Βεροια-Π.Α.Ο.Κ. 1-2,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΧΑΚΟΜΠΟ
11
17%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΙΤΣΙΟΥ
2
3%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΙΤΟΡ
26
39%
ΝΙΝΗΣ
3
5%
ΤΖΙΩΛΗΣ
3
5%
ΣΤΟΧ
10
15%
ΛΟΥΚΑΣ
3
5%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΑΘΝΑΣΙΑΔΗΣ
7
11%
ΝΕΤΣΙΝΤ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΟΛΙΣΕ
1
2%
ΒΟΥΚΙΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 66

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Βεροια-Π.Α.Ο.Κ. 1-2,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από K_geo »

αλάνια μου δεν είδα το δευτερο ημίχρονο, καθώς έπρεπε να πώ στον γάμο...μου! :mrgreen:

Πάντως, περίμενα απέναντι στην καφετέρια όσο το σκόρ ήταν 0-1, στο 0-2 ανέβηκα στο Δημαρχείο!!!

Καλύτερο δώρο αυτό που μου έκαναν οι παίχτες σήμερα. Μια σελίδα με τις υπογραφές όλων. Η ταπετσαρία στο παιδικό, μόλις έκλεισε...... 8-) Χίλια ευχαριστώ!

Στο ματς, ρε μάγκες, κερδίσαμε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. όλα κομπλέ. τελευταία φορά θυμάμαι ήταν πάλι ίδιο σκορ με Φρατζέσκο, Βρύζα κτλ.

Α! έπιασα και το σκόρ & σκορερ στο paokmania :mrgreen: :mrgreen:

what a beautiful day!!!!!!!!!!

ΥΓ: η Βέροια φέτος, έχει κανει πολύ καλή ομάδα. Θα το θυμηθείτε στα αποτελέσματα της στον 1ο γύρο, γιταί στο 2ο, άν έχει σωθεί μπορεί να έρθουν μερικά περίεργα....... ;)

υγ2: απο όσα ειδα στο 1ο ημίχρονο, αυτό που μου άρεσε ήταν η προσαρμογή του Τζαβέλλα, βεβαια, δεν έχω καθαρή εικόνα του σημερινού αγώνα, για ευνόητους λόγους......

υγ3: απο ότι καταλαβαίνω απο τα σχόλια, είχαμε πρόβλημα στα χάφ. Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι απο τη στιγμή που υπογράψαμε το Ρουμάνο, είναι πάντα φανερή η απουσία του ή η μή υψηλή απόδοση του.... :? :? :?

υγ4: καλά ρε Χακόμπο, για υπογραφή μου έκανες ένα....smile????? τι σόι παλικάρι μπορεί να είσαι ;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Κυρ 15 Σεπ 2013, 02:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Να ζήσετε.... Και πάντα ΠΑΟΚ!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Να ζήσετε και να ευτυχήσετε αδερφέ K_geo, βίος ανθόσπαρτος και καλούς απογόνους!!

Θα έχεις να το λες: "Παντρεύτηκα τη χρονιά που ο ΠΑΟΚ πήρε το πρώτο από τα 20 σερί πρωταθλήματα!!"

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

K_geo έγραψε:αλάνια μου δεν είδα το δευτερο ημίχρονο, καθώς έπρεπε να πώ στον γάμο...μου! :mrgreen:

Πάντως, περίμενα απέναντι στην καφετέρια όσο το σκόρ ήταν 0-1, στο 0-2 ανέβηκα στο Δημαρχείο!!!

Καλύτερο δώρο αυτό που μου έκαναν οι παίχτες σήμερα. Μια σελίδα με τις υπογραφές όλων. Η ταπετσαρία στο παιδικό, μόλις έκλεισε...... 8-) Χίλια ευχαριστώ!

Στο ματς, ρε μάγκες, κερδίσαμε σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. όλα κομπλέ. τελευταία φορά θυμάμαι ήταν πάλι ίδιο σκορ με Φρατζέσκο, Βρύζα κτλ.

ΥΓ: η Βέροια φέτος, έχει κανει πολύ καλή ομάδα. Θα το θυμηθείτε στα αποτελέσματα της στον 1ο γύρο, γιταί στο 2ο, άν έχει σωθεί μπορεί να έρθουν μερικά περίεργα....... ;)

υγ2: απο όσα ειδα στο 1ο ημίχρονο, αυτό που μου άρεσε ήταν η προσαρμογή του Τζαβέλλα, βεβαια, δεν έχω καθαρή εικόνα του σημερινού αγώνα, για ευνόητους λόγους......

υγ3: απο ότι καταλαβαίνω απο τα σχόλια, είχαμε πρόβλημα στα χάφ. Δεν ξέρω, αλλά νομίζω ότι απο τη στιγμή που υπογράψαμε το Ρουμάνο, είναι πάντα φανερή η απουσία του ή η μή υψηλή απόδοση του.... :? :? :?

υγ4: καλά ρε Χακόμπο, για υπογραφή μου έκανες ένα....smile????? τι σόι παλικάρι μπορεί να είσαι ;;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Σιδεροκέφαλοι, αγάπη, ευτυχία και Πολλά ΠΑΟΚτσάκια!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Να ζήσετε geo! Να 'στε αγαπημέμοι και ευτυχισμένοι για...πάντα! Α χα χα χα. Ακούς? Τώρα δε μπορείς να πας με άλλη γυναίκα ξανά στη ζωή σου! Φυσικά και αστειεύομαι ε! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα απο ένα σύντροφο...
ΥΓ Για αυτό δεν έμπαινε τίποτα απ'τη Βέροια, λέω και γω...ΠΑΟΚ είσαι πως δε φάγαμε κανα γκολ στο 100. Δωράκι σου δωσε ο Λάμπρος τυχερούλη!
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πολλές ευχές για υγεία και ευτυχία στον Κ_geo, που χθες κατάφερε και πήγε ένα ημίχρονο στα... "πουρνάρια" και ένα στο γάμο του!!! Να ζήσετε, παλίκαρε!

Ένα μεγάλο μπράβο στον αντισυνταγματάρχη μας, που έχει υψηλό επίπεδο και ήθος... Αυτός είσαι, Τάγμα!

Βρε συ Αρμαγεδώνα, δες και συ κάτι κάποτε με άλλο μάτι. Γιατί τόση πολλή ειρωνεία και άρνηση, αδελφέ, σε όλα σχεδόν τα post σου, εδώ και πολύ καιρό; Τίποτα θετικό δεν βλέπεις εσύ, τελικά;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

K_geo έγραψε:αλάνια μου δεν είδα το δευτερο ημίχρονο, καθώς έπρεπε να πώ στον γάμο...μου! :mrgreen:

Να ζήσετε ευτυχισμένοι ρε μαγκα :):):):)
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Ο Αλβανός δυστυχώς είναι πολύτιμος σε αυτό το ρόστερ... δεν τον θέλω αλλά να λέμε και την αλήθεια, δεν έχουμε παίκτη με τρεξίματα στο κέντρο μετά τον Λάζαρ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ετσι εχουν τα πραγματα.
Μηδεν τρεξιμο στο κεντρο με αποτελεσμα να μην μπορει να κρατηθει η μπαλα και να μην μπορει να κατεβει ορθολογικα.
Η προσθηκη ενος χαφ αντι του δευτερου επιθετικου ισως βοηθουσε στο κατεβασμα μπαλας αλλα απο την αλλη ισως χαναμε μετρα στο γηπεδο.

Αυτο που με προβληματιζει και το ειπα και χθες ειναι οτι η αμυνα μας παιζει πολυ ψηλα.Με τον παναιτωλικο φαγαμε γκολ επειδη παιζαμε πολυ ψηλα και χθες βγαλανε αρκετες φασεις για τον ιδιο λογο.
Καλο το πρεσινγκ ψηλα αλλα θελει και τρεχαντηρια.
Ενας τζιολης δεν μπορει μονος του.
Βεβαια πρεπει να τονισθει οτι η ομαδα επαιζε με κεντρο που δεν ξερω αν και στην προπονηση εχει δοκιμαστει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

angelheart έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο η αμυνα ανεβαινει στο κεντρο... :o :o :o :o
Μιλαμε οτι μας εφυγαν,κυριως του τζαβελλα στο πρωτο ημιχρονο,3-4 φορες στην πλατη του.
Εφοσον ελειπε και ο λαζαρ και ο νινης μαρκαρε με τα ματια τι ανεβαινουν τοσο ψηλα???
Επιπλεον, η ελλειψη παιχτη να ανεβασει τη μπαλα θα επρεπε να συνοδευεται με ενα χαφ παραπανω απο το να εχουμε 2 επιθετικους οι οποιοι ειναι και οι 2 για μεσα στην περιοχη.
Κατι πρεπει να αλλαξει γιατι σημερα δεν την πληρωσαμε.Σε επομενο μπορει.
Έτσι παίζει ο Στέφενς Sour. Μη ξαφνιάζεσαι. Όπως ο Σάντος που ακόμα και την Μπαρτσελόνα να του δώσουν, άμυνα πίσω θα παίξει, έτσι και αυτός. Θες πες το χούι θες κόλλημα. Έτσι παίζει.
Το ζητημα ειναι οτι οταν δεν εχεις το καταλληλο εργαλειο,π.χ.λαζαρ,και η ομαδα δεν μπορει να πιεσει σωστα,εχουμε σοβαρο προβλημα.
Το οτι παιζει ετσι ειναι πολυ καλο αλλα οταν εχεις και τους καταλληλους παιχτες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ευχαριστώ πολύ ρε μάγκες...και στα δικά σας :P :P

σούρμενετες, η ομάδα χωρίς Λαζάρ, είναι σαν καράβι ακυβέρνητο, γιατί δεν υπάρχει ο μποξ του μποξ για να καλύψει τον άξονα. Τον χειμώνα θα πρέπει να κάνουμε 2 ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΕΣ κινήσεις. ένα 8αρι και ένα γρήγορο σεντερ μπακ. Μετά θα είμαστε φουλ κομπλέ.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Τα δύο καλά χρόνια του Σάντος, που παίζαμε 4-2-3-1 και σφιχτά πίσω, υπήρχαν οπαδοί που στο γήπεδο, στα φόρουμ, στο ραδιόφωνο, γκρίνιαζαν: «ο ΠΑΟΚ με τις μικρές ομάδες ΠΡΕΠΕΙ να παίζει 4-4-2 και επιθετικά».
Έχετε καμιά ιδέα πού μπορεί να χάθηκαν και γιατί δεν ακούγονται τώρα; ;)
Μία μέρα τον χρόνο έρχεται ο ΠΑΟΚ στο σπίτι σου. Κι εσύ αντί να τον υποδεχτείς με ρεβανί, γυρνάς στις καφετέριες και τα δημαρχεία! Πώς να πάει μπροστά ο σύλλογος;
:lol:
ΥΓ: Να ζήσετε ρε!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κρατάμε απλά και μόνο τους 3 πόντους.Κατά τα λοιπά,καλό θα'ταν να αρχίσουμε,στα εκτός έδρας,να παίζουμε πιο μαζεμένα.Τον τρόπο μας να σκοράρουμε 1-2 τεμάχια τον έχουμε νομίζω,ας κάνουμε τα απογεύματά μας από εδώ και πέρα λιγότερο ... περιπετειώδη!!!
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Λενε οτι ο παρατηρητης καταλογιζει στον διαιτητη οτι επρεπε να αποβαλλει τον Χακομπο και τον επιθετικο της Βεροιας και οχι να τους δωσει κιτρινη! Αν ειναι δυνατον , θα μας τρελανουν!! Ο επιθετικος κανει 10 μετρα τρεχοντας και παει πανω στον Χακομπο που εχει παει να μαζεψει την μπαλα , και να παρει λεει κοκκινη ο Χακομπο! Επισης του καταλογιζουν το οφσαιντ που δεν ηταν στην Βεροια στον βοηθο.
Ειμαι περιεργος αν θα υπαρξει εστω αναφορα σε χειροτερη φαση στο 1-0 με την Ξανθη και το οφσαιντ που της σφυριξαν .
Δεν ειναι δυνατον σε ολους τους αγωνες μας, εκτος απο αυτον που χασαμε οι διαιτητες να πηγαινουν για τιμωρια , κατι πρεπει να κανει η ΠΑΕ αμεσα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

+10000

Πραγματικά εξοργιστικό!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”