Στέλιος Ηλιάδης

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

dragan89 έγραψε:
konstantin έγραψε:
Magdi Tolba έγραψε:ας μην προσπαθούμε να χρυσώσουμε το χάπι,ο Ηλιάδης είναι εντελώς άμπαλος και όποτε έπιαξε δεν πρόσφερε τίποτα.Δεν πρόκειται να κάνει καριέρα αφού δεν το κατέχει το τόπι,ούτε μπορεί να καλύψει τα ελαττώματά του με το φιλότιμο ή το τρέξιμο.Τα ίδια λέγανε κάποιοι και για τον Μουμίν και είδαμε πού κατέληξε.Ο παίκτης φαίνεται από τα πρώτα 5 λεπτά πχ όταν ήρθε ο Βερόν με την πρώτη πάσα καταλάβαμε τί παίκτηςείναι
4 χρονια ειχε ολο τον χρονο να δειξει οτι αξιζει να παιξει στον ΠΑΟΚ.δεν το κατεχει το αθλημα τελος
+ 1
Ρε παιδιά μια ερώτηση:

ΞΕΡΕΙ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ???

Οταν ένας παίκτης έχει την αποκλειστική ευθύνη να μαρκάρει, τι διάολο τον θες και να οργανώνει το παιχνίδι?? Μπακαγιόκο και Ιβιτς, τι σκ@τ@ τους έχουμε μέσα??
Magdi Tolba

Δημοσίευση από Magdi Tolba »

free4 έγραψε:
dragan89 έγραψε:
konstantin έγραψε:4 χρονια ειχε ολο τον χρονο να δειξει οτι αξιζει να παιξει στον ΠΑΟΚ.δεν το κατεχει το αθλημα τελος
+ 1
Ρε παιδιά μια ερώτηση:

ΞΕΡΕΙ Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ???

Οταν ένας παίκτης έχει την αποκλειστική ευθύνη να μαρκάρει, τι διάολο τον θες και να οργανώνει το παιχνίδι?? Μπακαγιόκο και Ιβιτς, τι σκ@τ@ τους έχουμε μέσα??
φίλε είσαι λάθος νομίζω,δεν είπαμε όλοι να ξέρουνε μπάλα.Υπάρχουνε και άλλα στοιχεία όπως μαρκάρισμα,κλέψιμο,κόψιμο κλπ,αυτός ούτε αυτά κάνει.Και ακόμα δεν μπορεί να πασάρει στο ένα μέτρο.Ούτε ο Ρόι Κιν ήξερε μπάλα,αλλά ήταν η αρχή και το τέλος της Μαντσεστερ.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

magdi μην υπερβαλεις..ο μπαλαφας δηλαδη τι κανει καλυτερο?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ναι ρε συ μαγκντι οχι και δεν κοβει ο στελιος.
Πριν 2 χρονια μαζι με Ζαγορακι ηταν οι 2 καλύτεροι παιχτες της χρονιας για εμας μην τα ισοπεδώνουμε ολα.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

ενταξει νομιζω πως εδω οχι απλα υπερβαλεισ μαγκντι.....αλλα το γ@μησες και ψωφισε............αν δεν ειχε αυτα ο Στελιος απλα δεν θα επαιζε μπαλα.......

:!:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Βλέπουμε τα πράγματα τελείως διαφορετικά..
Αν ισχύουν όλα αυτά, τότε που ο Μπαλάφας έβγαινε συνεχώς 1ος στις λίστες με κοψίματα, μαρκαρίσμα, κάρτες και λοιπά, θα έπρεπε να είναι ο καλύτερος μας παίκτης, δεδομένου ότι παίζει στην δυσκολότερη θέση, παρ' όλα αυτά τα ακούει..
Το ίδιο ισχύει και για τον Στέλιο Ηλιάδη..
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Στον πρώτο που δίνω δίκιο πάντως είναι ο Σάντος. Σίγουρα είδε κάτι που εμείς δεν το είδαμε μέσα στην εβδομάδα.
Μην ξεχνάμε ότι ο Ηλιάδης δεν ανανέωσε ακόμα (δεν ξέρω πόσο άσχετο είναι το γεγονός με τη μη συμμετοχή του στην αποστολή).
Όσο για αυτά που γράφτηκαν περί άμπαλου θα διαφωνήσω με αυτούς που τα λένε. Πέρυσι στο τέλος της χρονιάς φάνηκε να κερδίζει την εκτίμηση του Πορτογάλου που έδειξε να τον πιστεύει αν δεν κάνω λάθος
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

κατι παιζει με το συμβολαιο......του χρονου τετοια εποχη εκτος απο το εαν θα παιζουμε ευρωπη θα ξερουμε και αν ειναι ΠΑΟΚι ο Στελιος......δε νομιζω να ενδιαφερει κανεναν αλλο αλλα εχω περιεργια......αν ειναι ΠΑΟΚ και θα ανανεωση και θεση βασικου θα διεκδικησει.........

:x
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και να κρινόταν μόνο από αυτόν η παραμονή...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Τι λες μωρέ Πυργιώτη; Θα ξέρουμε αν είναι Παόκι του χρόνου τέτοια εποχή; Και τι θα κάνουμε θα ρίξουμε τα χαρτιά;
Αν δεν του δίνουν τα λεφτά που θέλει και αν δεν τον βάζουν να παίζει, λογικό δεν είναι να πάρει μπούλο; Τι σχέση έχει τι ομάδα είναι; Θα μου πέσουν τα μαλλιά!

Υγ: Ο Ηλιάδης είναι Αρειανός .. αλλά αυτό δε λέει τίποτα, μιας και όποτε παίζει είναι από τους λίγους που παθιάζονται!
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

ρε εννοω θα διξει απ΄το ποσο θα κανει πισω κι αυτος για να βρεθει η χρηση τομη.....(πωπω σαν δημοσιογραφος μιλησα!!!!!)
εγω παλι απο φιλο μου που τον ηξερε ξερω οτι ειναι ΠΑΟΚ........οποτε δεν καταληγουμε σε συμπερασμα....και για μενα εχει δημασια!δεν κρυβομαι πισω απ'το δαχτυλο μου..... :shock:

:?
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

pyrgioti κ περσυ δηλαδη γιατι δεν επαιζε?δεν εχει καμια σχεση ολο αυτο το γεγονος με την ανανεωση του συμβολαιου του..ουτε ο χαλκιας ειναι παοκ,ουτε ο λακης,ουτε ο βαγγελης,ουτε ο γλυκος.πρεπει να τους διωξουμε?αυτα εχουν τελειωσει απο το ποδοσφαιρο.αν δεν ηθελαν να τον βαζουν για αυτο τον λογο τοτε ας τον αφηναν ελυθερο το καλοκαιρι.δεν χρησιμευει σε τπτ να ειναι στην ομαδα αν δεν θελει η δεν θελουμε να να τον ανανεωσουμε..
κ δεν θελω να πιστευω οτι ακολουθουμε τις τακτικες του σκουλικιου κ οποιος δεν ανανεωνει να τον αφηνουμε εκτος.μεγαλυτερη μαλακια δεν υπαρχει.ή θα τον αφηνουμε ελευθερο η θα παιζει.

απο εκει κ περα αν επαιζα κ εγω οσο ο μπαλαφας θα μαθαινα..3 σεζον υπεργεματες,με αβαντες απο τους προπονητες κ τους δημοσιογραφους,ενω τα ματακια μας τσουζανε. κ θα συμφωνησω οτι το παληκαρι δεν εκανε για αναπτυξη παιχνιδιου(εκτος του οτι ηταν ο πιο αργος παικτης κ πιο αντιαθλητικος παικτης)..μονο να γυριζει πισω την μπαλα μπορουσε..κ σιγα σιγα εμαθε και παιρνει κ πρωτοβουλιες ...κ δειχνει αρκετα βελτιωμενος φετος.κ μακαρι να βελτιωθει ακομα περισσοτερο(αν κμου φαινεται εμενα ακομα ενας τζιολης).ο ηλιαδης περσυ επαιξε 6 φορες σε 5 διαφορετικες θεσεις και τον καναμε αρχηγο.γιατι δεν καναμε τον μπαλαφα(αφου τους αρχηγους του εχρισε ο ποροπονητης μαζι με τη διοικηση)?τελοσπαντων το σταματαω εδω αν κ νομιζω οτι καποια φωτια υπαρχει απο πισω..κ δεν μου αρεσουν εμενα αυτα στην ομαδα μας..αν ειναι να φυγει,επρεπε να ειχε ηδη μεινει ελευθερος..(κ αφου δεν εκανε για τον σαντος τι θα μας πειραζε να παει στο σκουλικι?μηπως φοβαται μην εκτεθει?)
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

κ εξαλου αφου δεν παιζει γιατι να ανανεωσει..θα παει καπου αλλου με λιγοτερα,αρκει να παιζει..
δηλαδη αν γυρισει κ ο γκαρσια δεν θα παιζει ουτε στο οικογενειακο διπλο?
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

antegianni διαβασμα λεμε...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

gaga οχι για αυτο που λες.....για λογους συμπαθιας με ενδιαφερει.....τον παω παρα πολυ παρολο που την εχει ψωνισει καπως.....και θελω να δω αν θα συνεχισω αυτην μου την συμπαθια!!!!χαχαχαχ!!!γιαυτο ειπα οτι ισως μονο εμενα ενδιαφερει αν ειναι ΠΑΟΚ.....

:x
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 08-09”