Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
αντε λιγο ακομη
να αλλαξουμε τοπικ
οχι οτι θα αλλαξει τιποτε
αλλα δε γαμεις
να αλλαξουμε τοπικ
οχι οτι θα αλλαξει τιποτε
αλλα δε γαμεις
Ο Barkley ταιριαζει αλλα φυσικα ειναι αδυνατο να ερθει σε εμας . Μαλλον τον Ζαιτς εννοουν
Σοβαρές πηγές…dev έγραψε:λοιπον κουβεντιδης βασιλοπουλος ειπαν πριν λιγο οτι εχουμε κανει προταση και περιμενουμε
χαφ
29-30 ετων
ελευθερο
που εχει περασει απο μια μεγαλη ομαδα
προερχομενος απο καλο πρωταθλημα
EURΟΠαιΟΣ με σοβαρο κασε
πιστευω τα τσακαλια οι νεοτεροι εδω μεσα που παιζουν τη τεχνολογια στα δαχτυλα θα τον βρουν εμσα
ο παικτης αυτος ειναι η αιτια που δεν κανουμε τελικη κινηση για οζντοεφ ακομα.
εμπρος αλανια μου να δω ονοματα
- john4serres
Rog/Berishadev έγραψε:λοιπον κουβεντιδης βασιλοπουλος ειπαν πριν λιγο οτι εχουμε κανει προταση και περιμενουμε
χαφ
29-30 ετων
ελευθερο
EURΟΠαιΟΣ με σοβαρο κασε
πιστευω τα τσακαλια οι νεοτεροι εδω μεσα που παιζουν τη τεχνολογια στα δαχτυλα θα τον βρουν εμσα
- Vet_eranos
Ξεφεύγουμε από το τοπικ, αλλά γιατί η ομάδα έπαιζε ένα μονοδιάστατο ποδόσφαιρο, τσούκου τσούκου είτε παίζεις με την Τρίπολη είτε παίζεις με την Τσέλσι, με την ελπίδα να βάλει ο Πριγιοβιτς ένα γκολ. Ποσα παιχνίδια δεν πήραμε έτσι την δεύτερη του χρονια;Ettien26 έγραψε:Για ποιό λόγο ? Δεν είχε γκλαμουράτο όνομα ?
Βέβαια ο gika τα έλεγε τότε και ήταν πνεύμα αντιλογίας. Τώρα που δεν έχουμε Πριγιοβιτς και δεν βάζουμε γκολ ούτε με την Μπειταρ ούτε με την ΑΕΚ με 10 παίκτες, τώρα βγαίνει ο ρενε και κράζει τον Λουτσεσκου.
Αυτή τη στιγμή όμως δεν θέλω να φύγει ο Ραζβαν γιατί όπως καταλήξαμε από Πριγιο σε Ακπομ σε Τσολακ σε Μπράντον, ή από Ματος σε Λυρατζη, ή στα χαφ να παίζεις do or die παιχνίδια με Σβαμπ και Τσιγγαρα, είμαι 100% σίγουρος ότι με τον επόμενο προπονητή Ραζβαν θα λέμε και θα κλαίμε.
Ο ρασβαν όμως δεν είναι ούτε Αντρέ ,ούτε μάτος...ούτε καν Μαουρίτσιο. Ο λουτσέσκου είναι πασχαλακης που έκανε δύο καταπληκτικες χρονιές,η ομάδα κάλυψε τις οποίες αδυναμίες του και φάνταζε ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε για στην θέση...έλα όμως που μόλις βγήκε λίγο έξω από το comfort zone του φάνηκαν όλα του τα προβλήματα και οι αδυναμίες.
Υγ τόσα λεφτά έβγαλαν οι άλλοι από το δικό μας το παιδί...και υπάρχουν και άλλα πολλά από πίσω που έρχονται . Ας δώσουν και αυτοί τίποτα
Υγ τόσα λεφτά έβγαλαν οι άλλοι από το δικό μας το παιδί...και υπάρχουν και άλλα πολλά από πίσω που έρχονται . Ας δώσουν και αυτοί τίποτα
Το ιδιο με φορ τον ΓεναρηLogistis έγραψε:Θυμάστε πέρυσι που περιμέναμε όλο τον Αυγουστο το 10αρι και τελικά δεν ήρθε ποτέ;
dev έγραψε:λοιπον κουβεντιδης βασιλοπουλος ειπαν πριν λιγο οτι εχουμε κανει προταση και περιμενουμε
χαφ
29-30 ετων
ελευθερο
EURΟΠαιΟΣ με σοβαρο κασε

101% Τον πρότεινε ο Νίκος ο Σαββίδης που ξέρει από Αγγλικό Πρωτάθλημα στον αδερφό του και σίγουρα είναι ο
Alex Oxlade-Chamberlain

8αρι είναι 10κλάσεις καλύτερος από τον D.Augusto(που μετά το παιχνίδι με την Beitar Παρασκευή με σ/κ θα πουληθεί στην Nante.
Ο Λουτσέσκου ανέλαβε την Αλ Χιλάλ τον Ιούνιο του 2019. Ως προπονητής κατέκτησε τον πρώτο τίτλο AFC Τσάμπιονς Λιγκ για την ομάδα και τον πρώτο της ηπειρωτικό τίτλο σε 17 χρόνια στις 24 Νοεμβρίου 2019. Κατέκτησε επίσης το νταμπλ στη Σαουδική Αραβία το 2020. (Βικιπέδια)renegade έγραψε:Ο ρασβαν όμως δεν είναι ούτε Αντρέ ,ούτε μάτος...ούτε καν Μαουρίτσιο. Ο λουτσέσκου είναι πασχαλακης που έκανε δύο καταπληκτικες χρονιές,η ομάδα κάλυψε τις οποίες αδυναμίες του και φάνταζε ότι καλύτερο μπορούμε να έχουμε για στην θέση...έλα όμως που μόλις βγήκε λίγο έξω από το comfort zone του φάνηκαν όλα του τα προβλήματα και οι αδυναμίες.
μου αρέσει η αισιοδοξία ορισμένων.
Ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να πάρει παίχτη που δεν χρειαζόταν να μπούμε στο διαδίκτυο να μάθουμε για αυτόν (δηλαδή να είναι ήδη γνωστός).
Ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να πάρει παίχτη που δεν χρειαζόταν να μπούμε στο διαδίκτυο να μάθουμε για αυτόν (δηλαδή να είναι ήδη γνωστός).
Δυστυχώς ο Ζαιτς ανανέωσε με την Φενερ.
Αν θες να αλλάξεις επίπεδο , περνεις και Οζντοεφ και Τσαμπερλειν απο τωρα, και τελος Αυγουστου με τα λεφτα του Ντουγκλας και τον Μαξιμοβιτς και μένει μόνο του ΕΞΤΡΕΜ.
Αν θες να αλλάξεις επίπεδο , περνεις και Οζντοεφ και Τσαμπερλειν απο τωρα, και τελος Αυγουστου με τα λεφτα του Ντουγκλας και τον Μαξιμοβιτς και μένει μόνο του ΕΞΤΡΕΜ.
Chamberlain: δεν έπαιξε πολύ πέρυσι, δεν ξέρω σε τί κατάσταση βρίσκεται.
Στουράρο: απο σέριε Β, ταιριάζει. Πολλούς τραυματισμούς. Καλός παίκτης.
Στουράρο: απο σέριε Β, ταιριάζει. Πολλούς τραυματισμούς. Καλός παίκτης.