DimisK έγραψε:Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν ακόμα και χωρίς να παίζουν μπάλα. Οι μεγάλες ομάδες παλεύον τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Οι μεγάλες ομάδες έχουν οικογενειακό κλίμα μεταξύ τους. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πάντα ένα φανατικό κοινό μαζί τους, όπου κι αν παίζουν. Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν ακόμα και τους διαιτητές. Οι μεγάλες ομάδες αναγκάζουν ακόμα και πρώην διαιτητές στα κανάλια να παραδέχονται την ανωτερότητά τους!
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΖΗΛΕΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω παραπανω μαζι σου.
Οσο για το ματς η αληθεια ειναι οτι καρδιοχτυπησα αρκετα στα πρωτα 20'.
Πολυ καλος ο Χαλκιας οποτε χρειαστηκε.Δεν νομιζω οτι φερει ευθυνη στη φαση του γκολ.Απ' τις καλυτερες χρονιες του φετος.Τελικα αποδεικνυεται περιτρανα οτι οταν ενας παιχτης ειναι στο σωστο περιβαλον και αφηνεται να παιξει το παιχνιδι που ξερει μπορει να ξαναγεννηθει.Απλα συγκρινετε τις χρονιες που ειχε στον ΠΑΠΑρη και θα καταλαβετε τι εννοω.
Για τον Αραμπατζη θα πρεπει να δανειστω μια φραση του αειμνηστου και τρισμεγιστου Χρονη Εξαρχακου....:"Τραβα μαλι , αναιβενουμε!".Του χρονου νομιζω οτι αυτο το παιδι θα μας καταπληξει.Εχει ολα τα προσοντα αλλα πρεπει να "σουλουπωσει" το παιχνιδι του κι αλλο.Ειναι λιγο τσαπατσουλης οταν κατεβαινει για επιθεση και αφησε 2 φορες στα τελευταια 2 παιχνιδια τον Επσταιν και τον Ρεκομπα(αν δεν κανω λαθος) να βγαλουν αβιαστες σεντρες , που λιγο ελειψε να μας στοιχισουν και οι 2.
Για τον Κοντρερας αισθανομαι πολυ "λιγος" για να μιλισω.Δεν εχει περασει καλυτερο σεντερ μπακ απο τον ΠΑΟΚ και κατ' επεκταση απο την Ελλαδα.Μαλιστα εχουμε εναν πελατη Χιλιανο στη δουλεια και οποτε του λεω για Κοντρερας στραβωνει και μαλωνουμε συνεχεια.Αμπαλο τον ανεβαζω , αμπαλο τον κατεβαζω!!!

Αληθεια...ποσες φορες ηταν στην αντιπαλη περιοχη σημερα για να το καρφωσει παλι???Και ποσες απ' αυτες τις φορες δεν επεστρεψε εγκαιρα στην αμυνα?Νομιζω καμια.
Ο Μαλεζας τα πηγε μια χαρα σημερα , αλλα στη φαση του γκολ μας τα χαλασε λιγο.Πιστευω εχει το 50% της ευθυνης.Αλλα τραβα μαλι εσυ και θα ανεβουμε κι αλλο.
Ο Δαρλας μαχητικος οπως παντα , αλλα μονο με το νταηλικη δεν κερδιζονται ματς.Επρεπε να δωθει κιτρινη στον Σκουφαλη απ' την αρχη του παιχνιδιου για το δολοφονικο τακλιν που του εκανε.(Δηλ. ρε μαγκα επειδη δεν μπορεις να τον πιασεις , πρεπει να τον σκοτωσεις?Σε ηθελα και στον ΠΑΟΚ.Βρε ουστ!!!)
Παντελη μου , σιγα σιγα να την κανουμε ε?Τι λες?Να το αλλο 50% της ευθυνης του γκολ.Αφησε τον Ρεκομπα(αν δεν κανω και παλι λαθος)2 δευτερα να στρωσει την μπαλα μεσα στην περιοχη μας και να κανει αυτη τη σεντρα ή σουτ ή ο,τι ηθελε να κανει τελος παντων , κοιτοντας τον απο αποσταση 5 μετρων χωρις να παει να βαλει ποδι και στη συνεχεια διαμαρτυροταν για οφ σαιντ ή φαουλ.
Σε Βερον και Σορλεν διεκρινα αλλαγες.Ο μεν πρωτος ανεβηκε σε σχεση με τα τελευταια ματς , ο δε δευτερος επεσε λιγο.Πανω κατω οπως τους περιμενα.
Αρχηγε συνεχισε να με διαψευδεις.Το λεει ακομα η περδικουλα σου.Και τα 2 γκολ απο δικες του σεντρες , χωρια τη μαχητικοτητα που τον διακρινει αλλωστε σε καθε ματς(ασχετα αν καποιες φορες το κορμι δεν θελει να ανταποκριθει)
Σωτηρακης Μπαλαφας.The person you love to hate!!!Κατα τη γνωμη μου τετοιον παικτη δεν τον βαζεις βασικο με τιποτα.Αλλα και ποιον να βαλει?Εμενα , τον γκας , τον φρι , τον Πλατων , τον ... ΠΟΙΟΝ????Ενοειται οτι του χρονου με γεματο ροστερ δεν θελω να τον ξαναδω.Χιλιες φορες κανενα αλλο παιδι απο τη Β' ομαδα.Τα πρωτα 20 λεπτα ηταν ενα τρομακτικο Θριλερ ακαταλληλο για καρδιακους με πρωταγωνιστη το Σωτηρη.Στα θετικα (για να μην με λετε και εμπαθη κουφαλες) ενα πολυ καλο σουτ εξω απ' την περιοχη και η γρηγορη μπαλια που εβγαλε στο Χουτο και αν ο τελευταιος την εκμεταλευοταν θα μιλουσαμε για 0-1 και οχι για 1-0.
Λαμπρο οτι προβλημα και να εχεις κοιτα να το ξεφορτωθεις γρηγορα.Περιμενα ποιο πολλα σημερα αν και εκεινη η κεφαλια ηταν ολα τα λεφτα.(Κρεσιτς ελα χτες!!!)
Ζλαταν εισαι πραγματικο αλανι.Μου θυμισες τις ιστοριες που μου ελεγε ο πατερας μου για τον Λουκανιδη.Και που δεν επαιξες σημερα.Φορ , αμυντικο χαφ , στοπερ!!!Μακαρι να μη βαζεις γκολ και να παιζεις ετσι καθε παιχνιδι!!!(για πλακα το ειπα , μην το παρεις της μετρητης

)
Ο Αντελινο δυστυχως μοιαζει ακομα επηρεασμενος.Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να του ευχηθουμε να επανελθει σε πληρεις ρυθμους συντομα γιατι η ομαδα τον χρειαζεται οσο τιποτα.
Α ρε μαυρε πως να μη σε συμπαθω μετα???Τετοια να κανεις να μας τρελαινεις.Εισαι μαχητης και λιονταρι!!!Απο δω κι εμπρος συνεχισε να διοχετευεις την ενεργεια σου στο χορταρι κι οχι σε ασκοπους διαπληκτισμους.
Και φτασαμε στον εμ βι πι.Don't you hear the drums Fernando???(The drums of our hearts that is!).Με μεγαλη μου χαρα διαπιστωνω οτι εχεις αποβαλει απο πανω σου τα λαθη του παρελθοντος (κοντινου και μακρινου) και εξελησεσαι συνεχεια.Ναι κυριοι.Εμεις καναμε τον Σαντος κι αλλαξε νοοτροποια!!!!Τερμα πια εκεινα τα κοληματα που εβλεπα στον πρωτο γυρο.Δεν παιζεις , εξω!Ταξιδεψε μας κι αλλο.Εισαι ο καλυτερος οδηγος που εχω δει στο λεωφορειο που λεγεται ΠΑΟΚ.Θελω να σε δω να χαμογελας με τιτλους στον ΠΑΟΚ.
Παει κι αυτοοοο...Παμε γερα με το γαυρο τωρα!!!Παιξτε με ολη σας την καρδια , με ολο σας το μισος , με ολο σας το ειναι!!!Αυτη η μαχη πρεπει να κερδιθει!!!!
Υ.Γ.:Σορρυ για το μεγαλο ποστ.