Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. Κυριακή 24 Μαΐου 2009 - 21:15
- Gerard04
Re: Παναθηναικός-ΠΑΟΚ Κυριακή 24 Μαΐου 2009 - 21:15
Την εκλεισα την ΤV στο πεναλτυ. Δεν αντεξα αλλο...

Εγω δεν αντεχω αλλο τετοια αντιμετωπιση απο τη διατησια..Προσωπικα θα παιρνω τηλεφωνο μεχρι να τελειωσει το ματσ και θα κραζω αυτο τον απιστευτο σπικερ στην Ερτ..Ελπιζω να το κανετε και εσεις..
- Gerard04
+10000000 σε ολαD.A.A.T. έγραψε:Εγω δεν αντεχω αλλο τετοια αντιμετωπιση απο τη διατησια..Προσωπικα θα παιρνω τηλεφωνο μεχρι να τελειωσει το ματσ και θα κραζω αυτο τον απιστευτο σπικερ στην Ερτ..Ελπιζω να το κανετε και εσεις..
-
Ρε παιδες ήταν το πέναλτι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εγώ δεν το είδα για πέναλτι!
Αν είναι ετσι τα πέναλτι σε καθε αγώνα θα δινανε 10!!!!!!!!
Εγώ δεν το είδα για πέναλτι!
Αν είναι ετσι τα πέναλτι σε καθε αγώνα θα δινανε 10!!!!!!!!
- PAOKfanAthens
εγω λεω τωρα να ανοιχτουμε κι ας φαμε 5.τι 2 τι 5??ολα 0 βαθμους δινουν.ας ανοιχτουμε λοιπον γιατι μονο ετσι θα δουμε (αν δουμε) γκολ.
Πρέπει να ήταν πέναλτυ... Ισως όχι απ' αυτά τα δυνατα- σκληρα, αλλά ο Αραμπατζής τον τραβαει... Σωστή και η κίτρινη... Τον σπίκερ γιατι τον κράζετε?
Εγώ θα πω πως ήταν πέναλτι και μεγάλη ηλιθιότητα του Αραμπατζή παιδιά...τον τράβηξε καθαρά και χωρίς λόγο.Θα έπαιρνε την μπάλα ο Χαλκιάς...

- sunnyblack
Ποιον μωρέ?Τον Σωτηράκη τον Κωσταβάρα?Που η μόνη του ενασχόληση είναι να παίρνει καμμιά συνέντευξη απο καμμιά βολευμπολίστρια ή "καλλιτέχνιδα"?Ή το διοπτροφόρο ρεπόρτερ βάζελου Γιαννάκη Σκόκα?Άσ'τους να ταλαιπωριούνται με συντελεστές δόμησης και αποζημιώσεις γιατί τελευταία τους χρονιά είναι έστω σαν δεύτεροι...Αν μέχρι τώρα ζούσαν πέτρινα,έρχονται τα απολιθωμένα χρόνια τους...
Εγώ λέω οτι αυτό το ματς ΠΡΕΠΕΙ να είναι το τελευταίο για πολλούς που φοράνε την φανέλα...
ΑΡΚΕΤΑ...
ΑΡΚΕΤΑ...
Πριν αρχίσει το ματς βάζει τη διαφήμηση του ΟΠΑΠ με το αστέρι που πέφτει πέφτει πέεεεεφτειιιιιι και λέει ο άλλος πέναλτι!
Και λέω, να έτσι θα πάρει το πεναλτάκι και ο βάζελος....
Και λέω, να έτσι θα πάρει το πεναλτάκι και ο βάζελος....
εμεις αυτο το πεναλτυ δεν το παιρναμε ουτε σε 100 χρονια . Περα απο αυτο , ακομη και το αποτελεσμα ειναι λεπτομερια .
Το απογοητευτικο ειναι οτι μου δινουν την εντυπωση οτι μπηκαμε για να χασουμε και δε μου αρεσει καθολου .
κακη εμφανιση , κι ας μη διεκδικουμε τπτ . κριμα .
Το απογοητευτικο ειναι οτι μου δινουν την εντυπωση οτι μπηκαμε για να χασουμε και δε μου αρεσει καθολου .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shjip την Κυρ 24 Μάιος 2009, 21:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
O Αραμπατζης τι δουλεια ειχε να τον πιασει?????? Θυμαμαι τα περσινα με αυτη την ενδεκαδα........ Ευτυχως Του χρονου απ αυτους Χαλκιας και Λινο βασικοι κπ αλλαγη και οι περισσοτεροι εκτος παοκ.....
-
+1000 για το 1ο αλλα για το οτι μπηκαμε να χασουμε οχι,αλλα ουτε κ οτι μπηκαμε για να κερδισουμε.shjip έγραψε:εμεις αυτο το πεναλτυ δεν το παιρναμε ουτε σε 100 χρονια . Περα απο αυτο , ακομη και το αποτελεσμα ειναι λεπτομερια .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK SYMI την Κυρ 24 Μάιος 2009, 21:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τους πληρωνουμε κιολας για να μεταδιδουνε. ξεφτιλισμενοι δημοσιοι υπαλληλοι της ερτ
αν δεν εδινε πεναλντι γκολ δε βαζανε τα βαζελια ουτε αυριο
σπαθα γερα θα γινεις ο νεος βασαρας
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ

αν δεν εδινε πεναλντι γκολ δε βαζανε τα βαζελια ουτε αυριο
σπαθα γερα θα γινεις ο νεος βασαρας
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΩΝ

Συμφωνούμε αδελφέ Μανιακέ 100%!!!Η νοοτροπία μου θυμίζει πολύ τα περσινά ξινά σταφύλια...