Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Χακόμπο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βίτορ
14
16%
Λόπεζ
2
2%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λίνο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
3
3%
Λάζαρ
4
4%
Στοχ
6
7%
Λούκας
59
66%
Σαλπιγγίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
1
1%
Νέτσιντ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 89

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Π.Α.Ο.Κ-ΞΑΝΘΗ 3-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

MANIAKOS έγραψε:ο ονιεκε τους εβαζε και τρεχαν παντως 1 λεπτο μετΑ τη ληξη του ματς
Αποθεραπεία.
Καλά τους κάνει, και μετά τα φιλικά πάλι αποθεραπεία τους έκανε.. Δεν το 'χω ξαναδεί αυτό..
Άβαταρ μέλους
dini26

Δημοσίευση από dini26 »

ΜΑNIAKE....
κ εγω το προσεξα αυτο..... ουτε εγω το εχω ξαναδει αυτο κ μερα με την μερα φενεται οτι αλλαζουν πολλα πραματα!!!

Υ.Γ κατι που ξεχασα να γραψω για το ματς.....

το γραφω απο την αρχη πριν πω αυτο που θελω πως δεν ριναι γκρινια αυτο που θα γραψω ουτε μιρλα!!!

γιατι κ χθες αλλα κ με την καλλονη δεν παιξαμε απο ενα σημειο κ μετα καθολου με τον Στοχ??? με την καλλονη μετα το γκολ του, καθολου κ χθες στο 2ο οσο επαιξε παλι καθολου!!
μια απαντηση που εχω εγω ειναι πως επειδη εχουμε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αυτος ξερει τι κανει κ απο την αλλη μπορει να βγαινει ετσι κ η ροη του αγωνα, απλα το παρατηρησα!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

dini ισχυει αλλα ισως τον κλεισαν και πιο καλα μιας και στο 1ο μονος του ηταν ολος ο ΠΑΟΝ επιθετικα...
+τις κακες συνεργασιες με Λινο...θεολυν δουλεια τα διδυμα μας...
παντως ας μη μας ξεγελεαει το σκορ..επειδη ειδα και κτ γελοια πρωτοσελιδα ουτε μπαλαρα παιξαμε ουτε τπτ...πηραμε ενα πειθαρχημενο τριποντο...παραμενει το προβλημα διασπασης απεναντι σε κλειστες αμυνες///

με τη σαλκε ειμαστε αουσαιντερ...εννοειται...θελουν να ρεφαρουν αυτοι....
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

MacTiger έγραψε:Μια θερμή καλησπέρα σε όλα τα αδέλφια!

Πέραν του αγωνιστικού στο οποίο η ομάδα κυμάνθηκε σε ικανοποιητικότατα για την εποχή επίπεδα (1η αγωνιστική, ζέστη, βαριά πόδια λόγω προετοιμασίας, μυαλό ως ένα σημείο και δικαιολογημένα στον αγώνα με Σάλκε), θα σταθώ στο εξωαγωνιστικό - ενδογηπεδικό.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη Θύρα 5?? Για ποιό ακριβώς λόγο θα πρέπει να παρακολουθούμε αγώνες εξ ολοκλήρου ΟΡΘΙΟΙ?? Είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να επιληφθεί η διοίκηση ή μπορούμε να το διευθετήσουμε διαφορετικά??

Υ.Γ. Στην Θ4 το "ανεχόμασταν" ως ένα σημείο λόγο οικονομικού εισητηρίου και πορωμένης ατμόσφαιρας. Ελπίζω να μην επικαλεσθεί κανείς κάτι ανάλογο. Άκουσα και μερικά ανέκδοτα περί "εκκλησίας" και όποιος θέλει να παρακολουθήσει καθήμενος να πάει εκεί... να υπενθυμίσω πως κάποιοι δεν είμαστε πλέον 20ρηδες και η μέση μας ΔΕΝ αντέχει 90' όρθιοι! :|
πλακα κανεις ρε φιλε που νομιζεις οτι πας σε κανενα μεγαρο και θες να ειναι καθιστει οι φιλαθλοι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

γεια σου ρε γελαδομουσχαρο ΠΑΟΚτση.την ωρα που εσυ ΄΄και καλα΄΄το παιζεις υπερανω και τα πεντακαθαρα πεναλτι τα βλεπεις ως υπερβολικα και τραβηγμενα και βγαινει και στον αερα λαιβ απο τον χειροτερο ΄΄δημοσιογραφο΄΄ του ΠΑΟΚ οτι ο παικτης της ξανθης δεν εκανε παραβαση.ο αντιπαλος σου κανει επιδειξη δυναμης και παει να παραπεμψει εναν διαιτητη που ειχε ενα σχεδον τελειο παιχνιδι.ετσι μονο και μονο για να δειξει στους διαιτητακους πως θα πρεπει απο δω και περα να αντιμετοπιζεται ο ΠΑΟΚ απο αυτους.
καθησε εσυ ΄΄μαγκα΄΄ λαε του ΠΑΟΚ και ασχολησου για το αν η ομαδα θελει δεκαρι ή αμυντικο και γιατι ο Ιβαν δεν τους εχει παρει ακομα.
λαε του ΠΑΟΚ εισαι γελαδομουσχαρο
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

moican4 έγραψε: Κοίταξε μετά το περσινό πλάνο του ΓιΔοβοσκού που τόσο λατρεύεις είναι δύσκολο να κατανοήσεις τι ακριβώς προσπαθεί να παίξει ο ΠΑΟΚ εδώ και τόσα παιχνίδια.
Δίεκρινες ΚΑΝΕΝΑ αγωνιστικό πλάνο, την στιγμή που με τον περσινό κλόουν των πάγκων βάλαμε ΌΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ 4 γκολ από στημένα.
Χθες και τα 2 ήταν από στημένα, προφανώς το ξέχασες....το δε πέναλτι στον Σάλπι από κάθετη του Λούκας, αλλά μετά τις γιόμες του καραγκιοζάκου που παρίστανε τον προπονητή που να το καταλάβουμε ότι ο ΠΑΟΚ έτσι θα παίζει φέτος.
Ο ανύπαρκτος Τζιόλης έκανε τα λιγότερα λάθη, η δε γιόμες 8/22....
Επειδή λατρεύω τον διάλογο ...Αγαπητέ moican
A) To ότι ο ΠΑΟΚ χθες δεν ήταν καλός το είπε ο προπονητής μας . Αν διαφωνείς πραγματικά θα ήθελα να μάθω που στηρίζεσαι
Β)Το ότι πέρισυ δεν βάζαμε γκολ από στημένο ...σημαίνει ότι τα γκολ έμπαιναν στην ροή του αγώνα άρα μάλλον ...θετικό
Γ) Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Τζιόλης ήταν φυσικό να κάνει τα λιγότερα λάθη αφού ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ
Δ) Εσύ διέκρινες ΠΛΑΝΟ στην μεσοεπιθετική μας ανάπτυξη ; Αν ναι εξηγησέ μου ,γτ εγώ λατρεύω τον γιδοβοσκό και τον κλόουν κ δεν καταλαβαίνω ..Δύο οργανωμένες επιθέσεις είδα στην ροή του αγώνα . Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο
Ε) Ούτε ο Στέφενς δεν θέλει να παίζουμε έτσι ...εσύ απόλαυσες χθες ποδόσφαιρο ;

Α κ κάτι ακόμη για την περσινή χρονιά θα διαφωνούμε , αυτό δεν αλλάζει . (Κατά κάποιο τρόπο ο Στέφενς επιβεβαιώνει τον γιδοβοσκό σε κάποια πράγματα π.χ. 4-4-2, Κατσουράνης CB , κατοχή μπάλας , μη χρησιμοποίηση Γκαρσία (σε αυτό κάνει λάθος με τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Τζιόλη))
Αλλά κατά την άποψη μου δεν πρέπει να βλέπουμε το χθες ,μόνο το σήμερα και το αύριο .
Και το αύριο θα είναι υπέροχο ...
Άρα άσε με ,αν δεν μου αρέσει κάτι να το εκφράζω , αν μου αρέσει (όπως βλέπεις) το εκφράζω ...
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Κ κάτι τελευταίο ...Ακόμη και αν το πέναλτι ήταν τραβηγμένο ..Αν τιμωρηθεί ο χθεσινός διαιτητής θα έχουμε υποστεί μια πολύ σοβαρή ήττα ....
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Η χθεσινή Ξάνθη έριχνε για πλάκα 4 τεμάχια στον περσινό ΠΑΟΚ. Πολύ άνετα όμως.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

tera12tera έγραψε:
moican4 έγραψε: Κοίταξε μετά το περσινό πλάνο του ΓιΔοβοσκού που τόσο λατρεύεις είναι δύσκολο να κατανοήσεις τι ακριβώς προσπαθεί να παίξει ο ΠΑΟΚ εδώ και τόσα παιχνίδια.
Δίεκρινες ΚΑΝΕΝΑ αγωνιστικό πλάνο, την στιγμή που με τον περσινό κλόουν των πάγκων βάλαμε ΌΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ 4 γκολ από στημένα.
Χθες και τα 2 ήταν από στημένα, προφανώς το ξέχασες....το δε πέναλτι στον Σάλπι από κάθετη του Λούκας, αλλά μετά τις γιόμες του καραγκιοζάκου που παρίστανε τον προπονητή που να το καταλάβουμε ότι ο ΠΑΟΚ έτσι θα παίζει φέτος.
Ο ανύπαρκτος Τζιόλης έκανε τα λιγότερα λάθη, η δε γιόμες 8/22....
Επειδή λατρεύω τον διάλογο ...Αγαπητέ moican
A) To ότι ο ΠΑΟΚ χθες δεν ήταν καλός το είπε ο προπονητής μας . Αν διαφωνείς πραγματικά θα ήθελα να μάθω που στηρίζεσαι
Β)Το ότι πέρισυ δεν βάζαμε γκολ από στημένο ...σημαίνει ότι τα γκολ έμπαιναν στην ροή του αγώνα άρα μάλλον ...θετικό
Γ) Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ Τζιόλης ήταν φυσικό να κάνει τα λιγότερα λάθη αφού ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ
Δ) Εσύ διέκρινες ΠΛΑΝΟ στην μεσοεπιθετική μας ανάπτυξη ; Αν ναι εξηγησέ μου ,γτ εγώ λατρεύω τον γιδοβοσκό και τον κλόουν κ δεν καταλαβαίνω ..Δύο οργανωμένες επιθέσεις είδα στην ροή του αγώνα . Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο
Ε) Ούτε ο Στέφενς δεν θέλει να παίζουμε έτσι ...εσύ απόλαυσες χθες ποδόσφαιρο ;

Α κ κάτι ακόμη για την περσινή χρονιά θα διαφωνούμε , αυτό δεν αλλάζει . (Κατά κάποιο τρόπο ο Στέφενς επιβεβαιώνει τον γιδοβοσκό σε κάποια πράγματα π.χ. 4-4-2, Κατσουράνης CB , κατοχή μπάλας , μη χρησιμοποίηση Γκαρσία (σε αυτό κάνει λάθος με τον ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Τζιόλη))
Αλλά κατά την άποψη μου δεν πρέπει να βλέπουμε το χθες ,μόνο το σήμερα και το αύριο .
Και το αύριο θα είναι υπέροχο ...
Άρα άσε με ,αν δεν μου αρέσει κάτι να το εκφράζω , αν μου αρέσει (όπως βλέπεις) το εκφράζω ...
και μονο που λες ανυπαρκτο τον τζιολη αποδεικνυεις ποσο μυρωδιας εισαι
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Σταματήστε τους χαρακτηρισμούς τώρα.
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

Μέτρια εμφάνιση -εύκολη νίκη...απέναντι σε ανύπαρκτο αντίπαλο.

Κορυφαίος με διάφορα ο Λούκας...παρά πολύ καλά χτυπήματα στα στημένα.

Αρνητικοί οι Σαλπι-Κλαους-Λινο-Κιτσιου

Φοβερή ποιότητα ο πορτογαλος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Tera ,hitman ,Moican να χαρείτε παλικάρια μη το πάμε πάλι απ την αρχή.Μια χρονια φάγαμε τα σκώτια μας.Νισάφι.Περσινά ξινά σταφύλια .
desperando έγραψε: πλακα κανεις ρε φιλε που νομιζεις οτι πας σε κανενα μεγαρο και θες να ειναι καθιστει οι φιλαθλοι
Χαλάρωσε Ντεσπε δεν είναι όλοι ηρωες και μαχητές.Τι του λές του ανθρώπου?Δεν είναι όλοι ίδιοι ,μπορεί να έχει πρόβλημα υγείας , μπορεί χίλια δυό Εδω κανουμε αμάν να γεμίζει τ γήπεδο.Mac tiger όπως μπαίνεις κάνε λίγο αριστερά λεγεται θύρα 6 :D και μαζευόμαστε όλοι οι παροπλισμένοι και παντα πλεον καθιστοί (και χωρίς την προπονητολογία της 5)
Άβαταρ μέλους
tera12tera

kataramenos5 έγραψε: Mac tiger όπως μπαίνεις κάνε λίγο αριστερά λεγεται θύρα 6 :D και μαζευόμαστε όλοι οι παροπλισμένοι και παντα πλεον καθιστοί (και χωρίς την προπονητολογία της 5)
χαχαχαχα έτσι ακριβώς χαχαχα ... Έχουμε γυναικόπαιδα , παππούδες ..κτλ...Α και πυκνά συχνά ακούγεται το αγαπήμένο σύνθημα της 5 .... "Κατσε κάτω " :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

tera12tera έγραψε:Κ κάτι τελευταίο ...Ακόμη και αν το πέναλτι ήταν τραβηγμένο ..Αν τιμωρηθεί ο χθεσινός διαιτητής θα έχουμε υποστεί μια πολύ σοβαρή ήττα ....
έτσι είναι και αυτό προσπαθεί να πετύχει ο γαύρος
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Τα είπατε όλα, πάνω-κάτω, εγώ θα περιοριστώ μόνο σε μια παρατήρηση. Ενώ πολλές φορές παίχτης μας είναι σε θέση να κάνει σουτ, δεν κάνει. Φοβούνται τόσο πολύ μην αποτύχουν η δεν μπορούν πλέον και προσπαθούν να τη δώσουν γρήγορα σε άλλον; Το μεγάλο παράδειγμα στη φάση με τον Σάλπι, που μου φάνηκε να σκέφτεται, καλλίτερα πέναλτυ, παρά ένα άστοχο πλασάρισμα. Τώρα μπορεί να κάνω λάθος, αλλά εγώ έτσι το είδα.
:(
Και οι αισχροί άρχισαν τις σπασμωδικές κινήσεις τους με το παρασκήνιο, διότι βλέπουν, οτι περνάνε πλέον τα μαύρα χρόνια και θα χάσουν το παραδάκι.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”