Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από renegade »

Δεν καταλαβαίνω. Δεν έκλεισε ο ΠΑΟΚ τρεις μεταγραφές ( με τον πιο φθηνό να είναι στα 8 κατοσταρικα συμβόλαιο για αριστερο Μπακ που υπήρχαν παίκτες να καλύψουν την Θέση)και έναν δανεισμό ?

Υγ το να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ στα χαφ έχει σβαμπ τσιγγαρα είναι εκούσιο ψέμα.
Ο ΠΑΟΚ στα χαφ έχει ντοουγκλας,σβαμπ,Φελίπε, τσιγγαρα...μας αρέσουν δεν μας αρέσουν.
Θέλουμε μεταγραφή στα χαφ? Ναι...αλλά να μην λέμε ότι έχουμε δύο χαφ για να ισχυροποιήσουν την άποψη μας.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

buffalobill4 έγραψε:
Λες για λακκους που έχουν σκάψει μόνοι τους και δικια του κόσμου που θα έχει αν δεν πάρουμε παίκτες εκατομμυρίων και σου απάντησα ότι η παε είναι ανώνυμη εταιρεία και δεν οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν πάρα μόνο στον μεγάλομετοχο. Οπότε ότι και να επιλέξει να κάνει ακόμα και αν είναι ανακολουθη των όσων είπε πριν 1 μήνα δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν. Ο κόσμος μόνο ζητάει χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει μέσα στην εταιρεία οπότε προφανώς και η διοίκηση δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψιν της τα όσα ζητάει ο φουκαράς ο κόσμος που ταιζεται από τους αρδ σανο.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
Με κάλυψες, δηλαδή κατάλαβα τι θέλεις να πεις, βέβαια όλη αυτή η άποψη μπορεί να εφαρμοστεί για παράδειγμα στην κόκα κόλα που ανέφερες, αλλά δεν μπορεί να έχει ούτε τη παραμικρή εφαρμογή στο ποδόσφαιρο γενικά και πολύ ειδικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το γιατί, νομίζω πως είναι προφανές, οπότε βαριέμαι να το κάνω πενηνταράκια.
Τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης υποστηρίζουμε, όχι τη Μπάγερν Μονάχου.

Άλλωστε ακυρώνεται από μόνη της η άποψη πως "δεν έχουν να λογοδοτήσουν σε κανέναν", από το γεγονός πως ο υπεύθυνος(;) επικοινωνίας βγήκε να εξηγήσει στον κόσμο το πλάνο της διοίκησης.
Αφού (στο μυαλό ορισμένων) είναι τόσο ανούσιο το να ενημερώσεις τον κόσμο για το πλάνο της διοίκησης, ΤΙ σκ@τά βγήκε να πει ο Κυριάκος, για ΠΟΙΟΝ λόγο και κυρίως σε ΠΟΙΟΝ απευθύνονταν;

Αυτό που "ζητάει ο κόσμος" είναι ο ΠΑΟΚ να ανεβαίνει επίπεδο και να διεκδικεί να σπάσει το ταβάνι του.
Το θεωρείς παράλογο; Τι θα έπρεπε να "ζητάει ο κόσμος"; Να πέσει ο ΠΑΟΚ β εθνική ξέρω γω; Δεν θα έπρεπε να μας νοιάζει ίσως;
Και για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να βγει εδώ και να επιχειρηματολογεί κατά του κόσμου του ΠΑΟΚ αλλά υπέρ της μη υποχρεωτικής επεξήγησης του ιδιοκτήτη για κάθε κίνηση προς ενίσχυση ή μη, της ομάδας μας;
Δηλαδή τι ακριβώς γράφεις τώρα; Πως ο Ιβάν έχει τον ΠΑΟΚ, αυτός κάνει κουμάντο, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, οπότε όλοι εσείς που θέλετε η ομάδα να ανέβει επίπεδο είστε άκυροι; Αυτό μου λες ή μήπως δεν κατάλαβα;
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Όλοι εσείς που λέτε πως θα γίνουν μεταγραφές χωρίς την Ευρώπη... πείτε με λίγο, με ποια έσοδα θα γίνουν; Γιατί κάτι δεν έχουμε καταλάβει, για να υπάρχουν έξοδα πρέπει να υπάρχουν και έσοδα... Να θυμίσω πως πριν μερικά χρόνια λέγαμε πως "το σίχαμα κάνει μεταγραφές γιατί έχει εγγυημένα τα έσοδα του ΤσΛ"
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Πωλήσεις, χωρίς να είμαι και σίγουρος ότι θα πάνε τα λεφτά για μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Blackgr4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:
Λες για λακκους που έχουν σκάψει μόνοι τους και δικια του κόσμου που θα έχει αν δεν πάρουμε παίκτες εκατομμυρίων και σου απάντησα ότι η παε είναι ανώνυμη εταιρεία και δεν οφείλει εξηγήσεις σε κανέναν πάρα μόνο στον μεγάλομετοχο. Οπότε ότι και να επιλέξει να κάνει ακόμα και αν είναι ανακολουθη των όσων είπε πριν 1 μήνα δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν. Ο κόσμος μόνο ζητάει χωρίς να ξέρει τι συμβαίνει μέσα στην εταιρεία οπότε προφανώς και η διοίκηση δεν πρέπει να λαμβάνει υπόψιν της τα όσα ζητάει ο φουκαράς ο κόσμος που ταιζεται από τους αρδ σανο.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
Με κάλυψες, δηλαδή κατάλαβα τι θέλεις να πεις, βέβαια όλη αυτή η άποψη μπορεί να εφαρμοστεί για παράδειγμα στην κόκα κόλα που ανέφερες, αλλά δεν μπορεί να έχει ούτε τη παραμικρή εφαρμογή στο ποδόσφαιρο γενικά και πολύ ειδικότερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το γιατί, νομίζω πως είναι προφανές, οπότε βαριέμαι να το κάνω πενηνταράκια.
Τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης υποστηρίζουμε, όχι τη Μπάγερν Μονάχου.

Άλλωστε ακυρώνεται από μόνη της η άποψη πως "δεν έχουν να λογοδοτήσουν σε κανέναν", από το γεγονός πως ο υπεύθυνος(;) επικοινωνίας βγήκε να εξηγήσει στον κόσμο το πλάνο της διοίκησης.
Αφού (στο μυαλό ορισμένων) είναι τόσο ανούσιο το να ενημερώσεις τον κόσμο για το πλάνο της διοίκησης, ΤΙ σκ@τά βγήκε να πει ο Κυριάκος, για ΠΟΙΟΝ λόγο και κυρίως σε ΠΟΙΟΝ απευθύνονταν;

Αυτό που "ζητάει ο κόσμος" είναι ο ΠΑΟΚ να ανεβαίνει επίπεδο και να διεκδικεί να σπάσει το ταβάνι του.
Το θεωρείς παράλογο; Τι θα έπρεπε να "ζητάει ο κόσμος"; Να πέσει ο ΠΑΟΚ β εθνική ξέρω γω; Δεν θα έπρεπε να μας νοιάζει ίσως;
Και για ποιο λόγο μπορεί κάποιος να βγει εδώ και να επιχειρηματολογεί κατά του κόσμου του ΠΑΟΚ αλλά υπέρ της μη υποχρεωτικής επεξήγησης του ιδιοκτήτη για κάθε κίνηση προς ενίσχυση ή μη, της ομάδας μας;
Δηλαδή τι ακριβώς γράφεις τώρα; Πως ο Ιβάν έχει τον ΠΑΟΚ, αυτός κάνει κουμάντο, έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει, οπότε όλοι εσείς που θέλετε η ομάδα να ανέβει επίπεδο είστε άκυροι; Αυτό μου λες ή μήπως δεν κατάλαβα;
Πολύ ωραία. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Αν μπορεί να εφαρμοστεί στην κόκα κόλα, που έχει διεισδύσει σε χιλιάδες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο, γιατί να μην μπορεί να εφαρμοστεί στον ΠΑΟΚ της ψωροκωσταινας ή ακόμα καλύτερα της φτωχής συγγενούς της ψωροκωσταινας, της Θεσσαλονίκης;

Ο αντιπρόεδρος βγήκε να εξηγήσει στον κόσμο για λόγους που ξέρει ο ίδιος, υποθέτω πως ένιωσε πίεση η διοίκηση (κακώς αν ρωτάς εμένα) και βλέποντας ότι μεταγραφή εκείνη την στιγμή δεν ήταν κοντά στο να γίνει και ότι ο ινγκασσον ήθελε να φύγει, ίσως ένιωσε ότι πρέπει να κατευναστει το πόπολο. Αυτήν ειναι δική μου εξήγηση, δεν ξέρω αν ισχύει αλλά και να ισχύει είμαι οκ με αυτό γιατί αυτήν είναι η δουλειά της διοίκησης.

Ο κόσμος μπορεί να απαιτεί ο ΠΑΟΚ να σπάει το ταβάνι του αλλά αυτό είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Όσο δεν υπήρχε βαζελος και η ξαδέρφη ήταν για κλάματα, ήταν καλή ευκαιρία για εμάς να τους πάρουμε τον αέρα. Και το κάναμε. Νομοτελειακα και οι 2 κάποια στιγμή θα ανέβαιναν. Ε τώρα λοιπόν για να συνεχίσουμε να τους εχουμε στην φάπα θέλει 4πλο και 5πλο εφορτ και πολύ περισσότερα χρήματα. Οπότε είναι ασύμφορο επιχειρηματικα. Και πάλι όμως αυτό είναι δική μου προσέγγιση. Τώρα αν σε αυτό προσθέσεις ότι ο Σαββίδης ίσως έχει θέματα οικονομικής ρευστότητας στην ΕΕ και πολεμική αντιμετώπιση από την κυβέρνηση, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο. Οπότε ναι ότι και να ζητάει ο κόσμος, αφού δεν ξέρει όλο το μπακραουντ, είναι ουτοπικό.

Στην ερώτηση που κλείνεις εννοείται πως δεν λέω άκυρο κανέναν που έχει βλέψεις για καλύτερο ΠΑΟΚ. Αιθεροβαμονα τον λέω. Και φυσικά ο Ιβαν έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει στην ομάδα. Το έχει κερδίσει 10 χρόνια τώρα.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Αν έφεραν έξτρα αριστερό μπακ θα φανεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου...αν δούμε καμιά πώληση ..να μην μας προκαλέσει έκπληξη.

Ο ΠΑΟΚ έδινε λεφτά...δεν δίνει πλέον και αυτό είναι δεδομένο, η ομάδα ψάχνει πόσα χρόνια ένα δεκάρι ...ένα αριστερό εξτρεμ...και ακόμα έρχονται....Όσο για το σέντερ φορ ...υποτίθεται ψάχνονταν απο πέρσι το χειμώνα...

Η πραγματικότητα είναι αυτή, προσθήκες μπορεί να γίνουν...λεφτά μπορεί να δοθούν..όμως τα δείγματα γραφής μέχρι τώρα που μιλάμε..είναι πώληση ίνγκασσον αντικατάσταση του....πιθανολογείται πώληση...αουγκούστο...αντικατάσταση του....

Ο καθένας μας ερμηνεύει την πραγματικότητα απο ότι φαίνεται με το δικό του τρόπο , η δική μου δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι άνετος όπως ήταν πριν το ξέσπασμα της πανδημίας και του πολέμου.

Μόνο η φυσική απουσία του Ιβαν σημαίνει πάρα πολλά απο μόνη της...ένας άνθρωπος που διοικεί τον ΠΑΟΚ με προσωπικές αποφάσεις ξαφνικά έπαψε να βρίσκεται εδω...ένας άνθρωπος που δεν άφηνε τίποτα στην τύχη ...ξαφνικά αφήνει τον ΠΑΟΚ ξέφραγκο αμπέλι...ένας άνθρωπος που οραματίζονταν τον ΠΑΟΚ στην ευρωπαική ελίτ
δεν ψάχνει ούτε περιμένει τον Αύγουστο για να πάρει παίκτες..όταν θα έχει ήδη κριθεί η είσοδος της ομάδας στους ευρωπαικούς ομίλους...

Τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε μεγάλες πωλήσεις παικτών μας....και όχι αγορές.....

Ποια είναι η ακριβότερη μας μεταγραφή ( αγορά) τα τελευταία χρόνια ?

Η αποδοχή της πραγματικότητας δεν είναι αρνητισμός .

Προσωπικά έχω πει ότι δεν με ενδιαφέρει ποιοι παίζουν στον ΠΑΟΚ είτε λέγεται λύρατζης είτε λέγεται μάτος....

Όμως η πραγματικότητα δείχνει ότι είμαστε σφιχτοί...ποιοι οι λόγοι ποιες οι αιτίες μόνο ένας τις γνωρίζει.

Μπορεί να φέρουν παίκτες υψηλού επιπέδου και αυτό το ευχόμαστε όλοι μας όμως μπορεί να μην έρθει και κανείς, και να κράζετε κανέναν στυλ κοουλιάτα ....που πήγαν και έδωσαν τόσα λεφτά...κτλ...

Δεν μου αρέσει να εθελοτυφλώ, εύχομαι με ότι παίκτες και αν φέρουν να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και θα διεκδικεί την νίκη σε κάθε μάτς.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

pirate_salonica έγραψε:Όλοι εσείς που λέτε πως θα γίνουν μεταγραφές χωρίς την Ευρώπη... πείτε με λίγο, με ποια έσοδα θα γίνουν; Γιατί κάτι δεν έχουμε καταλάβει, για να υπάρχουν έξοδα πρέπει να υπάρχουν και έσοδα... Να θυμίσω πως πριν μερικά χρόνια λέγαμε πως "το σίχαμα κάνει μεταγραφές γιατί έχει εγγυημένα τα έσοδα του ΤσΛ"
Αν ασχολείται σοβαρά με τον ΠΑΟΚ ο Σαββιδης και αποκλειστούμε, Παρασκευή πρωί το τελευταίο που θα πρεπει να ασχοληθεί θα ειναι οι μεταγραφες. Πρώτα πρεπει να διώξει τους πάντες από την ΠΑΕ και να ξεκινήσει να φτιάχνει καινουρια.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

buffalobill4 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Σε κανέναν δεν χρειάζεται να λογοδοτησει η διοίκηση πλην μόνο του Ιβάν. Η παε ειναι ανώνυμη εταιρεία και έχει μεγαλομετοχο. Αν θέλει παίρνει παίκτες αν δεν θέλει δεν παίρνει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Δηλαδή τι θα λογοδοτησει ο ceo της κόκα κόλα γιατί η zero δεν έχει καλή γεύση και η pepsi max έχει καλύτερη; Αυτήν είναι και όποιος θέλει ας την πιει.
Κάνε ένα κόπο (αν θέλεις βέβαια) να μου εξηγήσεις τι εννοείς με τα παραπάνω γιατί κάπου σε έχασα.

Ελπίζω να σε κάλυψα.
Διαφωνώ κάθετα. Και το παράδειγμα με την Κόλα άτοπο. Το επαγγελματικό ποδόσφαιριο δεν είναι βιομηχανία που να έχει πάρε δώσε μόνο.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Μη βραζετε στο ζουμι σας. Αν γινουν μεταγραφες θα γινουν σε ανυποπτο χρονο. Οσα F5 και να κανουμε.

Αυτη η απανεμια παντως προσωπικα μπορει να μην μ αρεσει, αλλα με γεμισει αισιοδοξια. Πως κατι ψηνεται
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Έχει χρόνια τώρα που ψήνεται και στο τέλος καίγεται.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει,μη σκατε τσάμπα.
Το ζητούμενο είναι η ομάδα να σε γεμίζει και να λαχταράς να την δεις και να την υποστηρίξεις.
Όπως φαίνεται εμείς το έχουμε χάσει αυτό,θα το ξανά βρούμε, που θα πάει.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

VfB v2 έγραψε:
Διαφωνώ κάθετα. Και το παράδειγμα με την Κόλα άτοπο. Το επαγγελματικό ποδόσφαιριο δεν είναι βιομηχανία που να έχει πάρε δώσε μόνο.
Αν μπορεί να βρει εφαρμογή αυτό το μοντέλο στην κόκα κολα που απευθύνεται σε πελάτες, γιατί να μην βρει εφαρμογή στον ΠΑΟΚ που υποτίθεται απευθύνεται σε οπαδούς που βρέξει χιονίσει θα στηρίξουν;
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

obanebane έγραψε:Έχει χρόνια τώρα που ψήνεται και στο τέλος καίγεται.
Ότι είναι να γίνει θα γίνει,μη σκατε τσάμπα.
Το ζητούμενο είναι η ομάδα να σε γεμίζει και να λαχταράς να την δεις και να την υποστηρίξεις.
Όπως φαίνεται εμείς το έχουμε χάσει αυτό,θα το ξανά βρούμε, που θα πάει.
Ετσι. Φυσικα θα το ξαναβρουμε. Το καναμε τοσες και τοσες φορες. Παντα το ξαναβρισκαμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

buffalobill4 έγραψε: Πολύ ωραία. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Αν μπορεί να εφαρμοστεί στην κόκα κόλα, που έχει διεισδύσει σε χιλιάδες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο, γιατί να μην μπορεί να εφαρμοστεί στον ΠΑΟΚ της ψωροκωσταινας ή ακόμα καλύτερα της φτωχής συγγενούς της ψωροκωσταινας, της Θεσσαλονίκης;

Ο αντιπρόεδρος βγήκε να εξηγήσει στον κόσμο για λόγους που ξέρει ο ίδιος, υποθέτω πως ένιωσε πίεση η διοίκηση (κακώς αν ρωτάς εμένα) και βλέποντας ότι μεταγραφή εκείνη την στιγμή δεν ήταν κοντά στο να γίνει και ότι ο ινγκασσον ήθελε να φύγει, ίσως ένιωσε ότι πρέπει να κατευναστει το πόπολο. Αυτήν ειναι δική μου εξήγηση, δεν ξέρω αν ισχύει αλλά και να ισχύει είμαι οκ με αυτό γιατί αυτήν είναι η δουλειά της διοίκησης.

Ο κόσμος μπορεί να απαιτεί ο ΠΑΟΚ να σπάει το ταβάνι του αλλά αυτό είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Όσο δεν υπήρχε βαζελος και η ξαδέρφη ήταν για κλάματα, ήταν καλή ευκαιρία για εμάς να τους πάρουμε τον αέρα. Και το κάναμε. Νομοτελειακα και οι 2 κάποια στιγμή θα ανέβαιναν. Ε τώρα λοιπόν για να συνεχίσουμε να τους εχουμε στην φάπα θέλει 4πλο και 5πλο εφορτ και πολύ περισσότερα χρήματα. Οπότε είναι ασύμφορο επιχειρηματικα. Και πάλι όμως αυτό είναι δική μου προσέγγιση. Τώρα αν σε αυτό προσθέσεις ότι ο Σαββίδης ίσως έχει θέματα οικονομικής ρευστότητας στην ΕΕ και πολεμική αντιμετώπιση από την κυβέρνηση, κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο. Οπότε ναι ότι και να ζητάει ο κόσμος, αφού δεν ξέρει όλο το μπακραουντ, είναι ουτοπικό.

Στην ερώτηση που κλείνεις εννοείται πως δεν λέω άκυρο κανέναν που έχει βλέψεις για καλύτερο ΠΑΟΚ. Αιθεροβαμονα τον λέω. Και φυσικά ο Ιβαν έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι γουστάρει στην ομάδα. Το έχει κερδίσει 10 χρόνια τώρα.
Αν ο Ιβάν έχει κερδίσει το δικαίωμα να κάνει "ότι γουστάρει στην ομάδα", οι παππούδες μας που έχτισαν το πρώτο μας γήπεδο με τα ίδια τους τα χέρια τι δικαίωμα έχουν;
Είναι πολύ βαριά η έκφραση "να κάνει ότι γουστάρει". Θα σου πρότεινα να τη χρησιμοποιείς με φειδώ.

Τυχαίνει να μιλάς για μια ποδοσφαιρική ομάδα που δεν είναι καν η "κόκα κόλα της Ελλάδος".
Η ομάδα αυτή υπάρχει στον Ελληνικό και παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, γιατί την ακολουθούν εδώ και δεκαετίες κάποιες χιλιάδες μουρλοί τύποι, που δεν δίστασαν να βάλουν λεφτά ακόμα και από την ίδια τους την τσέπη, ώστε αυτή να συνεχίσει να υπάρχει και να μην διαλυθεί σε άλλες κατηγορίες.

Σε σχεδόν 100 χρόνια ζωής έχεις τρία πρωταθλήματα. Αν τα πάντα στηρίζονταν στη λογική, δεν υπάρχει κανένα σενάριο όπου το 2023 θα έπρεπε να έχεις 10-12 χιλιάδες διαρκείας και Ιούλιο μήνα να μαζεύεις 20+ χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο.
Ναι ΔΕΝ είναι προϊόν λογικής αυτό φίλε μου. Είναι προϊόν παθολογικής και ανιδιοτελής αγάπης (για τους περισσότερους έστω).
Η ακρίβεια, η μαζική φτωχοποίηση των Ελλήνων, το προϊόν που από μόνο του πέφτει ποιοτικά όλο και περισσότερο, οι συνθήκες που βιώνεις για να δεις το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρα ανασταλτικοί παράγοντες για να είναι κάποιος κοντά στην ομάδα και να την στηρίζει ΕΝΤΌΣ γηπέδου για 20-30-40-50-60+ χρόνια.

Τονίζω το "εντός γηπέδου" γιατί εδώ στα forum και στα chat, όλα είναι πολύ εύκολα.
Τα δύσκολα είναι στα τσιμέντα, στη ζέστη, στο κρύο, στο μπούγιο που τρως για να μπεις στο γήπεδο, στη τουαλέτα που το 2023 ακόμα κατουράμε σε τοίχους που ζέχνουν, στο δρόμο και στα χιλιόμετρα που τρώμε για να πάμε να στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ μας, στα άπειρα χρήματα που έχουμε δαπανήσει, στο ξύλο και στα σκηνικά που μπλέξαμε εντός και εκτός χώρας για το κασκόλ που κρατούσαμε και τη μπλούζα που φορούσαμε και τις μέρες που πήγαμε στη δουλειά μας λες και μας έδερναν όλο το βράδυ και δεν είχαμε φωνή ούτε για να πούμε καλημέρα.

Συγχώρα με λοιπόν που για όλους τους παραπάνω λόγους δεν βλέπω τον Σαββίδη ως ιδιοκτήτη της Κόκα Κόλα και περιμένω από εκείνον ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΒΆΣΗ το όνομα και τη δυναμική του, να κάνει ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας, κρίνοντας τον πάντα νηφάλια με ψυχραιμία και με σεβασμό σε όσα έχει προσφέρει.

Κατανοώ το πως βλέπεις εσύ τα πράγματα, δυστυχώς όμως ανάμεσα στη δική σου και τη δική μου οπτική μεσολαβεί το χάος.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Blackgr4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Πολύ ωραία. Μπορούμε λοιπόν να κάνουμε μια πολιτισμένη συζήτηση. Αν μπορεί να εφαρμοστεί στην κόκα κόλα, που έχει διεισδύσει σε χιλιάδες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο, γιατί να μην μπορεί να εφαρμοστεί στον ΠΑΟΚ της ψωροκωσταινας ή ακόμα καλύτερα της φτωχής συγγενούς της ψωροκωσταινας, της Θεσσαλονίκης;

Αν ο Ιβάν έχει κερδίσει το δικαίωμα να κάνει "ότι γουστάρει στην ομάδα", οι παππούδες μας που έχτισαν το πρώτο μας γήπεδο με τα ίδια τους τα χέρια τι δικαίωμα έχουν;
Είναι πολύ βαριά η έκφραση "να κάνει ότι γουστάρει". Θα σου πρότεινα να τη χρησιμοποιείς με φειδώ.

Τυχαίνει να μιλάς για μια ποδοσφαιρική ομάδα που δεν είναι καν η "κόκα κόλα της Ελλάδος".
Η ομάδα αυτή υπάρχει στον Ελληνικό και παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, γιατί την ακολουθούν εδώ και δεκαετίες κάποιες χιλιάδες μουρλοί τύποι, που δεν δίστασαν να βάλουν λεφτά ακόμα και από την ίδια τους την τσέπη, ώστε αυτή να συνεχίσει να υπάρχει και να μην διαλυθεί σε άλλες κατηγορίες.

Σε σχεδόν 100 χρόνια ζωής έχεις τρία πρωταθλήματα. Αν τα πάντα στηρίζονταν στη λογική, δεν υπάρχει κανένα σενάριο όπου το 2023 θα έπρεπε να έχεις 10-12 χιλιάδες διαρκείας και Ιούλιο μήνα να μαζεύεις 20+ χιλιάδες κόσμο στο γήπεδο.
Ναι ΔΕΝ είναι προϊόν λογικής αυτό φίλε μου. Είναι προϊόν παθολογικής και ανιδιοτελής αγάπης (για τους περισσότερους έστω).
Η ακρίβεια, η μαζική φτωχοποίηση των Ελλήνων, το προϊόν που από μόνο του πέφτει ποιοτικά όλο και περισσότερο, οι συνθήκες που βιώνεις για να δεις το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρα ανασταλτικοί παράγοντες για να είναι κάποιος κοντά στην ομάδα και να την στηρίζει ΕΝΤΌΣ γηπέδου για 20-30-40-50-60+ χρόνια.

Τονίζω το "εντός γηπέδου" γιατί εδώ στα forum και στα chat, όλα είναι πολύ εύκολα.
Τα δύσκολα είναι στα τσιμέντα, στη ζέστη, στο κρύο, στο μπούγιο που τρως για να μπεις στο γήπεδο, στη τουαλέτα που το 2023 ακόμα κατουράμε σε τοίχους που ζέχνουν, στο δρόμο και στα χιλιόμετρα που τρώμε για να πάμε να στηρίξουμε τον ΠΑΟΚ μας, στα άπειρα χρήματα που έχουμε δαπανήσει, στο ξύλο και στα σκηνικά που μπλέξαμε εντός και εκτός χώρας για το κασκόλ που κρατούσαμε και τη μπλούζα που φορούσαμε και τις μέρες που πήγαμε στη δουλειά μας λες και μας έδερναν όλο το βράδυ και δεν είχαμε φωνή ούτε για να πούμε καλημέρα.

Συγχώρα με λοιπόν που για όλους τους παραπάνω λόγους δεν βλέπω τον Σαββίδη ως ιδιοκτήτη της Κόκα Κόλα και περιμένω από εκείνον ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΒΆΣΗ το όνομα και τη δυναμική του, να κάνει ότι καλύτερο για τον ΠΑΟΚ μας, κρίνοντας τον πάντα νηφάλια με ψυχραιμία και με σεβασμό σε όσα έχει προσφέρει.

Κατανοώ το πως βλέπεις εσύ τα πράγματα, δυστυχώς όμως ανάμεσα στη δική σου και τη δική μου οπτική μεσολαβεί το χάος.
Κάποτε στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν (μέχρι φέτος δηλαδή) και εγώ έτσι τα έβλεπα τα πράγματα. Ρομαντικά. Με έναν Λαό που στηρίζει την ομάδα άνευ όρων και έναν ιδιοκτήτη που ακολουθεί αυτήν την τρέλα. Όμως αυτήν η άποψη δεν πουλάει πλέον φίλε μου. Ακόμα και εδώ μέσα. Πλέον το μόνο που μπορείς να λες και να μην μαλώνεις είναι για το πόσο μεγάλος είναι ο Ιβάν και πόσες θέσεις ανέβηκε στο φορμπς. Ότι η διοίκηση ξέρει και ποιο είναι το καλό του ΠΑΟΚ και θέλει και μπορεί να το κάνει. Και αν κάποτε συμβεί κάτι που στην πλατιά μάζα δεν μοιάζει για καλό ή για πρόοδο του ΠΑΟΚ, η μάζα κάνει λάθος γιατί δεν έχει όλα τα δεδομένα που έχει η διοίκηση. Οπότε θα σου συνεστηνα και εσένα να το αλλάξεις το τροπάριο, να ενδιαφέρεσαι για την πρόοδο του Ιβάν που νομοτελειακα θα φέρει και πρόοδο του ΠΑΟΚ και θα δεις τι ωραία που θα συνεννοεισαι με τους περισσότερους. Από τοτε που το έκανα και εγώ δεν έχω μαλώσει με κανένα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Αφού μεταγραφικά περιμένουμε, και θα περιμένουμε μέχρι τις 15 Αυγούστου, θα ήθελα να δώ Βρακά και Φιλίπε να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Ο Βρακάς, κατά τη γνώμη μου, αξίζει να πάρει ευκαιρίες αντί να παίρνει χρόνο ο Μούργκ.

Το ίδιο ισχύει και με Τζήμα και Λύρατζη. Κατά σύμπτωση (διαβολική) πολλά από τα παιδιά που δεν παίρνουν χρόνο, είναι παιδιά των ακαδημιών (ο Φιλίπε πήρε λίγο χρόνο πχ).

Να πώ και κάτι άλλο που διαπίστωσα εδώ στην Ελλάδα, μιλάμε για μεγάλο μίσος για Ιβάν από οποιονδήποτε μή σχετικό με ΠΑΟΚ. Μίσος τρελλό. Παρακαλώ όλον τον λαό να προστατέψει τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και την ομάδα, και επιτέλους να καταλάβει οτι βαλλόμαστε από παντού. Μεταγραφές θα γίνουν, αλλά ακόμα κι αν καθυστερήσουν θα πρέπει να προστατέψουμε τον Ιβάν από όλα αυτά τα ψέμματα οτι φεύγει, ξεπουλάει κλπ κλπ. Συσπείρωση χρειαζόμαστε, αυτό μόνο. Όλα τα άλλα θα γίνουν αν έχουμε συσπείρωση σαν λαός του ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”