πείραξε?

Σου θυμίζω ότι καμμία ανακοίνωση δεν 'εχει βγεί για όσα έχουν γίνει μετά τα πλέυ-οφς, <σχολιασμό επικαιρότητας > το είπανε, αν κάνω λάθος δώσε μου λίνκ να την διαβάσω και θα ζητήσω συγνώμη.Τα περί κόμπλας σε κείνους που τα ξέρουν όλα και που θεωρούν τον ΠΑΟΚ δικό τους χωρίς να αναγνωρίζουν δικαίωμα διαφορετικής άποψης.Μ αυτά και μ αυτά φτάσατε τα διαρκείας στα 1000.

Και για να μήν είμαστε οφ-τόπικ, τι ποσοστό του συνολικού μπάτζετ της ΠΑΕ συμπεριλαμβανομένων αμοιβών Προέδρου-Αντιπρόεδρου κλπ κλπ, αντιπροσωπεύει η αμοιβή του ΔΣ?
Αν τα οικονομικά είναι ζόρικα ας δώσει το παράδειγμα η διοίκηση, 7000Χ14+εφορία, περίπου 150.000 κοστίζει μόνο ο Πρόεδρος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Κυρ 24 Ιουν 2012, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”