ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ- Ατρόμητος 25/1, 17:00- ΟTE TV
Καμία σύγκριση μεταξύ ΠΑΟΚ (Μπόλονι) και Ατρομήτου (Δώνη)! Ούτε θεωρώ τον Ατρόμητο καλύτερο από την ΑΕΚ, η οποία μπορεί να έχει οικονομικά και διοικητικά προβλήματα αλλά έχει χτυπήσει κάτι διπλά εκτός, που ο Ατρόμητος δεν θα τα χτύπαγε με τίποτε!
Είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε ΚΑΙ το κίνητρο!
2-0 ΑΝΕΤΑ!
Γλύκος
Etto - Cirillo (Μπαλάφας) - Μαλεζάς - Σταφ
Lazar - Garcia
Σαλπι - Ivic - Lino
Αθανασιάδης
Είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε ΚΑΙ το κίνητρο!
2-0 ΑΝΕΤΑ!
Γλύκος
Etto - Cirillo (Μπαλάφας) - Μαλεζάς - Σταφ
Lazar - Garcia
Σαλπι - Ivic - Lino
Αθανασιάδης
Δεν το ειπα αδερφε για να απολογηθεις για κατι,μην παρεξηγεισαι.Κατεθεσα την αποψη μου γενικοτερα.Το βασικο που ηθελα να πω ειναι οτι πρεπει να κοιταξουμε πρωτα εμεις σαν ΠΑΟΚ τι κανουμε,και οχι ο Ατρομητος.αν παιξουμε σωστα,το ματς εχει κριθει απο τα αποδυτηρια.απο εμας εξαρταται και μονο,και οχι απο Δωνηδες κτλ.obanebane έγραψε:Δεν διαφωνω καθολου απλα κουβεντα κανουμε στο τοπικ ΠΑΟΚ-Ατρομητος.
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα που εχεις και γιατι θα πρεπει να απολογηθω για τις σκεψεις μου για τον αγωνα της τεταρτης.
Δεν εχω διαθεση και ουτε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα το ξυπνηστε να το λες εκει που χρειαζεται και να το στηριζεις κιολας.
Να δωσω ενα θετικο στιγμα θελω,και να εμπιστευομαστε τις δυνατοτητες της ομαδας.Η ομαδα αλλωστε νομιζω οτι ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει,και δεν ξεγελιεται απο χαζα του τυπου ''ηρθαμε να χασουμε'' απο την Χαλκηδωνα.εμ σορρυ,απο τον Ατρομητο εννοω.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
- ΑποστόληςΑ
Εγώ αύριο θα δω το παιχνίδι από του Πλάτωνα! Περιμένω επίσης και τον Γιάννη, τον Ιάσονα, τον Josh, τον bane1980, και όσοι άλλοι πιστοί προσέλθετε!
(οι αλλόθρησκοι απαγορεύονται)
Εγώ το βλέπω το ματσάκι να τελειώνει δύσκολα 1-0, φαντάζομαι ότι θα κλειστούν πάρα πολύ, αλλά όπως και να έχει θα περάσουμε. 

Εύκολα ή δύσκολα, το παιχνίδι θα το πάρουμε. Εδώ μιλάει η Τούμπα.
IKARIA_4 έγραψε:Δεν το ειπα αδερφε για να απολογηθεις για κατι,μην παρεξηγεισαι.Κατεθεσα την αποψη μου γενικοτερα.Το βασικο που ηθελα να πω ειναι οτι πρεπει να κοιταξουμε πρωτα εμεις σαν ΠΑΟΚ τι κανουμε,και οχι ο Ατρομητος.αν παιξουμε σωστα,το ματς εχει κριθει απο τα αποδυτηρια.απο εμας εξαρταται και μονο,και οχι απο Δωνηδες κτλ.obanebane έγραψε:Δεν διαφωνω καθολου απλα κουβεντα κανουμε στο τοπικ ΠΑΟΚ-Ατρομητος.
Δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το προβλημα που εχεις και γιατι θα πρεπει να απολογηθω για τις σκεψεις μου για τον αγωνα της τεταρτης.
Δεν εχω διαθεση και ουτε θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα το ξυπνηστε να το λες εκει που χρειαζεται και να το στηριζεις κιολας.
Να δωσω ενα θετικο στιγμα θελω,και να εμπιστευομαστε τις δυνατοτητες της ομαδας.Η ομαδα αλλωστε νομιζω οτι ξερει πολυ καλα τι πρεπει να κανει,και δεν ξεγελιεται απο χαζα του τυπου ''ηρθαμε να χασουμε'' απο την Χαλκηδωνα.εμ σορρυ,απο τον Ατρομητο εννοω.
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!
To σιγουρο παντως ειναι οτι δεν διαφωνουμε.

-
Να βλεπεις τον ΠΑΟΚ στην Αθηνα.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αύριο θα δω το παιχνίδι από του Πλάτωνα! Περιμένω επίσης και τον Γιάννη, τον Ιάσονα, τον Josh, τον bane1980, και όσοι άλλοι πιστοί προσέλθετε!
σας χαιρωμαι και σας ζηλευω....
Ειληκρινα θα ηθελα παρα πολυ να ειμαι μαζι σας,στο καφε που μαζευεστε,και να γουσταρουμε ολοι μαζι την Παοκαρα
....respect για ολους εσας που ειστε μακρυα απο Σαλονικα,και αγαπατε τοσο ''δυνατα'' αυτη την ομαδα.
που ειναι παιδια του πλατωνα?
αν και αυριο δε γινεται, μονο πρωτο ημιχρονο θα δω
αν και αυριο δε γινεται, μονο πρωτο ημιχρονο θα δω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pgetsos την Τετ 25 Ιαν 2012, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ρε σεις αυτός ο Πλάτωνας Αθήνα είναι; για ρίχτε κανα pm να μαθαινουμε και ισως τα πουμε και απο κοντα!ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Να βλεπεις τον ΠΑΟΚ στην Αθηνα.....ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αύριο θα δω το παιχνίδι από του Πλάτωνα! Περιμένω επίσης και τον Γιάννη, τον Ιάσονα, τον Josh, τον bane1980, και όσοι άλλοι πιστοί προσέλθετε!
σας χαιρωμαι και σας ζηλευω....
Ειληκρινα θα ηθελα παρα πολυ να ειμαι μαζι σας,στο καφε που μαζευεστε,και να γουσταρουμε ολοι μαζι την Παοκαρα
....respect για ολους εσας που ειστε μακρυα απο Σαλονικα,και αγαπατε τοσο ''δυνατα'' αυτη την ομαδα.
εγω παω με ενα φιλο συνηθως ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Στα έσβησα γιατι εγραφες ακριβώς που πας στην Αθήνα σε στέκι ΠΑΟΚτσήδων και όπως ξέρεις το φορουμ το διαβαζουν χιλιάδες άτομα και μεταξυ τους ανεγκεφαλοι αλλων ομαδων που ψαχνοντε.
Στο Ζωγράφου πέρσυ μαχαιρώσανε ΠΑΟΚτσή μέσα σε καφετέρια μετά απο πέσιμο..........!!!
Argonaut4
Γαμώτο, το πρώτο ημίχρονο θα δώ μόνο..
6 έχω φροντ....
Τι να πεις, ούτε το ματς με την ξαδέλφη, ούτε με τον ατρο-μητσο, ούτε τα υπόλοιπα του κυπέλλου αν συνεχίσουμε έτσι..
Σας ζηλεύω..

6 έχω φροντ....
Τι να πεις, ούτε το ματς με την ξαδέλφη, ούτε με τον ατρο-μητσο, ούτε τα υπόλοιπα του κυπέλλου αν συνεχίσουμε έτσι..
Σας ζηλεύω..

εγω τιποτα δεν θα δω..εχω φροντ 4παρα με 7....τι σπαστικο και αυτο...και πως να εισαι συγκενρωμενος στο μαθημα??????
- NikosGrobari
- Επικοινωνία:
και εγω μια απτα ιδια... ιντερνετ στο κινητο και ενημερωση απο live score... Γ@μω τις πανελληνιες..
Πφφφφφφ ..... κότες.
Εγώ θα κάνω κοπάνα αύριο από το φροντιστήριο.

Εγώ θα κάνω κοπάνα αύριο από το φροντιστήριο.