Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Η γρια εδειξε το δρομο στο σκουληκι...
Αυριο ,χερι χερι θα βαδισουν στα μονοπατια της Β εθνικης ή αλλιως Football League...
Επιτελους να ξεβρομισει αυτη η Πολη ..
Αυριο ,χερι χερι θα βαδισουν στα μονοπατια της Β εθνικης ή αλλιως Football League...
Επιτελους να ξεβρομισει αυτη η Πολη ..
Εχω την αισθηση πως την προτελευταια αγωνιστικη,θα πεσει ταυτοχρονα,πολυ γελιο και πολυ κλαμα!Ειδικα,απο τη στιγμη που καταφεραν απο μονοι τους να γινουν το ιδιο σιχαμενοι με τα σκουληκια...
ρε βαλλα πως κατεντησες ετσι απο ταλενταρα...κλασσικα λοκοφαρδη αεκ///
- nick_shortjohn
Άμα έχεις καλό μάνατζερ και άκρες στα ΜΜΕ με ένα τάκλιν-κόντρα βαφτίζεσαι "Ελληνας Καναβάρο" και με μισή στραβοκλωτσιά+τρεις κόντρες γκολ "Νεος Ιμπραίμοβιτς"...
Επειδη τις προαλλες τα τσατσακια του μ-πεου μας τα ειχαν ζαλισει ,εκαναν γαργαρα εννοειται την τελευταια συναλλαγη με τους αυθεντικους γαυρους ,με την μεταγραφη του νεμεθ λιγα 24ωρα πριν το μεταξυ τους παιχνιδι..
Φυσικα το πιο ευκολο διπλο του γαυρου θα ειναι το αυριανο αλλα τα τσατσακια δεν βγαζουν ουτε κιχ..
Περιμενω αφου πανε στον τελικο του Κυπελλου ,κλασσικα να πουλησουν οσα παιχνιδια χρειαζονται οι αντιπαλοι εντος και εκτος εδρας...
Με τετοιο λαμογιο σαν τον μ-πεο ,τι περιμενεις..?
Φυσικα στον Τελικο θα παρουν τα %%$^^^ μας γιατι το Κυπελλο ειναι δικο μας.....
Φυσικα το πιο ευκολο διπλο του γαυρου θα ειναι το αυριανο αλλα τα τσατσακια δεν βγαζουν ουτε κιχ..
Περιμενω αφου πανε στον τελικο του Κυπελλου ,κλασσικα να πουλησουν οσα παιχνιδια χρειαζονται οι αντιπαλοι εντος και εκτος εδρας...
Με τετοιο λαμογιο σαν τον μ-πεο ,τι περιμενεις..?
Φυσικα στον Τελικο θα παρουν τα %%$^^^ μας γιατι το Κυπελλο ειναι δικο μας.....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
εεεεεεεετσι!
ανακοίνωση για σεβασμό της φιλοξενίας από τους gay θα βγάλει ο μ-πέος?
ανακοίνωση για σεβασμό της φιλοξενίας από τους gay θα βγάλει ο μ-πέος?
[youtube]LXmgj56gKPc&feature=player_embedded[/youtube]
Ωραίος ο μισθοφόρος
Ωραίος ο μισθοφόρος

-
Στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Φρανσίσκο Χαβίτο! Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, που το προηγούμενο διάστημα ήταν με το ενάμισι πόδι στον Πειραιά, αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση των "ερυθρολεύκων" και να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα στην Πριμέρα Ντιβιζιόν!
Έτσι η παρουσία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι και η τελευταία στη Super League με την φανέλα του Αρη! Όπως αναφέρει η Marca, ο Χαβίτο θα ενισχύσει το ρόστερ της ισπανικής ομάδας μαζί με τον Σίσκο, τον οποίο η ομάδα της Γαλικίας θα αποκτήσει από τη Νιουκάστλ. Ο παίκτης του Αρη θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Λα Κορούνια, η οποία προ ημερών ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέ Σαντ.
Σύμφωνα με πληφορορίες του novasports.gr ο Αρης για να δώσει τη συγκατάθεσή του και να αφήσει από τώρα τον Χαβίτο να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα θα βάλει στο ταμείο του περίπου 300-400.000 ευρώ...
novasports.gr
Όχι ότι είναι δουλειά μας, αλλά ομάδα που η χρονιά της ουσιαστικά έχει τελειώσει (η Depor βρίσκεται μεν κοντά στη ζώνη αλλά δε νομίζω ότι κινδυνεύει άμεσα) και ξεκινάει προγραμματισμό για του χρόνου δίνει 400.000 στην ομάδα + μισθό για παίχτη που θα μπορούσε να πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι; Αν ισχύει πάντως κάνανε τρομερό deal.
Και επίσης αν ισχύει θέλω σαν τελευταίο του παιχνίδι να απολαύσω για τελευταία φορά μια καλαίσθητη βουτιά και ένα ηλιόλουστο διάπλατο χαμόγελο κατά τη διάρκεια του ματς.
Έτσι η παρουσία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι και η τελευταία στη Super League με την φανέλα του Αρη! Όπως αναφέρει η Marca, ο Χαβίτο θα ενισχύσει το ρόστερ της ισπανικής ομάδας μαζί με τον Σίσκο, τον οποίο η ομάδα της Γαλικίας θα αποκτήσει από τη Νιουκάστλ. Ο παίκτης του Αρη θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα της Λα Κορούνια, η οποία προ ημερών ανακοίνωσε την απόκτηση του Χοσέ Σαντ.
Σύμφωνα με πληφορορίες του novasports.gr ο Αρης για να δώσει τη συγκατάθεσή του και να αφήσει από τώρα τον Χαβίτο να συνεχίσει την καριέρα του στην ισπανική ομάδα θα βάλει στο ταμείο του περίπου 300-400.000 ευρώ...
novasports.gr
Όχι ότι είναι δουλειά μας, αλλά ομάδα που η χρονιά της ουσιαστικά έχει τελειώσει (η Depor βρίσκεται μεν κοντά στη ζώνη αλλά δε νομίζω ότι κινδυνεύει άμεσα) και ξεκινάει προγραμματισμό για του χρόνου δίνει 400.000 στην ομάδα + μισθό για παίχτη που θα μπορούσε να πάρει ελεύθερο το καλοκαίρι; Αν ισχύει πάντως κάνανε τρομερό deal.
Και επίσης αν ισχύει θέλω σαν τελευταίο του παιχνίδι να απολαύσω για τελευταία φορά μια καλαίσθητη βουτιά και ένα ηλιόλουστο διάπλατο χαμόγελο κατά τη διάρκεια του ματς.
Η ιστορία με τις Φιλιππινέζες ξύπνησε το ελάχιστο φιλότιμό τους και του βρήκαν αλλού ομάδα.
Ή απλά ο Χαβίτο θέλει να φύγει από Ελλάδα. Δεν τον αδικώ.
Ή απλά ο Χαβίτο θέλει να φύγει από Ελλάδα. Δεν τον αδικώ.
Gash και εγώ δηλαδη ειμαι λακαμας που πληρώνω κανονικα οταν πάω γήπεδο?gash04 έγραψε:[youtube]LXmgj56gKPc&feature=player_embedded[/youtube]
Ωραίος ο μισθοφόρος
Στειλε μου με πμ το τηλέφωνο του Ζαγοράκη να τον παρω να τον ρωτήσω μηπως έχει κανενα τζάμπα εισιτήρειο να ανέβω Σαλόνικα.
Είναι σαν τις εκλογές που βάζουν τα εισιτήρια των ετεροδημοτών τα κόμματα
Είναι και σαν τον φίλο μου τον Γιάννη που μου λέει "ανέβα ρε συ Θεσ/νίκη και τα εισιτήρια τα βάζω εγώ"

Είναι και σαν τον φίλο μου τον Γιάννη που μου λέει "ανέβα ρε συ Θεσ/νίκη και τα εισιτήρια τα βάζω εγώ"

Ατρόμητος - Τρίπολη 0-0
Πανιώνιος - Καβάλα 1-1
Ψιλοαμετάβλητη η κατάσταση στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.
Πανιώνιος - Καβάλα 1-1
Ψιλοαμετάβλητη η κατάσταση στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.
SUPERLEAGUE | 20Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πανιώνιος-Καβάλα 1-1
Ο Πανιώνιος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα. Ψυχρολουσία για τους "κυανέρυθρους" που ισοφαρίστηκαν στο 89' παρότι είχαν το μομέντουμ του αγώνα.
πηγή
http://www.sport24.gr
Ρε το νιόνιο...
Πανιώνιος-Καβάλα 1-1
Ο Πανιώνιος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα. Ψυχρολουσία για τους "κυανέρυθρους" που ισοφαρίστηκαν στο 89' παρότι είχαν το μομέντουμ του αγώνα.
πηγή
http://www.sport24.gr
Ρε το νιόνιο...

Οι γαυροβολο γαργάρα για το φειρπλει-ταιμ γκολ του γαυροαθηνα.
Τώρα δεν σας πειράζει που παίζατε με 10 και το φάγατε και καλά ενώ έπρεπε να σταματήσει η φάση ε;;;;;;;;
για να δούμε μετά την τριαροτεσσάρα που θα φάνε, θα λένε πάλι ότι ήταν καλύτερη ομάδα και αξίζανε την νίκη και γενικά ότι λέγανε αφού τους τον σφυρίξαμε εμείς;;;;;;;

Τώρα δεν σας πειράζει που παίζατε με 10 και το φάγατε και καλά ενώ έπρεπε να σταματήσει η φάση ε;;;;;;;;
για να δούμε μετά την τριαροτεσσάρα που θα φάνε, θα λένε πάλι ότι ήταν καλύτερη ομάδα και αξίζανε την νίκη και γενικά ότι λέγανε αφού τους τον σφυρίξαμε εμείς;;;;;;;

Στον νταβατζή δε μιλάμε, ειδικά όταν είναι ο μεγάλος μας αδερφός και συνεργαζόμαστε μαζί του εξωαγωνιστικά σε όλα τα επίπεδα.