ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
2
1%
Μάτος
1
1%
Βαρέλα
2
1%
Μαλεζάς
12
7%
Κρέσπο
6
3%
Τσίμιροτ
20
11%
Σάκχοφ
55
31%
Ουάρντα
25
14%
Τζάλμα
1
1%
Ενρίκε
5
3%
Πρίγιοβιτς
44
25%
Μυστακίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λέοβατς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κάτσε
2
1%

Σύνολο ψήφων: 175

Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

simba έγραψε:Υ.Γ. προς τα φυτα της 7 (κατω απο 40χρονων πες):
Δε νοοειται να μη βγαζετε αχνα και να φωναζουμε 4-5 ατομα μονο σα μλκες..
Σας σιχαθηκα ρε, για απαγορευση εισοδου ειστε μερικοι..Ειδικα εσεις που ανοιγετε το στοματακι σας μονο για να βρισετε παιχτες (το γλυκο για τα βολε του, το ματος που δν ειναι καλα, τον τσιμι, τον τον τον)
Ξυπνήστε..
Η κατάσταση σήμερα στην 7 ήταν εκτός ελέγχου. Περισσότερο ασχολιόντουσαν με τα "καθήστε να βλέπουμε" παρά με τον αγώνα λες και ήταν στο θέατρο. Ασ'τα να πάνε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά έχω φάει αρκετές μέρες στο φόρουμ και ξέρω ακριβώς πως είναι να μπαίνει κάποιος σε στιγμές χαρούμενες και να κράζει την ομάδα.

Θεωρώ εντελώς φυσιολογικό το ντεφορμάρισμα της ομάδας. Από εκείνο το σημείο όμως, μέχρι τα παιδαριώδη λάθη σε απλές μεταβιβάσεις και την παντελή έλλειψη ομοιογένειας στο α μέρος, τις ΔΕΚΑΔΕΣ αποκρούσεις - καμινάδες τη στιγμή που δε μας πίεζε κανείς στο β μέρος και την αδυναμία παραγωγής φάσεων απέναντι σε μια ΚΑΤΩΤΕΡΗ ομάδα, υπάρχει απόσταση.

Εγώ προσωπικά όλη τη χρονιά φωνάζω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος, οτι παίζουμε σοβαρή μπάλα, οτι δείχνουμε αξιόπιστοι και οτι η ομάδα είναι δουλεμένη. Σήμερα δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά.

Κερασάκι στην τούρτα; Το οτι διαβάζαμε για "φροντιστήριο" σε παίκτες ειδικά για αυτό το ματς, και η ομάδα μπήκε ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ στο ματς. Δηλαδή τι στο διάολο σκεφτόντουσαν οι παίκτες; Γιατί τόσος φόβος; Γιατί τόσο ασύνδετη παρουσία;;;

Η εξήγηση που έδωσα εγώ είναι α) έλλειψη προσωπικότητας β) απουσία Κάνιας γ) Μέτρια ποιότητα παικτών στα χαφ.

Από εκεί και πέρα βέβαια, τα προβλήματα επιδεινώθηκαν εξ αιτίας του ντεφορμαρίσματος όλων και κυρίως του Μάτος, ο οποίος στα μάτια μου είναι αγνώριστος.

ΥΓ. Δε ξέρω πως ήταν η κερκίδα από κοντά. Ο άνθρωπος όμως που σε μια εποχή κατά την οποία ο ΠΑΟΚ πρωτοστατεί στην κάθαρση του ποδοσφαίρου, ενώ συνεχώς ξεσπάνε σκάνδαλα για τη διαφθορά, επιλέγει να βάλει πανό-μηνυμα για οπαδικά ραντεβού ξύλου σε κεντρική θέση, είναι ηλίθιος και επικίνδυνος. Κρίμα.
ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Μετα απο 23 χρονια, το 1994 δηλαδη οταν ανελαβε η παραγκα του κοκκαλη, εχω να τον κερδισω με 2 γκολ διαφορα και ειμαστε μισοχαρουμενοι :lol:
Μπραβο ομαδαρα, συνεχιζουμε... δεν τελειωσε τιποτα!
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

γιατι δεν μπορω να μπω στο discord ρε παιδια?

τωρα για τον ΠΑΟΚ τι να πω? νικη με τον γυμνο "βασιλια" και καυλα απο ολους τους παικτες
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Παναξια νικη και αν δεν μας γινοταν η στραβη με ενρικε και ουαρντα ισως να πετουσαμε και ενα τριτο μπαλακι

Μπραβο στην ομαδα,ελπιζω να παρει αυτοπεποιθηση και για τα 2 ντερμπι στο κυπελλο,αλλα και για τα ματς με βαζελο και αεκ

Απο κει και περα,η ομαδα σημερα δεν μπηκε τοσο δυνατα στο ματς και θα μπορουσε να στραβωσει το ματς σε μια-δυο φασεις.Δεν ειχαμε καθαρο μυαλο καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου,αλλα ευτυχως δεν μας κοστισε και στο τελος ξεμπροσθιασαμε τον γαυρο,ο οποιος ειναι μια ομαδα επιπεδου βαζελου και κουλας και τιποτα περισσοτερο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]0MJxouC2L5g[/youtube]

[youtube]ePhB5ws7h90[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Όντως δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά, ΑΛΛΑ:

α) στο κακό μας διάστημα, η μόνη ευκαιρία του δαφνομπουκωμένου προκύπτει από την κολοσσιαία μαλακία του Γλύκου.
β) Μέχρι να λήξει το ημίχρονο, είχαμε ισορροπήσει και χάσαμε τρεις καλές ευκαιρίες
γ) στο 2ο μπήκαμε όπως έπρεπε, βγάλαμε θέληση και νικήσαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ.

Ε, δεν το λες και άσχημα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ο Ουαρντά όμως σκύλος... Τραυματισμένος έτρεχε ακόμα να πιέσει και είχε και δοκάρι!
Άβαταρ μέλους
Kevin

Δημοσίευση από Kevin »

Έλεος! Όχι άλλο κάρβουνο! Όχι άλλο σχολιασμό του ΠΑΟΚ από Κώστα Ορφανό και λοιπούς!!!
black death

Δημοσίευση από black death »

Αχ, Τζουλια...!

υγ. Βάλε και τον αφάνα να φάνε ένα τετράμπαλο ρε Βλάνταν...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Aureliano Buendia έγραψε:Όντως δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά, ΑΛΛΑ:

α) στο κακό μας διάστημα, η μόνη ευκαιρία του δαφνομπουκωμένου προκύπτει από την κολοσσιαία μαλακία του Γλύκου.
β) Μέχρι να λήξει το ημίχρονο, είχαμε ισορροπήσει και χάσαμε τρεις καλές ευκαιρίες
γ) στο 2ο μπήκαμε όπως έπρεπε, βγάλαμε θέληση και νικήσαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ.

Ε, δεν το λες και άσχημα.
Λογικό όσο διαρκούσε η επίδραση της "πορτοκαλαδίτσας" ο gay μας δυσκόλευε... Μόλις πέρασε φάνηκε η διαφορά των ομάδων! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

αν ξερατε τι ζορια εχω σημερα και τι χαρα μου δωσανε...δεν ξερετε!

Ουαρντα γιατι για να χαμογελασω αφησε την τελευταια του αναπνοη στο χορταρι.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ.
black death

Δημοσίευση από black death »

Αυριο θα αναλύσω διεξοδικά το ματς...

...η μπορει και οχι.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

rainmaker έγραψε:Παιδιά έχω φάει αρκετές μέρες στο φόρουμ και ξέρω ακριβώς πως είναι να μπαίνει κάποιος σε στιγμές χαρούμενες και να κράζει την ομάδα.

Θεωρώ εντελώς φυσιολογικό το ντεφορμάρισμα της ομάδας. Από εκείνο το σημείο όμως, μέχρι τα παιδαριώδη λάθη σε απλές μεταβιβάσεις και την παντελή έλλειψη ομοιογένειας στο α μέρος, τις ΔΕΚΑΔΕΣ αποκρούσεις - καμινάδες τη στιγμή που δε μας πίεζε κανείς στο β μέρος και την αδυναμία παραγωγής φάσεων απέναντι σε μια ΚΑΤΩΤΕΡΗ ομάδα, υπάρχει απόσταση.

Εγώ προσωπικά όλη τη χρονιά φωνάζω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος, οτι παίζουμε σοβαρή μπάλα, οτι δείχνουμε αξιόπιστοι και οτι η ομάδα είναι δουλεμένη. Σήμερα δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά.

Κερασάκι στην τούρτα; Το οτι διαβάζαμε για "φροντιστήριο" σε παίκτες ειδικά για αυτό το ματς, και η ομάδα μπήκε ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ στο ματς. Δηλαδή τι στο διάολο σκεφτόντουσαν οι παίκτες; Γιατί τόσος φόβος; Γιατί τόσο ασύνδετη παρουσία;;;

Η εξήγηση που έδωσα εγώ είναι α) έλλειψη προσωπικότητας β) απουσία Κάνιας γ) Μέτρια ποιότητα παικτών στα χαφ.

Από εκεί και πέρα βέβαια, τα προβλήματα επιδεινώθηκαν εξ αιτίας του ντεφορμαρίσματος όλων και κυρίως του Μάτος, ο οποίος στα μάτια μου είναι αγνώριστος.

ΥΓ. Δε ξέρω πως ήταν η κερκίδα από κοντά. Ο άνθρωπος όμως που σε μια εποχή κατά την οποία ο ΠΑΟΚ πρωτοστατεί στην κάθαρση του ποδοσφαίρου, ενώ συνεχώς ξεσπάνε σκάνδαλα για τη διαφθορά, επιλέγει να βάλει πανό-μηνυμα για οπαδικά ραντεβού ξύλου σε κεντρική θέση, είναι ηλίθιος και επικίνδυνος. Κρίμα.
ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ.
Καλα το φροντιστηριο που λες δε σημαινει μονο για τα αγωνιαστικα ρειν.υπηρχε τεραστια ψυχραιμια σε ολες τις φασεις που πηγαν να γινουν πουτ@ν@.

Δεν πηραμε ουτε μια τσαμπα καρτα.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Και τωρα σας περιμενω στο κυπελλο!!Που να παιζε και ο Μπισεσβαρ σημερα ωρε γλεντια!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”