9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Realcon »

Βλέποντας την απόδοση του στο χθεσινό παιχνίδι και κάποια αρνητικά σχόλια εδώ στο φόρουμ... Κατάλαβα ότι είναι το καλύτερο ΤΟΠΙΚ για να προσέξουν κάποιους να προσπαθούν αγωνιωδώς να τους κάνουν παράθεση. Για να βλέπουν το σχόλιο τους απλά... Να σχολιάζεται.
Ειλικρινά το δεξί χαφ του ΠΑΟΚ, ( για γέλια είμαστε, λόγου κόμπλεξ όπως προαναφέρθηκε ) έβγαλε μάτια στο παιχνίδι με την Πολωνία και ήταν μια Εθνική του δευτέρου ημιχρόνου από μόνος του στην επίθεση. Φωτιά πραγματική.

Η Ευρώπη; Απλά τον θαύμαζε!!!
Εμείς; Ποιος Σαλπιγγίδης ρεεεεεε !!!
Μας το βούλωσε το στόμα, αλλά εμείς δεν λέμε να το βουλώσουμε με ΤΙΠΟΤΕ.

Ιβαν, αν θέλεις να δώσεις χρήματα στην ομάδα. Έχεις κάποιον που πρέπει να τον κρατήσεις ΣΙΓΟΥΡΑ. Αν δεν κατάλαβες είναι αυτός που ισοφάρισε την Πολωνία, αυτός που πήρε πέναλτι και έδωσε κόκκινη κάρτα ο διαιτητής στον αντίπαλο τερματοφύλακα, αυτός που έβαλε το ακυρωθέν γκολ οφ-σαιτ γιατί απλά ο επόπτης γραμμών του βάλανε υπέρυθρες στα μάτια και το είδε. Αν πάι δεν κατάλαβες για ποιον μιλάω επειδή είσαι πόντιος :lol: :lol: Λεω για τον Σάλπιγγίδη. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sernikos

Δημοσίευση από sernikos »

οαση ησουν χθες!!
Stavros_Paoki

Δημοσίευση από Stavros_Paoki »

Ελπίζω να καταλάβατε γιατί παίζει πιο ελεύθερα με την εθνική. Γιατί άλλο να έχεις εττο-αποστολοπουλο απο πισω και άλλο τορο.
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

παρολο που ειχα πει δεν θα ξαναποσταρω εδω θα κανω μια εξαιρεση.
ο σαλπι εχει αποδειξει παρα πολλες φορες οτι ειναι ευλογια να τον εχουμε στην ομαδα. αρκει να χρησιμοποιειται σωστα. χθες οταν μπηκε στον αγωνα ημουν σιγουρος οτι θα βοηθησει αλλα οτι θα εκανε ολα αυτα που εκανε ομολογω δεν το περιμενα. πηγε να παρει μονος του εναν αγωνα σε τελικα ευρωπαικου πρωταθληματος απεναντι στη διοργανωτρια μπαινοντας αλλαγη στο ημιχρονο. πραγμα που πολυ λιγοι μπορουν να το κανουν.
εδειξε οτι ειναι ηγετης και γεννημενος για τα δυσκολα. δεν ειναι τυχαιο οτι σκοραρει σε ολα τα μεγαλα ματς.
αλλα ξερω, παιρνει 25 εκατομυρια, ειναι προδοτης, ειναι κοντος, δεν σκοραρει :o , εχει χασει την εκρηκτικοτητα και την ταχυτητα του :o :o , ειναι κολλητος των αρδ :o :o :o και ξερωγωξερωγωενταξει..
Τάσος Νικολογιάννης έγραψε:Γειά σου «Σαλπι» παικταρά!

....Θέλω να σταθώ στον Σαλπιγγίδη.

Τον Μητσάρα τον παικταρά, που με τα γκολ του έχει σημαδέψει την πορεία της Εθνικής. Αυτός έβαλε το γκολ με την Ουκρανία, που μας έδωσε την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ το 2010, αυτός πέτυχε με την Νιγηρία το πρώτο γκολ της Εθνικής ομάδας σε τελικά του Μουντιάλ, αυτός πέτυχε το γκολ με την Πολωνία, που μας έδωσε την ισοπαλία, αυτός είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει πετύχει γκολ με την Ελλάδα και σε τελικά Euro και σε τελικά Μουντιάλ. Καταπληκτικό παιδί, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ψυχάρα, τυχερός ο ΠΑΟΚ που τον έχει στην ομάδα του, πολύ θα ήθελα οι «κάφροι»(λίγοι είναι, αλλά φθάνουν με την τακτική που ακολουθούν) που τον βρίζουν στην Θεσσαλονίκη να τον ωθήσουν στην έξοδο και να έρθει πάλι στον Παναθηναϊκό.
.....
Keep up with the good job guys. :evil:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

+1926
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

πολύ καλό παιχνίδι και χαίρομαι που το έκανες γιατί για μια φορά ακόμα θα γίνεις θυσία για το καλό της ομάδας...η μεταγραφή έρχεται και αν κάνεις όπως χθες καλά ματς θα είναι καλό και για τις 2 πλευρές!
Άβαταρ μέλους
eorptol

9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Μπα χάλια ήταν ειναι αμπαλος ατεχνος μια ντριμπλα δεν μπορει να κάνει το παίζει καλο παιδι ενω ξέρουμε τι κοντός ειναι .....εδω θα μέινει γιατι ΟΛΟΙ οι μέτριοι μας έχουν μέινει σαλπι εδω θα μείνεις εσυ και η μετριότητα σου :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τα ειρωνικά σχόλια από εχθές, εξαφανίστηκαν.
Το ίδιο θα πάθουν όσοι συνεχίσουν το ίδιο βιολί.
Μην συνεχίζετε την κόντρα και οι μεν και οι δε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μητσαρα εισαι παιχταρας! Για παντα στον ΠΑΟΚ!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

rainmaker έγραψε:Ουυυυυ ΑΜΠΑΛΕΕΕ

ΟΥΥΥΥ

Βάλε τα σκυλιά σου να σε υποστηρίξουν τώρα... ΛΑΜΟΓΙΟ...

Γιατί δεν έκανες χατ τρικ σε ένα ημίχρονο βρε άχρηστε; Γιατί κέρδισες ΜΟΝΟ μια κόκκινη αντίπαλου παίκτη;

Γιατί ασχόχησε ο κλοουν στο πέναλτι;

Γιατί οι τρίπρωκτοι ελέφαντες δεν συμμάχησαν με τους ΕΛ στη μάχη της Μίνας Τίριθ;

Χαχχαχαχα δωσε!!!

υ.γ. Και του χρόνου εδώ. Σε σύστημα με δύο επθετικούς για να παστελώνεις. Ναι, σπας νεύρα απ τα πλάγια. Αλλά στο ζωγραφιστό παστελώνεις. Τέλος.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αντε, ολη η ευρωπη τον θαυμαζει αλλα για τον ΠΑΟΚ δεν κανει. Κοντος, δεν κανει κοντρολ, δεν δινει πασες, δεν εχει τριπλα, εχει χασει την ταχυτητα του και ειναι φαλακρος.

Τωρα που ΠΑΛΙ γκρεμιστηκαν τα χαζοεπιχειρηματα (του κωλου), τι γινεται??? Πιανομαστε παλι στα 800 ετσι? Οταν φωναζουμε οτι παιζει σε ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ , ειμαστε γραφικοι, συγγενεις, μας βαζει ο ιδιος να γραφουμε ( :lol: :lol: :lol: ), υπερμαχοι αρδ και μπλα μπλα.

Καληνυχτα
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

MANIAKOS έγραψε:Ας αναλυσουμε λιγο το γιατι επαιξε καλα ή μαλλον τι εκανε....εβαλε ενα γκολ στν αναμπουμπουλα....εκανε κινηση κρυφου φορ με ωραια πασα του φορτουνη και κερδισε το πεναλτι...εβαλε ενα γκολ που ακυρωθηκε παλι με κινηση κρυφου φορ...οσες φορες ηγε να οργανωσει ή να παει στη γραμμη την εχασε τη μπαλα....

ουτε σεντρες εβγαλε ουτε τριπλες εκανε....

Η δυναμη του ειναι στην περιοχη και ακομα και δεξια να παιζει πρεπει ο ρολος του να ναι του εκτελεστη σαν κρυφο φορ...αν περιμενουμε δημουργια απο αυτον θα τον κραζουμε συνεχεια...

και δεν φταει ο ιδιος που δημιουργικα πασχει η ομαδα,,ουτε ο μακελελε θα εφταιγε αν ελλειψη 10αριο τον βαζαμε να οοργανωσει,,,προφανως αμπαλο θα τον βγαζαμε...
GI4NNEN4 έγραψε:Εαν ο Σάλπι μπορούσε να απαλλαγεί απο το βάρος της (κομπλεξικής) αμφισβήτησης, θα ηταν μια ομάδα μόνος του. Έχουμε καταφέρει και έχουμε "γ@μήσει" εναν παιχταρά που ΟΛΕΣ οι ομάδες θα ήθελαν στη σύνθεσή τους.

Δεν αλλάζω πάντως άποψη και, αν και θα μου λείψει πολύ, θεωρώ πως θα ηταν προτιμότερο να πουληθεί. Κι απ' ότι φαίνεται θα φέρει και καλά χρήματα.
Αυτές είναι ρεαλιστικές απόψεις...
Αν μπορούμε να τον "βοηθήσουμε" (κόσμος, προπονητής και συμπαίκτες) να βγάλει το 100% των δυνατοτήτων στον ΠΑΟΚ, τότε χαλάλι τα 500-600.
Αλλιώς είναι πληγή για τα οικονομικά της ομάδας, για την ψυχική υγεία του συνόλου των Παοκτσήδων, ενώ παράλληλα χαραμίζεται ο παίκτης, ο οποιος έχει αποδεδειγμένα ποιότητα !
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

paoktzis έγραψε:ειμαι συγγενης οχι κοντινος πολυ εγω ειμαι απο καστορια και ο παππους μου με τν πατερα του ειναι 1 ξαδερφια

παντος την φανελα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μου την στελνει ο πατερας του καθε χρονο
Αυτή με το 14 στην πλάτη την έχεις..?
:D

on topic : Θέλω γκολ με τη Ρωσία γιατί εκεί είναι τα πολλά λεφτά..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Γιατρέ αν είναι να παίξουμε 4-4-2 ήτε σε ρόμβο ήτε σε ευθεία θα πρέπει οι μεταγραφές που θα γίνουν να είναι πάνω σε αυτό το πλάνο.Η ομάδα Σάντος που τέλειωσε την χρονιά έπαιζε 4-5-1 ή 4-3-3.Είναι θέμα Δώνη Βρύζα ,αν ο πρώτος μπορεί να στήσει μια ομάδα που να παίζει με δύο φορ και ο δευτερος με το μπάτζετ που υπάρχει να βρει τα κομμάτια που λείπουν.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

paoktzis έγραψε:ειμαι συγγενης οχι κοντινος πολυ εγω ειμαι απο καστορια και ο παππους μου με τν πατερα του ειναι 1 ξαδερφια

παντος την φανελα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μου την στελνει ο πατερας του καθε χρόνο
Τι γίνεται ρε σεις;; :D

Όλο το σόι εδώ μαζεύτηκε;;;; :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”