Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
dimbar

Re: Ε.Π.Ο super leage κ.λ.π δημοκρατικές δυνάμεις

Δημοσίευση από dimbar »

pgetsos έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε: Η κάρτα φιλάθλου μας βάζει στο τρυπάκι του ηλεκτρονικού φακελώματος. Το ίδιο και οι χρεωστικές κάρτες, που εξ αιτίας του capital control αυξήθηκαν κατά 1.100.000, μέσα σε 3 εβδομάδες. Κάποια στιγμή θα έρθουν και οι ηλεκτρονικές ταυτότητες. Όλα γίνονται σιγά - σιγά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.
Εμένα πάντως δε με πείραξε ότι σταμάτησαν να με κοιτάνε σα χαζό όταν έδινα την κάρτα για 5-10-20€ επειδή δεν είχα πάνω μου ρευστό (που δε μου αρέσει να κουβαλάω κιόλας)

Ούτε που μειώθηκαν οι ουρές για μια μικρή ανάληψη/κατάθεση, που θα μπορούσαν να την κάνουν με την κάρτα

@pgetsos,
για να καταλάβεις την διαφορά η πιστωτική/χρεωστική ΔΕΝ εχει την φωτογραφία σου επάνω, η καρτα φιλάθλου θα την έχει ;) .
Εγώ δηλώνω πώς αν από 1-1-2016 μου ζητήσουν κάρτα φιλάθλου για να μπώ στο γήπεδο, χαρίζω το διαρκείας μου σε όποιον το θέλει και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στην Τούμπα.
Είμαι μέσα σε οποιαδήποτε συλλογική κίνηση γίνει κατά της κάρτας.

ΥΓ Ο νόμος λέει ότι η κάρτα θα είναι απαραίτητη και για τους κατόχους διαρκεία για την είσοαδο στο γήπεδο,, απλά μέχρι 31-12-2015 δεν ζητάνε ΑΜΚΑ από τους κατόχους διαρκείας γιατί δεν υπάρχει τρόπος να το πάρουν.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Απάντησα καθαρά στο θέμα για τις χρωστικές που είπε

Η φωτογραφία μου υπάρχει σε 30 έγγραφα, δημόσια και μη. Ακόμα και στην κάρτα σίτισης μου στη σχολή. Που είναι το πρόβλημα με την φωτογραφία συγκεκριμένα; Όχι σαν ιδέα γενικά, στη φωτογραφία
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Μπορεί να χεις και δίκιο!

(Κι εγώ που απορούσα γιατί δεν ξεσηκώνεται η νεολαία!!!!!)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dimbar την Παρ 25 Σεπ 2015, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι δεν διαφωνώ σε πολλά. αλλα το αβαταρ σου εινα υπερ της δουλειας και των διακρισεων. :mrgreen: :mrgreen: :ugeek:

σοβαρά τώρα, αν κανείς νομίζει ότι δεν ειναι φακελωμένος, ας σηκώσει το χέρι.

πρώτα απο όλα πρέπει να μην έχει κινητό με android ή windows ή ios.

δεύτερον, να μην εχει φβ,ινσταγραμ κτλ κτλ.

τρίτον, να κανει μονο ανωνυμη περιηγηση και να μην κανει search στην γουγλ...

και πολλά άλλα... :twisted:

φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαφωνώ με τη λογική και την προχειρότητα που στήνεται το όλο σκηνικό...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

K_geo έγραψε:ναι. αλλα το αβαταρ σου εινα υπερ της δουλειας και των διακρισεων. :mrgreen: :mrgreen: :ugeek:
Τεράστιο λάθος , φρόντισε να μάθεις τι αντιπροσωπεύει αυτή η σημαία πρώτα και μη μου πεις το γνωστό παραμυθάκι για τον Αμερικάνικο Εμφύλιο και τους σκλαβους.
Το άβαταρ μου αντιπροσωπεύει την αντίθεση στους ''Γιάνκηδες'' και σε οτιδήποτε αντιπροσωπεύουν.

Φακελωμένος είμαι από τα 18 μου αλλά το ''ιχνος'' μου είναι ελάχιστο πια.
Δεν χρησιμοποιώ κινητό.
Δεν χρησιμοποιώ πιστωτικές παρά μόνον μετρητά όταν έχω.
Δεν έχω φβ , σερφάρω μόνο με τορ κλπ κλπ.

Το ότι είμαι φακελωμένος δεν σημαίνει ότι θα δεχθώ να μου βάλουν και τσιπάκι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο κατω εγραψα αλλες δυο λεξεις. ;)

κατα τα άλλα, ή απο την άλλη, εγω δεν εχω κανενα προβλημα ουτε με καρτες πολιτη ουτε φιλαθλου ουτε οτι στον μπεο θελουν ωστε να οργανωσουν καλυτερα το κρατος τους.

το θεμα ειναι ομως αυτα να μην γινονται για τα ματια το κοσμου, να εχουν ουσιαστικο αντικρυσμα, να μπορουν να εχουν ουσιαστικη συνεισφορα στην παταξη χρονιων παθογενειων, όπως πχ η γραφειοκρατία.

αλλά θα το πάμε πολύ οφ τόπικ.

νομίζω καλύτερο για να συζητήσουμε κατι τέτοιο το κοινωνία ωρα μηδεν.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Εντάξει ρε αδελφέ αλλά μορφωμένος άνθρωπος είσαι μη μου λες κι εσύ τα χαζά των αγράμματων για το αβαταρ!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ναι ρε ενταξ'. επειδη ηταν και χοτ θεμα πριν κανα μηνα αν δεν κανω λάθος που κατεβασαν τη σημαια στο νοτο κτλ κτλ. κλαϊν. :)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

dimbar έγραψε:Μπορεί να χεις και δίκιο!

Εκτός ότι, νομίζω, δεν αντιπροσωπευω όλη τη νεολαία, αλλά μόνο τον εαυτό μου, δε μου απάντησες

Λες η χρεωστική σε αντίθεση με την κάρτα φιλαθλου δεν έχει τη φωτογραφία μου. Το πρόβλημα της φωτογραφίας που είναι;
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

dimbar έγραψε:
K_geo έγραψε:ναι. αλλα το αβαταρ σου εινα υπερ της δουλειας και των διακρισεων. :mrgreen: :mrgreen: :ugeek:
Τεράστιο λάθος , φρόντισε να μάθεις τι αντιπροσωπεύει αυτή η σημαία πρώτα και μη μου πεις το γνωστό παραμυθάκι για τον Αμερικάνικο Εμφύλιο και τους σκλαβους.
Το άβαταρ μου αντιπροσωπεύει την αντίθεση στους ''Γιάνκηδες'' και σε οτιδήποτε αντιπροσωπεύουν......
H αλήθεια είναι πως ο Αμερικάνικος Εμφύλιος είχε τόση σχέση με το θέμα της δουλείας, όση και ο πόλεμος στο Ιράκ με την δημοκρατία.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

pilotos έγραψε:Έ, τί φοβάσαι; κάποτε, για αυτήν ακριβώς την κάρτα που λες, θα χρειαστεί να πούμε το μεγάλο ΌΧΙ... και μετά, όσοι αντέξουν

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Παστίτσιος;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

pgetsos έγραψε:
dimbar έγραψε:Μπορεί να χεις και δίκιο!

Εκτός ότι, νομίζω, δεν αντιπροσωπευω όλη τη νεολαία, αλλά μόνο τον εαυτό μου, δε μου απάντησες

Λες η χρεωστική σε αντίθεση με την κάρτα φιλαθλου δεν έχει τη φωτογραφία μου. Το πρόβλημα της φωτογραφίας που είναι;
Δεν είπα ότι αντιπροσωπεύεις ΟΛΗ την νεολαία αλλά σαν νέος αποτελείς δείγμα της νεολαίας.

Η φωτογραφία χρησιμοποιείται για να βεβαιωθεί ταυτοπροσωπεία.
Η πιστωτική-χρεωστική μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όποιους κατέχουν το πιν.
Τώρα τι σχέση έχει η βεβαίωση ταυτοπροσωπείας με την είσοδο στο γήπεδο και γιατί χρειάζεται δεν το έχω καταλάβει ακόμα πέραν του ότι θεωρείσαι εν δυνάμει χρηματοδότης της τρομοκρατίας, σύμφωνα με το σκεπτικό και την αιτιολογία του νόμου.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν μπουν σε ισχύ οι κάμερες, σε βλέπει που πετάς το αντικείμενο, βλέπει τη φωτογραφία του ατόμου που κανονικά κάθεται στη θέση αυτή και αν ταιριάζουν, και ξέρει αν το έκανε αυτός η κάποιος που απλά κάθεται στη θέση του

Μια πρόχειρη σκέψη για το τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους

Δεν είπα ότι χαίρομαι να βάλω τη φάτσα μου και αλλού, αλλά δεν μπορώ τις συνομωσίες τύπου Λιακοπουλου που είδα από κάποιους. Και ακούγονται πολλά χρόνια τώρα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

pgetsos έγραψε:
Odi έγραψε:
danirifle έγραψε:θα ακολουθήσει η ποινικοποίηση των πυρσών?
Θα καταλήξουμε Αγγλία που κάθονται με τα ποπ κορν και θα φωνάζουμε "come on PAOK".
Δεν υπάρχουν μόνο τα άκρα, ποπκόρν η αντικείμενα στο γήπεδο
Δεν είπα οτι υπάρχουν μόνο άκρα,είπα που θα καταλήξει η όλη κατάσταση.

Η κάρτα φιλάθλου δεν προσφέρει απολύτως τίποτα.Για να εφαρμοστεί το μέτρο,πρέπει κάθε γήπεδο να έχει κάμερες που λειτουργούν,τουρνικέ και ο κόσμος να κάθεται στη θέση του.Κανείς δεν το κάνει αυτό.

Είναι εξίσου γελοίο με την δήλωση του ΑΜΚΑ για να πάρεις εισιτήριο.Λες 10 νούμερα στην τύχη και άντε γεια.Αφού διασταύρωση στοιχείων δεν υπάρχει.

Όλα αυτά είναι να χαμε να λέγαμε.Γελοιότητες για να λέμε οτι κάτι κάνουμε.

Όσο για το φακέλωμα δεν χρειάζεται η κάρτα αυτή για να εφαρμοστεί.Ήδη υπάρχει.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Με την κάρτα όμως δε θα υπάρχει διασταύρωση στοιχείων; Δε θα μπορούν να το κοιτάξουν εύκολα;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”