Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 9/11-19:30,NS1 & ΝS1HD

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναικος 9/11-19:30,NS1 & ΝS1HD

Δημοσίευση από obanebane »

Γαμηστε τους χωρις σαλιο και για εμας εδω κατω που θελουμε να ειμαστε εκει να φωναξουμε μαζι σας αλλα δε μπορουμε.
Σημερα το ματς πρεπει να το παρει ο λαος,φετος χρωσταμε πολλα σε αυτη την ομαδα και πρεπει σιγα σιγα να αρχισει η ανταποδοση.

[youtube]zbV9_63m7rw[/youtube]
Τετοια θελω να δω και σημερα.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Το ματς σημερα ειναι πιο σημαντικο απ τον τελικο περσι

Δεν ειμαι αισιοδοξος διοτι απ τη μια ο ΠΑΟΚ απ την αλλη οι διοικουντες του ισλαμαμπαντ της ελλαδας παντα μα παντα οταν φτανουμε στη βρυση μας δινουν μια πισωπλατη κλωτσια και παει το ονειρο

Το εχω δει το εργο πολλες φορες και οσο κουμαντο σαυτη τη χωρα κανουν οι ιδιοι και οι ιδιοι δεν προκειται να σηκωσουμε κεφαλι οποτε ας βγαλουμε τη γκαυλα μας απλα και ας παει να γαμηθει ολο το ισλαμαμπαντ ας ειναι ευτυχισμενοι με την καταντια τους και εμεις ας μην πεσουμε στο τρυπακι της καταστροφης μετα απ το σημερινο μαλλον κακο αποτελεσμα

Θα θελα να γραψω κατι πιο αισιοδοξο αλλα κοντα στα σαραντα πλεον εχω γινει ρεαλιστης

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι λες ρε θα φανε φουτσα σημερα στο υπογραφω και με τα δυο χερια. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Παναθηναϊκός 9/11-19:30,NS1 & ΝS1HD

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ σε αντίθεση με τον che, είμαι αρκετά αισιόδοξος, κι ας παίξει μέσα όποιος θέλει!
Ο αδερφός μου λέει 2-0, εγώ δεν θέλω να προβλέψω σκορ μη το γρουσουζέψω.. Αλλά το βλέπω άσσο!

Che, τι κάνει ο Lucas; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Μακρια απο μας ρομαν και ας κανει οτι θελει το γατακι

Αν και τελικα επρεπε να μεινει να τον πεθανει ο αγγελαρας :lol: :lol: :lol:

Παιδια μονο ηρεμια αν ερθει η στραβη

Οχι εμφυλιοι παλι

ΠΑΟΚΑΡΑ. Στα δυσκολα.....

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ....ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙ 90 ΛΕΠΤΑ,,,,

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ.....
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Λοιπόν ένα ΠΑΟΚτσακι παραπάνω στη Κρήτη... Πέμπτη γεννήθηκε και τσίμπησε χ στη φλωρεντια.... Σήμερα πρέπει να ρίξουμε ένα ταληρακι στον βαζελο να σκάσουν και 2 παππούδες του....
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ρέ συ Che όταν όλοι είναι απαισιόδοξοι εσύ είσαι ο αρχηγός της αισιοδοξίας,και τώρα που όλοι ειναι αισιόδοξοι εσύ κόλωσες;άντε να ανεβαίνεις και εσύ λιγάκι!Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ :pano: :opaokara: :nairepaok: :pano: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εεεε καλά , αν έρθει στραβή θα ξέρουμε ποιος παίχτης μας θα φταίει και ας είναι στον πάγκο σημερα! :|
Προσωπική μου γνώμη είναι πως θα πάρουμε με ευκολία το ματσάκι, απλά φοβάμαι τα κοράκια που θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μας βάλουν φρένο.
Ήδη το κλίμα στο σπίτι είναι γιορτινό! Έτοιμα τα κάρβουνα, οι μπύρες παγωμένες, το κασκόλ και η μπλούζα ήδη φορεμένες, το ολόσομο ΠΑΟΚτσίδικο φορμάκι της μικρής φορεμένο, τα τηλέφωνα απενεργοποιημένα για να μην μ' ενοχλούν και εννοείτε το ρακόμελο έτοιμο στην μπουκάλα! Κανένα κοράκι δεν θα μου χαλάσει την γιορτή! Σήμερα θα τους ξεσκίσουμε ... :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 09 Νοέμ 2014, 13:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

guardian4 έγραψε:Καταρχην θελω να πω καλησπερα σε ολους τους γνωστους, το ξερω οτι εφυγα αποτομα αλλα δεν μ αρεσουν δακρυβρχτοι αποχαιρετισμοι.

Χαιρετω τους αδερφους στο φορουμ , ειδικα ολους οσους με υποστηριξαν οταν μου κοψαν την προσβαση εδω.
Παρολη την ενθερμη υποστηριξη που ειχα απο σας, η οποια ειχε θετικο αποτελεσμα-ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ :opaokara: -, αποφασισα να μην επιστρεψω μεχρι νεοτερας καθως εχω αλεργια στις προσταγες και τις απειλες, και ετσι τα: θα σε διωξω, φυγε και ξαναελα, δεν μου ταιριαζουν.

Μαρλει να ξερεις σε διαβαζα οταν με καλουσες σαν τον μπατμαν στην γκοθαμ σιτι οταν οι κοντικοι σε περικυκλωναν :lol: , αλλα δεν ειχα την ηρεμια.

Η επιμονη καποιων αδερφων να προσπαθουν να βαζουν συνεχεια τα πραγματα στην θεση τους ηταν αυτο που τελικα με λυγισε και με εκανε να ξαναγραψω τουλαχιστον για σημερα.

Στο παρασυνθημα λοιπον..

Ανημερα του ματς με ζελα, θυμηθηκα το πρηγουμενο ματς με βαζελο σε πρωταθλημα με τοση σημαντικοτητα, το οποιο δεν ηταν αλλο με τα παστελια δυο ποδοσφιαιρστων που ταυτιστηκαν με τον συλλογο, περισσοτερο απο πολλα δικα μας χαιβανια που βγαινουν και κρινουν.

Ενδεικτικα.. Σε μια καφετερια μερικα χρονια πριν ακουγεται απο την πορτα γ@υροι μουνι@-γ@υροι μουνι@, γυρναω και ποιος ηταν.. ποιος να ταν.. Ζλανταν με γυαλι ηλιου, ανοικτα τα χερια τρελαμενος και να γυρναει το κεφαλι δεξια αριστερα περιμένωντας συνεχεια ως αλλος οργανωτης στην 4.Μεγαλη αδυναμια ο βοσνιος.

Θυμώμενος λοιπον την μαγικη εκεινη βραδυά με τον ινδιανο και τον μαρμαρωμένο βασιλιά, μπηκα να δω κανα βιντεο του να θυμηθω την λεβεντικη τρελοφατσα του. Ακολουθει το γνωστο βιντεακι που μας πιανουν τα ζουμια ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

[youtube]HxS_52YItlc[/youtube]

Και ναι τα εχουμε χιλιοπει, της αξιζε εκεινης της ομαδας ενας τιτλος. Σε εκεινους τους παικτες.

Εικόνα
(εκτος απο εναν, που νομιζεις οτι κοντοστεκεται, αλλα στέκεται κανονικα, ειναι οφθαλμαπατη)

σαν αυτο ενα πραμα

Εικόνα

Στο θεμα μας τωρα. Επεσα λοιπον πανω σε αυτο το βιδεο, το οποιο επισης ειναι συγκηνητικο κατα καποιο τροπο και σεκφτομουνα το εξης.

[youtube]IRLmKrU6wzg[/youtube]

Ποση δικαιωση θα νοιωθαμε(αν και ειναι ΠΟΛΥ νωρις να μιλαμε απο τωρα) να φερναμε κανα βιεριμουσλι τωρα τον χειμωνα, και να βλεπαμε τον Μάιο τον ζλανταν να σηκωνει την κουπα πανω στον πυργο τον λευκο.

ΠΟΣΗ ΓΚΑΥΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ η ομαδα εκεινη να δικαιωθει τελικα με αυτο τον τροπο, με πολλους καλεσμενους ποδοσφαιριστες απο τοτε, και δυο εν ενεργεια μεσα στην ομαδα.

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΣΤΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΝ ΖΛΑΝΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ??
Και ξερετε γιατι θα τους πονεσει? Γιτι τοτε ειναι που θα καταλαβουν ολοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομαδα αλλα οικογενεια, τοτε ειναι που θα καταλαβουν οτι ποτε κανεις δεν θα ζησει το μεγαλειο του πως ειναι να ζεις με τον ΠΑΟΚ στην ψυχη σου. Πως οτι και να μας κανετε εμεις στο τελος την βρισκουμε την ΑΚΡΗ. ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙ

Ειναι νωρις βεβαια, πολυ νωρις.
Ομως επειδη ΠΑΟΚ εισαι και θα το ζησουμε το ονειρο που θα παει.

ΦΕΡΤΕ ΖΛΑΝΤΑΝ ΒΙΕΡΙ
ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ
Η Ψ@ΛΗ ΘΑ ΝΑΙ ΠΙΚΡΗ
Η ΖΩΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΧΟΣ
Λείπεις αδερφέ...
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

Εξω Ρατς και Μακ....
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

che4 έγραψε:Το ματς σημερα ειναι πιο σημαντικο απ τον τελικο περσι

Δεν ειμαι αισιοδοξος διοτι απ τη μια ο ΠΑΟΚ απ την αλλη οι διοικουντες του ισλαμαμπαντ της ελλαδας παντα μα παντα οταν φτανουμε στη βρυση μας δινουν μια πισωπλατη κλωτσια και παει το ονειρο

Το εχω δει το εργο πολλες φορες και οσο κουμαντο σαυτη τη χωρα κανουν οι ιδιοι και οι ιδιοι δεν προκειται να σηκωσουμε κεφαλι οποτε ας βγαλουμε τη γκαυλα μας απλα και ας παει να γαμηθει ολο το ισλαμαμπαντ ας ειναι ευτυχισμενοι με την καταντια τους και εμεις ας μην πεσουμε στο τρυπακι της καταστροφης μετα απ το σημερινο μαλλον κακο αποτελεσμα

Θα θελα να γραψω κατι πιο αισιοδοξο αλλα κοντα στα σαραντα πλεον εχω γινει ρεαλιστης

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Δεν μπορώ να διαφωνήσω ρε Che. Και εγώ λίγο μεγαλύτερος τα ίδια νιώθω!!!!
"Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες" Η ζέλα είναι πιο ύπουλη από τον gayρο... και συνήθως ωφελείται από την αναμπουμπούλα και την διαμάχη άλλων :?

Από την άλλη φέτος έχω δεί έναν άλλο ΠΑΟΚ μια "οικογένεια", που έχει άστρο και πείσμα εμπνευσμένο από άλλες εποχές και ηγέτες!!! :pano:

ΟΨΟΜΕΘΑ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

theo86 έγραψε:Λοιπόν ένα ΠΑΟΚτσακι παραπάνω στη Κρήτη... Πέμπτη γεννήθηκε και τσίμπησε χ στη φλωρεντια.... Σήμερα πρέπει να ρίξουμε ένα ταληρακι στον βαζελο να σκάσουν και 2 παππούδες του....
Να σας ζήσει αδερφέ! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

http://www.paokfc.gr/news-el/i-apostoli ... athinaiko/

Η αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει το βραδινού αγώνα για τη 10η αγωνιστική της Super League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Οι ποδοσφαιριστές πραγματοποίησαν ξεμούδιασμα στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τους παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που είναι στη διάθεση του τεχνικού του Δικεφάλου είναι οι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Περέιρα, Ποζατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Τζανδάρης, Τζιόλης, Βίτορ.

Σήμερα θα παίξουμε με trendy βάζελο!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”