40.Maarten Martens
Re: 40.Maarten Martens
Οσο παιζουμε 3- 5 - 2 με τρια αμυντικα χαφ και αναπτυξη κυριως απο τα μπακ μας δεν τον βλεπω να παιζει δυστυχως...Ειναι πολυ σοφτ για να ταιριαξει στην φιλοσοφια αυτης της Ομαδας του ΑΑ με την συνεχη πιεση στο κεντρο. Θα μπορουσε να παιζει σε εκτος εδρας παιχνιδια πισω απο τον Αθανασιαδη οπου σε πιο ανοιχτο γηπεδο και με την ομαδα πιο πισω θα φαινοταν καλυτερα. Π.χ χθες ηταν ιδανικη ευκαιρια κατα τη γνωμη μου να μπει αντι του Σαλπιγγιδη. Το κακο για αυτον ειναι οτι υπαρχει και ο Γκολασα που μπορει να κανει το ιδιο πραγμα και φαινεται και πιο δυνατος. Εδω δε θα βρει ποτε τους χωρους που εβρισκε στην Ολλανδια και το στυλ παιχνιδιου του δεν κανει για το φετινο ΠΑΟΚ. Μακαρι να βρεθει η χρυση τομη το Δεκεμβριο ωστε να παρουμε στη θεση του ενα καλο εξτρεμ τυπου Μακ
- desperando
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Θα σκοράρεις στην Φλωρεντία, θα μας καταπλήξεις και όλοι θα κάνουμε κωλοτούμπες!
- desperando
- Επικοινωνία:
[youtube]mK0A9k9yJKU&spfreload=10[/youtube]ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα σκοράρεις στην Φλωρεντία, θα μας καταπλήξεις και όλοι θα κάνουμε κωλοτούμπες!

- kataramenos5
Με μια επιφύλαξη για την τελευταία πρόταση.Karelias έγραψε:Είσαι ο καλύτερος τεχνικά, τακτικά και ποδοσφαιρικά παίχτης της ομάδας και χάνεις το πάρτυ που άργησε κοντά 30 χρόνια.
Κρίμα που δεν νιώθεις.
πέρσυ που είχε και προπονητή που του ταίριαζε, που ήταν δική του επιλογή κατά τα φαινόμενα και δεν έδειξε κάτι. Φοβάμαι ότι ο χρόνος κυλά εις βάρος του.
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε φιλος περσι επαιξε δυο ματς με χουμπ ενα βασικος και ενα αλλαγη μολις ειχε ερθει και μετα τραυματιστηκε.
οταν εγινε καλα στον παγκο της ομαδας ηταν ο μεγαλος γχ.
ειδικα για τον μαρτενς δεν χρειαζετε να λεμε ανακριβειες για να τεκμηριωσουμε οτι ο παικτης δεν προκειται να παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ,το κανει με καθε ευκαιρια ο ιδιος ο παικτης
οταν εγινε καλα στον παγκο της ομαδας ηταν ο μεγαλος γχ.
ειδικα για τον μαρτενς δεν χρειαζετε να λεμε ανακριβειες για να τεκμηριωσουμε οτι ο παικτης δεν προκειται να παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ,το κανει με καθε ευκαιρια ο ιδιος ο παικτης
- billospaok_4
ας τον δουμε σε ματς με ομαδες που αμυνονται στην θεση του σαπλι και τοτε ολοι κανουμε την κριτικη του παικτη μαρτενς.γιατι εναν παικτη τον κρινεις με βαση το υλικο που εχεις 

- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα τον ξεκίναγα την Πέμπτη. Ευρωπαίος είναι, διεθνής είναι, αν δεν παίξει σε τέτοιο αγώνα θα πει ότι είναι 100% άχρηστος!
- ramolimendo
- ΑποστόληςΑ
Σωστός!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ θα τον ξεκίναγα την Πέμπτη. Ευρωπαίος είναι, διεθνής είναι, αν δεν παίξει σε τέτοιο αγώνα θα πει ότι είναι 100% άχρηστος!

Έλα ρε Τσακ Νορις αγόρι μου, βαλτους στα διχτυα.
Ααα και που είσαι μαρτεν αγόρι μου , όχι τοσα νεύρα , χαλάρωσε μπάλα ειναι , μη τρελαινεσαι
Ααα και που είσαι μαρτεν αγόρι μου , όχι τοσα νεύρα , χαλάρωσε μπάλα ειναι , μη τρελαινεσαι