Ζωγραφιζεις..
Θρασύβουλος - Π.Α.Ο.Κ. 29/11 16.45 Προβλέψεις & σχόλια
εγω ειδα μικρο χωρο απο μπροστα απο το γηπεδο .δεν ξερω αν εχει και απο πισω.καλου κακου παρε ενα τηλ. στην παε θρασυβουλος http://thrasivoulos.gr/svmanager/g1/index.htmlaggelos74 έγραψε:αν ερθω με το αυτοκινητο φανταζομαι οτι εχει χωρο να παρκαρεις ετσι?
δεν εχω ιδεα απο εκει
e8nos έγραψε:μαγκες εγω τελικα κανονισα απο μενιδι να φυγουμε 5-6 αυτοκινητα γεματα για το γηπεδο οποτε δεν κατεβαινω αθηνα!!!κατι αλλο ελπιζω να γινει ντου για να περασουμε κανα καπνογωνο και χαρτακια!!!αν με πιασουν με καπνογονο τι ποινες θα μου δωσουν???
απελαση απο το ΠΑΟΚμανια,χρηματικο προστιμο που θα παει στην ΑΜΚ, και στο ιδιο κελι με παμπλο γκαρσια
- PAOKfanAthens
η σταση γηπεδο απο οσο ξερω δν ειναι για το γηπεδο του βουλη αλλα για ενα μιας μικρης ομαδας εκει,μην περδευτειτε και κατεβειτε εκει,η σταση που ειναι πιο κοντα στο γηπεδο ειναι στο κομβο που πας για εκει(και ειναι 1-2 στασεις πιο μετα),δηλαδη στη στοφη που πας για το γηπεδο του θρασου.e8nos έγραψε:δειτε αυτο λεει οτι η σταση 30 της φυλης ειναι πιο κοντα στο γηπεδο δηλ.ειναι στο γηπεδο http://www.thesa.gr/oasa/popup.asp?stasi=Α12%20(Α) απο την αριζομα πρεπει να ειναι πιο κοντα!!!
-
Giannis Paokara
Αδελφια παοκαρες μου μια ασχημη συγκυρια με τον τραυματισμο του μέγα Μούσλι φέρνει τον Αναστασάκο βασικό για πρώτη φορά και αντιμέτωπο με την ομάδα που εκανε πέρυσι όργια αρα ο συνειρμός μου πάει οτι οχι μονο οτι θα σκοράρει αλλα οτι θα δώσει και την νίκη. Α και να μην ξεχάσω την τεράστια ψυχολογική ώθηση που θα δωσει η επιστρφή PABLO!! στην ομαδα μας θα ειναι σαν να μην λειπει κανείς. 
Ρε παιδιά. Σχολάω στις 5.
Πόσο θέλει να νοικιάσω κανά αεροπλάνο ή έστω κανά ελικόπτερο της Ιντερσαλόνικα και να είμαι στη Φυλή για το δεύτερο τουλάχιστον ημίχρονο??
Δίνω όσο όσο!!!!!!!
Α και πτώση με αλεξίπτωτο στη σέντρα μπροστά στον Μπακαγιόκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πόσο θέλει να νοικιάσω κανά αεροπλάνο ή έστω κανά ελικόπτερο της Ιντερσαλόνικα και να είμαι στη Φυλή για το δεύτερο τουλάχιστον ημίχρονο??
Δίνω όσο όσο!!!!!!!
Α και πτώση με αλεξίπτωτο στη σέντρα μπροστά στον Μπακαγιόκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!