Π.Α.Ο.Κ.-Αελ Καλλονης 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
14
15%
ΒΙΤΟΡ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
8
9%
ΚΙΤΣΙΟΥ
1
1%
ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ
1
1%
ΤΖΙΟΛΗΣ
3
3%
ΜΑΚ
10
11%
ΜΑΡΤΕΝΣ
3
3%
ΠΕΡΕΙΡΑ
51
55%
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΡΑΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΒΒΙΔΗΣ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 93

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Αελ Καλλονης 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Odi »

tera12tera έγραψε: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στηρίξτε μια φορά τον ΠΑΟΚ !!!

Μεγάλη αλήθεια που πονάει αυτή.Επιτέλους στηρίξτε μια φορά τον ΠΑΟΚ. Αυτό μόνο.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Odi έγραψε:
tera12tera έγραψε: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στηρίξτε μια φορά τον ΠΑΟΚ !!!

Μεγάλη αλήθεια που πονάει αυτή.Επιτέλους στηρίξτε μια φορά τον ΠΑΟΚ. Αυτό μόνο.
Ο λαος του ΠΑΟΚ ποτε δεν εχει στηριξει την ομαδα...
Ενω κατα καιρους οι εκαστοτε διοικησεις το κανουν...
Ωραια το διαβασαμε και αυτο τι αλλο μενει;μηπως οτι ειμαστε φαβορι για το πρωταθλημα;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας εννοεί ο φίλος και εγώ.Και να επικρατήσει μια φορά ηρεμία.Πέρυσι ο βάζελος έκανε στην αρχή την μια γκέλα πίσω από την άλλη.Είδες πουθενά τέτοιο πανικό;Και τί έγινε στο τέλος;Παίξανε μπάλα και πήρανε το κύπελλο.Εμείς είμαστε μονίμως με το δάχτυλο στην σκανδάλη,έτοιμοι να κατηγορήσουμε τους πάντες.Ας μην ευλογούμε συνεχώς τα γένια μας και ας δούμε λίγο την πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Odi έγραψε:Να μην τρωγόμαστε μεταξύ μας εννοεί ο φίλος και εγώ.Και να επικρατήσει μια φορά ηρεμία.Πέρυσι ο βάζελος έκανε στην αρχή την μια γκέλα πίσω από την άλλη.Είδες πουθενά τέτοιο πανικό;Και τί έγινε στο τέλος;Παίξανε μπάλα και πήρανε το κύπελλο.Εμείς είμαστε μονίμως με το δάχτυλο στην σκανδάλη,έτοιμοι να κατηγορήσουμε τους πάντες.Ας μην ευλογούμε συνεχώς τα γένια μας και ας δούμε λίγο την πραγματικότητα.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

che4 έγραψε:

καλα ο λουκας ελειπε σημερα ... ασε μας ρε εορπτολ με την τιτικα θα εκανες ομαδα ... και που να ξερω εγω οτι ο ιβαν θα αποφασισει να παρατησει τον ΠΑΟΚ .... σε ποιο ματς που εκαιγε επαιξε ο λουκας

εκτος απο το οτι δεν ηθελα λουκα στην ομαδα μου δε λες οτι ηθελα βουκα λινο κατσουρ να καθαριζουν στα δυσκολα δε λες οτι ηθελα πεντε παιχταραδες μηχανακια με τα ιδια λεφτα που παιρνουν σπυρο τζιωλης μαρτενς τζαβε σαλπι γατι ολισε κτλ ... και μη μου πεις οτι δεν υπαρχουν ..... μονο μερικα τσακαλακια εδω μεσα εχουν παρουσιασει 50 τετοιους απο τρανσφερμαρκτ....εσυ ζησε με τους παιχταραδες της μιζας του τδ σου βλεπε λουκα 700 χιλ 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο απο ανενεργο παιχτη και με τους παιχταραδες τους φανταστικους του προεδρου σου μπεμπατοφ ρονι κτλ
αστο ρε τσε οσο εμπαθεια βγαζω εγω με αγγελο αλλο τοσο βγαζεις εσυ με λουκας.
μακαρι να τον ειχα στην ομαδα και μαζι με εναν κανονικο προπονητη η μεσοεπιθετικη μου γραμμη μη μακ-λουκας-φακουντο και κλαους θα ηταν πολυ καλα.
touboflo4

Δημοσίευση από touboflo4 »

desperando έγραψε:
che4 έγραψε:

καλα ο λουκας ελειπε σημερα ... ασε μας ρε εορπτολ με την τιτικα θα εκανες ομαδα ... και που να ξερω εγω οτι ο ιβαν θα αποφασισει να παρατησει τον ΠΑΟΚ .... σε ποιο ματς που εκαιγε επαιξε ο λουκας

εκτος απο το οτι δεν ηθελα λουκα στην ομαδα μου δε λες οτι ηθελα βουκα λινο κατσουρ να καθαριζουν στα δυσκολα δε λες οτι ηθελα πεντε παιχταραδες μηχανακια με τα ιδια λεφτα που παιρνουν σπυρο τζιωλης μαρτενς τζαβε σαλπι γατι ολισε κτλ ... και μη μου πεις οτι δεν υπαρχουν ..... μονο μερικα τσακαλακια εδω μεσα εχουν παρουσιασει 50 τετοιους απο τρανσφερμαρκτ....εσυ ζησε με τους παιχταραδες της μιζας του τδ σου βλεπε λουκα 700 χιλ 6 μηνες πριν ληξει το συμβολαιο απο ανενεργο παιχτη και με τους παιχταραδες τους φανταστικους του προεδρου σου μπεμπατοφ ρονι κτλ
αστο ρε τσε οσο εμπαθεια βγαζω εγω με αγγελο αλλο τοσο βγαζεις εσυ με λουκας.
μακαρι να τον ειχα στην ομαδα και μαζι με εναν κανονικο προπονητη η μεσοεπιθετικη μου γραμμη μη μακ-λουκας-φακουντο και κλαους θα ηταν πολυ καλα.
++++

Θα ήταν ενδιαφέρον σίγουρα, αλλά με τον Αναστασιάδη δεν πιστεύω οτι ο Λούκας θα έπιανε τα περσινά νούμερα και απόδοση...
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Δεν είδα το παιχνίδι, άκουσα μονο το δεύτερο ημίχρονο στο radio.
Είδα τα στιγμιοτυπα από το νοβασπορτ...
.
Είχαμε ευκαιρίες. Πολύ περισσοτερες τελικές από την Καλλονή. Όχι μεν κλασικές, αλλα αρκετές.
Από κει και πέρα η απόφαση του Κομίνη στη φάση του Pereira εξωφρενική.
Λανθασμένη φυσικά και η αντίδραση του Αγγέλου για τη διατησία, δεν έφταιγε για το αποτέλεσμα. Διόρθωσε όμως τα λεγόμενα του στη συνέντευξη τύπου...

Σιχάθηκα τον Κανελλάκη. Μόλις ο Άγγελος ανέφερε στις σύντομες δηλώσεις του τα γνωστα για τη διατησία, ο Κανελλάκης, ως δικηγόρος του διαβόλου μίλησε για ανύπαρκτο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο....σε αντιδιαστολή με τις αντεπιθέσεις φωτιά της Καλλονής.
Καλά βρε .... Κανελλάκη, όταν σπικαρες το mats δεν μέτρησες φάσεις του ενός και του αλλου στο δεύτερο ημίχρονο;; Εγώ βάση των στιγμιοτυπων του νοβασπορτ μέτρησα 6-4 υπέρ μας μονο στο δεύτερο ημίχρονο.
Όσο για τις αντεπιθέσεις φωτιά τις Καλλονής, πως περίμενες βρε γλείφτη ότι θα κινηθεί το mats όταν οι μεν του ΠΑΟΚ τα δίνουν όλα μπροστά - έστω και ανορθόδοξα ακόμη - και οι άλλοι περιμένουν μονο πίσω...
Δόξαζε εσύ ... το Αντιποδόσφαιρο που παίζουν όλες οι ομάδες τα τελευταία χρονια στην Τούμπα....
Και σε είχα και σε εκτίμηση στο Mέτροσπορτ....AΡX@@@@ :twisted:

Αναθεωρώ για την Πέμπτη. Εμείς θα περάσουμε ! Και οι υπόλοιποι να πα να ... :evil:

Σβήστηκαν μόνο οι χαρακτηρισμοί..Συμφωνώ 1000% με το Post.Odi.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Το μόνο θετικό από την βραδια είναι οτι ο Σαββίδης είναι ο καλύτερος από οσα χαφ έχουμε. Με διαφορά από τον δεύτερο. Δυο κλάσεις πάνω από Μάρτενς.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-Αελ Καλλονης 1-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από pgetsos »

barlow4 έγραψε:
Gimnistis έγραψε: Δεν είναι άδικο να αρχίσουμε την κριτική από την πρώτη αγωνιστική σε 20χρονα (ούτε) παιδια που καλούνται να σηκώσουν από το πουθενά όλο το βάρος του Π.Α.Ο.Κ.?
γενικα ειναι αδικο να περιμενουμε απο τον κιτσιου να ειναι λιονταρι και απο τον αναστασιαδη φεργκιουσον.αν οχι ηλιθιο.απο εναν παικτη εγνωσμενης αξιας που πληρωνεται αδρα και ηρθε για συγκεκριμενο σκοπο μπορεις. απο τον κιτσιου ειναι ηλιθιο.χωρις παρεξηγηση ετσι.δεν υπονοω οτι οποιος τα εβαλε με κιτσιου ειναι ηλιθιος.λογικο ειναι.υπαρχουν νευρα.
Δεν περιμένω προφανώς τον μικρό να σηκώσει την ομάδα πάνω του, ούτε να είναι ο καλύτερος παίκτης συνέχεια, ούτε να είναι έστω καλός

Τον ξέρουμε από πέρσι όμως! Πάντα έβλεπες ένα παίχτη που έκανε ότι μπορούσε. Σήμερα, αν αντέχεις να δεις τον αγώνα ξανά, θα δεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ένα παίκτη που βαριόταν να κουνηθεί, σε κάποιες φάσεις δεν μαρκαρε ούτε με τα μάτια κτλ. Δεν ξέρω γιατί...

Πάντως από τη στιγμή που παίζει, και μάλιστα είναι δεύτερη χρονιά του, θα κάνουμε κριτική, όπως κάνουμε στο χρόνια στον Κάτσε :)

Υγ: Ο Στέλιος είναι ίσως ο παίχτης που περιμένω περισσότερο να φτάσει υψηλό επίπεδο

Υγ2: Ο Σαββίδης σκυλιασε όσο μπήκε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

buffos έγραψε:Το μόνο θετικό από την βραδια είναι οτι ο Σαββίδης είναι ο καλύτερος από οσα χαφ έχουμε. Με διαφορά από τον δεύτερο. Δυο κλάσεις πάνω από Μάρτενς.
μπορει να μην φαινεται στους περισσοτερους η προσφορα του μαρτενς (ακομα και στα ακρα) αλλα δες ποσο επεσε για κανα τεταρτο η ομαδα αποτην στιγμη της αλλαγης του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 25 Αύγ 2014, 00:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Δεν είδα το ματς, λόγω δουλειάς, οπότε θα περιμένω να το δω αύριο και αν προλάβω θα κάνω κριτική.
Σήμερα πάντως και οι τρεις ομάδες που έπαιζαν μεσοβδόμαδα στα πλέι οφ του Γιουρόπα, έπαθαν στραπάτσο. Ο μέν Αστέρας με τα αλλεπάλληλα θετικά αποτελέσματα στην Ευρώπη, έφαγε τρία ξεκούραστα γκολ από τον ΠΑΣ, ο δέ βάζελος έσωσε την παρτίδα με το ανόητο πέναλτι. Και οι δύο είχαν καλά αποτελέσματα την Πέμπτη, θα έχουν πολύ πιο εύκολο έργο από εμάς την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά μάλλον δεν πρόλαβαν να προετοιμαστούν καλά για χθες. Επίσης, πέρσι, σε μια αντίστοιχη χρονικά περίοδο, κατεβάσαμε μία πειραματική ενδεκάδα, η οποία έχασε άνετα με 2-0 στο Αγρίνιο.
Συμπερασματικά, η χθεσινή γκέλα ήταν μάλλον ψιλο-αναμενόμενη και δεν στοιχίζει πολλά βαθμολογικά (σε βάθος 34 αγωνιστικών), εν αντιθέσει με τον αγώνα της Πέμπτης, όπου η πρόκριση είναι μονόδρομος και ο αποκλεισμός καταστροφή.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν ειναι μόνο τα οπαδικά γυαλιά, αυτά με τα ανάλογα χρώματα. Είναι και ο βιασμός της κοινής λογικής.

Ειναι άσχημο να έχεις αρνητικά προκατειλλημένο δημοσιογράφο απέναντι σου που θα σου κάνει την ερώτηση διατυπωμένη με την αντίστοιχη γαρνιτούρα όταν σε άλλα γήπεδα και έδρες δεν θα τολμούσαν να διανοηθούν κάτι αντίστοιχο.

Δεν είναι πως ο ΠΑΟΚ είχε μικρύνει αρκετά τα τελευταία χρόνια είναι πως έμεινε απροστάτευτος από 1002 εγκάθετους κ@ργιοληδες. Σήμερα στο αυτοκίνητο που έτρεχα να προλάβω να δω ΠΑΟΚ άκουσα τον Παναγιωτόπουλο (αν δεν κάνω λάθος) της ΑΕΚ να κάνει διοικητική ανάλυση περί ΠΑΟΚ και μέσα σε όλον τον αχταρμά ξεστώμισε πως ο αγαπητός συνάδελφος του Γιώργος Μήνος είχε κάνει αίτηση για την Προεδρία.

Εκείνη την ώρα θόλωσα για το πόσο εύκολα έφτασε μια τέτοια πληροφορία στο χανούμι αλλά μετά απο λίγο σκέφτηκα τον Γιώργαρο να περιφέρεται σαν τον Σάββα Θεοδωρίδη και να πουλάει τρέλα.

Γιατί πολύ απλά αγαπητοί μου συμφορμίτες καλύτερα να είσαι λίγο γραφικός παρά πουστ@ς. Εξαιρείται ο ΣΘ που είναι και τα δυο.

Είδα και τον Βάζελο μετά με τον εκφωνητή να είναι πιο Βάζελος από τον Αναστασίου και αν εξαιρέσεις 2-3 αναμπουμπουλες ο πράσινος βρυκόλακας δεν έκανε ιδιαίτερη φάση στον Λεβαδειακό.

Έχουνε γ@μησει το άθλημα. Αλλά φταίμε κι εμείς (οι φίλαθλοι) που αν δεν ακουμε ότι θέλουνε τα αυτάκια μας αρχίζουμε τη μουρμούρα.

Δεν είναι τυχαίο πως Αγγλικές περιγραφές αγωνα είναι σαφώς πιο ωραίες απο τις δικές μας. Αλλά είναι δύσκολοι καιροί για σοβαρό επαγγελματισμό και όσο το 60%-70% πελατών της Νοβα είναι πελατάκια από χάμω θα έχουμε τέτοια αντιμετώπιση γιατί απλώς μπορούνε. Ποιος θα διαμαρτυρηθει; Ποιος θα ασχοληθει;

Είναι τέτοιο το σύστημα που έχω πετύχει παιχνίδι Ολυμπιακού - Παναθηναικού πριν λίγα χρόνια που παιζόταν σε δυο καναλια ταυτόχρονα με τον αναλογο εκφωνητη. Ο Καθένας τον δικό του.

Δεν έχει σημασία λοιπόν το αποτέλεσμα. Σημασία έχει να ικανοποιηθεί το άρρωστο εγω μας. Και αυτό είναι αν μη τι άλλο σημείο των καιρών που ζούμε.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Το δικό μου το συμπέρασμα είναι ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Και όσοι θέλετε να έχετε γκόμενα την Μόνικα Μπελούτσι και να πάτε μαζί της κούτρα διακοπές με αντίσκηνο στην κόπα καμπάνα, καλά θα κάνετε να αναθεωρήσετε
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η χρονια λογικα θα παει με χαμηλες προσδοκιες. Εισοδος στα πλει οφ=επιτυχια. Εισοδος στους ομιλους του Ουεφα=επιτυχια και καταγραφη 1-2 νικων εκει τρομακτικη επιτυχια.

Αποψη μου ειναι η στηριξη των πιτσιρικαδων που εχουμε και ο παροπλισμος παιχτων που το καλοκαιρι (λογικα) θα μας χαιρετισουνε (Κατσικαδες-Σπυροπουλοι-Τζιοληδες μακαρι και Σκονδρες-Σαλπι-Τζιολης). Επισης να βγει σημερα μετα τη συσκεψη ο Ιβαν και να πει οτι δεν κουνιεται με τιποτα ο Αγγελος μην αρχισουν οι μουρμουρες εντος και εκτος ομαδας.

Ας βγαλουμε κι εμεις απο μια χαμενη χρονια ενα κερδος επιτελους. Ας φτιαξουμε σοβαρο κορμο με παιχτες που αξιζουνε και πολλοι θα δεχτουν και τη μετα βιας 5η θεση στη λιγδα.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Καλη προσπαθεια σημερα στο 2ο μερος .. αναμενουμε σταδιακη βελτιωση και αποτελεσματα. Ενα ενα τα ματς και θα βελτιωνομαστε.

υγ, Φακουντο σημερα εδειξες κατι απο το ταλεντο σου . Χιλια μπραβο και κριμα για την αδικη κατ εμε αποβολη σου.
υγ2. Αν ο Μαρτενς παιζει ετσι να μην παιζει καθολου..(και το λεω εγω που τον παω με 1000) ..πραγματικα ωρες ωρες τον λυπασαι μεσα στο γηπεδο και νομιζω οτι ειναι πολυ πισω σε φυσικη κατασταση σε σχεση με ολους τους υπολοιπους..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”