Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 26/11-15:00, NS1&NS1HD
- ΑποστόληςΑ
Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 26/11-15:00, NS1&NS1HD
Η φωτό είναι αληθινή; Γιατί εμένα με φάνηκε προϊόν montage...
pxp920 έγραψε:Εύκολο διπλό, εξάλλου έκανα το καθήκον μου και σιγούρεψα το πεπρωμένο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ για φέτος
στα βουνά της Ταϊβάν!!!!

- john4serres
Αποστόλη φιρί φιρί το πας να τα ακούσεις για την ηλικία σου...ΑποστόληςΑ έγραψε:Η φωτό είναι αληθινή; Γιατί εμένα με φάνηκε προϊόν montage...

Καλή η φωτό, αλλά σε ποιό άθλημα αναφέρεται;
Στον παντοκράτορα του βόλευ;
Στο χάντμπολ;
Στο ποδόσφαιρο;
Μπάι δε γουέι, συναρπαστική κούρσα με διαρκείς εναλλαγές, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε σε ταμπελίτσα τους 3 πρωτοπόρους και τους 3 ουραγούς όπως διαμορφώνονταν ανά αγωνιστική.
Στον παντοκράτορα του βόλευ;
Στο χάντμπολ;
Στο ποδόσφαιρο;

Μπάι δε γουέι, συναρπαστική κούρσα με διαρκείς εναλλαγές, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε σε ταμπελίτσα τους 3 πρωτοπόρους και τους 3 ουραγούς όπως διαμορφώνονταν ανά αγωνιστική.
Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 26/11-15:00, NS1&NS1HD
Ναι αμε! Αν βρω καμία καλή ευκαιρία θα δώσω τα φώτα μας και στις φιλιππινες σε μερικές μέρεςΖαντός έγραψε:pxp920 έγραψε:Εύκολο διπλό, εξάλλου έκανα το καθήκον μου και σιγούρεψα το πεπρωμένο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ για φέτος στα βουνά της ταιβαν.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σωραίος αδερφέ!!
Να το βάλουμε στη στήλη Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ στη κεντρική;;
Edit- Ελπίζω στο ποδόσφαιρο που είμαστε ιδιαίτερα στερημένοι και συγχρόνως ιδιαίτερα διψασμένοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pxp920 την Παρ 24 Νοέμ 2017, 14:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είχα άσπρη επιλογή [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND SMILING EYES] - ήταν lantern που το ανάβουν από κάτω και πάει μετά μόνο του μέχρι να σβήσει. Το κίτρινο είναι και καλά για ευχή για wealth
Get your story straight pxp...
To ψειρισες απ'τον τοπικο Σ.Φ. κιτρινιΑΡΗ Χαϊβαν
Ωραιος!
Αιντε γαμω, να γεμισουμε λιγο θετικη ενεργεια
To ψειρισες απ'τον τοπικο Σ.Φ. κιτρινιΑΡΗ Χαϊβαν

Ωραιος!
Αιντε γαμω, να γεμισουμε λιγο θετικη ενεργεια

Εντωμεταξυ τωρα εμαθα οτι εδωσαν "αδεια" στον Μασουντ και Οικονομου λεει. Τελικα ο Λουτσεσκου σκοπο δεν εχει να μας κανει να παιξουμε μπαλα αλλα να καταστρεψει ολες τις αλλες ομαδες

- ΑποστόληςΑ
Ο Οικονόμου ούτως ή άλλως δεν έπαιζε γιατί πήρε κόκκινη στην Ξάνθη και θα χάσει τις τρεις επόμενες αγωνιστικές του Πανιωνίου (2+κύπελλο).
Ο Σιώπης δεν παίζει (τραυματίας) και αυτό είναι καλό για μας.
Ο Σιώπης δεν παίζει (τραυματίας) και αυτό είναι καλό για μας.
λογικα δεν παιζει και Λαμπρου που ειναι δανεικος απο μας
++++pxp920 έγραψε:Εύκολο διπλό, εξάλλου έκανα το καθήκον μου και σιγούρεψα το πεπρωμένο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ για φέτος στα βουνά της ταιβαν.

你在平溪嗎?pxp920 έγραψε:Εύκολο διπλό, εξάλλου έκανα το καθήκον μου και σιγούρεψα το πεπρωμένο του πρωταθλητή ΠΑΟΚ για φέτος στα βουνά της ταιβαν.
你喜歡台灣嗎?
如果你看不懂中文,你的女朋友應該可以翻譯。。。
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι.Alastor έγραψε:λογικα δεν παιζει και Λαμπρου που ειναι δανεικος απο μας
- kataramenos5
Καπου εδω ,σ αυτο η το επομενο παιχνιδι πιστευω θα αρχισει να ξεκαθαριζει το τι μπορουμε να περιμενουμε απ την ομαδα.Αν αξιζει να περιμενουμε η οχι.Τρεις μηνες ειναι ο Λου εδω την ξερει καλα πλεον και πρεπει να χει κατασταλαξει στο πως θα παιζουμε.Αντιστοιχα και οι παικτες θα χουν καταλαβει τι ακριβως ζηταει απ αυτους.Η ομαδα απο δω και περα πρεπει πλεον να κανει πειστικες εμφανισεις να δειξει οτι μπορει.Αγωνια.