8.Hedwiges Maduro
Re: 8.Hedwiges Maduro
εμενα ο κατσουρ στα χαφ δεν μ αρεσει....νομιζω εχει τελειωσει σχεδον σαν χαφ....μονο με 3 χαφ και να μαρκαρουν μπορει να σταθει..νωρις ειναι ακομα αλλα που να σκασετε ο τζιολης θα παιζει 
Μανιακε δεν μας ενδιαφερει αν σε αρεσει η οχι ο Κατσουρ στα χαφ
παντως ειναι το μοναδικο χαφ μου που αποδεδειγμενα μπορει να κανει παιχνιδι απο πισω. ουτε ο Τζιωλης ουτε ο Λαζαρ μπορουν.
παντως ειναι το μοναδικο χαφ μου που αποδεδειγμενα μπορει να κανει παιχνιδι απο πισω. ουτε ο Τζιωλης ουτε ο Λαζαρ μπορουν.
και στην εθνικη που παιζει χαφ συνηθως ειναι μετριοκακος....περα απο κπς μπαλιες βεβαια που ηποιοτητα του ξεχωριζει....αλλα νομιζω οτι και ο ιδιος κτλαβαινει οτι ποιοτικη παραταση της καριερας του μπορει να γινει μονο ως στοπερ...
Μανιακ, εγώ πιστεύω ότι αν είμαστε ελαχίστως σοβαροίMANIAKOS έγραψε:αυτος και αν μπει αλλαγη ο κατσε θα ναι τα ενδιαφεροντα μας στο γηπεδο
-
ThanosKali
Μου άρεσε στο ντεμπούτο του με την ομάδα. Γούσταρα που πήγαινε με σιγουριά στα μαρκαρίσματα, μου άρεσαν πάρα πολύ οι 25-30 μέτρα μπαλιές του και οι σίγουρες κοντινές πάσες του όμως με ξενέρωσε κάπως η ταχύτητα του. Τουλάχιστον όπως τον είδα στην τηλεόραση δεν είναι και ποιο γρήγορος απο τον Τζιώλη. Και χωρίς πλάκα ρε παιδιά.... δεν σας φάνηκε εσάς κάπως γεματούλης για ποδοσφαιριστής???Τόσο λάθος κάνουμε όσοι νομίζουμε οτι είναι παραπάνω απο όσο πρέπει για ποδοσφαιριστής?

άντε να δούμε,....
γερός να είναι, να πάρει σιγά σιγά ρυθμό, να στρώσει και λίγο την ταχύτητα και τα τρεξίματα του.......
γερός να είναι, να πάρει σιγά σιγά ρυθμό, να στρώσει και λίγο την ταχύτητα και τα τρεξίματα του.......
-
Dimg4
Αδερφε καθολου γιατι κι εγω αυτο σκεφτηκα. Αρχοντια, μοιρασμα του παιχνιδιου τοσο απλα και ηξερε που να τοποθετηθει για να κανει τα κοψιματα του. ΠοιοτηταAthens έγραψε:ιεροσυλια αλλα θα το πω..
η απλοτητα του θυμισε παυλαρα....
ενταξει ειναι βαρυς αλλα ειναι εμπειρος και σιγουρα ποιοτικος...
Μην ενθουσιαζεστε παιζαμε με β εθνικη. Δεν λεω ισως ειναι παικταρας, να τον δουμε λιγο πρωτα
Θα ήθελα να μιλήσω λίγο για το σώμα του.
Αρκετοί μίλησαν για κιλά, βαρύς κλπ. Το σώμα του θυμίζει πολύ με τους ιθαγενείς εδώ στην Αυστραλία και τους Νεοζηλανδούς. Αυτό με το στρογγυλό πρόσωπο και σώμα γεμάτο. Αν δείτε τους ανθρώπους αυτούς δίπλα σας θα πείτε είναι "τέρατα" από μια φωτογραφία δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Είναι δυνατά παιδιά, άλλα γρήγορα κι άλλα όχι τόσο γρήγορα. Ο Μαντούρο όπως τον είδα, είπα ρε μήπως έχει γενιά ιθαγενών από εδώ; Τους θυμίζει πολύ.
Για το παιχνίδι τώρα συμφωνώ με τον guardian. Εμένα απλά μου άρεσε στο ότι θέλησε να περάσει ηρεμία.
Αρκετοί μίλησαν για κιλά, βαρύς κλπ. Το σώμα του θυμίζει πολύ με τους ιθαγενείς εδώ στην Αυστραλία και τους Νεοζηλανδούς. Αυτό με το στρογγυλό πρόσωπο και σώμα γεμάτο. Αν δείτε τους ανθρώπους αυτούς δίπλα σας θα πείτε είναι "τέρατα" από μια φωτογραφία δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα. Είναι δυνατά παιδιά, άλλα γρήγορα κι άλλα όχι τόσο γρήγορα. Ο Μαντούρο όπως τον είδα, είπα ρε μήπως έχει γενιά ιθαγενών από εδώ; Τους θυμίζει πολύ.
Για το παιχνίδι τώρα συμφωνώ με τον guardian. Εμένα απλά μου άρεσε στο ότι θέλησε να περάσει ηρεμία.
- ΑποστόληςΑ
Αν παίζει ντουέτο με Τζιόλη ή Κατσουρ θα είμαστε το πιο αργό κέντρο στην Ευρώπη.
- sourmenetes
- Moderator
Ο τροπος που πηγαινε στις φασεις,η χρηση και των χεριων οταν επαιζε αμυνα,οι ψιλες που ριχνει χωρις να κανει φαουλ,ο τροπος που καλυπτει την μπαλα με γυρνωντας πλατη κατι μου θυμιζουν.
Ελπιζω ολο το πακετο να επεστρεψε.
Προς το παρον μονο με καποιον που τρεχει μπορει να παιξει στο κεντρο δηλαδη ή με κατσε ή με λαζαρ.Εκτος και αν χρησιμοποιηθουν 3 χαφ.
Ελπιζω ολο το πακετο να επεστρεψε.
Προς το παρον μονο με καποιον που τρεχει μπορει να παιξει στο κεντρο δηλαδη ή με κατσε ή με λαζαρ.Εκτος και αν χρησιμοποιηθουν 3 χαφ.