Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από Makis4444 »

thief έγραψε: όταν λέμε το υπνωτιστικό σύνθημα "ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά"
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Μακραν το πιο ξεσηκωτικο συνθημα το συγκεκριμενο...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Χάλια μαύρα είναι αυτό το σύνθημα.
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Παιδια να πω κι εγω την αποψη μου για το θεμα: Χθες η κερκιδα ηταν πολυ κακη οχι απλα μετρια. Επαναληψη μονοτονων συνθηματων, ατυχης επιλογη να μοιραστουν συνθηματα μισα απο την 4α κι αλλα μισα απο 4.Οντως καποιες στιγμες ενιωθα οτι επρεπε να ακουστει κατι αλλο περα απο το ΠΑΟΚ εκδρομες ναρκωτικα.
Επισης στην 4 υπηρχαν πολλες γυναικες (ναι ακομη περισσοτερες σε σχεση με αλλες φορες) και ιδιαιτερα μικρα κοριτσακια που μαλλον ηρθαν να παρακολουθησουν καποιο event και οχι να στηριξουν την ομαδα της καρδιας τους.Προσωπικα θεωρω οτι με Βιγιαρεαλ η κερκιδα ηταν απειρως καλυτερη (αν συγκρινουμε ευρωπαικες βραδιες)
Δικιο ο φιλος οτι δινουμε ανευ λογου αξια στου λαρισαιους.
Τελος προσωπικη μου παρατηρηση ειναι οτι γενικα καποια συνθηματα κατα τη διαρκεια των αγωνων επαναλαμβανονται πολυ περισσοτερο απο ο,τι χρειαζεται με αποτελεσμα να κουραζονται οι υπολοιποι και να μην ακολουθουν.
ΠΑΟΚ γερα.
thief

Δημοσίευση από thief »

Makis4444 έγραψε:

διαφωνώ κάθετα...ορίζοντίως...πλαγίως όπως θές...

Δύσκολο σύνθημα που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από την στιγμή που το φωνάζουμε και για 20' σερί...
Εχουμε ΑΠΕΙΡΑ πιο ξεσηκωτικά και πορωτικά συνθήματα.

Και χτες η έκρηξη ήταν όταν φωνάξαμε το "οεο οεο οεο ΠΑΟΚ για σένα μονο ζω και αναπνέω". Ενα σύνθημα παλιό μεν αλλά 800.000 φορές ανώτερο δε από το υπνωτιστικό σύνθημα που αρχίζει να με εκνευρίζει αφάνταστα (όχι για τους στίχους αλλά για το ρυθμό και την έκρηξη που ΔΕΝ εχει).
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΔΙΑΦΩΝΩ απολυτα!Το ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΛΙ,περα οτι η πλειονοτητα το τραγουδαει ΚΥΡΙΩΣ επειδη το κοντερ γραφει ΠΑΡΑ πολλα χιλιομετρα και τους αντιπροσωπευει,εχει ρυθμο ισα-ισα πολυ ξεσηκωτικο και κατατασεται αν το ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ σε γκαυλα και φωνη ισαξιο με το "Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια" τον Τρελογιατρο κλπ!
Απο τα αγαπημενα μου προσωπικα! :nairepaok:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

thief έγραψε:
Makis4444 έγραψε:

διαφωνώ κάθετα...ορίζοντίως...πλαγίως όπως θές...

Δύσκολο σύνθημα που γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από την στιγμή που το φωνάζουμε και για 20' σερί...
Εχουμε ΑΠΕΙΡΑ πιο ξεσηκωτικά και πορωτικά συνθήματα.

Και χτες η έκρηξη ήταν όταν φωνάξαμε το "οεο οεο οεο ΠΑΟΚ για σένα μονο ζω και αναπνέω". Ενα σύνθημα παλιό μεν αλλά 800.000 φορές ανώτερο δε από το υπνωτιστικό σύνθημα που αρχίζει να με εκνευρίζει αφάνταστα (όχι για τους στίχους αλλά για το ρυθμό και την έκρηξη που ΔΕΝ εχει).
Από τη τηλεόραση ήταν η μόνη στιγμή που νόμιζες ότι έβλεπες ματς στη Τούμπα. (εννοώ το "οεο οεο οεο ΠΑΟΚ για σένα μονο ζω και αναπνέω")
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Απο την τηλεόραση δεν ακουγόταν σχεδόν τίποτα! Ούτε καν στο γκολ!!!

Δείτε (ακούστε) το βίντεο.

[youtube]oQShfyIN8wI[/youtube]

Δεν ακούγεται τ-ί-π-ο-τ-α. Μόνο ότι περνούσε απο το μικρόφωνο του σπίκερ.

Ίσως να είναι κάποια οδηγία απο την UEFA να μην υπάρχουν (ανοιχτά) μικρόφωνα στον αγωνιστικό χώρο, για να μην φτάνουν υβριστικά συνθήματα στα αυτιά των φιλήσυχων πολιτών. :evil:

Ίσως να είναι απλά η κοινωνική ευαισθησία του ΑΝΤ1 που θέλει να προστατεύσει τα παιδιά μας απο τα λανθασμένα πρότυπα των χουλιγκάνων του ΠΑΟΚ. :twisted:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Το έχουμε ξαναπεί για τα μικρόφωνα. Αφενός δεν υπάρχουν μες στον αγωνιστικό χώρο ή δεν είναι πολλά, αφετέρου τα δημοσιογραφικά είναι δίπλα ακριβώς στους φιλοξενούμενους. Όπως κάθε φορά, χαντακώνουμε τους εαυτούς μας.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι φώναζε τρομερά η κερκίδα αν και σε αρκετές στιγμές είδα πολύ κόσμο να σηκώνεται στην 7 και τρεις φορές έδωσαν σύνθημα τα επίσημα, κάτι που δε νομίζω ότι γίνεται σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό γήπεδο. Εδώ κέρδιζε η ομάδα και κάποιοι κλαίγονταν που ήταν ακόμα 1-0 αντί να χαρούν που νικάμε. Στο γκολ μόνο που δε γελούσαν. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε μισό σκαλί πιο πάνω απ' τους υπολοίπους ενώ θα μπορούσαμε να ήμαστε πολύ πιο πάνω. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει θύρα μόνο για γκρινιάρηδες...

Το ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά δεν είναι ξεσηκωτικό από μόνο του. Δεν έχει κορύφωση όπως έχει το άλλο ("πουτ@να θα τα κάνω"). Τραγουδιέται με πάθος αρκετές φορές αλλά αυτό μπορεί να γίνει για οποιοδήποτε σύνθημα νιώθει ο καθένας ότι τον εκφράζει. Είναι καλό για χαλαρές φάσεις αν και αυτές με τον ΠΑΟΚ πάντα είναι λίγες. Αυτός δεν είναι λόγος όμως να μη φωνάζουμε το σύνθημα όταν το δίνουν οι πυρήνες.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Προτιμω τα μεγαλα συνθηματα που μπορουν να τραγουδιουνται(Χιλιομετρα καναμε παλι,Με βια και τρομοκρατια,Εδω και τοσες χιλιαδες χρονια)πολλη ωρα απο τα λεγομενα μικρα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Τα πιο must για μένα!

[youtube]lGFXyxRcBnU[/youtube]

[youtube]gKeBTj7LD00&feature=related[/youtube]

[youtube]gt11a9Z6HMo[/youtube]

[youtube]NHiHLen1KEo[/youtube]

[youtube]JvQMTp1NHk8[/youtube]

[youtube]5RRUtRvATeQ&feature=related[/youtube]

[youtube]Kc7souXXI7c&feature=related[/youtube]

http://www.paokmedia.com/play_audio.php?audio=17
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

χχχ Απαράδεκτο αυτό, άλλο η κριτική

Μαλακισμένα, ξυπνήστε κι οργανωθείτε μην έχουμε ιστορίες!!!!
Στο τύμπανο, ο μικρός τυμπανιστής στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στην ενορχήστρωση της κερκίδας ο κανένας να βρίζει γαύρο και σκουλήκι, την ώρα που το Γιάννενο μας έχει στο μισό γήπεδο και το αποκορύφωμα ήταν που τα παγούρια έκαναν κερκίδα, ξεκίνησαν να λένε ένα σύνθημα κι εμείς να απαντάμε στο ίδιο ρυθμό.. το ίδιο σύνθημα όπου αντί για ΠΑΣ να λέμε ΠΑΟΚ!!!

Ρε σεις?????? Ρε βλαμμένα, πότε θα ξυπνήσετε ρε???

Mαγκάκια, όποιος δεν έχει τα κότσια να είναι ΠΑΟΚ, καλύτερα να αλλάξει πλανήτη! Εγώ έχω μάθει τον ΠΑΟΚ να είναι πολεμιστής! Τον ξέρω να είναι μια ζωή απέναντι σε όλους! Μια ζωή το αντιδραστικό στοιχείο! Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μια απλή ομάδα ούτε 2 ώρες στο γήπεδο! Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι όλη μας η ζωή.. Οσοι δεν μπορείτε να το καταλάβετε, καλύτερα να μην ξαναπατήσετε στη θρυλική ΘΥΡΑ 4! ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ.. ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΓΙΝΑΜΕ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Τετ 22 Δεκ 2010, 21:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: χχχ
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

free4 έγραψε:Μαλακισμένα, ξυπνήστε κι οργανωθείτε μην έχουμε ιστορίες!!!!
Στο τύμπανο, ο μικρός τυμπανιστής στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στην ενορχήστρωση της κερκίδας ο κανένας να βρίζει γαύρο και σκουλήκι

ρε φρε δεν θέλω να σε βρίσω αλλά θα σε βρίζω !! Πόσο λαλακας παίζει να σαι για να λες αυτά μέσα σε ένα φορυμ??! :redcard:
Γαύρο βρίζαμε γιατί παίζουμε στο μπάσκετ ( ΑΝ το γνωρίζεις ) και τον ρούλη γιατί έτσι είναι το σύνθημα!! Κόμπλεξ από εκεί που δεν υπάρχει μην βγάζεις !! Α, για την πρώτη σειρά πάνε πες τους τα face to face, άστα αυτά !!

Όποιος θέλει να γίνει οργανωτής ας πάει να δει την γλύκα... δουλειά των συνδέσμων είναι αυτή ;)

Σήμερα, κατά την γνώμη μου, δεν φταίει μόνο ο οργανωτής!!! Φταίει και πολύ ο κόσμος γιατί ήταν στον κόσμο του!! :redcard: :redcard: :redcard:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Αυτα αδερφε free,δεν λεγονται στο φορουμ..

Για μενα προσωπικα οι 2 οργανωτες μας ειναι οτι καλυτερο θα μπορουσαμε να ειχαμε αν και δεν τους ζω σε καθε παιχνιδι λογω 500 χλμ ..
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ημουν στο γήπεδο μαζί με τον Σρεκ και φωνάζαμε...
Στο τέλος αναρρωτιόμασταν αν επρεπε οντως να φωναξουμε!!!

Ρε σεις πατε καλα? Το ματς ειναι μιση ωρα πριν τη ληξη στο ευθραυστο 2-1 και ασχολουμαστε με το γαυρο στο μπασκετ της επομενης βδομαδας?

Οσο για τα φεις του φεις, οταν τον φωναζα με εβλεπε και τον εβλεπα..
Δε θελω να κανω ουτε τον εξυπνο, ουτε τον καλο..
Εγω πηγανινω στο γήπεδο να φωναξω για τον ΠΑΟΚ!!

Δε με νοιαζει ποθος ειναι ο αντιπαλος.. Εγω πρεπει να πω συνθηματα του ΠΑΟΚ!
Συνθηματα που θα ανεβαζουν την ομαδα και δε θα την κοιμίζουν!!

Τον κόσμο ο οργανωτης θα τον πει τι θα φωναξει! Απο μονος του δεν προκειται ποτε να φωναξει!
Εμεις απο μονοι μας ανεβασαμε 2 συνθηματα σε στιγμες που στο γηπεδο ακουγονταν μονο τα παγουρια!!!

Σοβαρευτειτε λιγο!!
Κι εγω συνδεσμιτης ειμαι, αλλα δε σημαινει οτι δε θα πω το άσχημο που βλεπω!!
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Και τι να ασχοληθούμε με τα παλτά μέσα??
Σε έβλεπε?? Πες μου πως σε άκουγε.. ( στο ίδιο σημείο δεν ήσουν και σήμερα ; ) Πως γίνεται να σε ακούσει ( ακόμη κ να σε δει) από κει κάτω ;;; :shock:
Δεν θες αλλά τον κάνεις :mrgreen: !! Να φωνάζεις για τον ΠΑΟΚ,ε ; Όταν παίζουμε με τα ερπετά δεν ακούω κ πολύ την λέξη ΠΑΟΚ μέσα στα συνθήματα αλλά δεν πειράζει !! :shock:
Την σημερινή ομάδα ότι και να την πεις στον ίδιο δρόμο θα είναι !!

<<Σοβαρευτειτε λιγο!!
Κι εγω συνδεσμιτης ειμαι, αλλα δε σημαινει οτι δε θα πω το άσχημο που βλεπω!!>>
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

ΥΓ σορρυ για το 2ποστ αλλά έφαγε λαγκάρισμα το πισι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novitok την Πέμ 23 Δεκ 2010, 02:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”