pgetsos έγραψε:Εμένα πάντως δε με πείραξε ότι σταμάτησαν να με κοιτάνε σα χαζό όταν έδινα την κάρτα για 5-10-20€ επειδή δεν είχα πάνω μου ρευστό (που δε μου αρέσει να κουβαλάω κιόλας)ΑποστόληςΑ έγραψε: Η κάρτα φιλάθλου μας βάζει στο τρυπάκι του ηλεκτρονικού φακελώματος. Το ίδιο και οι χρεωστικές κάρτες, που εξ αιτίας του capital control αυξήθηκαν κατά 1.100.000, μέσα σε 3 εβδομάδες. Κάποια στιγμή θα έρθουν και οι ηλεκτρονικές ταυτότητες. Όλα γίνονται σιγά - σιγά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις.
Ούτε που μειώθηκαν οι ουρές για μια μικρή ανάληψη/κατάθεση, που θα μπορούσαν να την κάνουν με την κάρτα
@pgetsos,
για να καταλάβεις την διαφορά η πιστωτική/χρεωστική ΔΕΝ εχει την φωτογραφία σου επάνω, η καρτα φιλάθλου θα την έχει

Εγώ δηλώνω πώς αν από 1-1-2016 μου ζητήσουν κάρτα φιλάθλου για να μπώ στο γήπεδο, χαρίζω το διαρκείας μου σε όποιον το θέλει και δεν πρόκειται να ξαναπατήσω στην Τούμπα.
Είμαι μέσα σε οποιαδήποτε συλλογική κίνηση γίνει κατά της κάρτας.
ΥΓ Ο νόμος λέει ότι η κάρτα θα είναι απαραίτητη και για τους κατόχους διαρκεία για την είσοαδο στο γήπεδο,, απλά μέχρι 31-12-2015 δεν ζητάνε ΑΜΚΑ από τους κατόχους διαρκείας γιατί δεν υπάρχει τρόπος να το πάρουν.