tera12tera έγραψε: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στηρίξτε μια φορά τον ΠΑΟΚ !!!
Μεγάλη αλήθεια που πονάει αυτή.Επιτέλους στηρίξτε μια φορά τον ΠΑΟΚ. Αυτό μόνο.
tera12tera έγραψε: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στηρίξτε μια φορά τον ΠΑΟΚ !!!
Ο λαος του ΠΑΟΚ ποτε δεν εχει στηριξει την ομαδα...Odi έγραψε:tera12tera έγραψε: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στηρίξτε μια φορά τον ΠΑΟΚ !!!
Μεγάλη αλήθεια που πονάει αυτή.Επιτέλους στηρίξτε μια φορά τον ΠΑΟΚ. Αυτό μόνο.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Odi έγραψε:Να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας εννοεί ο φίλος και εγώ.Και να επικρατήσει μια φορά ηρεμία.Πέρυσι ο βάζελος έκανε στην αρχή την μια γκέλα πίσω από την άλλη.Είδες πουθενά τέτοιο πανικό;Και τί έγινε στο τέλος;Παίξανε μπάλα και πήρανε το κύπελλο.Εμείς είμαστε μονίμως με το δάχτυλο στην σκανδάλη,έτοιμοι να κατηγορήσουμε τους πάντες.Ας μην ευλογούμε συνεχώς τα γένια μας και ας δούμε λίγο την πραγματικότητα.
αστο ρε τσε οσο εμπαθεια βγαζω εγω με αγγελο αλλο τοσο βγαζεις εσυ με λουκας.che4 έγραψε:
καλα ο λουκας ελειπε σημερα ... ασε μας ρε εορπτολ με την τιτικα θα εκανες ομαδα ... και που να ξερω εγω οτι ο ιβαν θα αποφασισει να παρατησει τον ΠΑΟΚ .... σε ποιο ματς που εκαιγε επαιξε ο λουκας
εκτος απο το οτι δεν ηθελα λουκα στην ομαδα μου δε λες οτι ηθελα βουκα λινο κατσουρ να καθαριζουν στα δυσκολα δε λες οτι ηθελα πεντε παιχταραδες μηχανακια με τα ιδια λεφτα που παιρνουν σπυρο τζιωλης μαρτενς τζαβε σαλπι γατι ολισε κτλ ... και μη μου πεις οτι δεν υπαρχουν ..... μονο μερικα τσακαλακια εδω μεσα εχουν παρουσιασει 50 τετοιους απο τρανσφερμαρκτ....εσυ ζησε με τους παιχταραδες της μιζας του τδ σου βλεπε λουκα 700 χιλ 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο απο ανενεργο παιχτη και με τους παιχταραδες τους φανταστικους του προεδρου σου μπεμπατοφ ρονι κτλ
++++desperando έγραψε:αστο ρε τσε οσο εμπαθεια βγαζω εγω με αγγελο αλλο τοσο βγαζεις εσυ με λουκας.che4 έγραψε:
καλα ο λουκας ελειπε σημερα ... ασε μας ρε εορπτολ με την τιτικα θα εκανες ομαδα ... και που να ξερω εγω οτι ο ιβαν θα αποφασισει να παρατησει τον ΠΑΟΚ .... σε ποιο ματς που εκαιγε επαιξε ο λουκας
εκτος απο το οτι δεν ηθελα λουκα στην ομαδα μου δε λες οτι ηθελα βουκα λινο κατσουρ να καθαριζουν στα δυσκολα δε λες οτι ηθελα πεντε παιχταραδες μηχανακια με τα ιδια λεφτα που παιρνουν σπυρο τζιωλης μαρτενς τζαβε σαλπι γατι ολισε κτλ ... και μη μου πεις οτι δεν υπαρχουν ..... μονο μερικα τσακαλακια εδω μεσα εχουν παρουσιασει 50 τετοιους απο τρανσφερμαρκτ....εσυ ζησε με τους παιχταραδες της μιζας του τδ σου βλεπε λουκα 700 χιλ 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο απο ανενεργο παιχτη και με τους παιχταραδες τους φανταστικους του προεδρου σου μπεμπατοφ ρονι κτλ
μακαρι να τον ειχα στην ομαδα και μαζι με εναν κανονικο προπονητη η μεσοεπιθετικη μου γραμμη μη μακ-λουκας-φακουντο και κλαους θα ηταν πολυ καλα.
Δεν περιμένω προφανώς τον μικρό να σηκώσει την ομάδα πάνω του, ούτε να είναι ο καλύτερος παίκτης συνέχεια, ούτε να είναι έστω καλόςbarlow4 έγραψε:γενικα ειναι αδικο να περιμενουμε απο τον κιτσιου να ειναι λιονταρι και απο τον αναστασιαδη φεργκιουσον.αν οχι ηλιθιο.απο εναν παικτη εγνωσμενης αξιας που πληρωνεται αδρα και ηρθε για συγκεκριμενο σκοπο μπορεις. απο τον κιτσιου ειναι ηλιθιο.χωρις παρεξηγηση ετσι.δεν υπονοω οτι οποιος τα εβαλε με κιτσιου ειναι ηλιθιος.λογικο ειναι.υπαρχουν νευρα.Gimnistis έγραψε: Δεν είναι άδικο να αρχίσουμε την κριτική από την πρώτη αγωνιστική σε 20χρονα (ούτε) παιδια που καλούνται να σηκώσουν από το πουθενά όλο το βάρος του Π.Α.Ο.Κ.?
μπορει να μην φαινεται στους περισσοτερους η προσφορα του μαρτενς (ακομα και στα ακρα) αλλα δες ποσο επεσε για κανα τεταρτο η ομαδα αποτην στιγμη της αλλαγης τουbuffos έγραψε:Το μόνο θετικό από την βραδια είναι οτι ο Σαββίδης είναι ο καλύτερος από οσα χαφ έχουμε. Με διαφορά από τον δεύτερο. Δυο κλάσεις πάνω από Μάρτενς.