Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ. 1.3.09 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...

Ποιός πιστεύετε οτι ήτανε ο MVP του αγώνα?

1. Χαλκιάς
1
1%
2. Αραμπατζής
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
3. Δαρλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
4. Contreras
2
1%
5. Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
6. Veron
17
11%
7. Μπαλάφας
1
1%
8. Sorlin
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
9. Conceisao
7
5%
10. Muslimovic
3
2%
11. Χούτος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
12. Bakayoko
114
75%
13. Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
14. Fernando Santos
8
5%

Σύνολο ψήφων: 153

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1.03.09 Σχολια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από pilotos »

Ζήστε τη ΣΤΙΓΜΗ!!!

Εγώ κάθε βράδυ γυρνώ ένα χρόνο πίσω θυμάμαι που ήμουν, που ονειρευόμουν να ήμουν φέτος και κάνω το σταυρό μου...
Είναι απλά απίστευτο, είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ!

(άλλη μια φορά το λέμε...)

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

:? :? :?
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

DimisK έγραψε:Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν ακόμα και χωρίς να παίζουν μπάλα. Οι μεγάλες ομάδες παλεύον τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Οι μεγάλες ομάδες έχουν οικογενειακό κλίμα μεταξύ τους. Οι μεγάλες ομάδες έχουν πάντα ένα φανατικό κοινό μαζί τους, όπου κι αν παίζουν. Οι μεγάλες ομάδες κερδίζουν ακόμα και τους διαιτητές. Οι μεγάλες ομάδες αναγκάζουν ακόμα και πρώην διαιτητές στα κανάλια να παραδέχονται την ανωτερότητά τους!

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΖΗΛΕΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω παραπανω μαζι σου.

Οσο για το ματς η αληθεια ειναι οτι καρδιοχτυπησα αρκετα στα πρωτα 20'.

Πολυ καλος ο Χαλκιας οποτε χρειαστηκε.Δεν νομιζω οτι φερει ευθυνη στη φαση του γκολ.Απ' τις καλυτερες χρονιες του φετος.Τελικα αποδεικνυεται περιτρανα οτι οταν ενας παιχτης ειναι στο σωστο περιβαλον και αφηνεται να παιξει το παιχνιδι που ξερει μπορει να ξαναγεννηθει.Απλα συγκρινετε τις χρονιες που ειχε στον ΠΑΠΑρη και θα καταλαβετε τι εννοω.

Για τον Αραμπατζη θα πρεπει να δανειστω μια φραση του αειμνηστου και τρισμεγιστου Χρονη Εξαρχακου....:"Τραβα μαλι , αναιβενουμε!".Του χρονου νομιζω οτι αυτο το παιδι θα μας καταπληξει.Εχει ολα τα προσοντα αλλα πρεπει να "σουλουπωσει" το παιχνιδι του κι αλλο.Ειναι λιγο τσαπατσουλης οταν κατεβαινει για επιθεση και αφησε 2 φορες στα τελευταια 2 παιχνιδια τον Επσταιν και τον Ρεκομπα(αν δεν κανω λαθος) να βγαλουν αβιαστες σεντρες , που λιγο ελειψε να μας στοιχισουν και οι 2.

Για τον Κοντρερας αισθανομαι πολυ "λιγος" για να μιλισω.Δεν εχει περασει καλυτερο σεντερ μπακ απο τον ΠΑΟΚ και κατ' επεκταση απο την Ελλαδα.Μαλιστα εχουμε εναν πελατη Χιλιανο στη δουλεια και οποτε του λεω για Κοντρερας στραβωνει και μαλωνουμε συνεχεια.Αμπαλο τον ανεβαζω , αμπαλο τον κατεβαζω!!! :) Αληθεια...ποσες φορες ηταν στην αντιπαλη περιοχη σημερα για να το καρφωσει παλι???Και ποσες απ' αυτες τις φορες δεν επεστρεψε εγκαιρα στην αμυνα?Νομιζω καμια.

Ο Μαλεζας τα πηγε μια χαρα σημερα , αλλα στη φαση του γκολ μας τα χαλασε λιγο.Πιστευω εχει το 50% της ευθυνης.Αλλα τραβα μαλι εσυ και θα ανεβουμε κι αλλο.

Ο Δαρλας μαχητικος οπως παντα , αλλα μονο με το νταηλικη δεν κερδιζονται ματς.Επρεπε να δωθει κιτρινη στον Σκουφαλη απ' την αρχη του παιχνιδιου για το δολοφονικο τακλιν που του εκανε.(Δηλ. ρε μαγκα επειδη δεν μπορεις να τον πιασεις , πρεπει να τον σκοτωσεις?Σε ηθελα και στον ΠΑΟΚ.Βρε ουστ!!!)

Παντελη μου , σιγα σιγα να την κανουμε ε?Τι λες?Να το αλλο 50% της ευθυνης του γκολ.Αφησε τον Ρεκομπα(αν δεν κανω και παλι λαθος)2 δευτερα να στρωσει την μπαλα μεσα στην περιοχη μας και να κανει αυτη τη σεντρα ή σουτ ή ο,τι ηθελε να κανει τελος παντων , κοιτοντας τον απο αποσταση 5 μετρων χωρις να παει να βαλει ποδι και στη συνεχεια διαμαρτυροταν για οφ σαιντ ή φαουλ.

Σε Βερον και Σορλεν διεκρινα αλλαγες.Ο μεν πρωτος ανεβηκε σε σχεση με τα τελευταια ματς , ο δε δευτερος επεσε λιγο.Πανω κατω οπως τους περιμενα.

Αρχηγε συνεχισε να με διαψευδεις.Το λεει ακομα η περδικουλα σου.Και τα 2 γκολ απο δικες του σεντρες , χωρια τη μαχητικοτητα που τον διακρινει αλλωστε σε καθε ματς(ασχετα αν καποιες φορες το κορμι δεν θελει να ανταποκριθει)

Σωτηρακης Μπαλαφας.The person you love to hate!!!Κατα τη γνωμη μου τετοιον παικτη δεν τον βαζεις βασικο με τιποτα.Αλλα και ποιον να βαλει?Εμενα , τον γκας , τον φρι , τον Πλατων , τον ... ΠΟΙΟΝ????Ενοειται οτι του χρονου με γεματο ροστερ δεν θελω να τον ξαναδω.Χιλιες φορες κανενα αλλο παιδι απο τη Β' ομαδα.Τα πρωτα 20 λεπτα ηταν ενα τρομακτικο Θριλερ ακαταλληλο για καρδιακους με πρωταγωνιστη το Σωτηρη.Στα θετικα (για να μην με λετε και εμπαθη κουφαλες) ενα πολυ καλο σουτ εξω απ' την περιοχη και η γρηγορη μπαλια που εβγαλε στο Χουτο και αν ο τελευταιος την εκμεταλευοταν θα μιλουσαμε για 0-1 και οχι για 1-0.

Λαμπρο οτι προβλημα και να εχεις κοιτα να το ξεφορτωθεις γρηγορα.Περιμενα ποιο πολλα σημερα αν και εκεινη η κεφαλια ηταν ολα τα λεφτα.(Κρεσιτς ελα χτες!!!)

Ζλαταν εισαι πραγματικο αλανι.Μου θυμισες τις ιστοριες που μου ελεγε ο πατερας μου για τον Λουκανιδη.Και που δεν επαιξες σημερα.Φορ , αμυντικο χαφ , στοπερ!!!Μακαρι να μη βαζεις γκολ και να παιζεις ετσι καθε παιχνιδι!!!(για πλακα το ειπα , μην το παρεις της μετρητης :) )

Ο Αντελινο δυστυχως μοιαζει ακομα επηρεασμενος.Το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να του ευχηθουμε να επανελθει σε πληρεις ρυθμους συντομα γιατι η ομαδα τον χρειαζεται οσο τιποτα.

Α ρε μαυρε πως να μη σε συμπαθω μετα???Τετοια να κανεις να μας τρελαινεις.Εισαι μαχητης και λιονταρι!!!Απο δω κι εμπρος συνεχισε να διοχετευεις την ενεργεια σου στο χορταρι κι οχι σε ασκοπους διαπληκτισμους.

Και φτασαμε στον εμ βι πι.Don't you hear the drums Fernando???(The drums of our hearts that is!).Με μεγαλη μου χαρα διαπιστωνω οτι εχεις αποβαλει απο πανω σου τα λαθη του παρελθοντος (κοντινου και μακρινου) και εξελησεσαι συνεχεια.Ναι κυριοι.Εμεις καναμε τον Σαντος κι αλλαξε νοοτροποια!!!!Τερμα πια εκεινα τα κοληματα που εβλεπα στον πρωτο γυρο.Δεν παιζεις , εξω!Ταξιδεψε μας κι αλλο.Εισαι ο καλυτερος οδηγος που εχω δει στο λεωφορειο που λεγεται ΠΑΟΚ.Θελω να σε δω να χαμογελας με τιτλους στον ΠΑΟΚ.

Παει κι αυτοοοο...Παμε γερα με το γαυρο τωρα!!!Παιξτε με ολη σας την καρδια , με ολο σας το μισος , με ολο σας το ειναι!!!Αυτη η μαχη πρεπει να κερδιθει!!!!

Υ.Γ.:Σορρυ για το μεγαλο ποστ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

pilotos έγραψε:Ζήστε τη ΣΤΙΓΜΗ!!!

Εγώ κάθε βράδυ γυρνώ ένα χρόνο πίσω θυμάμαι που ήμουν, που ονειρευόμουν να ήμουν φέτος και κάνω το σταυρό μου...
Είναι απλά απίστευτο, είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ!

(άλλη μια φορά το λέμε...)

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

:? :? :?

pilote πολυ πολυ σωστος ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ......και τα καλλιτερα ερχονται
εχουμε δρομο ακομα.......και η πλακα ειναι οτι εγινε γινετε ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ
ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ.......
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Bravo ρε παικταρά μου Μπακαγιόκο!! Είσαι μεγάλος παίκτης, μετά από τόσα παιχνίδια εκτος αποστολής έρχεσαι μέσα στο 70´ και για πλακα τους ρίχνεις δυο γκολάκια και άντε για! Εμενα με άρεσε παρα πολύ ο Μπαλάφας και ακόμα απορώ γιατί τον έβγαλε αλλαγή, κρίμα κρίμα.
Bravo στα παιδιά που δεν το παρατήσανε και καταβάλανε μεγάλη προσπάθεια για να γυρίσουνε το παιχνίδι. Για το Ζλάταν τι να πω, το παλικάρι ήταν πολύ κοντά στο goal σε δυο περίπτωσις. Ο Χούτος στην κεφαλια. Bravo παιδιά και bravo Santos που έστω πολύ αργά κατάλαβες ότι δεν είχαμε κέντρο με Μπαλάφα.
Άβαταρ μέλους
Kostas85

Δημοσίευση από Kostas85 »

niko70 έγραψε:Συμφωνώ. Το ματς με Πανιώνιο τελείωσε. Συγκέντρωση για το παιχνίδι της Τετάρτης. Η φετεινή χρονιά θα πρέπει να συνοδευτεί από έναν τίτλο. Είμαστε σε θέση να πάρουμε το κύπελλο αφού το πρωτάθλημα είναι ακατόρθωτο (πιο σωστά, δεν εξαρτάται από εμάς). Και προσοχή στα κοράκια...

Φίλε μου την Κυριακή θα έχουμε 6 βαθμούς διαφορά από γαύρο. Ποτέ μη λες ποτέ.
Άβαταρ μέλους
michalis4

Δημοσίευση από michalis4 »

Ρε φιλε Isaak the Greek με εκανες και ανατριχιασα! Τα τελευταια λογια που ειπες φοβερα! Μακαρι ετσι να κατεβουν οι παιχταραδες στο τηγανι με τον σαντος οδηγο!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Νικας γαυρο τον πας στους 6....ειναι και καλα πρωταθλητές αυτοι και δεν τους νιαζει το πήραν χαλαρα....

ρε φαντάζεστε να γινοταν καμια μανουρα φετος και να ξεπεταχτούμε πρώτοι απο το πουθενά.......χαχαχα νταμπλ :) :) :) :)

θα κουρευτώ....
Άβαταρ μέλους
michalis4

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Τελικα υπαρχουν και αλλοι τρελοι που λενε αυτα που λεω και γω... ωραια για να ξερω να αρχισω να εκδηλωνομαι αφοβα...χαχαχαχα!!!!
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Να σαι καλα Μιχαλη...Φαλεγκο αυτο σκεφτομουν κι εγω.Ε ρε και να γινει καμια στραβη!!!Φανταζεσαι τα προσωπα τους????

Και για να το επεκτεινω κι αλλο...Περιμενω την πρωτη χρονια μας στο τσου λου και να ακουω ξενους εκφωνητες να λενε..."Μα που ηταν τοσα χρονια αυτη η ομαδα απ' την Ελλαδα?Ειλικρινα δεν μπορουμε να καταλαβουμε πως παιρνει ο Ολυμπιακος τα πρωταθληματα"

Αλλα χαμηλα τη μπαλα μαγκες για την ωρα...Αν μεινουμε ολοι ενωμενοι θα γινει.

Ο καιρος γαρ εγγυς!!!!!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Π.Α.Ο.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
νικάς...πας στους 6
--------------------------
26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΛΑΡΙΣΑ - Π.Α.Ο.Κ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
χ......και τα 2 μενεις στους 6.
--------------------------
27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00
Π.Α.Ο.Κ. - ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 19:00
1αρες (καθαριζει εστογιανοφ) πας στους 3
----------------------τρεμουν------------------

28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:00
2πλα μενεις στους 3
-------------------------------------------------
29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 19:00
SKODA ΞΑΝΘΗ - Π.Α.Ο.Κ. 19:00
χ γαυρος(λαρισα κλεινει και μπενει play off) διπλο ΠΑΟΚ στο 91' 0-1
με κοντρερας
στον 1
--------------------------------------------------
30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
και ναι.
Ο βουλις με το Χ εξασφαλίζει την παραμονή του και ο γαυρος θελει νικη (καθος ο ΠΑΟΚ νικαει απο τα αποδυτήρια)
Χ με σφαγη γαυρου απο βασαρα ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ.

ειναι απλο
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Φαλεγκο ετσι και γινει αυτο , εστω και με διαφορετικο τροπο , ανοιξε επειχηρηση με 090.Μεντιουμ και τετοια ξερεις.

Πες και τον καφε.Ραστ βα τριτσι τιρι...Μακρυ δρομο θα κανεις , πανω σε τρια θα κατσεις!!!(Αθανατη Γερασιμιδου)

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Όλοι οι υγειώς τρελλαμένοι παοκσήδες το σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα. Κερδίζουμε το γαύρο και πάμε στους 6. Έπειτα (και με προϋπόθεση ότι παίρνουμε όλα τα μάτς, κυρίως με Λάρισα, Ξάνθη και Αστέρα εκτός), θα πρέπει ο γαύρος να κάνει μία ήττα και δύο ισοπαλίες με Πανιώνιο, Λειβαδιά, Θράσο εκτός και Ηρακλή, Λάρισα εντός. (θα μπορούσε να το χάσει και με τρεις ισοπαλίες, αν τον πάρουμε με 3-0 και άνω). Πως το βλέπετε....
Άβαταρ μέλους
Falegkos

ετσι ετσιι...
Βασικά....ξεχάσαμε τον παραγοντα "διαιτησία"

ΠΣ.για να μην παρεξηγηθώ για πλακα τα λεω μην με παίρνετε και στα σοβαρά :P
Παρόλα αυτα.....θα το παρουμαι.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Πέρα από πλάκα... Στο 1-0 χθές με παίρνει φίλος Πανιώνιος και μου λέει "φίλε αν το πάρουμε συγνώμη... οι μ... δεν πάνε για τίποτα και θα κόψουν βαθμούς από ΠΑΟΚ..". Στο τέλος μου λέει "..λες να γίνει το θαύμα?.. όλα παίζονται..."
Άβαταρ μέλους
michalis4

ολα παιζονται και ολα εδω θα φανουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”