8.Hedwiges Maduro

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 8.Hedwiges Maduro

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εμενα ο κατσουρ στα χαφ δεν μ αρεσει....νομιζω εχει τελειωσει σχεδον σαν χαφ....μονο με 3 χαφ και να μαρκαρουν μπορει να σταθει..νωρις ειναι ακομα αλλα που να σκασετε ο τζιολης θα παιζει :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

λογικά θα τον δούμε και στον επόμενο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

αυτος και αν μπει αλλαγη ο κατσε θα ναι τα ενδιαφεροντα μας στο γηπεδο
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Μανιακε δεν μας ενδιαφερει αν σε αρεσει η οχι ο Κατσουρ στα χαφ :twisted:
παντως ειναι το μοναδικο χαφ μου που αποδεδειγμενα μπορει να κανει παιχνιδι απο πισω. ουτε ο Τζιωλης ουτε ο Λαζαρ μπορουν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

και στην εθνικη που παιζει χαφ συνηθως ειναι μετριοκακος....περα απο κπς μπαλιες βεβαια που ηποιοτητα του ξεχωριζει....αλλα νομιζω οτι και ο ιδιος κτλαβαινει οτι ποιοτικη παραταση της καριερας του μπορει να γινει μονο ως στοπερ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

MANIAKOS έγραψε:αυτος και αν μπει αλλαγη ο κατσε θα ναι τα ενδιαφεροντα μας στο γηπεδο
Μανιακ, εγώ πιστεύω ότι αν είμαστε ελαχίστως σοβαροί :? :? :oops: , αυτά τα 2 ενδιαφέροντα όπως λές, θα είναι και το βασικό δίδυμο πίσω απο τον Μάρτενς....του παραχρόνου! ;) άλλωστε αυτά τα κοντός - ψηλός πάντα με άρεσαν!!!!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

συμπληρωνονται ωραια εχεις δικιο Τζεο
ThanosKali

Δημοσίευση από ThanosKali »

Μου άρεσε στο ντεμπούτο του με την ομάδα. Γούσταρα που πήγαινε με σιγουριά στα μαρκαρίσματα, μου άρεσαν πάρα πολύ οι 25-30 μέτρα μπαλιές του και οι σίγουρες κοντινές πάσες του όμως με ξενέρωσε κάπως η ταχύτητα του. Τουλάχιστον όπως τον είδα στην τηλεόραση δεν είναι και ποιο γρήγορος απο τον Τζιώλη. Και χωρίς πλάκα ρε παιδιά.... δεν σας φάνηκε εσάς κάπως γεματούλης για ποδοσφαιριστής???Τόσο λάθος κάνουμε όσοι νομίζουμε οτι είναι παραπάνω απο όσο πρέπει για ποδοσφαιριστής?
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

άντε να δούμε,....

γερός να είναι, να πάρει σιγά σιγά ρυθμό, να στρώσει και λίγο την ταχύτητα και τα τρεξίματα του.......
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Μαντουρο-Τζιωλης-Μαρτενς Ε?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Athens έγραψε:ιεροσυλια αλλα θα το πω..
η απλοτητα του θυμισε παυλαρα....
ενταξει ειναι βαρυς αλλα ειναι εμπειρος και σιγουρα ποιοτικος...
Αδερφε καθολου γιατι κι εγω αυτο σκεφτηκα. Αρχοντια, μοιρασμα του παιχνιδιου τοσο απλα και ηξερε που να τοποθετηθει για να κανει τα κοψιματα του. Ποιοτητα
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Μην ενθουσιαζεστε παιζαμε με β εθνικη. Δεν λεω ισως ειναι παικταρας, να τον δουμε λιγο πρωτα
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Θα ήθελα να μιλήσω λίγο για το σώμα του.
Αρκετοί μίλησαν για κιλά, βαρύς κλπ. Το σώμα του θυμίζει πολύ με τους ιθαγενείς εδώ στην Αυστραλία και τους Νεοζηλανδούς. Αυτό με το στρογγυλό πρόσωπο και σώμα γεμάτο. Αν δείτε τους ανθρώπους αυτούς δίπλα σας θα πείτε είναι "τέρατα" από μια φωτογραφία δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Είναι δυνατά παιδιά, άλλα γρήγορα κι άλλα όχι τόσο γρήγορα. Ο Μαντούρο όπως τον είδα, είπα ρε μήπως έχει γενιά ιθαγενών από εδώ; Τους θυμίζει πολύ.
Για το παιχνίδι τώρα συμφωνώ με τον guardian. Εμένα απλά μου άρεσε στο ότι θέλησε να περάσει ηρεμία.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν παίζει ντουέτο με Τζιόλη ή Κατσουρ θα είμαστε το πιο αργό κέντρο στην Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο τροπος που πηγαινε στις φασεις,η χρηση και των χεριων οταν επαιζε αμυνα,οι ψιλες που ριχνει χωρις να κανει φαουλ,ο τροπος που καλυπτει την μπαλα με γυρνωντας πλατη κατι μου θυμιζουν.
Ελπιζω ολο το πακετο να επεστρεψε.

Προς το παρον μονο με καποιον που τρεχει μπορει να παιξει στο κεντρο δηλαδη ή με κατσε ή με λαζαρ.Εκτος και αν χρησιμοποιηθουν 3 χαφ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”