Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Βλέπω τον Πουκι που πάλι το κάρφωσε με τη Νόριτς και θυμήθηκα κάτι μπαλαδοφατσες εδώ μέσα που τους ξίνιζε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πελκινιο ταχυδυναμικος, γηγενής παίκτης. Τους ψάχνουμε και δεν τους βρίσκουμε, και σε αυτόν δεν δώσαμε το συμβόλαιο που ήθελε και άξιζε.
Δεν πειράζει ας τα δίνουμε στον Εσιτι που δεν μπορεί να στρίψει και πιάνει θέση ξένου (μαζί με άλλους 6).

Ένα ακόμα αυτογκόλ στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Μια ακόμα ποδοσφαιρικά τραγική απόφαση που μας κυνηγάει μέχρι σήμερα, έχοντας ένα κενό ΝΑ στο 10.

Ο κόσμος είναι που είναι αμπαλος, έχει και μια εμπάθεια στα δικά μας παιδιά. Τα όσα πέρασε ο Πέλκας, δεν τα πέρασε πχ ο Μπίσεσβαρ κάνοντας τρισχειροτερες εμφανίσεις. Αλλά ο κόσμος δεν αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει. Θα έγραφα "ευτυχώς" αλλά δεν ξέρω αν στην ΠΑΕ είναι πιο αμπαλοι από την πλειοψηφία των οπαδών.

Πλανήτης ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

τζάμπα δώσαμε και τον Warda μπάς και προσεγγίζαμε κανένα παίκτη χωρίς να τρέμει το φυλλοκάρδι του για την συντρόφό του, αλλά μπά τελικά δεν ήταν αυτός το πρόβλημα
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Μιας και τελειωσαν οι μεταγραφες κλειδωστε το τοπικ πριν προλαβει να ανακοινωθει ο νεος Τεχνκος Διευθυντης!

ΥΓ. Διχως καμια διαθεση για χιουμορ ενας δυο ποδοσφαιρανθρωποι πρεπει να ειναι οι αμεσες ανακοινωσεις μας.-
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Napoli4 έγραψε:Πελκινιο ταχυδυναμικος, γηγενής παίκτης. Τους ψάχνουμε και δεν τους βρίσκουμε, και σε αυτόν δεν δώσαμε το συμβόλαιο που ήθελε και άξιζε.
Δεν πειράζει ας τα δίνουμε στον Εσιτι που δεν μπορεί να στρίψει και πιάνει θέση ξένου (μαζί με άλλους 6).

Ένα ακόμα αυτογκόλ στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας. Μια ακόμα ποδοσφαιρικά τραγική απόφαση που μας κυνηγάει μέχρι σήμερα, έχοντας ένα κενό ΝΑ στο 10.

Ο κόσμος είναι που είναι αμπαλος, έχει και μια εμπάθεια στα δικά μας παιδιά. Τα όσα πέρασε ο Πέλκας, δεν τα πέρασε πχ ο Μπίσεσβαρ κάνοντας τρισχειροτερες εμφανίσεις. Αλλά ο κόσμος δεν αποφασίζει ποιος μένει και ποιος φεύγει. Θα έγραφα "ευτυχώς" αλλά δεν ξέρω αν στην ΠΑΕ είναι πιο αμπαλοι από την πλειοψηφία των οπαδών.

Πλανήτης ΠΑΟΚ

Επειδή ο μπισεσβαρ πλέον δεν μπορεί και η ΠΑΕ είναι ανίκανη να βρει ένα νορμάλ παίκτη στη θέση του θυμηθήκατε ποιον; τον Πέλκα.

Ποιος Πέλκας ρε φίλε, φτάνει επιτέλους με τους "λίγους". Τον είδαμε, τον μετρήσαμε, μας βγήκε γατί, τέλος!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τώρα που η μεταγραφική περίοδος (και όλα τα παραθυράκια της) έλαβε τέλος, μπορούμε να ανατρέξουμε όσα συζητήσαμε εδώ, αλλά και όσα δεν έπρεπε να συζητήσουμε.

Στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου και προς τα μέσα της, δηλαδή περίπου μέσα Ιουλίου, έγραφα ήδη ότι ήμουν αισιόδοξος πως η σοβαρότητα επιστρέφει και πως ο ΠΑΟΚ έχει στόχο να κάνει ομάδα σαφώς ανώτερη από πριν, με καθαρό στόχο τον τίτλο. Δυστυχώς, παρά την υπομονή που κάναμε, γύρω στις 20 Αυγούστου είχε ήδη γίνει προφανές ότι δεν επρόκειτο να επιβεβαιωθούν όλα αυτά.

Είναι πολύ εύκολο να πετάγεται ο καθένας και να γράφει την υποτιμητική εξυπνάδα του, ότι «παίρνουμε γραμμή» και ότι «κάνουμε πλύση εγκεφάλου» και λοιπές παπαρούλες.

Εξ αρχής ξεκαθάρισα, και το επανέλαβα πολλές φορές μέσα στο καλοκαίρι, πως όσο διαρκούν οι μεταγραφές, ονόματα δεν πρόκειται να διακινήσω. Έδωσα κάποια χιντ για τον Τεϊλορ, έδωσα και κάποια λίγα χιντ για το Τζοβίνκο. Έδωσα κάποια ένδειξη ότι θα σκάσει η μεταγραφή Ολιβεϊρα μιση μέρα πριν βγει. Αλλά από εκεί και πέρα, κυρίως διέψευδα ονόματα που κυκλοφορούσαν ή μιλούσαμε γενικά.

Ξεκαθαρίζω πως πάντα μιλάω για όσα ήξερα εγώ. Αν ισχύουν, αν ίσχυε κάτι άλλο, αν ίσχυαν ΚΑΙ τα δικά μου ΚΑΙ κάτι άλλο, δεν είμαι αρμόδιος να επιβεβαιώσω. Ας κάνουμε μια ανασκόπηση, βάζοντας και ονόματα αυτή τη φορά:

- Εξ αρχής, από αρχές Ιουλίου, το πλάνο ήταν να έρθουν έξι παίκτες. Συγκεκριμένοι στόχοι ήταν ο Μπαμπα αριστερό μπακ, ο Τεϊλορ δεξί μπακ, ο Ολιβέιρα φορ, ο Σίλβα (Σαμπντόρια) για χαφ, ο Τζοβίνκο για δεκάρι. Και με πιο ευρεία έννοια, για μελλοντική απόκτηση Γκάρι Ροντρίγκες. Και ΕΦΟΣΟΝ έβρισκαν, τότε και τερματοφύλακα.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ λοιπόν πίστευα και έλεγα τότε, πως με μια τέτοια εξάδα, ΧΩΡΙΣ την αποχώρηση Τζόλη που δεν είχε γίνει τότε, η ομάδα θα ήταν πλήρης και θα χτυπούσε τίτλο ξεκάθαρα. Και ακόμα το πιστεύω, πως αν ήταν ετσι τα πράγματα, το ρόστερ μας θα ήταν καλύτερο από του 2018-19.

Όμως, από αυτούς:
- ο Τέιλορ έκλεισε νωρίς. Πρόταση σκαουτινγκ τιμ και όχι Λουτσέσκου, ΛΕΝΕ.
- ο Νέλσον επίσης έκλεισε σχετικά νωρίς.

- ο Σίλβα αυτό που μάθαμε από τότε, είναι πως ο ίδιος δεν χαλιόταν να έρθει αλλά εμείς τον συζητούσαμε ως ελεύθερο. Η Σαμπντόρια έμαθε ότι κάπου κλείνει αυτός και ζήτησε πολλά λεφτά για αν τον αφήσει ελεύθερο. Δεν τα δώσαμε, δεν ήρθε. Στραφήκαμε σε λύση Κούρτιτς.

- ο Τζοβίνκο δυστυχώς αποτέλεσε χαμένο στοίχημα για την ομάδα. Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, για ένα παίκτη που όπως είχα τονίσει πριν μαθευτεί το όνομά του «θα προκαλέσει συζητήσεις» και θετικές και αρνητικές. Παικταράς, σίγουρα θα έδινε λύσεις αλλά σε κακή ηλικία και αποδεδειγμένα πλέον χωρίς διάθεση να έρθει εδώ. Μάθαμε πως ο μάνατζερ του δεν ήθελε με τίποτα Ελλάδα. Προφανώς στόχευε αλλού. Δε ξέρω αν μόνο το οικονομικό ήταν αγκάθι. Σοβαρό εναλλακτικό σενάριο δεν βρέθηκε ποτέ.

- Η κατάσταση με Γκάρι είχε ως εξής: Ξέραμε πως ΙΣΩΣ μείνει ελεύθερος κάπου στα τέλη Αυγούστου. Στο μεταξύ άλλαξε η στόχευσή μας, δεν ασχοληθήκαμε όταν εν τέλει έμεινε ελεύθερος. Δεν ξέρω γιατί. Πολύς κόσμος γκρίνιαζε όταν ακούστηκε το όνομά του. Προσωπικά θεωρώ πως ΕΦΟΣΟΝ είναι σε καλή κατάσταση, ήταν μια πολύ καλή επιλογή. Ίσως να μην είναι όμως. Θα τον δούμε στο γαύρο πως θα εμφανιστεί. Τονίζω όμως και πάλι πως ο ΠΑΟΚ ήδη από τα μέσα Αυγούστου δεν ασχολούνταν με τον Ροντρίγκες.

- Τερματοφύλακα προφανώς δεν βρήκαμε κανέναν που να μας κάνει. Παράξενο σε έναν ολόκληρο πλανήτη να μην πωλείται κανένας υποφερτός τερματοφύλακας σε φυσιολογική τιμή.

- Το ζήτημα Μπάμπα ήταν επίσης ένα φιάσκο του καλοκαιριού. Τον περιμέναμε στην κυριολεξία τρεις μήνες. Όχι σήμερα απαντάει, όχι αύριο απαντάει. Μονίμως καθυστερήσεις κλπ. Προφανώς από ένα σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ κινήθηκε και για εναλλακτικές. Παρά τα όσα ακούγονταν, ο μόνος Πορτογάλος που μας ενδιέφερε πραγματικά και το τόνιζα τότε, ήταν ο Ρεμπότσο. Προσωπικά μου άρεζε ως επιλογή. Ταχυδυναμικός, τριπλαδόρος, τζαναμπέτης στις μονομαχίες. Προφανώς δεν τους κάλυπτε ή ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ να δώσουν λεφτά… Ο Τσέχος που συζητήθηκε κατά κόρον κατά τη γνώμη μου ποτέ δεν ήταν πρώτη επιλογή, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Ο Σίντκλεϋ προέκυψε την τελευταία εβδομάδα, πριν αποκτηθεί.

- Πέρα από αυτούς, είχαμε ακόμα την ανάγκη αντικατάστασης του Νέλσον. Ο Ακπομ ήταν εξ αρχής στη λίστα αλλά όχι πρώτη επιλογή. Φαντάζομαι θα συζητήθηκαν και άλλα ονόματα, αλλά πολύ δυνατά έπαιξε ο Αντερσον της Κολωνίας. Προσωπικά θα τον προτιμούσα εκατό φορές έναντι του Ακπομ. Εν τέλει ο Ακπομ προτιμήθηκε ως μια επιλογή που θα προσαρμοστεί άνετα.

- Στα εξτρεμ, αφότου είχε αλλάξει η στόχευση, συζητήθηκε πολύ το θέμα Κλαεσον. Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως ο παίκτης ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έρθει λόγω επιχειρηματικής κόντρας του Ιβαν με τον ιδιοκτήτη της Κρασνονταρ. Εξ αρχής αυτό ήξερα, και πως κακώς είχε εστιαστεί εκεί η συζήτηση. Καθώς ο καιρός περνούσε και υπήρχε ανάγκη για εξτρέμ, η ομάδα στράφηκε στη λύση Μιτριτσα ο οποίος και τεχνική έχει και έκρηξη και ταχύτητα και γκολ. Θα φανεί στην τακτική παιδεία και την αντοχή στο ξύλο, αν θα πιάσει. Επίσης μια επιλογή για ΠΑΓΚΟ (επιπλέον κίνηση δηλαδή) ήταν ο Καταριανός Ακραμ Αφιφ, που ήταν στα κατάστιχα της ομάδας για ένα διάστημα. Εν τέλει δεν έγινε κίνηση, δεν ξέρω γιατί. Όταν έγραψα ότι υπάρχει περίπτωση παίκτη που θα σηκώσει «συζητήσεις» η χώρα του, υπήρξε μέλος του φόρουμ που τον βρήκε μέσα σε μια ώρα!!! Με σόκαρε αυτό. Μπράβο.

Τέλος, ένα δεκάρι που έπαιξε αρκετά αλλά δεν ακούστηκε ποτέ, ήταν ο Καπράρι από Σαμπντόρια. Ήταν η περίοδος που είχα γράψει ότι ο ΠΑΟΚ θέλει ταυτόχρονα τρία εξτρέμ (Καπράρι, Κλαεσον, Αφιφ).

Εν τέλει, το ποιοι ήρθαν, είναι γνωστό.
Το τι μπάλα θα παίξουν, άγνωστο.
Το ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, προαιώνιο ερώτημα. Δεν κατάλαβε κανείς γιατί φέτος ζορίστηκε τόσο η ομάδα να πάρει σοβαρούς παίκτες.

Νομίζω όλοι συμφωνούμε ότι η τελική γεύση που αφήνει αυτή η μεταγραφική περίοδος, είναι άσχημη.

Μακάρι να κάνουν όσο σοβαρότερο σύνολο γίνεται και να αντέξουμε τουλάχιστον ως το Γενάρη όντας ψηλά στη βαθμολογία.
Έχω τονίσει ότι δεν έχω καθόλου καλό προαίσθημα για την πορεία των κεντρικών στόπερ μας (ήδη ο Κρέσπο με δικαιώσε στην πρόβλεψη για σωματική αντόχή), δεκάρι κάνει μπαμ ότι θέλαμε, στα φορ ο Ακπομ δεν με έπεισε ποτέ ενώ στα εξτρέμ ο Μιτριτσα έχει πολύ καλά επιμέρους στοιχεία αλλά φοβάμαι την τακτική συμπεριφορά του.

Έγινε φανερό πως ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να δώσει ΦΡΑΓΚΟ για αγορά παικτών φέτος. Δεν ξέρω γιατί. Σε συμβόλαια θέλαμε να δώσουμε από καλά εως ΠΟΛΥ καλά, όμως οχι αρκετά καλά για διάφορους παίκτες που θέλαμε. Και δεν αρκεστήκαμε ποτέ σε πιο χαμηλού επιπέδου παίκτες που θα γέμιζαν το ρόστερ επαρκώς. Ας μας πούνε γιατί.

Εν κατακλείδι λοιπόν, η ομάδα δεν με έπεισε ότι πέτυχε το στόχο, να φτιάξει ρόστερ πρωταθλητισμού.
Θα φανεί.

ΥΓ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ διορθώστε με αν ξεχνάω κάτι ή κάποιον που ανέφερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και ξεχνάω τώρα!?
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Μια χαρά ήταν για να τρέχει κ για συμπληρωματικος ο Πελκας όπως κ για 2ο δεξί μπακ Μια χαρά ήταν ο κιτσιου κ για 4ο 5ο χαφ οΤσιγγαρας από μουργκ Εσιτι κ Τέιλορ κ τα 6 7 εκατομμύρια που κοστισανε την ίδια δουλειά κ πιο φτηνά κ πιο καλά.δεν ηταν για ηγέτες, οι ηγέτες να πάρουν το 1+ μυριο κ να καθαρισουν τις μπουγαδες. Ιανουαριο ας βρουν από τώρα καναν να τρέχει ας τον κλείσουν ας τον φέρουν να προπονείται οπως μ τν κατσουρανη τοτε κ μετά τα Χριστούγεννα ναναι ετοιμος με τη μια. Ο ΠΑΟΚ του λουτσεσκου πρέπει νατους εχει κλεισμενους από Νοέμβριο κ από Απρίλιο Μάιο, το μπαλανς δουλεύει μονο με προεργασία

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Rain Μετά τα φιασκα μουργκ εσιτι αουγκουστο τσολακ δεν ηταν για μα δώσουμε λεφτά πουθενά πιστεύω οδηγία του Σαββίδη ηταν αυτό.οταν αγοράζεις με 10% επιτυχία απλά σταματάς να το κάνεις, οι εμμονές μας φαγαν πιστεύω

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Καταρχάς μπράβο rain που τήρησες την υπόσχεση σου και μας είπες για τους μεταγραφικούς στόχους

Θα σταθώ κυρίως σε αυτά που έχεις κάνει bold...
Άρα συμφωνείς και συ ,με αυτά που λεγονται-γραφονται και υπάρχουν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα,ότι βρέθηκαν αρκετοί στόχοι,καλοί παίχτες αλλά ο Σαββίδης δεν είχε καμμία όρεξη διάθεση να πληρώσει..
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

markos4 έγραψε:Άρα συμφωνείς και συ ,με αυτά που λεγονται-γραφονται και υπάρχουν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα,ότι βρέθηκαν αρκετοί στόχοι,καλοί παίχτες αλλά ο Σαββίδης δεν είχε καμμία όρεξη διάθεση να πληρώσει..

Που το λέει αυτό?
Ήθελε να δώσει για συμβόλαια , αλλά όχι για αγορά διαβάζω.

Θενξ ρεην για την ενημέρωση.

Για μένα παραμένει ερωτηματικό για την ΠΑΕ πως και γιατί χάθηκε σχεδόν όλος ο Αύγουστος. Ήταν σαν να έκλεισε το μαγαζί για διακοπές.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

astral έγραψε:
markos4 έγραψε:Άρα συμφωνείς και συ ,με αυτά που λεγονται-γραφονται και υπάρχουν στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα,ότι βρέθηκαν αρκετοί στόχοι,καλοί παίχτες αλλά ο Σαββίδης δεν είχε καμμία όρεξη διάθεση να πληρώσει..

Που το λέει αυτό?
Ήθελε να δώσει για συμβόλαια , αλλά όχι για αγορά διαβάζω.

Θενξ ρεην για την ενημέρωση.

Για μένα παραμένει ερωτηματικό για την ΠΑΕ πως και γιατί χάθηκε σχεδόν όλος ο Αύγουστος. Ήταν σαν να έκλεισε το μαγαζί για διακοπές.

Εδώ το γράφει...
Σε συμβόλαια θέλαμε να δώσουμε από καλά εως ΠΟΛΥ καλά, όμως οχι αρκετά καλά για διάφορους παίκτες που θέλαμε.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

markos4 έγραψε:Εδώ το γράφει...
Σε συμβόλαια θέλαμε να δώσουμε από καλά εως ΠΟΛΥ καλά, όμως οχι αρκετά καλά για διάφορους παίκτες που θέλαμε.

Εδώ γράφει ότι "ο Σαββίδης δεν είχε καμμία όρεξη διάθεση να πληρώσει" ?
Κάτι διαβάζω λάθος μάλλον ....
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Αρα με λιγα λογια αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι στην ΠΑΕ υπαρχει απολυτη ανοργανωσια οσο αναφορα τις μεταγραφες, και εμπλεκονται παρα πολλα ατομα, και αμα λεμε αμα συμφωνησουν οι 4-5 που ασχολουνται με αυτες περνανε και απο την τελικη εγκριση του Ιβαν ,ο οποιος για καποιο λογο φετος δεν ηεθελε να δωσει φραγκο και τους εκοβε....ο Λουτσεκσου εχει μεινει στο 18 και νομιζει οτι οι παικτες που αφησε ειναι οι ιδιοι, δεν τον ειχα για τοσο αφελη, αλλα για μια αλεπου των παγκων, ελπιζω να μας δειξει το αντιθετο, αλλα ηδη αρχισε τις δικαιολογιες αποτυχιας για αστοχιες μεταγραφικα....το ροστερ ουτε καν ειναι για πρωταθλητισμο οσο κι αισιοδοξος αν εισαι με βασικο δεκαρι Μπισεβαρ δεν......ευχομαι τουλαχιστον με ολη αυτη την ανακατωσουρα που εγινε να μας βγει κατι καλο που ειναι καποια ταλεντα μας που περιμενουν ευκαιριες ,ηδη ο Κωνσταντελιας βλπεω να προτιματε απο τον παλαιμαχο Ιαπωνα....
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Ενταξει πέσαμε τ’ανασκελα από την ενημέρωση. Ήξερε ο ινσαιντερ για τευλορ, Ολιβέιρα κ το σεμιπρο στρουμφάκια κ έγραφε εδώ μέσα πάμε για φοβερή πχιοτητα παιδιά βαστάτε το επιτελείο έχει σηκώσει μανίκια. Οκ τι να πω;
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Metagrafakias έγραψε:Αρα με λιγα λογια αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι στην ΠΑΕ υπαρχει απολυτη ανοργανωσια οσο αναφορα τις μεταγραφες, και εμπλεκονται παρα πολλα ατομα, και αμα λεμε αμα συμφωνησουν οι 4-5 που ασχολουνται με αυτες περνανε και απο την τελικη εγκριση του Ιβαν ,ο οποιος για καποιο λογο φετος δεν ηεθελε να δωσει φραγκο και τους εκοβε..

Αυτό κατάλαβα και γω..χωρίς όμως να υποννοω ότι υπάρχει ανοργανοσια στην παε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”