Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Τελικά μήπως πρέπει να πάψει να μας ενδιαφέρει το ελληνικό πρωτάθλημα (αφού δεν θα μας αφήσουν ποτέ να παίξουμε επι ίσοις όροις) και από δω και πέρα να κινηγάμε μόνο την έξοδο στην Ευρώπη και την πορεία μετά εκεί?
Αυτό που έγραψες interted, το έχω γράψει πάρα πολλές φορές.
Θες ένα πολύ απλό, πρόσφατο παράδειγμα; Πάνε στο τόπικ του Μπαλάφα.
PS: ΤΣΙΩΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ
Φίλε, μην αυταπατάσαι. Δεν είναι όλα τα δάχτυλα του χεριού ίδια.Tetradje έγραψε:Ο ΠΑΟΚτσης δε γουσταρει την αδικια γιατι την εχει φαει στη μαπα δεκαετιες τωρα! Και αυτο δεν θα αλλαξει ποτε!
Θες ένα πολύ απλό, πρόσφατο παράδειγμα; Πάνε στο τόπικ του Μπαλάφα.
PS: ΤΣΙΩΛΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ
Eντελως διαφορετικο θεμα, πουθενα δε βρισκω συσχετιση!
Το 89 δεν πηγαν ΠΑΟΚτσηδες να συμπαρασταθουν στα τυρια? Και το κανανε εναντια στο συμφερον μονο και μονο γιατι ηταν αδικο! Και μιλαμε για ολοκληρο πρωταθλημα...
ΥΓ Υπ οψιν μιλαω για τη γενικη σταση που θα εχουν οι ΠΑΟΚτσηδες! Τωρα αν στις χιλιαδες βρεθουν και καποιοι που θα γουσταρουν ευνοιες, δεν αλλαζει η κοινη αισθηση!
ΥΓ 1 Βεβαιως ποτε δεν θα μαθουμε ποιος απο τους 2 μας εχει δικιο? Σωστα? Οποτε καληνυχτα...
Το 89 δεν πηγαν ΠΑΟΚτσηδες να συμπαρασταθουν στα τυρια? Και το κανανε εναντια στο συμφερον μονο και μονο γιατι ηταν αδικο! Και μιλαμε για ολοκληρο πρωταθλημα...
ΥΓ Υπ οψιν μιλαω για τη γενικη σταση που θα εχουν οι ΠΑΟΚτσηδες! Τωρα αν στις χιλιαδες βρεθουν και καποιοι που θα γουσταρουν ευνοιες, δεν αλλαζει η κοινη αισθηση!
ΥΓ 1 Βεβαιως ποτε δεν θα μαθουμε ποιος απο τους 2 μας εχει δικιο? Σωστα? Οποτε καληνυχτα...
Κοτα λυρατη ειναι ο τσιωλης, τωρα που το ειδα ρε DC το σχολιο σου, ας τα χωσω λιγο, ρε παλιο τσολι τσιωλη οταν τρως 3 απο εναν αντιπαλο που χανει και πεναλτυ δεν μπορεις να βγαινεις ρε πουτ;ν@ς γιε γλυφτη και να λες οτι το αποτελεσμα που φεραμε με την αεκ θα μπορουσαμε να το φερουμε και με τον ΠΑΟΚ, ποσα επρεπε να φας για να μπουκωσει το στομα σου χωραει πανω απο 3? ουτε οι μεγαλυτερες πουτ2νες δεν χωρανε πανω απο 3 στο στομα τους, αλλα αφου εχεις παραπονο θα σου βαλουμε παραπανω του χρονου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Δευ 24 Ιαν 2011, 01:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Ποιος θα πάρει τον τίτλο; Δείξε μου τον πρόεδρό σου!
Από Βασίλης Παπαθεοδώρου | Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011 22:05
Μέγεθος κειμένου: Εκτύπωση Email 10 Σχόλια
Editorial
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Μια παλιά… ποδοσφαιρική ρήση έλεγε «δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις». Στον ελληνικό αθλητισμό αυτά είναι ψιλά γράμματα. Εδώ ισχύει, σε ακόμα πιο προχωρημένη μορφή, το «δείξε μου τον πρόεδρό σου, να σου πω ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα».
Ο Ολυμπιακός έχει τον Μαρινάκη. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον… Κωνσταντόπουλο, συνέχισε για ένα τρίμηνο με τον Πατέρα και καταλήγει με τον… κανέναν. Η ΑΕΚ έχει τον Αδαμίδη που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ τον φιλότιμο και ποδοσφαιράνθρωπο Ζαγοράκη που δεν έχει λεφτά. Ε, ποιος θα το πάρει το πρωτάθλημα;
Θέλετε να πάμε ακόμα πιο πίσω; Όταν ο Παναθηναϊκός είχε τον Φιλιππίδη και τον Μήτσου, ο Ολυμπιακός είχε τον Κόκκαλη. Κι όταν ο μπασκετικός Ολυμπιακός είχε τον Κόκκαλη, ο Παναθηναϊκός είχε τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ένα πρωτάθλημα μεσολάβησε την τελευταία 14ετία το οποίο πήρε η ΑΕΚ επειδή τότε είχε πρόεδρο που τα έχωνε (Φιλίππου).
Στην Ελλάδα αρκεί να έχεις τον πρόεδρο που πρέπει για να παίρνεις τους τίτλους. Ο Μαρινάκης αγόρασε καλούς παίκτες, κακούς παίκτες, σοβαρό προπονητή, τα δοκάρια, τις πινακίδες, τους απ’ εδώ, τους απ’ εκεί, μοίρασε ποδοσφαιριστές εκεί που έπρεπε για να φτιάξει σχέσεις, επένδυσε στη διαιτησία, στο παρασκήνιο, στα ΜΜΕ, μέχρι και στον… καιρό! Διότι έχοντας ως «καλύτερο συνεργάτη τον Κόκκαλη» όπως είπε πρόσφατα, ήξερε ποια πεπατημένη έπρεπε να ακολουθήσει. Σε μια άλλη χώρα, χρειαζόταν μόνο παίκτες και προπονητή. Σε μια άλλη χώρα…
Εδώ, απλά πήρε ως παράδειγμα ό,τι έκανε πέρυσι και ο Πατέρας.
Στην Ελλάδα ποιες ομάδες είναι πετυχημένες αυτή τη στιγμή; Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Η Καβάλα του Ψωμιάδη. Ο Ολυμπιακός Βόλου του Μπέου. Η Ξάνθη του Πανόπουλου.
Καλοί και οι Σισέ, Μιραλάς, Πάντελιτς, Αμπντούν, Βιεϊρίνια, Σκόκο, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τα κερασάκια στην τούρτα που φτιάχνουν άλλοι, για να μην πούμε ότι παίζουν χωρίς να το ξέρουν τον ρόλο του κομπάρσου.
Δικαίως θα αναρωτηθείτε «ολόκληρη αγωνιστική έγινε και δεν έχεις να μας πεις τίποτα για ποδόσφαιρο;».
Και τόση ώρα τι λέμε; Για τη 19η αγωνιστική, όσες προηγήθηκαν και όσες θα επακολουθήσουν «συζητάμε».
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι μερικοί από τους παραπάνω μόλις το διαβάσουν μπορούν να το εκλάβουν και ως έπαινο...
Από Βασίλης Παπαθεοδώρου | Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011 22:05
Μέγεθος κειμένου: Εκτύπωση Email 10 Σχόλια
Editorial
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Μια παλιά… ποδοσφαιρική ρήση έλεγε «δείξε μου τα χαφ σου, να σου πω τι ομάδα έχεις». Στον ελληνικό αθλητισμό αυτά είναι ψιλά γράμματα. Εδώ ισχύει, σε ακόμα πιο προχωρημένη μορφή, το «δείξε μου τον πρόεδρό σου, να σου πω ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα».
Ο Ολυμπιακός έχει τον Μαρινάκη. Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον… Κωνσταντόπουλο, συνέχισε για ένα τρίμηνο με τον Πατέρα και καταλήγει με τον… κανέναν. Η ΑΕΚ έχει τον Αδαμίδη που σήμερα είναι, αύριο δεν είναι. Ο ΠΑΟΚ τον φιλότιμο και ποδοσφαιράνθρωπο Ζαγοράκη που δεν έχει λεφτά. Ε, ποιος θα το πάρει το πρωτάθλημα;
Θέλετε να πάμε ακόμα πιο πίσω; Όταν ο Παναθηναϊκός είχε τον Φιλιππίδη και τον Μήτσου, ο Ολυμπιακός είχε τον Κόκκαλη. Κι όταν ο μπασκετικός Ολυμπιακός είχε τον Κόκκαλη, ο Παναθηναϊκός είχε τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Ένα πρωτάθλημα μεσολάβησε την τελευταία 14ετία το οποίο πήρε η ΑΕΚ επειδή τότε είχε πρόεδρο που τα έχωνε (Φιλίππου).
Στην Ελλάδα αρκεί να έχεις τον πρόεδρο που πρέπει για να παίρνεις τους τίτλους. Ο Μαρινάκης αγόρασε καλούς παίκτες, κακούς παίκτες, σοβαρό προπονητή, τα δοκάρια, τις πινακίδες, τους απ’ εδώ, τους απ’ εκεί, μοίρασε ποδοσφαιριστές εκεί που έπρεπε για να φτιάξει σχέσεις, επένδυσε στη διαιτησία, στο παρασκήνιο, στα ΜΜΕ, μέχρι και στον… καιρό! Διότι έχοντας ως «καλύτερο συνεργάτη τον Κόκκαλη» όπως είπε πρόσφατα, ήξερε ποια πεπατημένη έπρεπε να ακολουθήσει. Σε μια άλλη χώρα, χρειαζόταν μόνο παίκτες και προπονητή. Σε μια άλλη χώρα…
Εδώ, απλά πήρε ως παράδειγμα ό,τι έκανε πέρυσι και ο Πατέρας.
Στην Ελλάδα ποιες ομάδες είναι πετυχημένες αυτή τη στιγμή; Ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. Η Καβάλα του Ψωμιάδη. Ο Ολυμπιακός Βόλου του Μπέου. Η Ξάνθη του Πανόπουλου.
Καλοί και οι Σισέ, Μιραλάς, Πάντελιτς, Αμπντούν, Βιεϊρίνια, Σκόκο, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τα κερασάκια στην τούρτα που φτιάχνουν άλλοι, για να μην πούμε ότι παίζουν χωρίς να το ξέρουν τον ρόλο του κομπάρσου.
Δικαίως θα αναρωτηθείτε «ολόκληρη αγωνιστική έγινε και δεν έχεις να μας πεις τίποτα για ποδόσφαιρο;».
Και τόση ώρα τι λέμε; Για τη 19η αγωνιστική, όσες προηγήθηκαν και όσες θα επακολουθήσουν «συζητάμε».
Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι μερικοί από τους παραπάνω μόλις το διαβάσουν μπορούν να το εκλάβουν και ως έπαινο...
-
Πωπωπω, φωτιά και λάυρα ο bane!obanebane έγραψε:Κοτα λυρατη ειναι ο τσιωλης, τωρα που το ειδα ρε DC το σχολιο σου, ας τα χωσω λιγο, ρε παλιο τσολι τσιωλη οταν τρως 3 απο εναν αντιπαλο που χανει και πεναλτυ δεν μπορεις να βγαινεις ρε πουτ;ν@ς γιε γλυφτη και να λες οτι αυτο το αποτελεσμα θα μπορουσαμε να το φερουμε και με τον ΠΑΟΚ, ποσα επρεπε να φας για να μπουκωσει το στομα σου χωραει πανω απο 3? ουτε οι μεγαλυτερες πουτ2νες δεν χωρανε πανω απο 3 στο στομα τους, αλλα αφου εχεις παραπονο θα σου βαλουμε παραπανω του χρονου.
Λοιπόν, οι γαύροι εξαφανισμένοι, τσιμουδιά δεν ακούγεται. Οι δε βάζελοι, κράζουν τους γαύρους για το πέναλντυ.
Λέει ο γάιδαρος τον πετινό κεφάλα! Τραγική κατάσταση, κι εμείς τρωγώμαστε με τα ρούχα μας...
Αδερφε DC συμφωνω με τα λεγομενα του γερο σου..
Γιατι με αυτα μεγαλωσα και εγω...
Σε γενικες γραμμες ο λαος του ΠΑΟΚ δεν παει την αδικια...
Δεν λεω οτι μπορει να υπαρχει ενα ποσοστο που θα πει δεν γ@μιετ@ι ρε αδερφε και εγω θελω να στησω ενα πρωταθλημα...
Αλλα εαν ειναι ετσι για εμενα δεν ειναι ΠΑΟΚ...
Ας γινει αλλη ομαδα...
Οσο αναφορα ρε φιλε τον κοσμο του ΠΟΚ βαζω το χερι μου στην φωτια οτι για ενα κωλοπρωταθλημα ολα τους αρεσουν..
Ολα αυτα τα λεω με βαση οτι του εχω φαει στην μουρη και ξερω πως σκεφτονται...
Οτι θες ακους..
Γιατι με αυτα μεγαλωσα και εγω...
Σε γενικες γραμμες ο λαος του ΠΑΟΚ δεν παει την αδικια...
Δεν λεω οτι μπορει να υπαρχει ενα ποσοστο που θα πει δεν γ@μιετ@ι ρε αδερφε και εγω θελω να στησω ενα πρωταθλημα...
Αλλα εαν ειναι ετσι για εμενα δεν ειναι ΠΑΟΚ...
Ας γινει αλλη ομαδα...
Οσο αναφορα ρε φιλε τον κοσμο του ΠΟΚ βαζω το χερι μου στην φωτια οτι για ενα κωλοπρωταθλημα ολα τους αρεσουν..
Ολα αυτα τα λεω με βαση οτι του εχω φαει στην μουρη και ξερω πως σκεφτονται...
Οτι θες ακους..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordi_ 04 την Δευ 24 Ιαν 2011, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Πραγματικά ρε παιδιά..βλέποντας τα πέναλτι και τις εκατέρωθεν δηλώσεις.......
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΩ Η ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ!!!!!!!!!!!!!

+4 στις τελευταίες σημερινές σελίδες σε ότι διάβασα.
Στα Βουλγάρικα dobro σημαίνει καλό όπως λέμε ντόπρος άνθρωπος καπάτσος νοικοκύρης κλπ κάτι που δεν μπορεί να βρεί εφαρμογή σε όλους τους τύπους ανθρώπων.
Μερικοί μάλιστα που δεν τα πιστεύουν αυτά γίνονται gay.
Στα Βουλγάρικα dobro σημαίνει καλό όπως λέμε ντόπρος άνθρωπος καπάτσος νοικοκύρης κλπ κάτι που δεν μπορεί να βρεί εφαρμογή σε όλους τους τύπους ανθρώπων.
Μερικοί μάλιστα που δεν τα πιστεύουν αυτά γίνονται gay.
-
Είμαι από τους τύπους που γουστάρω να μιλάω για μπάλα, αλλά υπάρχουν στιγμές που ουδείς ασχολείται με αυτήν. Ακόμα και εδώ στο Gazzetta στο οποίο εργάζομαι, γράφτηκε για την μεγαλύτερη αλλοίωση αποτελέσματος στο φετινό πρωτάθλημα. Διαφωνώ ριζικά! Η εικόνα του ματς ήταν τέτοια που ο Ολυμπιακός θα είχε σκοράρει στη συνέχεια, σε κάποια άλλη φάση. Ο Αστέρας απείλησε μόλις μία φορά και αν έχεις στο μυαλό σου το 0-0, όπως είχαν οι Αρκάδες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δεχθείς γκολ.
Και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι… πανηγυρισμοί των «πράσινων» από το καταλογισμό του πέναλτι του Κουκουλάκη, ήρθε να… ισοφαρίσει ο Κακός. Ετσι για να στρώσουν επιδερμίδα και να χαθεί το άλλοθι της διαιτησίας για το -7…
Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Αποτελεί πάγια αρχή στη ζωή μου, σε σημείο που να έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Έχουμε και λέμε. Έκανε λάθος ο Κουκουλάκης, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να δεχθώ ότι αν ο εν λόγω ρέφερι δεν καταλόγισε το πέναλτι, ο Ολυμπιακός θα έχανε βαθμούς στην Τρίπολη. Ήταν καλύτερος, έβγαζε ευκαιρίες (δύο κλασικές στο πρώτο επτάλεπτο) και λογικά θα έπαιρνε τη νίκη.

Και πριν προλάβουν να κοπάσουν οι… πανηγυρισμοί των «πράσινων» από το καταλογισμό του πέναλτι του Κουκουλάκη, ήρθε να… ισοφαρίσει ο Κακός. Ετσι για να στρώσουν επιδερμίδα και να χαθεί το άλλοθι της διαιτησίας για το -7…
Έχω μάθει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Αποτελεί πάγια αρχή στη ζωή μου, σε σημείο που να έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Έχουμε και λέμε. Έκανε λάθος ο Κουκουλάκης, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να δεχθώ ότι αν ο εν λόγω ρέφερι δεν καταλόγισε το πέναλτι, ο Ολυμπιακός θα έχανε βαθμούς στην Τρίπολη. Ήταν καλύτερος, έβγαζε ευκαιρίες (δύο κλασικές στο πρώτο επτάλεπτο) και λογικά θα έπαιρνε τη νίκη.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/bloggers/iraklis-antipas/item/131513-%CE%A6%CE%B9%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-19-%CE%A6%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B7

- Federacion
δεν θυμαμαι, σοβαρα το λεω, πότε τετοιο πεναλτυ υπερ μας.
αν όχι τέτοιο εστω κ κοντινο.
κανω λάθος;
αμαν με αυτη τη καραμελα οτι μας σμπρωχνουν κι εμας με τις μικρες ομαδες
αν όχι τέτοιο εστω κ κοντινο.
κανω λάθος;
αμαν με αυτη τη καραμελα οτι μας σμπρωχνουν κι εμας με τις μικρες ομαδες
- navigator11
yiannisPAOKitalia έγραψε:Είμαι από τους τύπους που γουστάρω να μιλάω για μπάλα, αλλά υπάρχουν στιγμές που ουδείς ασχολείται με αυτήν. Ακόμα και εδώ στο Gazzetta στο οποίο εργάζομαι, γράφτηκε για την μεγαλύτερη αλλοίωση αποτελέσματος στο φετινό πρωτάθλημα. Διαφωνώ ριζικά! Η εικόνα του ματς ήταν τέτοια που ο Ολυμπιακός θα είχε σκοράρει στη συνέχεια, σε κάποια άλλη φάση. Ο Αστέρας απείλησε μόλις μία φορά και αν έχεις στο μυαλό σου το 0-0, όπως είχαν οι Αρκάδες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δεχθείς γκολ.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.gazzetta.gr/bloggers/iraklis-antipas/item/131513-%CE%A6%CE%B9%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-19-%CE%A6%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%81%CE%B7
![]()
ιταλέ,απορώ γιατι υποσημείωσες τα ... ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ.ευνόητα ο γαύρος θα σκόραρε σε κάποια άλλη φάση,ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ,τί να λέμε τώρα;άλλωστε,πότε ξανά στην ποδοσφαιρική ιστορία ομάδα που έχασε απανωτές ευκαιρίες χωρίς να απειληθεί από τον αντίπαλο της δεν κατάφερε να κερδίσει;βέβαια τώρα που το σκέφτομαι μου ήρθε μια ... εξαίρεση κατά νου:το περσινό ΑΟΚ-ΠΑΟΚ ...
αναμενόμενη η πρόκληση της νοημοσύνης μας!
-
@Federacion
Φυσικα και μας σπρωχνουν ενιοτε και μας με μικρες ομαδες...
Πως τυχαινει βεβαια το επομενο παιχνιδι μας να ειναι παντα με το γαβρο ειναι ενα φαινομενο προς διερευνηση
Αυτη η καραμελα ειναι halls για το λαιμο.Ξερεις, για να σου κοπει ο βηχας ενα πραγμα...
Τα τελευταια χρονια βεβαια εχει περιοριστει το θεατρο αυτο
Χωρις αναισθητικο μας στελνουν
Φυσικα και μας σπρωχνουν ενιοτε και μας με μικρες ομαδες...
Πως τυχαινει βεβαια το επομενο παιχνιδι μας να ειναι παντα με το γαβρο ειναι ενα φαινομενο προς διερευνηση

Αυτη η καραμελα ειναι halls για το λαιμο.Ξερεις, για να σου κοπει ο βηχας ενα πραγμα...
Τα τελευταια χρονια βεβαια εχει περιοριστει το θεατρο αυτο
Χωρις αναισθητικο μας στελνουν
-
Εγώ πάντως, το τελευταίο παιχνίδι που θυμάμαι να "ευνοηθήκαμε", ήταν με τον Πανιώνιο το περίφημο πέναλντυ, και να είσαι σίγουρος ότι ήταν προϊόν ασχετοσύνης του διαιτητή παρά εύνοιας!!

Εδώ δες:
Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης είδε και τον Τσινιάρη να λειτουργεί ως διαιτητής μπάσκετ και να ακυρώνει ένα πεντακάθαρο γκολ του Τόχα και τον Μίσελ να παίρνει κάρτα σε μία φάση δέκα φορές πιο… πέναλτι από αυτά που πήραν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ.
...
Bla-bla-bla-pipes-pipes-pipes-bla-bla-bla
...
Υ.Γ.2 Έχω την αίσθηση ότι ο Τσινιάρης έχει πέσει στην παγίδα που του έχουν πολύ όμορφα στήσει. Σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που απλά σφύριξε ότι έβλεπε, ακολούθησαν ανακοινώσεις και πολύ κλάμα. Στα επόμενα δύο παιχνίδια που έχει σφυρίξει τον ΑΡΗ έχει ακυρώσει δύο καθαρά γκολ του ΑΡΗ (Χαβίτο με Τρίκαλα και Τόχα) και απέβαλε άδικα τον Μίσελ. Μάλλον επειδή είναι… αρειανός και βγαίνει ραντεβού με αρειανάκια…
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=49814&Ln=
Αδικήθηκε και ο άρης της καρδιάς μας από τον Τσινιάρη..
Kάτσε, έχω και καλύτερο, από την μπουγελόφατσα της Παπαναστασίου.navigator11 έγραψε:αναμενόμενη η πρόκληση της νοημοσύνης μας!

Εδώ δες:
Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης είδε και τον Τσινιάρη να λειτουργεί ως διαιτητής μπάσκετ και να ακυρώνει ένα πεντακάθαρο γκολ του Τόχα και τον Μίσελ να παίρνει κάρτα σε μία φάση δέκα φορές πιο… πέναλτι από αυτά που πήραν ΟΣΦΠ και ΠΑΟ.
...
Bla-bla-bla-pipes-pipes-pipes-bla-bla-bla
...
Υ.Γ.2 Έχω την αίσθηση ότι ο Τσινιάρης έχει πέσει στην παγίδα που του έχουν πολύ όμορφα στήσει. Σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που απλά σφύριξε ότι έβλεπε, ακολούθησαν ανακοινώσεις και πολύ κλάμα. Στα επόμενα δύο παιχνίδια που έχει σφυρίξει τον ΑΡΗ έχει ακυρώσει δύο καθαρά γκολ του ΑΡΗ (Χαβίτο με Τρίκαλα και Τόχα) και απέβαλε άδικα τον Μίσελ. Μάλλον επειδή είναι… αρειανός και βγαίνει ραντεβού με αρειανάκια…
http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=49814&Ln=
Αδικήθηκε και ο άρης της καρδιάς μας από τον Τσινιάρη..