Δε με νοιάζει πού μπορεί να βρίσκονται σε 2 μήνες, φίλε. Με νοιάζει να τους καίει όπου κι αν βεθούν στο άμεσο μέλλον να έχουν κυνηγήσει πριν λυσσαλέα το πρωτάθλημα. Παράσημο τεράστιο στην καριέρα όλων τους θα είναι, μη γελιόμαστε.Aye4 έγραψε:Αδελφέ, τέτοιες αξιώσεις έχουν μόνο οι οπαδοί. Από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που φέτος εργάζονται "εδώ" κι αύριο μπορεί να βρουν δουλειά "εκεί", μην περιμένεις τέτοια συναισθήματα.navigator11 έγραψε:... Αξιώνω από την ομάδα μου να μπούνε ΟΛΟΙ τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι σαν να διακυβεύεται η ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους από το αποτέλεσμα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 12/05, 20:00, NovaSports
- navigator11
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 12/05, 20:00, NovaSports
-
- Mr Ξερόλας 2019
.Adamandad έγραψε:Υπάρχει λόγος που έχουν τον Μίνο για ρεπορτάζ ΠΑΟΚ και είναι για να ταυτίζεται στα μάτια όλου του κόσμου ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ μαζί του. Έτσι καταφέρνουν να μειώσουν τον κόσμο μας και κατά επέκταση την ομάδα μας και να μας παρουσιάσουν χαζούς με μειωμένη αντίληψη που δεν χρειάζεται να δίνεται μεγάλη προσοχή σε όσα φωνάζουμε και διεκδικούμε. Τον αμέσως επόμενο χαζό, έχει για εμάς και η cosmote ( Μελισσίδης ).boogeyman77 έγραψε:Σοβαρά τώρα ακούς λέρα σπορ και τον μεθύστακα (απορώ αυτός ο άνθρωπος πως βγάζει λεφτά από την δημοσιογραφία) που έχουν για να σπάνε πλάκα τα αρδ των Πόκεμον; Μη κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου.Φιλικα το λέωmarkos4 έγραψε:Άκουσα το πρωί Γιώργο Μινο στην ερα σπορ..
Πραγματικά ντράπηκα που τον άκουσα..
Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Δεν υπάρχει κάποιος από τον περιγυρο του να του πει, να μην ξεφτιλιζεται άλλο και να μην κάνει ξεφτίλα την ομάδα με αυτά που λέει σε ένα δημόσιο ραδιόφωνο;
Δεν μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση, συνεχεια λεει ανακρίβειες και τον παίρνουν στο ψιλό αυτοί που τον βγάζουν στον αέρα.
Πραγματικά ντροπή για μια ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς να ενημερώνονται από δημόσιο ΜΜΕ, από δημοσιογραφους σαν τον Μινο.
Αναγεια σου έτσι ακριβώς
Χαζοί υπάρχουν κι άλλοι βεβαια.
boogeyman77 έγραψε:Σοβαρά τώρα ακούς λέρα σπορ και τον μεθύστακα (απορώ αυτός ο άνθρωπος πως βγάζει λεφτά από την δημοσιογραφία) που έχουν για να σπάνε πλάκα τα αρδ των Πόκεμον; Μη κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου.Φιλικα το λέωmarkos4 έγραψε:Άκουσα το πρωί Γιώργο Μινο στην ερα σπορ..
Δεν υπάρχει κάποιος από τον περιγυρο του να του πει, να μην ξεφτιλιζεται άλλο και να μην κάνει ξεφτίλα την ομάδα με αυτά που λέει σε ένα δημόσιο ραδιόφωνο;
Δεν μπορεί να αρθρώσει μια πρόταση, συνεχεια λεει ανακρίβειες και τον παίρνουν στο ψιλό αυτοί που τον βγάζουν στον αέρα.
Πραγματικά ντροπή για μια ομάδα με εκατομμύρια οπαδούς να ενημερώνονται από δημόσιο ΜΜΕ, από δημοσιογραφους σαν τον Μινο.
Το ξέρω ότι το λες φιλικά, αλλά πιστεψε με δεν κάνω κανένα κακό στον εαυτό μου ..στην ηλικία που βρίσκομαι ,έχω αποβάλει τέτοιες τοξικότητες..
Ακούω ερα μόνο το πρωί (εξαλλου εδω που βρισκομαι απο αθλητικα μονο ερα πιανει) γιατί μου αρέσει ο τρόπος που τα παρουσιάζει ο Πέτρος Μαυρογιαννιδης ..
Αλλά δεν γίνεται να λέει ο Μινος ότι έχουν πουληθεί 30 χιλιαδες εισιτήρια αλλά το γήπεδο θα έχει 35 χιλιαδες κόσμο,λόγο ότι είναι μεγάλη η ζήτηση και θα μπούνε περισσότεροι από το επιτρεπτό.
Όποιος άκουσε την εκπομπή μπορεί να το επιβεβαιώσει
- episimos73
Καλά τα λες φίλε. Τον είδα σήμερα το πρωί στο φανάρι της ΕΡΤ3 και ήταν σε κακό χάλι. Συντηρείται η παρουσία του για να ταυτίζεται.με τον ούγκανο μπαοκτζή. Ρεμάλια χαμουτζήδες γαμω τη φάρα σας.Adamandad έγραψε:Υπάρχει λόγος που έχουν τον Μίνο για ρεπορτάζ ΠΑΟΚ και είναι για να ταυτίζεται στα μάτια όλου του κόσμου ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ μαζί του. Έτσι καταφέρνουν να μειώσουν τον κόσμο μας και κατά επέκταση την ομάδα μας και να μας παρουσιάσουν χαζούς με μειωμένη αντίληψη που δεν χρειάζεται να δίνεται μεγάλη προσοχή σε όσα φωνάζουμε και διεκδικούμε. Τον αμέσως επόμενο χαζό, έχει για εμάς και η cosmote ( Μελισσίδης ).boogeyman77 έγραψε:Σοβαρά τώρα ακούς λέρα σπορ και τον μεθύστακα (απορώ αυτός ο άνθρωπος πως βγάζει λεφτά από την δημοσιογραφία) που έχουν για να σπάνε πλάκα τα αρδ των Πόκεμον; Μη κάνεις τέτοιο κακό στον εαυτό σου.Φιλικα το λέωmarkos4 έγραψε:Άκουσα το πρωί Γιώργο Μινο στην ερα σπορ..
Sent from my iPad using Tapatalk
- figurehead4
Ζήλεψα με την πρόκριση του πουστόγαυρου. Έσκασα.
Μόνο ένα φάρμακο θα γιάνει την ψυχή μου. Νίκη αύριο και άσε τους να αποφασίσουν αν θα ανοίξουν τα πόδια στον γατούλη. Θα είναι το δεύτερο πρωτάθλημα που θα του δώσουν μετά το καραγκιοζιλικι τους με το διαβαλκανικο το 18.
Δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Ξεκούραστοι εμείς, κουρασμένοι αυτοί. Πιθανόν με πολλούς αναπληρωματικος αυτοί. Εντός έδρας είμαστε, τελευταία μας ζαρια στη σεζόν, ενώ αυτοί δικαίως ονειρεύονται την 29η Μαΐου (θα τρελαθώ ρε πούστη)
Γαμηστε τον πούστη τον ολιεμπιακό
Μόνο ένα φάρμακο θα γιάνει την ψυχή μου. Νίκη αύριο και άσε τους να αποφασίσουν αν θα ανοίξουν τα πόδια στον γατούλη. Θα είναι το δεύτερο πρωτάθλημα που θα του δώσουν μετά το καραγκιοζιλικι τους με το διαβαλκανικο το 18.
Δεν έχουμε καμία δικαιολογία. Ξεκούραστοι εμείς, κουρασμένοι αυτοί. Πιθανόν με πολλούς αναπληρωματικος αυτοί. Εντός έδρας είμαστε, τελευταία μας ζαρια στη σεζόν, ενώ αυτοί δικαίως ονειρεύονται την 29η Μαΐου (θα τρελαθώ ρε πούστη)
Γαμηστε τον πούστη τον ολιεμπιακό
- john4serres
-
+1926navigator11 έγραψε:Δε με νοιάζει πού μπορεί να βρίσκονται σε 2 μήνες, φίλε. Με νοιάζει να τους καίει όπου κι αν βεθούν στο άμεσο μέλλον να έχουν κυνηγήσει πριν λυσσαλέα το πρωτάθλημα. Παράσημο τεράστιο στην καριέρα όλων τους θα είναι, μη γελιόμαστε.Aye4 έγραψε:Αδελφέ, τέτοιες αξιώσεις έχουν μόνο οι οπαδοί. Από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που φέτος εργάζονται "εδώ" κι αύριο μπορεί να βρουν δουλειά "εκεί", μην περιμένεις τέτοια συναισθήματα.navigator11 έγραψε:... Αξιώνω από την ομάδα μου να μπούνε ΟΛΟΙ τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι σαν να διακυβεύεται η ζωή των ίδιων και των οικογενειών τους από το αποτέλεσμα. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Σημαντική η απώλεια του Βούλγαρου κιλερ περιορίζει τις λύσεις μεσοεπιθετικα ειδικότερα αν κυνηγάμε γκολ και δεν έχουμε να διαχειριστούμε αποτέλεσμα.
Επιτακτική η ανάγκη πλέον να το καθαρίσουμε από νωρίς ειδικότερα αν ο γαύρος κάνει κανα ροτεισιον και έχει στον πάγκο ποιοτικούς - βασικους που μπορούν να μπουν αλλαγή στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού .
Το κέντρο τους με Εσε τσικινιο ορτα ακόμα και ιμπορα έχει ποιότητα όποτε θα πρέπει ο Σου, ο σβαμπ και ο Οζντοεφ όταν θα μπει να κάνουν καλό παιχνίδι .
Τέλος μακάρι ο Σαστρε να είναι τελείως καλά και να ξεκινήσει !Η κερκιδα θα είναι οπως πρέπει !
Πάμε δυνατά ΠΑΟΚαρα μου!
Επιτακτική η ανάγκη πλέον να το καθαρίσουμε από νωρίς ειδικότερα αν ο γαύρος κάνει κανα ροτεισιον και έχει στον πάγκο ποιοτικούς - βασικους που μπορούν να μπουν αλλαγή στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού .
Το κέντρο τους με Εσε τσικινιο ορτα ακόμα και ιμπορα έχει ποιότητα όποτε θα πρέπει ο Σου, ο σβαμπ και ο Οζντοεφ όταν θα μπει να κάνουν καλό παιχνίδι .
Τέλος μακάρι ο Σαστρε να είναι τελείως καλά και να ξεκινήσει !Η κερκιδα θα είναι οπως πρέπει !
Πάμε δυνατά ΠΑΟΚαρα μου!
Πως καταφεραμε να χασουμε ντεσποτοφ μεσα διαστημα διακοπης...τι να πω
Εδώ παίξαμε τα πιό σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς χωρίς Ντέλια (δύο Ιώσεις).
Χωρίς Ντέλια πχ δεν πάς πουθενά (το είδαμε και με την άεχ). Και όμως μετά την ίωση του Τάισον κόλλησε όλος ο ΠΑΟΚ. Άστο καλύτερα, λάθος χρόνος να πώ αυτά που πιστεύω για τον επαγγελματισμό του τμήματος. Πάμε, κι όπου βγεί.
Ας πάρουμε τον γάβρο με Κούλιε και Ντέλια και πάμε παρακάτω.
Χωρίς Ντέλια πχ δεν πάς πουθενά (το είδαμε και με την άεχ). Και όμως μετά την ίωση του Τάισον κόλλησε όλος ο ΠΑΟΚ. Άστο καλύτερα, λάθος χρόνος να πώ αυτά που πιστεύω για τον επαγγελματισμό του τμήματος. Πάμε, κι όπου βγεί.
Ας πάρουμε τον γάβρο με Κούλιε και Ντέλια και πάμε παρακάτω.
- Μπαρκαρούτσος
Στη μέση έχει θέμα ο Despodov. Πώς προφυλάσσεις τη μέση; Να τον δέναμε σε ένα κρεβάτι;
εγώ απορώ τόσο καιρό πώς ο γκέι δεν έχει βγάλει τραυματισμούς και πώς έχει τέτοια φυσική κατάσταση
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πώς δεν έβγαλε;
Ορτέγκα, Ριτσαρντς και Ιμπορα είναι έξω λόγο τραυματισμών.
Ορτέγκα, Ριτσαρντς και Ιμπορα είναι έξω λόγο τραυματισμών.
- Psuxo_logos
Ξεφτιλίστε τους απογόνους του στόλου.
Τους επαγγελματίες κλέφτες.
Τους επαγγελματίες συμμορίτες.
Τους ηθοποιούς όσκαρ.
Τους ναρκεμπορους.
Γ@μηστε τους. Σκίστε τους.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τους επαγγελματίες κλέφτες.
Τους επαγγελματίες συμμορίτες.
Τους ηθοποιούς όσκαρ.