ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καμία σύγκριση μεταξύ ΠΑΟΚ (Μπόλονι) και Ατρομήτου (Δώνη)! Ούτε θεωρώ τον Ατρόμητο καλύτερο από την ΑΕΚ, η οποία μπορεί να έχει οικονομικά και διοικητικά προβλήματα αλλά έχει χτυπήσει κάτι διπλά εκτός, που ο Ατρόμητος δεν θα τα χτύπαγε με τίποτε!
Είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε ΚΑΙ το κίνητρο!
2-0 ΑΝΕΤΑ!

Γλύκος
Etto - Cirillo (Μπαλάφας) - Μαλεζάς - Σταφ
Lazar - Garcia
Σαλπι - Ivic - Lino
Αθανασιάδης
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

obanebane έγραψε:Δεν διαφωνω καθολου απλα κουβεντα κανουμε στο τοπικ ΠΑΟΚ-Ατρομητος.
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα που εχεις και γιατι θα πρεπει να απολογηθω για τις σκεψεις μου για τον αγωνα της τεταρτης.
Δεν εχω διαθεση και ουτε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα το ξυπνηστε να το λες εκει που χρειαζεται και να το στηριζεις κιολας.
Δεν το ειπα αδερφε για να απολογηθεις για κατι,μην παρεξηγεισαι.Κατεθεσα την αποψη μου γενικοτερα.Το βασικο που ηθελα να πω ειναι οτι πρεπει να κοιταξουμε πρωτα εμεις σαν ΠΑΟΚ τι κανουμε,και οχι ο Ατρομητος.αν παιξουμε σωστα,το ματς εχει κριθει απο τα αποδυτηρια.απο εμας εξαρταται και μονο,και οχι απο Δωνηδες κτλ.
Να δωσω ενα θετικο στιγμα θελω,και να εμπιστευομαστε τις δυνατοτητες της ομαδας.Η ομαδα αλλωστε νομιζω οτι ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει,και δεν ξεγελιεται απο χαζα του τυπου ''ηρθαμε να χασουμε'' απο την Χαλκηδωνα.εμ σορρυ,απο τον Ατρομητο εννοω.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ αύριο θα δω το παιχνίδι από του Πλάτωνα! Περιμένω επίσης και τον Γιάννη, τον Ιάσονα, τον Josh, τον bane1980, και όσοι άλλοι πιστοί προσέλθετε!
(οι αλλόθρησκοι απαγορεύονται)

Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Εγώ το βλέπω το ματσάκι να τελειώνει δύσκολα 1-0, φαντάζομαι ότι θα κλειστούν πάρα πολύ, αλλά όπως και να έχει θα περάσουμε. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Εύκολα ή δύσκολα, το παιχνίδι θα το πάρουμε. Εδώ μιλάει η Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Less than a day remaining ......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

IKARIA_4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Δεν διαφωνω καθολου απλα κουβεντα κανουμε στο τοπικ ΠΑΟΚ-Ατρομητος.
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα που εχεις και γιατι θα πρεπει να απολογηθω για τις σκεψεις μου για τον αγωνα της τεταρτης.
Δεν εχω διαθεση και ουτε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα το ξυπνηστε να το λες εκει που χρειαζεται και να το στηριζεις κιολας.
Δεν το ειπα αδερφε για να απολογηθεις για κατι,μην παρεξηγεισαι.Κατεθεσα την αποψη μου γενικοτερα.Το βασικο που ηθελα να πω ειναι οτι πρεπει να κοιταξουμε πρωτα εμεις σαν ΠΑΟΚ τι κανουμε,και οχι ο Ατρομητος.αν παιξουμε σωστα,το ματς εχει κριθει απο τα αποδυτηρια.απο εμας εξαρταται και μονο,και οχι απο Δωνηδες κτλ.
Να δωσω ενα θετικο στιγμα θελω,και να εμπιστευομαστε τις δυνατοτητες της ομαδας.Η ομαδα αλλωστε νομιζω οτι ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει,και δεν ξεγελιεται απο χαζα του τυπου ''ηρθαμε να χασουμε'' απο την Χαλκηδωνα.εμ σορρυ,απο τον Ατρομητο εννοω.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!

To σιγουρο παντως ειναι οτι δεν διαφωνουμε. :nairepaok:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αύριο θα δω το παιχνίδι από του Πλάτωνα! Περιμένω επίσης και τον Γιάννη, τον Ιάσονα, τον Josh, τον bane1980, και όσοι άλλοι πιστοί προσέλθετε!

Να βλεπεις τον ΠΑΟΚ στην Αθηνα.....
σας χαιρωμαι και σας ζηλευω....
Ειληκρινα θα ηθελα παρα πολυ να ειμαι μαζι σας,στο καφε που μαζευεστε,και να γουσταρουμε ολοι μαζι την Παοκαρα
....respect για ολους εσας που ειστε μακρυα απο Σαλονικα,και αγαπατε τοσο ''δυνατα'' αυτη την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Χαμός λέμε.......Ταγματάρχη.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

που ειναι παιδια του πλατωνα?

αν και αυριο δε γινεται, μονο πρωτο ημιχρονο θα δω :(
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pgetsos την Τετ 25 Ιαν 2012, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αύριο θα δω το παιχνίδι από του Πλάτωνα! Περιμένω επίσης και τον Γιάννη, τον Ιάσονα, τον Josh, τον bane1980, και όσοι άλλοι πιστοί προσέλθετε!

Να βλεπεις τον ΠΑΟΚ στην Αθηνα.....
σας χαιρωμαι και σας ζηλευω....
Ειληκρινα θα ηθελα παρα πολυ να ειμαι μαζι σας,στο καφε που μαζευεστε,και να γουσταρουμε ολοι μαζι την Παοκαρα
....respect για ολους εσας που ειστε μακρυα απο Σαλονικα,και αγαπατε τοσο ''δυνατα'' αυτη την ομαδα.
ρε σεις αυτός ο Πλάτωνας Αθήνα είναι; για ρίχτε κανα pm να μαθαινουμε και ισως τα πουμε και απο κοντα!
εγω παω με ενα φιλο συνηθως ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Στα έσβησα γιατι εγραφες ακριβώς που πας στην Αθήνα σε στέκι ΠΑΟΚτσήδων και όπως ξέρεις το φορουμ το διαβαζουν χιλιάδες άτομα και μεταξυ τους ανεγκεφαλοι αλλων ομαδων που ψαχνοντε.

Στο Ζωγράφου πέρσυ μαχαιρώσανε ΠΑΟΚτσή μέσα σε καφετέρια μετά απο πέσιμο..........!!!

Argonaut4
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Γαμώτο, το πρώτο ημίχρονο θα δώ μόνο.. :cry: :cry:
6 έχω φροντ....
Τι να πεις, ούτε το ματς με την ξαδέλφη, ούτε με τον ατρο-μητσο, ούτε τα υπόλοιπα του κυπέλλου αν συνεχίσουμε έτσι..
Σας ζηλεύω.. :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

εγω τιποτα δεν θα δω..εχω φροντ 4παρα με 7....τι σπαστικο και αυτο...και πως να εισαι συγκενρωμενος στο μαθημα??????
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

και εγω μια απτα ιδια... ιντερνετ στο κινητο και ενημερωση απο live score... Γ@μω τις πανελληνιες..
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Πφφφφφφ ..... κότες.
Εγώ θα κάνω κοπάνα αύριο από το φροντιστήριο.
:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”