Η κατάσταση σήμερα στην 7 ήταν εκτός ελέγχου. Περισσότερο ασχολιόντουσαν με τα "καθήστε να βλέπουμε" παρά με τον αγώνα λες και ήταν στο θέατρο. Ασ'τα να πάνε.simba έγραψε:Υ.Γ. προς τα φυτα της 7 (κατω απο 40χρονων πες):
Δε νοοειται να μη βγαζετε αχνα και να φωναζουμε 4-5 ατομα μονο σα μλκες..
Σας σιχαθηκα ρε, για απαγορευση εισοδου ειστε μερικοι..Ειδικα εσεις που ανοιγετε το στοματακι σας μονο για να βρισετε παιχτες (το γλυκο για τα βολε του, το ματος που δν ειναι καλα, τον τσιμι, τον τον τον)
Ξυπνήστε..
ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ-τζούλια 2-0, MVP, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παιδιά έχω φάει αρκετές μέρες στο φόρουμ και ξέρω ακριβώς πως είναι να μπαίνει κάποιος σε στιγμές χαρούμενες και να κράζει την ομάδα.
Θεωρώ εντελώς φυσιολογικό το ντεφορμάρισμα της ομάδας. Από εκείνο το σημείο όμως, μέχρι τα παιδαριώδη λάθη σε απλές μεταβιβάσεις και την παντελή έλλειψη ομοιογένειας στο α μέρος, τις ΔΕΚΑΔΕΣ αποκρούσεις - καμινάδες τη στιγμή που δε μας πίεζε κανείς στο β μέρος και την αδυναμία παραγωγής φάσεων απέναντι σε μια ΚΑΤΩΤΕΡΗ ομάδα, υπάρχει απόσταση.
Εγώ προσωπικά όλη τη χρονιά φωνάζω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος, οτι παίζουμε σοβαρή μπάλα, οτι δείχνουμε αξιόπιστοι και οτι η ομάδα είναι δουλεμένη. Σήμερα δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά.
Κερασάκι στην τούρτα; Το οτι διαβάζαμε για "φροντιστήριο" σε παίκτες ειδικά για αυτό το ματς, και η ομάδα μπήκε ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ στο ματς. Δηλαδή τι στο διάολο σκεφτόντουσαν οι παίκτες; Γιατί τόσος φόβος; Γιατί τόσο ασύνδετη παρουσία;;;
Η εξήγηση που έδωσα εγώ είναι α) έλλειψη προσωπικότητας β) απουσία Κάνιας γ) Μέτρια ποιότητα παικτών στα χαφ.
Από εκεί και πέρα βέβαια, τα προβλήματα επιδεινώθηκαν εξ αιτίας του ντεφορμαρίσματος όλων και κυρίως του Μάτος, ο οποίος στα μάτια μου είναι αγνώριστος.
ΥΓ. Δε ξέρω πως ήταν η κερκίδα από κοντά. Ο άνθρωπος όμως που σε μια εποχή κατά την οποία ο ΠΑΟΚ πρωτοστατεί στην κάθαρση του ποδοσφαίρου, ενώ συνεχώς ξεσπάνε σκάνδαλα για τη διαφθορά, επιλέγει να βάλει πανό-μηνυμα για οπαδικά ραντεβού ξύλου σε κεντρική θέση, είναι ηλίθιος και επικίνδυνος. Κρίμα.
ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ.
Θεωρώ εντελώς φυσιολογικό το ντεφορμάρισμα της ομάδας. Από εκείνο το σημείο όμως, μέχρι τα παιδαριώδη λάθη σε απλές μεταβιβάσεις και την παντελή έλλειψη ομοιογένειας στο α μέρος, τις ΔΕΚΑΔΕΣ αποκρούσεις - καμινάδες τη στιγμή που δε μας πίεζε κανείς στο β μέρος και την αδυναμία παραγωγής φάσεων απέναντι σε μια ΚΑΤΩΤΕΡΗ ομάδα, υπάρχει απόσταση.
Εγώ προσωπικά όλη τη χρονιά φωνάζω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος, οτι παίζουμε σοβαρή μπάλα, οτι δείχνουμε αξιόπιστοι και οτι η ομάδα είναι δουλεμένη. Σήμερα δεν είδαμε ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά.
Κερασάκι στην τούρτα; Το οτι διαβάζαμε για "φροντιστήριο" σε παίκτες ειδικά για αυτό το ματς, και η ομάδα μπήκε ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ στο ματς. Δηλαδή τι στο διάολο σκεφτόντουσαν οι παίκτες; Γιατί τόσος φόβος; Γιατί τόσο ασύνδετη παρουσία;;;
Η εξήγηση που έδωσα εγώ είναι α) έλλειψη προσωπικότητας β) απουσία Κάνιας γ) Μέτρια ποιότητα παικτών στα χαφ.
Από εκεί και πέρα βέβαια, τα προβλήματα επιδεινώθηκαν εξ αιτίας του ντεφορμαρίσματος όλων και κυρίως του Μάτος, ο οποίος στα μάτια μου είναι αγνώριστος.
ΥΓ. Δε ξέρω πως ήταν η κερκίδα από κοντά. Ο άνθρωπος όμως που σε μια εποχή κατά την οποία ο ΠΑΟΚ πρωτοστατεί στην κάθαρση του ποδοσφαίρου, ενώ συνεχώς ξεσπάνε σκάνδαλα για τη διαφθορά, επιλέγει να βάλει πανό-μηνυμα για οπαδικά ραντεβού ξύλου σε κεντρική θέση, είναι ηλίθιος και επικίνδυνος. Κρίμα.
ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ.
Μετα απο 23 χρονια, το 1994 δηλαδη οταν ανελαβε η παραγκα του κοκκαλη, εχω να τον κερδισω με 2 γκολ διαφορα και ειμαστε μισοχαρουμενοι
Μπραβο ομαδαρα, συνεχιζουμε... δεν τελειωσε τιποτα!

Μπραβο ομαδαρα, συνεχιζουμε... δεν τελειωσε τιποτα!
- buffalobill4
γιατι δεν μπορω να μπω στο discord ρε παιδια?
τωρα για τον ΠΑΟΚ τι να πω? νικη με τον γυμνο "βασιλια" και καυλα απο ολους τους παικτες
τωρα για τον ΠΑΟΚ τι να πω? νικη με τον γυμνο "βασιλια" και καυλα απο ολους τους παικτες
Παναξια νικη και αν δεν μας γινοταν η στραβη με ενρικε και ουαρντα ισως να πετουσαμε και ενα τριτο μπαλακι
Μπραβο στην ομαδα,ελπιζω να παρει αυτοπεποιθηση και για τα 2 ντερμπι στο κυπελλο,αλλα και για τα ματς με βαζελο και αεκ
Απο κει και περα,η ομαδα σημερα δεν μπηκε τοσο δυνατα στο ματς και θα μπορουσε να στραβωσει το ματς σε μια-δυο φασεις.Δεν ειχαμε καθαρο μυαλο καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου,αλλα ευτυχως δεν μας κοστισε και στο τελος ξεμπροσθιασαμε τον γαυρο,ο οποιος ειναι μια ομαδα επιπεδου βαζελου και κουλας και τιποτα περισσοτερο
Μπραβο στην ομαδα,ελπιζω να παρει αυτοπεποιθηση και για τα 2 ντερμπι στο κυπελλο,αλλα και για τα ματς με βαζελο και αεκ
Απο κει και περα,η ομαδα σημερα δεν μπηκε τοσο δυνατα στο ματς και θα μπορουσε να στραβωσει το ματς σε μια-δυο φασεις.Δεν ειχαμε καθαρο μυαλο καθολη την διαρκεια του παιχνιδιου,αλλα ευτυχως δεν μας κοστισε και στο τελος ξεμπροσθιασαμε τον γαυρο,ο οποιος ειναι μια ομαδα επιπεδου βαζελου και κουλας και τιποτα περισσοτερο
- Μπαρκαρούτσος
[youtube]0MJxouC2L5g[/youtube]
[youtube]ePhB5ws7h90[/youtube]
[youtube]ePhB5ws7h90[/youtube]
- Aureliano Buendia
Όντως δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά, ΑΛΛΑ:
α) στο κακό μας διάστημα, η μόνη ευκαιρία του δαφνομπουκωμένου προκύπτει από την κολοσσιαία μαλακία του Γλύκου.
β) Μέχρι να λήξει το ημίχρονο, είχαμε ισορροπήσει και χάσαμε τρεις καλές ευκαιρίες
γ) στο 2ο μπήκαμε όπως έπρεπε, βγάλαμε θέληση και νικήσαμε ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ.
Ε, δεν το λες και άσχημα.
α) στο κακό μας διάστημα, η μόνη ευκαιρία του δαφνομπουκωμένου προκύπτει από την κολοσσιαία μαλακία του Γλύκου.
β) Μέχρι να λήξει το ημίχρονο, είχαμε ισορροπήσει και χάσαμε τρεις καλές ευκαιρίες
Ο Ουαρντά όμως σκύλος... Τραυματισμένος έτρεχε ακόμα να πιέσει και είχε και δοκάρι!
Έλεος! Όχι άλλο κάρβουνο! Όχι άλλο σχολιασμό του ΠΑΟΚ από Κώστα Ορφανό και λοιπούς!!!
-
Αχ, Τζουλια...!
υγ. Βάλε και τον αφάνα να φάνε ένα τετράμπαλο ρε Βλάνταν...
υγ. Βάλε και τον αφάνα να φάνε ένα τετράμπαλο ρε Βλάνταν...
Λογικό όσο διαρκούσε η επίδραση της "πορτοκαλαδίτσας" ο gay μας δυσκόλευε... Μόλις πέρασε φάνηκε η διαφορά των ομάδων!Aureliano Buendia έγραψε:Όντως δεν παίξαμε ιδιαίτερα καλά, ΑΛΛΑ:

- loukas karadimos
αν ξερατε τι ζορια εχω σημερα και τι χαρα μου δωσανε...δεν ξερετε!
Ουαρντα γιατι για να χαμογελασω αφησε την τελευταια του αναπνοη στο χορταρι.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ.
Ουαρντα γιατι για να χαμογελασω αφησε την τελευταια του αναπνοη στο χορταρι.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚ.
-
Αυριο θα αναλύσω διεξοδικά το ματς...
...η μπορει και οχι.
...η μπορει και οχι.
- sourmenetes
- Moderator
Καλα το φροντιστηριο που λες δε σημαινει μονο για τα αγωνιαστικα ρειν.υπηρχε τεραστια ψυχραιμια σε ολες τις φασεις που πηγαν να γινουν πουτ@ν@.rainmaker έγραψε:Παιδιά έχω φάει αρκετές μέρες στο φόρουμ και ξέρω ακριβώς πως είναι να μπαίνει κάποιος σε στιγμές χαρούμενες και να κράζει την ομάδα.
ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑ.
Δεν πηραμε ουτε μια τσαμπα καρτα.
- Petros1988
Και τωρα σας περιμενω στο κυπελλο!!Που να παιζε και ο Μπισεσβαρ σημερα ωρε γλεντια!