Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 18/12-17:15,NS2

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Ατρομητος-Π.Α.Ο.Κ. 18/12-17:15,NS2

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Το καλύτερο θα είναι να γίνει το παιχνίδι να κερδίσει η ΠΑΟΚάρα μας και να μην ακουστεί τίποτα και για κανέναν.. μετά από το παιχνίδι την επόμενη κιόλας μέρα να πάνε οι σύνδεσμοι να καθήσουν να τα βρουν με τον σαββίδη και να του πουν τι τους ενοχλεί για να μπορέσουμε πραγματικά να ξεπεράσουμε αυτή την οπαδική κρίση και να βοηθήσουμε όλοι να πάει η ομάδα μπροστά! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ Π*ΣΤΗ ΜΟΥ Η ΕΤΣΙ ΤΟ ΛΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ? ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΙΩΘΩ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.. ΔΑΚΡΥΖΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΝΟΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ.. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΦΕΤΟΣ? ΟΥΤΕ ΜΙΑ.. ελπίζω το 2014 να μας βρει όπως πρέπει.. φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. ενωμένους.
Τον ατρόμητο θα τον κερδίσουμε πιστεύω και ένα σκοράκι 1-3 δεν ξέρω γιατί αλλά μου έχει καρφωθεί έντονα στο μυαλό! :) ήρθε η ώρα του κλάους! 8-)
:opaokara: :nairepaok: :pano:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

montelo έγραψε:την τεταρτη κανονικα πρεπει να πεσει γιουχα σε ολους τους ασχημους homo sapiens οπως ειπε και ενας αδερφος στο τοπικ καλλονη-ΠΑΟΚ.
δεν γινεται δηλαδη να πηγαινουμε εμεις τα μοντελα στο γηπεδο και να ερχονται και αλλοι με φατσες χτυπημενες απ την ραδιενεργεια του τσερνομπιλ...
στο τελος της σεζον ακουσα θα δωθει βραβειο ομορφοτερων οπαδων...θα πρεπει οπωσδηποτε να το κερδισουμε...τι σοι ΠΑΟΚ ειμαστε δηλαδη...
Καλα εχει δικιο ο φιλος που κραζει. Τι χομο σαπιενς τι ειν αυτα?
Λιγο ντροπη. δεν χρειαζεται να μιλαμε τωρα για χομο κολοτουμπενς.

Τσακαλια , ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε, ας μην μαλωνουμε φτανει.
ας βαλουμε ολοι νερο στο κρασι μας
ή στη .. δικη μας γλωσσα
ας σεβαστουμε ο ενας την γιουχα του αλλου :lol: ,
μεχρι να απαλλαχτει ο ΠΑΟΚ απο τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ που τον διχαζουν.

Οπως θα μπορουσε να πει...
και μια ΠΑΟΚτσου πυθεία
Θα ρθει η ηρεμία
οταν τα ματια θα πουνε αχ
και τα εξτρεμ θα πανε μπακ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παρακαλώ όλους τους φίλους και οπαδούς του ΠΑΟΚ να δώσουν το παρόν στη Θ1 του Περιστερίου αύριο! Να γίνουμε όλοι ένα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Realcon έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΞΙΜΟΣ (MAXIMUS)?
Παππούουυυυ... Μπες και γράψε ότι είσαι καλά τουλάχιστον!!!
Μπράβο Απόστολε που τον θυμήθηκες!
Κάποια στιγμή εσύ ήσουν που είχες θυμηθεί κι εμένα!
Είσαι ψυχούλα για αυτό και σε πειράζω να ξέρεις!!!

:opaokara:
Ο Μπάμπης (Maximus) είναι από το Περιστέρι και πρωτογνωριστήκαμε (face to face) πριν από 4 έτη στον αγώνα Ατρομήτου - ΠΑΟΚ 0-0. Έκτοτε δεν ξαναπήγα στο Περιστέρι. Ευκαιρία για επανόρθωση.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

angelheart έγραψε:Αν έδινα έστω και 1 στις 1000, οτι εφόσον συζητηθεί (εδώ ή αλλού) θα λυθεί τότε θα άνοιγα ΟΛΟ το φόρουμ του PAOKmania να ξεσκιστείτε να γράφετε. Επειδή όμως όχι μόνο δεν θα λυθεί αλλά το μόνο που θα μείνει είναι οι εκατέρωθεν προσβολλές, βλέπετε τι κάνω.

@Realcon
ούτε με ξέρεις, ούτε την άποψή μου για τον ΔΣ τον Σαββίδη (τον, τον, τον) ξέρεις, ούτε σε τι ακριβώς πιστεύω γνωρίζεις. Επομένως άσε με απλά να κάνω "τη δουλειά" μου εδώ μέσα. Σημασία δεν έχει αν συμφωνώ με σένα ή όχι, ή τι πιστεύω για σένα και για τον Κρανάτο (τον αναφέρω τυχαία μιας και είναι αυτός που "προκαλείς"). Σημασία έχει να μπορείτε ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ να πείτε τη γνώμη σας (την οποία την είπατε ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ χτες το βράδυ) και να μπορείτε να "μιλήσετε" με ΙΔΙΟΥΣ όρους. Αν λοιπόν "απειλήσω" τον Κρανάτο με σβου, και εσύ απλά το συνεχίζεις, τότε το ΣΩΣΤΟ είναι να "απειλήσω" και σένα. Αλλιώς ΔΕΝ πάει. Ότι ισχύει για τους μεν ισχύει και για τους δεν.
Πέφτω από τα σύννεφα η καλύτερα, ακόμη πέφτω!!!
Να ξέρω την άποψη σου; Να ξέρω εσένα; Το τι πιστεύεις; Ειλικρινά γιατί πρέπει να τα ξέρω όλα αυτά
Με τον Κρανάτο;...;;; Μίλησα για ενότητα και θέλησα να περάσω το μήνυμα της ενότητας σαν ΠΑΟΚια!!! Μου είχε δώσει ο ίδιος την "πασα" για ενότητα όταν το παιδί μίλησε για νερό στο κρασί. Δεν είχα και δεν έχω απολύτως τίποτε με το παλικάρι. Κι αυτός χιλιόμετρα για την αγάπη του τον ΠΑΟΚ κάνει!
Αν και εφόσον δημιούργησα πρόβλημα στο φόρουμ, ζητώ συγνώμη από όλους σας! Γνωρίζω αυτό που κάνετε το κάνετε αφιλοκερδές και προσπαθείτε να κρατήστε κάποιο επίπεδο.
Να είστε καλά! Ο Θεός να σας έχει καλά!

Όπως είπα και πριν, το θέμα δεν είναι αν εγώ συμφωνώ με σένα τον Χ ή τον Ψ. Άποψη ΦΥΣΙΚΑ και έχω και δεν την ξέρεις. ΑΥΤΟ εννοώ όταν λέω ότι δεν με ξέρεις.
Στη "δουλειά" που κάνω, το εντελώς αυτονόητο είναι να ΕΠΙΤΡΕΠΩ (εκ του διαμέτρου) αντίθετες απόψεις να ακούγονται (εφόσον κτλ κτλ) και να τηρώ ΙΣΕΣ αποστάσεις από αυτές ανεξάρτητα ποια είναι η δική μου. Τουλάχιστο στο ΠΑΟΚmania έτσι γίνεται. Σε άλλα φόρουμ κτλ δεν με απασχολεί.
Αν κάτσεις λοιπόν και δεις τη σειρά των προειδοποιήσεων χρονολογικά, θα καταλάβεις γιατί σου κάνω τις παρατηρήσεις. Μπορεί να είναι συμπτώσεις, μιας και πολλές φορές γράφουνε πολλοί ταυτόχρονα, η ουσία όμως είναι οτι εκτός από το να προσπαθούμε να είμαστε σωστοί, πρέπει να προσπαθούμε και να φαινόμαστε. Αλλιώς είναι πολύ εύκολο να κατηγορηθώ (και κατά συνέπεια όλη η σελίδα) οτι ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΜΕ, "τα πέρνουμε", είμαστε "υποκινούμενοι" κτλ κτλ. Ρίξε μια ματιά στο μπαν που έριξα χτες το βράδυ και θα καταλάβεις. ΑΜΕΣΩΣ να μας πει οτι "εσεις..... ενώ εμείς......". Λες και αυτός δλδ με ξέρει.
Πίστεψέ με το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να κάνω παρατηρήσεις και να ρίχνω μπαν. Το τέλειο θα ήταν απλά να κάναμε κουβέντα έστω και αν διαφωνούμε.

Angelheart
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ekatnetworkltd έγραψε:Γλυκος
Κίτσιου Vitor Τζαβέλας Σπυρόπουλος
Τζιόλης Kace

Κατσουρανης
Lukas Oliseh
Σαλπιγγίδης

Sent from my iPad using Tapatalk
Διορθώνω :Τερματάς:Γλύκος,
Σέντερ μπάκ:Vitor,Τζαβέλας
Αριστερό μπάκ:Σπυρόπουλος
Δεξί μπάκ:Κίτσιου
Αμυντικό χάφ:Κατσουράνης(Τζιόλης)-Lazar(kace)
Επιθετικό χάφ:Vukic
Αριστερό εξτρέμ:Oliseh
Δεξί εξτρέμ:Lukas
Σέντερ φόρ:Σαλπιγγίδης
Ανάλογα την εξέλιξη του αγώνα την κούραση μερικών στο κέντρο θα γίνουν οι αλλαγές!Μπροστά μπορει να κάνεις ότι συνδιασμούς θέλεις!Αυτή ειναι η γνώμη μου!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πω ρε κάδοι ανακύκλωσης..... :shock: :shock: :shock: :shock:

τι έγινε ρε παιδιά;;;

όλοι υβριστικά συνθήματα για τον......Ατρόμητο;;;; βάλτε και κανα παπάκι! :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Παιδιά ξέρει κανείς αν έχουμε κερδίσει ποτέ στο περιστέρι?Και πότε?

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:πω ρε κάδοι ανακύκλωσης..... :shock: :shock: :shock: :shock:

τι έγινε ρε παιδιά;;;
Υποψιάζομαι οτι ο Μοικαν διατηρούσε 2 λογαριασμούς... :roll: :lol:
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

montelo έγραψε:την τεταρτη κανονικα πρεπει να πεσει γιουχα σε ολους τους ασχημους homo sapiens οπως ειπε και ενας αδερφος στο τοπικ καλλονη-ΠΑΟΚ.
δεν γινεται δηλαδη να πηγαινουμε εμεις τα μοντελα στο γηπεδο και να ερχονται και αλλοι με φατσες χτυπημενες απ την ραδιενεργεια του τσερνομπιλ...
στο τελος της σεζον ακουσα θα δωθει βραβειο ομορφοτερων οπαδων...θα πρεπει οπωσδηποτε να το κερδισουμε...τι σοι ΠΑΟΚ ειμαστε δηλαδη...
αφου πεταξες και εσθ την εξυπναδα σου τεραστιε θα σου προτεινω να ξαναδιαβασεις το τοπικ και την απαντηση που εδωσα στον κυριο που ζητησε να σβηστει το ποστ και μετα ζητα και μια συγνωμη για την ειρωνια σου
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η αποστολή με Ατρόμητο

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Γλύκος,
Γιακουμής,

ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ
Κίτσιου,
Σκόνδρας

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ
Λίνο,
Τζαβέλλας,
Σπυρόπουλος,

ΣΤΟΠΕΡ
Κατσουράνης,
Βίτορ,
Κατσικάς

ΧΑΦ
Κάτσε,
Τζιόλης,
Λάζαρ,
Βούκιτς

ΕΞΤΡΕΜ
Ολίσε
Λούκας
Γεωργιάδης

ΦΟΡ
Αθανασιάδης
Σαλπιγγίδης
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Μόνο μην πάμε και το παίξουμε υπερομάδα μετά την πεντάρα στην Καλλονή. Το φοβαμαι πολύ το αυριανό. Είναι ένα από τα δύο πιο δύσκολα εκτός και στο πρώτο αποτύχαμε παταγωδώς. .

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ειμαι τοσο σιγουρος πως θα παιξει με την ιδια ενδεκαδα....!!....Και αυτο θεωρω πως ειναι και το πιο σωστο!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ας ελπίσουμε να πάρουμε το τρίποντο από μια εχθρική έδρα για εμάς δείχνοντας την ποιότητα μας.

Όσο για την κερκίδα..Εγώ από μικρός νόμιζα πως όταν είμαστε στην κερκίδα είμαστε όλοι αδέρφια.Έτσι μου τα έμαθε τα πράγματα ο πατέρας μου.

Τώρα εσείς χωριστείτε σε φασίστες,αντιφασίστες,Σαλπιγγιδικούς,αντι-σαλπιγγιδικούς,Ζαγορόσκυλα,αντι-Ζαγοράκηδες.υπερεθνικάριους, αντι-εθνικάριους και άμα λάχει και σε δεξιόχειρες και αριστερόχειρες.

Αν δεν ντρέπεστε εσείς,μην ανησυχείτε ντρέπομαι εγώ για όλους.

Διπλό μες την χαβούζα ΠΑΟΚ λε,ολέ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Διπλό εμείς στο Περιστέρι και διπλό ο Τσιώλης με δύο γκολ του De Vincenti
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”