Θρασύβουλος - Π.Α.Ο.Κ. 29/11 16.45 Προβλέψεις & σχόλια

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

:o :o :o :o
Ζωγραφιζεις..
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

εχει κανενα καπελο 5 ευρο παλι??????
Άβαταρ μέλους
hxc4life

Δημοσίευση από hxc4life »

Το ματς αρχιζει πεντε παρα τεταρτο οσοι απο μας πανε μονοι τους στο γηπεδο με αυτοκινητο ποση ωρα πριν να ειναι εκει γνωριζει κανεις?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

hxc4life έγραψε:Το ματς αρχιζει πεντε παρα τεταρτο οσοι απο μας πανε μονοι τους στο γηπεδο με αυτοκινητο ποση ωρα πριν να ειναι εκει γνωριζει κανεις?

αδερφε τουλαχιστον 4 η ωρα πρεπει να εισαι στις κερκιδες!!κανονισε αναλογα! 8)
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

jibbie εχε χαρη που το pc μου τα χει παιξει!!!θα τα λεγαμε με μσν...
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

aggelos74 έγραψε:αν ερθω με το αυτοκινητο φανταζομαι οτι εχει χωρο να παρκαρεις ετσι?
δεν εχω ιδεα απο εκει

εγω ειδα μικρο χωρο απο μπροστα απο το γηπεδο .δεν ξερω αν εχει και απο πισω.καλου κακου παρε ενα τηλ. στην παε θρασυβουλος http://thrasivoulos.gr/svmanager/g1/index.html
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

e8nos έγραψε:μαγκες εγω τελικα κανονισα απο μενιδι να φυγουμε 5-6 αυτοκινητα γεματα για το γηπεδο οποτε δεν κατεβαινω αθηνα!!! :shock: κατι αλλο ελπιζω να γινει ντου για να περασουμε κανα καπνογωνο και χαρτακια!!!αν με πιασουν με καπνογονο τι ποινες θα μου δωσουν???

απελαση απο το ΠΑΟΚμανια,χρηματικο προστιμο που θα παει στην ΑΜΚ, και στο ιδιο κελι με παμπλο γκαρσια :) :)
IKARIA_G4

Δημοσίευση από IKARIA_G4 »

ο δρομος ειναι μονο για το γηπεδο και χωραει ανετα σταθμευση δεξια-αριστερα για τα αυτοκινητα.μη μασατε.

οσο για τα καπνογονα αδερφε,μην τα αναφερεις αυτα εδω μεσα καλυτερα.διαβαζουν πολλοι

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ!!!!
JIMANI

Δημοσίευση από JIMANI »

Διπλο μεσ τη Φυλη!!!!!

Τον Μαιο θα ειμαστε καλα!!
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

e8nos έγραψε:δειτε αυτο λεει οτι η σταση 30 της φυλης ειναι πιο κοντα στο γηπεδο δηλ.ειναι στο γηπεδο http://www.thesa.gr/oasa/popup.asp?stasi=Α12%20(Α) απο την αριζομα πρεπει να ειναι πιο κοντα!!!

η σταση γηπεδο απο οσο ξερω δν ειναι για το γηπεδο του βουλη αλλα για ενα μιας μικρης ομαδας εκει,μην περδευτειτε και κατεβειτε εκει,η σταση που ειναι πιο κοντα στο γηπεδο ειναι στο κομβο που πας για εκει(και ειναι 1-2 στασεις πιο μετα),δηλαδη στη στοφη που πας για το γηπεδο του θρασου.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

παιδια εμεις απο παοκμανια ας φοραμε και τα μπλουζακια προτινω....
:?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

θεωρητικα ολος ο δρομος στο βουνο που οδηγει στο γηπεδο προσφερεται για ανετο παρκινγκ.Ο δρομος ειναι αρκετα φαρδυς δεν εγγυωμαι τη φωτεινοτητα του τη νυχτα βεβαια... 8)
Giannis Paokara

Δημοσίευση από Giannis Paokara »

Αδελφια παοκαρες μου μια ασχημη συγκυρια με τον τραυματισμο του μέγα Μούσλι φέρνει τον Αναστασάκο βασικό για πρώτη φορά και αντιμέτωπο με την ομάδα που εκανε πέρυσι όργια αρα ο συνειρμός μου πάει οτι οχι μονο οτι θα σκοράρει αλλα οτι θα δώσει και την νίκη. Α και να μην ξεχάσω την τεράστια ψυχολογική ώθηση που θα δωσει η επιστρφή PABLO!! στην ομαδα μας θα ειναι σαν να μην λειπει κανείς. :!:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ρε παιδιά. Σχολάω στις 5.
Πόσο θέλει να νοικιάσω κανά αεροπλάνο ή έστω κανά ελικόπτερο της Ιντερσαλόνικα και να είμαι στη Φυλή για το δεύτερο τουλάχιστον ημίχρονο??

Δίνω όσο όσο!!!!!!!

Α και πτώση με αλεξίπτωτο στη σέντρα μπροστά στον Μπακαγιόκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δίνω αλλαγές:

Σβούρας-->Λάκης
Μπακαγιόκο-->Αθανασιάδης
Γκαρσία-->Μπαλάφας!!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”