odynet έγραψε:
Αν πάλι πιστεύουν ότι θα τον βγάλουν στον τάκο και θα παραιτηθεί από αντίδραση, βρίσκονται σε πλάνην οικτρά. Ο Λούτσος είναι ακόμα πιο φραγκοφονιάς κι από τον Τζιοβίνκο (κι ας διατυμπανίζει το αντίθετο) και είναι και γάτα: πρώτα πήγε και πήρε από τον Μελ συμβόλαιο στο 1,3 Μ, γι αυτόν και το επιτελείο του (το μεγαλύτερο που θα έδινε ποτέ στη ζωή του ο Μελισσανίδης και πιθανότατα και το τελευταίο αφού θα το καρδιακό επεισόδιο καραδοκούσε μόλις το υπέγραφε) κι έπειτα πήγε στον ΠΑΟΚ και είπε "έχω προσφορά τόσα από ΑΕΚ, εσείς πόσα δίνετε" και έτσι κατέληξε με το "αραβικό" συμβόλαιο των 1,8 Μ. Ε, λοιπόν, αυτό το συμβόλαιο (και την εξίσου γενναία αποζημίωση που το συνοδεύει) δε θα τους το χαρίσει, όσο κι αν το επιθυμούν κάποιοι. Πλέον από τον Ρουμάνο θα ακούμε μόνο ότι ο Μπίσεσβαρ διάγει μια δεύτερη νιότη, ότι ποιος χρειάζεται τερματοφύλακα όταν ο Ζίφκοβιτς και ο Πασχαλάκης είναι (μαζί) καλύτεροι από τον Όμπλακ, ότι οι Βαρέλα - Κρέσπο συνεργάζονται με κλειστά μάτια, σαν τον Μπαρέζι και τον Κοστακούρτα ένα πράμα και γενικότερα ότι "πετάει ο γάιδαρος"; "Πετάει". "Πρωταθλητισμός"; "Πρωταθλητισμός". Για μερικά ψωροεκατομμύρια ότι πει το αφεντικό. Ότι κάνει δηλαδή ένα σωρό κόσμος στην καθημερινότητά του, δεν είναι ντροπή, μόνο τα μηδενικά αλλάζουν. Είναι φαντάζομαι κι αυτό μια μικρή εκδίκηση της ΠΑΕ για την πρότερη συμπεριφορά του.
Συμφωνώ στην αρχική σκέψη ότι δεν ειναι εύκολο να εκθέσουν τον Λουτσέσκου. Επίσης, δεν ξέρω τι προτάσεις είχε, αλλά good for him αν κατάφερε να τους παίξει έτσι τον νιαου και τον ιβαν.
Στο τέλος, όμως, νομίζω είσαι άδικος γιατί
δεν γίνεται να πει δημόσια ο προπονητής οτι ο βαρέλα δεν κάνει, ή ο Πάσχα είναι κουνέλα ή ο Μπισε ευτραφής κλπ.
Αν ήθελε απλά να τα τσεπώσει και να κάνει τον χαζό, δε θα έλεγε ότι θα φτιάξει ομάδα με όποιον τρόπο και με όποιο ροστερ έχει μπροστα του, αλλά θα έλεγε ότι μου φέρατε κουτσούς και χοντρούς και πάμε για τετράδα. Αφού υιοθετεί και αυτός τη δήλωση για πρωταθλητισμό, θα εκτεθεί εξ ισου αν αποτύχει. Δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει αν δεν πιστεύει στην ομάδα και τη δουλειά του.
Πέρα απο τα λεφτά , έχει δείξει ότι δουλεύει σκληρά και φτιάχνει καλές ομάδες με αυτά που έχει στην κάθε περίπτωση.
Η "εκδίκηση" της ΠΑΕ δεν ξέρω από που προκύπτει και δεν βγάζει κανένα νόημα.