trel@menos έγραψε:ο λαζαρ κανει πλακα σημερα. οπου παει η μπαλα βλεπεις και εναν λαζαρ απο πισω.
.
ΚΕΡΚΥΡΑ-Π.Α.Ο.Κ. 25/3, 19:30,NS
Re: ΚΕΡΚΥΡΑ-Π.Α.Ο.Κ. 25/3, 19:30,NS
Το χρώσταγε από το προηγούμενο Σ/Κtrel@menos έγραψε:ο λαζαρ κανει πλακα σημερα. οπου παει η μπαλα βλεπεις και εναν λαζαρ απο πισω.
υγ. τι γκολαρα εβαλε ο κλαους ρε και με αναποδο ποδι? ακριβως στο χρονικο σημειο που χρειαζοταν.
Το χρώσταγε από το προηγούμενο Σ/Κtrel@menos έγραψε:ο λαζαρ κανει πλακα σημερα. οπου παει η μπαλα βλεπεις και εναν λαζαρ απο πισω.
υγ. τι γκολαρα εβαλε ο κλαους ρε και με αναποδο ποδι? ακριβως στο χρονικο σημειο που χρειαζοταν.
Τι εγινε ρε; Εγω νομιζα οτι διαλυομαστε... Ετσι αποφασισαν οι γνωστες...
Send by me using Tapatalk
Send by me using Tapatalk
-
elvetos giatros
Κλάους παιχταρά μου...απευθείας ρε;
Παυλάρας...ουδέν σχόλιον
Λαζάρ...όταν παίζεις καλά ρε δράκουλα...ζωγραφίζεις
Μπόλονι...3η αποβολή...του τσαμπουκαλεύτηκε στον πάγκο άσχετος που πλησίασε, έγινε μανούρα και τον απέβαλαν...
πόσο ΠΑΟΚ...
Παυλάρας...ουδέν σχόλιον
Λαζάρ...όταν παίζεις καλά ρε δράκουλα...ζωγραφίζεις
Μπόλονι...3η αποβολή...του τσαμπουκαλεύτηκε στον πάγκο άσχετος που πλησίασε, έγινε μανούρα και τον απέβαλαν...
3o.!!!!!
mvp λαζαρ.....
(κρατηστε το 3 και ας βαλει η κερκυρα ενα γκολ γιατι το εχω παιξει στο στοιχημα 1-3.)
mvp λαζαρ.....
(κρατηστε το 3 και ας βαλει η κερκυρα ενα γκολ γιατι το εχω παιξει στο στοιχημα 1-3.)
μη βιαζόμαστε αδερφέ...PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Ψιλοάσχετο: Πόσο στημένα παίζει να είναι τα παιχνίδια του Αστέρα;; 0-2 στο Καραϊσκάκη!!
γενικότερα
-
elvetos giatros