ΚΕΡΚΥΡΑ-Π.Α.Ο.Κ. 25/3, 19:30,NS
Re: ΚΕΡΚΥΡΑ-Π.Α.Ο.Κ. 25/3, 19:30,NS
ποσα χρονια εχω να ακοθσω το βουλγαροι και να μας το λεν οι φαιακες αν ειναι δυνατον
ξεχωρίζει ο λαζάρ, ο γιάννου (χωρίς να είναι 10άρι) και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο
ποιά κέρκυρα...
γκολ όνειρα και τα 2
ποιά κέρκυρα...
γκολ όνειρα και τα 2
Έτσι γαμαει η Βουλγαρία μπασταρδακια, που θα με φωνάξετε κ Βούλγαροι! Αλβανο-ιταλακια!
Sent from my finger's to your eyes!
Sent from my finger's to your eyes!
-
Παίζουμε απλώς καλά
γιατί αν παίζαμε πολύ καλά θα ήταν 0-4
Η ομάδα παίζει με πολύ νεύρο, με φυσικό επακόλουθο τις κίτρινες κάρτες
Ο Lazar αφιερώνει....
Ο κόσμος της Κέρκυρας, μιλάω γι αυτούς στο γήπεδο, απίστευτοι πίθηκοι...: άναρθρες κραυγές, εμετικά συνθήματα....μέχρι και βουλγαρους μας φωνάζουν....Έχω μείνει άφωνος
γιατί αν παίζαμε πολύ καλά θα ήταν 0-4
Η ομάδα παίζει με πολύ νεύρο, με φυσικό επακόλουθο τις κίτρινες κάρτες
Ο Lazar αφιερώνει....
Ο κόσμος της Κέρκυρας, μιλάω γι αυτούς στο γήπεδο, απίστευτοι πίθηκοι...: άναρθρες κραυγές, εμετικά συνθήματα....μέχρι και βουλγαρους μας φωνάζουν....Έχω μείνει άφωνος

trel@menos έγραψε:ο λαζαρ κανει πλακα σημερα. οπου παει η μπαλα βλεπεις και εναν λαζαρ απο πισω.
.

Το χρώσταγε από το προηγούμενο Σ/Κtrel@menos έγραψε:ο λαζαρ κανει πλακα σημερα. οπου παει η μπαλα βλεπεις και εναν λαζαρ απο πισω.
υγ. τι γκολαρα εβαλε ο κλαους ρε και με αναποδο ποδι? ακριβως στο χρονικο σημειο που χρειαζοταν.
Το χρώσταγε από το προηγούμενο Σ/Κtrel@menos έγραψε:ο λαζαρ κανει πλακα σημερα. οπου παει η μπαλα βλεπεις και εναν λαζαρ απο πισω.
υγ. τι γκολαρα εβαλε ο κλαους ρε και με αναποδο ποδι? ακριβως στο χρονικο σημειο που χρειαζοταν.
Τι εγινε ρε; Εγω νομιζα οτι διαλυομαστε... Ετσι αποφασισαν οι γνωστες...
Send by me using Tapatalk
Send by me using Tapatalk
-
Κλάους παιχταρά μου...απευθείας ρε;
Παυλάρας...ουδέν σχόλιον
Λαζάρ...όταν παίζεις καλά ρε δράκουλα...ζωγραφίζεις
Μπόλονι...3η αποβολή...του τσαμπουκαλεύτηκε στον πάγκο άσχετος που πλησίασε, έγινε μανούρα και τον απέβαλαν...
πόσο ΠΑΟΚ...
Παυλάρας...ουδέν σχόλιον
Λαζάρ...όταν παίζεις καλά ρε δράκουλα...ζωγραφίζεις
Μπόλονι...3η αποβολή...του τσαμπουκαλεύτηκε στον πάγκο άσχετος που πλησίασε, έγινε μανούρα και τον απέβαλαν...