Τον ατρόμητο θα τον κερδίσουμε πιστεύω και ένα σκοράκι 1-3 δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί έντονα στο μυαλό!

Καλα εχει δικιο ο φιλος που κραζει. Τι χομο σαπιενς τι ειν αυτα?montelo έγραψε:την τεταρτη κανονικα πρεπει να πεσει γιουχα σε ολους τους ασχημους homo sapiens οπως ειπε και ενας αδερφος στο τοπικ καλλονη-ΠΑΟΚ.
δεν γινεται δηλαδη να πηγαινουμε εμεις τα μοντελα στο γηπεδο και να ερχονται και αλλοι με φατσες χτυπημενες απ την ραδιενεργεια του τσερνομπιλ...
στο τελος της σεζον ακουσα θα δωθει βραβειο ομορφοτερων οπαδων...θα πρεπει οπωσδηποτε να το κερδισουμε...τι σοι ΠΑΟΚ ειμαστε δηλαδη...
Ο Μπάμπης (Maximus) είναι από το Περιστέρι και πρωτογνωριστήκαμε (face to face) πριν από 4 έτη στον αγώνα Ατρομήτου - ΠΑΟΚ 0-0. Έκτοτε δεν ξαναπήγα στο Περιστέρι. Ευκαιρία για επανόρθωση.Realcon έγραψε:Παππούουυυυ... Μπες και γράψε ότι είσαι καλά τουλάχιστον!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ (MAXIMUS)?
Μπράβο Απόστολε που τον θυμήθηκες!
Κάποια στιγμή εσύ ήσουν που είχες θυμηθεί κι εμένα!
Είσαι ψυχούλα για αυτό και σε πειράζω να ξέρεις!!!
Πέφτω από τα σύννεφα η καλύτερα, ακόμη πέφτω!!!angelheart έγραψε:Αν έδινα έστω και 1 στις 1000, οτι εφόσον συζητηθεί (εδώ ή αλλού) θα λυθεί τότε θα άνοιγα ΟΛΟ το φόρουμ του PAOKmania να ξεσκιστείτε να γράφετε. Επειδή όμως όχι μόνο δεν θα λυθεί αλλά το μόνο που θα μείνει είναι οι εκατέρωθεν προσβολλές, βλέπετε τι κάνω.
@Realcon
ούτε με ξέρεις, ούτε την άποψή μου για τον ΔΣ τον Σαββίδη (τον, τον, τον) ξέρεις, ούτε σε τι ακριβώς πιστεύω γνωρίζεις. Επομένως άσε με απλά να κάνω "τη δουλειά" μου εδώ μέσα. Σημασία δεν έχει αν συμφωνώ με σένα ή όχι, ή τι πιστεύω για σένα και για τον Κρανάτο (τον αναφέρω τυχαία μιας και είναι αυτός που "προκαλείς"). Σημασία έχει να μπορείτε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να πείτε τη γνώμη σας (την οποία την είπατε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ χτες το βράδυ) και να μπορείτε να "μιλήσετε" με ΙΔΙΟΥΣ όρους. Αν λοιπόν "απειλήσω" τον Κρανάτο με σβου, και εσύ απλά το συνεχίζεις, τότε το ΣΩΣΤΟ είναι να "απειλήσω" και σένα. Αλλιώς ΔΕΝ πάει. Ότι ισχύει για τους μεν ισχύει και για τους δεν.
Διορθώνω :Τερματάς:Γλύκος,Ekatnetworkltd έγραψε:Γλυκος
Κίτσιου Vitor Τζαβέλας Σπυρόπουλος
Τζιόλης Kace
Κατσουρανης
Lukas Oliseh
Σαλπιγγίδης
Sent from my iPad using Tapatalk
Υποψιάζομαι οτι ο Μοικαν διατηρούσε 2 λογαριασμούς...K_geo έγραψε:πω ρε κάδοι ανακύκλωσης.....![]()
![]()
![]()
![]()
τι έγινε ρε παιδιά;;;
αφου πεταξες και εσθ την εξυπναδα σου τεραστιε θα σου προτεινω να ξαναδιαβασεις το τοπικ και την απαντηση που εδωσα στον κυριο που ζητησε να σβηστει το ποστ και μετα ζητα και μια συγνωμη για την ειρωνια σουmontelo έγραψε:την τεταρτη κανονικα πρεπει να πεσει γιουχα σε ολους τους ασχημους homo sapiens οπως ειπε και ενας αδερφος στο τοπικ καλλονη-ΠΑΟΚ.
δεν γινεται δηλαδη να πηγαινουμε εμεις τα μοντελα στο γηπεδο και να ερχονται και αλλοι με φατσες χτυπημενες απ την ραδιενεργεια του τσερνομπιλ...
στο τελος της σεζον ακουσα θα δωθει βραβειο ομορφοτερων οπαδων...θα πρεπει οπωσδηποτε να το κερδισουμε...τι σοι ΠΑΟΚ ειμαστε δηλαδη...