Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
panpangr77

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από panpangr77 »

JohnEconomist έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη από πέρσι σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πιστεύω στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος θα είναι πρώτη. Όλοι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλές προσθήκες και αυτό που θα ήθελα είναι να γίνει ανανέωση του Αντριγια και του Ινγκι βέβαια δεν είμαι στο μυαλό του Λουτσεσκου.
Ας αρχίσουμε Ταυλορ ,γρήγορος με γερά πνευμονια ,του λείπει η αυτοπεποίθηση ,αγώνα με τον αγώνα θα γίνεται καλύτερος .Η ταχύτητα του θα διορθώνει πολλά πράγματα.
Σιντκλευ πολύ κοντρόλ ποδοσφαιριστης επιθετικά μου αρέσει περισσότερο από τον Μπαμπά.
Κουρτιτς θα είναι το βαρόμετρο της ομάδας αν λίγο βοηθήσει ο Ντουγκλας να κάνει τα ρεπό του Σβαμπ μέχρι τον Δεκέμβρη θα είμαστε πολύ καλά.
Ακπομ μετά τον τραυματισμό του Ολιβειρα ήταν ο ιδανικός για να έρθει ,θα χρειαστεί λίγο να βρει Ρυθμό.
Μιτριτσα θα είναι το γαλλικό κλειδί φέτος.
Και τέλος θα αφήσω τον Σαμουράι ,πιστεύω πως θα βοηθήσει ,χρειάζεται μια στιγμή ,πιστεύω ότι θα την βρει και για 60 λεπτά θα μπορεί να δίνει το κάτι παραπάνω.Για μένα είναι άδικη η κριτική πάνω του ,στα Γιάννενα μόνο άφαντος δεν ήταν ,πήρε πολλές μπάλες κινήθηκε σε μεγάλο πλάτος και εάν έβαζε το γκολ στο 60 θα λέγαμε άλλα πράγματα.
Έχουμε φυσικά αδυναμίες ,για μένα θα έπρεπε να παρθεί ένας παίκτης αξίας στα χαφ ,για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου όταν θα λείπει ο Κουρτιτς .
Το πώς διαμορφώθηκε το ρόστερ έχει να κάνει με τις επιλογές προπερσι ούτε καν πέρσι.
Κλείνει ένας κύκλος φέτος και πιστεύω πως η ομάδα θα τα καταφέρει τον Δεκέμβρη να μας κάνει να κοιτάμε με αισιοδοξία τον Μάη.
Θαυμάζω το σατιρικό σου κείμενο... :) :) :)
Μου αρέσει να σας διασκεδάζω , άφησε τον Σαμουράι εκτός αποστολής καλά πήγε αυτό :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

odynet έγραψε: Αν πάλι πιστεύουν ότι θα τον βγάλουν στον τάκο και θα παραιτηθεί από αντίδραση, βρίσκονται σε πλάνην οικτρά. Ο Λούτσος είναι ακόμα πιο φραγκοφονιάς κι από τον Τζιοβίνκο (κι ας διατυμπανίζει το αντίθετο) και είναι και γάτα: πρώτα πήγε και πήρε από τον Μελ συμβόλαιο στο 1,3 Μ, γι αυτόν και το επιτελείο του (το μεγαλύτερο που θα έδινε ποτέ στη ζωή του ο Μελισσανίδης και πιθανότατα και το τελευταίο αφού θα το καρδιακό επεισόδιο καραδοκούσε μόλις το υπέγραφε) κι έπειτα πήγε στον ΠΑΟΚ και είπε "έχω προσφορά τόσα από ΑΕΚ, εσείς πόσα δίνετε" και έτσι κατέληξε με το "αραβικό" συμβόλαιο των 1,8 Μ. Ε, λοιπόν, αυτό το συμβόλαιο (και την εξίσου γενναία αποζημίωση που το συνοδεύει) δε θα τους το χαρίσει, όσο κι αν το επιθυμούν κάποιοι. Πλέον από τον Ρουμάνο θα ακούμε μόνο ότι ο Μπίσεσβαρ διάγει μια δεύτερη νιότη, ότι ποιος χρειάζεται τερματοφύλακα όταν ο Ζίφκοβιτς και ο Πασχαλάκης είναι (μαζί) καλύτεροι από τον Όμπλακ, ότι οι Βαρέλα - Κρέσπο συνεργάζονται με κλειστά μάτια, σαν τον Μπαρέζι και τον Κοστακούρτα ένα πράμα και γενικότερα ότι "πετάει ο γάιδαρος"; "Πετάει". "Πρωταθλητισμός"; "Πρωταθλητισμός". Για μερικά ψωροεκατομμύρια ότι πει το αφεντικό. Ότι κάνει δηλαδή ένα σωρό κόσμος στην καθημερινότητά του, δεν είναι ντροπή, μόνο τα μηδενικά αλλάζουν. Είναι φαντάζομαι κι αυτό μια μικρή εκδίκηση της ΠΑΕ για την πρότερη συμπεριφορά του.
Συμφωνώ στην αρχική σκέψη ότι δεν ειναι εύκολο να εκθέσουν τον Λουτσέσκου. Επίσης, δεν ξέρω τι προτάσεις είχε, αλλά good for him αν κατάφερε να τους παίξει έτσι τον νιαου και τον ιβαν.

Στο τέλος, όμως, νομίζω είσαι άδικος γιατί δεν γίνεται να πει δημόσια ο προπονητής οτι ο βαρέλα δεν κάνει, ή ο Πάσχα είναι κουνέλα ή ο Μπισε ευτραφής κλπ.

Αν ήθελε απλά να τα τσεπώσει και να κάνει τον χαζό, δε θα έλεγε ότι θα φτιάξει ομάδα με όποιον τρόπο και με όποιο ροστερ έχει μπροστα του, αλλά θα έλεγε ότι μου φέρατε κουτσούς και χοντρούς και πάμε για τετράδα. Αφού υιοθετεί και αυτός τη δήλωση για πρωταθλητισμό, θα εκτεθεί εξ ισου αν αποτύχει. Δεν είχε κανένα λόγο να το κάνει αν δεν πιστεύει στην ομάδα και τη δουλειά του.

Πέρα απο τα λεφτά , έχει δείξει ότι δουλεύει σκληρά και φτιάχνει καλές ομάδες με αυτά που έχει στην κάθε περίπτωση.

Η "εκδίκηση" της ΠΑΕ δεν ξέρω από που προκύπτει και δεν βγάζει κανένα νόημα.
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

JohnEconomist έγραψε:Θέλω να σας πω κάτι που θεωρώ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

Ο Πέλκας, λοιπόν, στα πολύ τελευταία λεπτά του ευρωπαικού αγώνα της Φενερμπαχτσε, με την Άιντραχτ Φραγκφούρτης, χάνει πέναλτι και την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, σε αγώνα εκτός έδρας.

Στα επόμενα λεπτά, με τη λήξη του αγώνα, οι οπαδοί της Φενερμναχτσε αποθεώνουν τον Πέλκα. Πράγματι, πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο...

Θέλω να σας θυμίσω, τι έγινε σε αντίστοιχο δικό μας παιχνίδι, με το γνωστό χαμένο πέναλτι του Πέλκα. Κατά δήλωση, του πατέρα Πέλκα, ο Δημήτρης Πέλκας δέχθηκε ακόμη και απειλές για τη ζωή του...

Το ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ που βγάζω εγώ:

Η ποιότητα της διοίκησης μιας ομάδας, καθώς και των αποφάσεων της σχετίζεται και με το επίπεδο ποιότητας κρίσιμης μάζας των οπαδών της. Ο νοών, πολύ εύκολα νοείτω...
+++++
Συμφωνω απολυτα

Σ αυτο βεαβαια φταιει κ το γενικο «φιλαθλο» ποδοσφαιρικο πνευμα που εχει να κανει με την παιδεια κ κουλτουρα της χωρας του Βαρδινογιαννη του κοκκαλη κ του μαρινακη ….

Αλλα ακομα κ απο τους τουρκους σ αυτα πισω ειμαστε…
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Καλά μην αρχίσουμε τώρα την Πελκο-συζητηση γιατί και εμείς έχουμε πολλά να πούμε για αυτόν και την συνέπεια του, και τι πήρε και τι έδωσε στον ΠΑΟΚ. Τον αγαπάμε, κάποιοι εκτροχιάστηκαν στους χαρακτηρισμούς αλλά μέχρι εκεί...σιγά μην πιστέψω και τον πατέρα του.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

δεχθηκε απειλες ο πελκας για τη ζωη του ? το ειπε και ο πατερας του ε ? τι λες ρε μαγκα τωρα θα κλαψω μου εφυγε ενα δακρυ...ρε τι κακοι ειναι αυτοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ και πως το φερθηκαν ετσι το παιδι που επαιρνε το συμβολαιακι του και ετρεξε στον παγκο να τσεκαρει το κινητο του με το που βγηκε αλλαγη να δει αν εγινε η μεταγραφη του στην
μεγαλη ομαδα της φενερ...ρε δεν κουνατε λιγο το κεφαλι σας να δειτε αν κουδουνιζει λεω εγω
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Έλα ακόμα μερικές σελίδες μείνανε για να πάμε στο μεταγραφές καλοκαιριού V.
Το Γενάρη της πρώτης χρονιάς Αμπελ δεν έγινε καμία μεταγραφή λόγω ffp.
Το Γενάρη που έρχεται να δούμε τί θα γίνει λόγω αυτάρκειας και balance.
Έχουμε δυσκολότερο πρώτο γύρο απ'ότι δεύτερο.
Οπότε και μεταγραφές να μην γίνουν δεν τρέχει τίποτα.
Στο μεταξύ οι μυϊκοί τραυματισμοί συνεχίζονται.
Αλλά δεν πειράζει που θα πάει, θα συνηθίσουν οι 35αρηδες να τρέχουν σαν 20αρηδες.
Ευτυχώς γλυτώσαμε από τον Τζιοβινγκο.
Το Γενάρη πιο πιθανό είναι να κλείσουν ΤΔ παρά παίκτες.
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

kosths BXL έγραψε:δεχθηκε απειλες ο πελκας για τη ζωη του ? το ειπε και ο πατερας του ε ? τι λες ρε μαγκα τωρα θα κλαψω μου εφυγε ενα δακρυ...ρε τι κακοι ειναι αυτοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ και πως το φερθηκαν ετσι το παιδι που επαιρνε το συμβολαιακι του και ετρεξε στον παγκο να τσεκαρει το κινητο του με το που βγηκε αλλαγη να δει αν εγινε η μεταγραφη του στην
μεγαλη ομαδα της φενερ...ρε δεν κουνατε λιγο το κεφαλι σας να δειτε αν κουδουνιζει λεω εγω

Το θεμα δεν ειναι ο πελκας κ ο καθε πελκας , αγαπητε κωδωνοκρουστη, αλλα η φιλαθλη συμπεριφορα
απεναντι σε ποδοσφιριστες της ομαδας ΜΑΣ .
Ποιος το χτυπαει κ ποιος τα χανει αυτο ειναι η δουλεια του προπονητη ,
Τα εξωαγωνιστικα της διοικησης
Εμας η οσο το δυναατο καλοπιστη αντικειμενικη κριτικη , υποστηριξη , χαρες κ λυπες..

Δες παραδειγμα τον Α. Ζιβκοβιτς ….του την επασαν οι Μπενφικα , κ το μονο που καταφεραν ηταν να τον στειλουν σε εμας , και νατ τους αποκλεισουμε κιολας με τη μαγκια του κμαγκια μας
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Γενάρης πρώτα από όλα σημαίνει προεργασία ώστε η ομάδα να απαλλαχθεί από τουλάχιστον 2-3 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και που δεν προτίθεται να ανανεώσει. Και φυσικά να έρθουν το ταχύτερο δυνατό οι αντικαταστάτες τους (κοινοτικοί) για να πάρουν θέση βασικού άμεσα.
Όπως φαίνεται ο κλήρος θα πρέπει να πέσει αρχικά στους Καγκάβα, Ροντρίγκο (μη κοινοτικοί) και στον Ζ. Ζίφκοβιτς (αν πάμε και για βασικό τερματά).
Η Ομάδα κουτσά στραβά θα είναι μέσα στους στόχους της και θα έχει προκριθεί και από τον Όμιλο του UΕCL με σημαντική όμως πιθανότητα να παίξει στη φάση των νοκ άουτ στα καπάκια.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

kosths BXL έγραψε:δεχθηκε απειλες ο πελκας για τη ζωη του ? το ειπε και ο πατερας του ε ? τι λες ρε μαγκα τωρα θα κλαψω μου εφυγε ενα δακρυ...ρε τι κακοι ειναι αυτοι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ και πως το φερθηκαν ετσι το παιδι που επαιρνε το συμβολαιακι του και ετρεξε στον παγκο να τσεκαρει το κινητο του με το που βγηκε αλλαγη να δει αν εγινε η μεταγραφη του στην
Προφανώς είσαι από αυτούς που έλεγαν να φύγει ο Πελκας, και θα φέρουμε καλύτερο, έτσι;;
ΥΓ Δεν ξέρω αν εσένα σου έφυγε κανένα δάκρυ, του Πέλκα πάντως του έφυγαν πολλά δάκρυα στη φιέστα..
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

xrisitsapa έγραψε:
Προφανώς είσαι από αυτούς που έλεγαν να φύγει ο Πελκας, και θα φέρουμε καλύτερο, έτσι;;
ΥΓ Δεν ξέρω αν εσένα σου έφυγε κανένα δάκρυ, του Πέλκα πάντως του έφυγαν πολλά δάκρυα στη φιέστα..
Γιατί πρέπει να χαρακτηρισεις έναν συμφορουμιτη επειδή λέει την άποψη του; Και ότι δεν φέραμε καλύτερο του, τα ;ναιρει από αυτά που είπε; άντε μπράβο, γεμίσαμε μυαλοπωληδες εδώ..
xrisitsapa

Πού χαρακτήρισα συμφορουμιτη;
Διάβασες καθόλου το ύφος του; Όταν μιλάει για κουδουνίσματα στα μυαλά, είναι όλα καλά;
Καλά κάνει και έχει την άποψη του, αλλά θα κρίνεται γι αυτή όπως όλοι.

Τα περί μυαλοπωληδων στα επιστρέφω.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Το Γενάρη γιατί τον βάζουμε στο καδρο;
Ότι θα έχει αλλάξει και διορθωθεί η τραγελαφικη μεταγραφικη και οργανωτική σχετικά φαρσοκωμωδια του καλοκαιριου;
Ή ότι φέραμε μόνο δανεικούς και ελεύθερους και ο σχεδιασμός υλοποιείται με Μπισε βασικό 10αρι, 2 μη κοινοτικά δεξιά μπακ που είναι αμυντικά επικίνδυνοι και κανένα βασικό, κλπ κλπ, έγινε επειδή κρατάμε φόρα και φράγκα για τον Ιανουάριο; που ως γνωστόν, χτίζονται οι ομάδες και οι μεταγραφές είναι πιο απλες;

Εγώ τον Ιανουάριο θα ήμουν ευχαριστημένος με 1-2 πωλήσεις και αποδευσμεσεις, και το πολύ κανα δανεικό ακόμα βλέπω. Κοντά 3 μήνες και παρουσίασαν ότι βλέπουμε, στη μεταγραφική των 4 εβδομάδων και εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα βελτιωθεί ο οργανισμός σε αυτο;
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

απο αυτο που εγραψα κρατησατε το αν φεραμε καλυτερο ? εγραψα εγω καπου για το αν φεραμε καλυτερο ? και ξαναλεω...βγηκε και ειπε ο πατερας του πελκα οτι δεχθηκε απειλες για τη ζωη του ο πελκας και πρεπει εμεις να κλαψουμε ? γτ ο πατερας του σιγουρα ειπε την αληθεια και σιγουρα ο πελκας δεχθηκε απειλες και προφανως δεν ηθελε να προστατεψει τον γιο του επικοινωνιακα και σιγουρα να μην ακουστει ουτε μιση κουβεντα για παικτη που τη μερα που ο ΠΑΟΚ επαιζε ενα απο τα μεγαλυτερα ματς της ιστοριας του αυτος εκανε σπριντ στον παγκο για να δει το κινητο αν του εστειλε ο μανατζερ οτι εκλεισε η μεταγραφη....σχετικα με το αν εκλαψε στη φιεστα ρε φιλε μιλας σοβαρα ? εκεινη τη μερα εκλαψε ολο το γηπεδο και εσυ μου λες για τον πελκα ?
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

panpangr77 έγραψε:
JohnEconomist έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη από πέρσι σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και πιστεύω στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος θα είναι πρώτη. Όλοι οι παίκτες που ήρθαν είναι καλές προσθήκες και αυτό που θα ήθελα είναι να γίνει ανανέωση του Αντριγια και του Ινγκι βέβαια δεν είμαι στο μυαλό του Λουτσεσκου.
Ας αρχίσουμε Ταυλορ ,γρήγορος με γερά πνευμονια ,του λείπει η αυτοπεποίθηση ,αγώνα με τον αγώνα θα γίνεται καλύτερος .Η ταχύτητα του θα διορθώνει πολλά πράγματα.
Σιντκλευ πολύ κοντρόλ ποδοσφαιριστης επιθετικά μου αρέσει περισσότερο από τον Μπαμπά.
Κουρτιτς θα είναι το βαρόμετρο της ομάδας αν λίγο βοηθήσει ο Ντουγκλας να κάνει τα ρεπό του Σβαμπ μέχρι τον Δεκέμβρη θα είμαστε πολύ καλά.
Ακπομ μετά τον τραυματισμό του Ολιβειρα ήταν ο ιδανικός για να έρθει ,θα χρειαστεί λίγο να βρει Ρυθμό.
Μιτριτσα θα είναι το γαλλικό κλειδί φέτος.
Και τέλος θα αφήσω τον Σαμουράι ,πιστεύω πως θα βοηθήσει ,χρειάζεται μια στιγμή ,πιστεύω ότι θα την βρει και για 60 λεπτά θα μπορεί να δίνει το κάτι παραπάνω.Για μένα είναι άδικη η κριτική πάνω του ,στα Γιάννενα μόνο άφαντος δεν ήταν ,πήρε πολλές μπάλες κινήθηκε σε μεγάλο πλάτος και εάν έβαζε το γκολ στο 60 θα λέγαμε άλλα πράγματα.
Έχουμε φυσικά αδυναμίες ,για μένα θα έπρεπε να παρθεί ένας παίκτης αξίας στα χαφ ,για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου όταν θα λείπει ο Κουρτιτς .
Το πώς διαμορφώθηκε το ρόστερ έχει να κάνει με τις επιλογές προπερσι ούτε καν πέρσι.
Κλείνει ένας κύκλος φέτος και πιστεύω πως η ομάδα θα τα καταφέρει τον Δεκέμβρη να μας κάνει να κοιτάμε με αισιοδοξία τον Μάη.
Θαυμάζω το σατιρικό σου κείμενο... :) :) :)
Μου αρέσει να σας διασκεδάζω , άφησε τον Σαμουράι εκτός αποστολής καλά πήγε αυτό :lol: :lol:
Και του Τειλορ επισης που ειναι εκτος αποστολης.
xrisitsapa

kosths BXL έγραψε:απο αυτο που εγραψα κρατησατε το αν φεραμε καλυτερο ? εγραψα εγω καπου για το αν φεραμε καλυτερο ? και ξαναλεω...βγηκε και ειπε ο πατερας του πελκα οτι δεχθηκε απειλες για τη ζωη του ο πελκας και πρεπει εμεις να κλαψουμε ? γτ ο πατερας του σιγουρα ειπε την αληθεια και σιγουρα ο πελκας δεχθηκε απειλες και προφανως δεν ηθελε να προστατεψει τον γιο του επικοινωνιακα και σιγουρα να μην ακουστει ουτε μιση κουβεντα για παικτη που τη μερα που ο ΠΑΟΚ επαιζε ενα απο τα μεγαλυτερα ματς της ιστοριας του αυτος εκανε σπριντ στον παγκο για να δει το κινητο αν του εστειλε ο μανατζερ οτι εκλεισε η μεταγραφη....σχετικα με το αν εκλαψε στη φιεστα ρε φιλε μιλας σοβαρα ? εκεινη τη μερα εκλαψε ολο το γηπεδο και εσυ μου λες για τον πελκα ?
Θεωρείς δηλαδή ότι ο Πέλκας εκείνη την μέρα προσποιήθηκε;
Αυτό που είπα το είπα σαν παράδειγμα νοοτροπίας πολλών συνοπαδων, σε αντίθεση με τους Τούρκους πχ
Που κάναμε ένα παίκτη από τα γενοφασκια μας σαν τον Πέλκα, να μετράει τα λεπτά για να φύγει. Τελικά βγήκε ή όχι ζημιωμενη η ομάδα;
Αντί λοιπόν να κάνουμε και λίγο αυτοκριτική, εσύ ειρωνεύεσαι τον κάθε Πέλκα και τους συνοπαδους σου.
Έτσι δεν πάμε πουθενά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”