9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- cristiano4
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
αυτοι που αγοραζουν δεν ειναι βλακες ακομα και ο μανατζερ του παιχτη θα κανονισει περισσοτερη προμηθεια για τον ιδιο και για τον πελατη του ,για εμας ξερει και η κουτση μαρια οτι δεν εχουμε φραγκα να τον κρατησουμε και τον χρωσταμε κανα μυριο δεδουλευμενα αρα αντε να μας χαρισει ενα μερος απο αυτα να παρουμε και κανα τυπικο 200αρι 300 αρι απο την ομαδα που θα παει (δηλαδη θα τα παρει ο παιχτης) και τα υπολοιπα σε δοσεις για 1 2 χρονια,μην περιμενετε να σκασει προταση μυριο και τετοια ωστε να μην του χρωσταμε τπτ,η μεγαλυτερη αναγκη του ΠΑΟΚ ειναι να απαλλαχθει απο τα 1,3 περιπου που μας κοστιζει ο παιχτης για τον επομενο χρονο και να γλιτωσουμε οσα μπορουμε απο τα αλλα,ακομα και με Σαββιδη δεν μενει με τετοιο συμβολαιο,το ειχα ξαναγραψει ετσι οπως ηταν και ειναι η κατασταση με την συμπεριφορα μεριδας κοσμου-αποδοσης-κοστους το αντιο ειναι μονοδρομος ακομα και με το να μεινει ελευθερος και να μην γλιτωσουμε τπτ απο τα δεδουλευμενα
Λεφτά δε χάνει ο Σαλπιγγίδης,πέρσι με το που έγινε η απομάκρινση Βιττόλο θα μιλούσε με τη διοίκηση για μείωση.Έφυγε ο Ζαγορ,έφυγε ο σβούρας ,πέρασε ένας χρόνος και η συζήτηση για τη μείωση δεν έχει γίνει.Ας κοιτάξουμε να πάρουμε κανένα παίκτη ελεύθερο στα ανταλάγματα.Πάντως το παίζουν καλά δε πάω Κίνα,δεν έχω πρόταση αν έρθει θα τη συζητήσουμε,θέλω να μείνω έχω συμβόλαιο(και να παίρνω τα 1,33) εμένα μου φαίνεται πως ο μάνατζερ έχει εντολή να φύγει ως ελευθερος και να πάρει και τα δεδουλευμένα αλλιώς 1,33!
Μείωση δεν έγινε στο συμβόλαιο για να διακδικήσει μεγαλύτερο στην επόμενη ομάδα ρε μην είστε χαζοί..
Αν βρει μεγαλύτερο και κοντά στο 1,5 θα χαρίσει τα δεδουλευμένα κι ίσως πάρουμε κανα μισό εκ.
Κι επειδή από οπαδοί γίναμε λογιστές (αναγκαστικά).. μιλάμε για πολλές σελίδες ποστιών μετά την πώληση.. οι μισοί οτι έφυγε και μας βοήθησε οικονομικά κι οι άλλοι μισοί οτι μας βγήκε "μία η άλλη", άρα ξανά το πανώ με το 5ευρο στο κάγκελο..
Αν βρει μεγαλύτερο και κοντά στο 1,5 θα χαρίσει τα δεδουλευμένα κι ίσως πάρουμε κανα μισό εκ.
Κι επειδή από οπαδοί γίναμε λογιστές (αναγκαστικά).. μιλάμε για πολλές σελίδες ποστιών μετά την πώληση.. οι μισοί οτι έφυγε και μας βοήθησε οικονομικά κι οι άλλοι μισοί οτι μας βγήκε "μία η άλλη", άρα ξανά το πανώ με το 5ευρο στο κάγκελο..
Ξέχασες τους τρίτους μισούς, που θα γράψουν για "περήφανη πώληση".
Μη μασάς, θα πέσει λουκετίδης στο τόπικ και θα ηρεμήσουμε όλοι μας.
Μη μασάς, θα πέσει λουκετίδης στο τόπικ και θα ηρεμήσουμε όλοι μας.

- kataramenos5
Τέσσερεις μέρες ούτε ένα πόστ?
Αργοσβήνουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας..

Άσε ρε φίλε ..... πίκρα ρπμ ..... έχω ξεχάσει πότε έριξα το τελευταίο μπαν ....
Κεσάτια.

Κεσάτια.
Mακάρι να μείνει, μόνο κέρδος θα έχει η ομάδα, αγωνιστικά πάντα έτσι; ...........γιατί δυστυχώς μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν κάποια πράγματα.
Αγωνιστικά το παλικάρι κάνει την ομάδα μας πολύ πιο ποιοτική και μακάρι το ξαναλέω να μείνει
Αγωνιστικά το παλικάρι κάνει την ομάδα μας πολύ πιο ποιοτική και μακάρι το ξαναλέω να μείνει
Αφού είμασταν φιμωμένοι τόσο καιρό..kataramenos5 έγραψε:Τέσσερεις μέρες ούτε ένα πόστ?Αργοσβήνουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας..
Εδώ είμαστε πλέον όμως δυνατοί και αμάσητοι..

Σάλπι παίξε γερά στο γιούρο μπας και σε αγοράσει κανένας ανώμαλος και ησυχάσουμε..
Βουντού βουντού, βουντού βουντού και δύο μαύρα δώρα, βάλε γκολ την παρασκευή να πας σε άλλη χώρα..
Στάθη αδερφέ πες τις ιστορίες σου για το πόσο θα βοηθήσει ο μετρίου αναστήματος (μην πω κοντός και θεωρηθεί ύβρις και ξαναλείψουμε καμιά βδομάδα) αλλά τους μερικούς μην τους μπλέκεις στην κουβέντα..
Γιατί μετά θα σε μπλέξουνε και οι μερικοί και στην τελική τη γενική εμπλοκή θα τη φάω εγώ ξανά..
DC δε νομίζω να έχεις κανένα παράπονο..
Κοσμιότατος..
Αδελφέ εγώ δεν λέω ιστορίες μιλώ πάντα με αυτά που βλέπω και ξέρω και απο την μέχρι τώρα πορεία του παίκτη είναι αστείο να μιλάμε για το αν αξίζει ποδοσφαιρικά-αγωνιστικά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, οσο για τους μερικούς ζητώ συγνώμη αν τους προσέβαλα, αλλά το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από όλα και όλους.
9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Αφού είμασταν φιμωμένοι τόσο καιρό..Kranatos έγραψε:kataramenos5 έγραψε:Τέσσερεις μέρες ούτε ένα πόστ?Αργοσβήνουν τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας..
Εδώ είμαστε πλέον όμως δυνατοί και αμάσητοι..

Σάλπι παίξε γερά στο γιούρο μπας και σε αγοράσει κανένας ανώμαλος και ησυχάσουμε.."
Αυτη ειναι εποικοδομητική κριτικη, το κακο ειναι ότι διαβάζοντας τέτοια σχόλια ουδέτεροι η οπαδοι άλλων ομάδων γελάνε μαζύ μας .....αλλα η γνώμη αυτών δεν μετράει για την ποιότητα η όχι του σαλπι, για κάποιους αν θα πάρει κάποιος τον σαλπι θα ειναι ανωμάλος αν παει Αγγλία που υπάρχει ενδιαφέρον θα λέμε τι ξέρουν οι ανωμάλοι εκει εμεις τα ξέρουμε όλα.....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- kataramenos5
Μην ανησυχείς.Επιστρεφουμε σε DEFCON 1.Γυρνάει ο GIKADC έγραψε:Άσε ρε φίλε ..... πίκρα ρπμ ..... έχω ξεχάσει πότε έριξα το τελευταίο μπαν ....![]()
Κεσάτια.

- ΑποστόληςΑ
Οι δύο αντίπαλοι για Σαλπιγγίδη
Πηγή: olapaok 20 Ιουν. 2012 23:45
Σχεδόν σε καθημερινή βάση έρχονται πλέον τα δημοσιεύματα από την Αγγλία για τον τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για την περίπτωσή του σύλλογοι από το Νησί. "Η Γουίγκαν αντίπαλος της Στόουκ για τον άσο του ΠΑΟΚ Σαλπιγγίδη" αναφέρει ο τίτλος δημοσιεύματος της ιστοσελίδας "clicklancashire.com" που επικαλείται πληροφορίες από την "Daily Star". "Η "Daily Star υποστηρίζει ότι ο προπονητής της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παρακολουθεί τον επιθετικό του ΠΑΟΚ" αναφέρει το δημοσίευμα προσθέτοντας ότι συνολικά πέντε ομάδες έχουν στο στόχαστρο τον Σαλπιγγίδη (οι άλλες τρεις Νόρτιτς, Γουέστ Χαμ και Ρέντινγκ).
Wigan Athletic rival Stoke City for PAOK ace Saplingidis
by Rob MacDonald. Published Wed 20 Jun 2012 15:30, Last updated: 2012-06-20
According to reports Wigan Athletic are chasing Greece international attacker Dimitris Saplingidis.
The Daily Star claims Latics boss Roberto Martinez is eyeing the PAOK forward.
However, it is understood that at least five English clubs are eager to lure Saplingidis to the Premier League for the new season.
The Latics are expected to face competition from Stoke City, Norwich City, West Ham United and Reading for the 30-year-old.
Πηγή: olapaok 20 Ιουν. 2012 23:45
Σχεδόν σε καθημερινή βάση έρχονται πλέον τα δημοσιεύματα από την Αγγλία για τον τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για την περίπτωσή του σύλλογοι από το Νησί. "Η Γουίγκαν αντίπαλος της Στόουκ για τον άσο του ΠΑΟΚ Σαλπιγγίδη" αναφέρει ο τίτλος δημοσιεύματος της ιστοσελίδας "clicklancashire.com" που επικαλείται πληροφορίες από την "Daily Star". "Η "Daily Star υποστηρίζει ότι ο προπονητής της Γουίγκαν, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ παρακολουθεί τον επιθετικό του ΠΑΟΚ" αναφέρει το δημοσίευμα προσθέτοντας ότι συνολικά πέντε ομάδες έχουν στο στόχαστρο τον Σαλπιγγίδη (οι άλλες τρεις Νόρτιτς, Γουέστ Χαμ και Ρέντινγκ).
Wigan Athletic rival Stoke City for PAOK ace Saplingidis
by Rob MacDonald. Published Wed 20 Jun 2012 15:30, Last updated: 2012-06-20
According to reports Wigan Athletic are chasing Greece international attacker Dimitris Saplingidis.
The Daily Star claims Latics boss Roberto Martinez is eyeing the PAOK forward.
However, it is understood that at least five English clubs are eager to lure Saplingidis to the Premier League for the new season.
The Latics are expected to face competition from Stoke City, Norwich City, West Ham United and Reading for the 30-year-old.
Αδερφέ μου Στάθη επέτρεψε μου να διαφωνήσω μαζί σου..stathis73 έγραψε:Αδελφέ εγώ δεν λέω ιστορίες μιλώ πάντα με αυτά που βλέπω και ξέρω και απο την μέχρι τώρα πορεία του παίκτη είναι αστείο να μιλάμε για το αν αξίζει ποδοσφαιρικά-αγωνιστικά ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, οσο για τους μερικούς ζητώ συγνώμη αν τους προσέβαλα, αλλά το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από όλα και όλους.
Προσωπικά θεωρώ την υπερηφάνεια της ομάδας πάνω και από το κατά καιρούς συμφέρον της..
εορπτολ να δεις τι γέλια έχουν πέσει με την πάρτη σου και γενικά με τις κωλοτούμπες που έχουν γίνει εδώ μέσα κατά καιρούς..
Πηγαινε εσυ για μπανακι τωρα λογω επιθεσης σε μελος και ασε τους αλλους να κανουνε τις κωλοτουμπες.
sourmenetes