Razvan Lucescu
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Razvan Lucescu
Θεωρούν πως ο κοταρσκι θα τα πάρει όλα τα παιχνίδια. Άντε κάνα δυο να πάρει ο ζιφκο, στο κύπελλο.
Υπερβολική πίστη στον Κοταρσκι συν μη ύπαρξη Έλληνα τερματοφύλακα στην αγορά σε νορμάλ ποσό που θα ήθελε να έρθει ως ξεκάθαρο δύο στην ιεραρχία = ας κρατήσουμε το γνωστό που ξέρει τα αποδυτήρια και δε δημιουργεί πρόβλημα με μικρό συμβόλαιο και του χρόνου λέμε αντίοobanebane έγραψε:Και τι στο διάολο έγινε τότε ρε snou;
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πωω φέτος έχεις παρά πολλή δουλειά.
Με τόσους νεαρούς παίκτες, για να δούμε...
Προετοιμασία και εκμάθηση, με εντατικά γρήγορα μαθηματα, για να είμαστε έτοιμοι, στα προκριματικά.
30ρηδες πλέον όλο κι όλο 4-5 παίκτες θα είναι, εκ των οποίων ο ένας τερματά.
ΥΓ.
Σου βάζει δύσκολα ο Μποτο και πιστεύω πολύ, ότι θα ανταπεξέλθεις στις δυσκολιες.
Με τόσους νεαρούς παίκτες, για να δούμε...
Προετοιμασία και εκμάθηση, με εντατικά γρήγορα μαθηματα, για να είμαστε έτοιμοι, στα προκριματικά.
30ρηδες πλέον όλο κι όλο 4-5 παίκτες θα είναι, εκ των οποίων ο ένας τερματά.
ΥΓ.
Σου βάζει δύσκολα ο Μποτο και πιστεύω πολύ, ότι θα ανταπεξέλθεις στις δυσκολιες.
Ποια είναι τα δύσκολα ?
Μόνο στην θέση του τερματοφυλακα ΠΡΈΠΕΙ να κάνει αλλαγή.
Λυρατζης,ιγκανσον ,μιχαι,καπιταν βιερινια, κουρτιτς,τσιγγαρας,αουγκουστο,ζιφκοβιτς,καντουρι ο μαέστρος και φορ ο ολιβειρα η καψούρα του τζενεραλ .
Κανω λάθος?
Μόνο στην θέση του τερματοφυλακα ΠΡΈΠΕΙ να κάνει αλλαγή.
Λυρατζης,ιγκανσον ,μιχαι,καπιταν βιερινια, κουρτιτς,τσιγγαρας,αουγκουστο,ζιφκοβιτς,καντουρι ο μαέστρος και φορ ο ολιβειρα η καψούρα του τζενεραλ .
Κανω λάθος?
- kataramenos5
-
- Mr Ξερόλας 2019
Φαντάζομαι ό,τι αστειεύεστε Αδέλφια για Razvan Lucescu.
Άλλωστε βάζετε και τις ανάλογες φατσούλες.
Είμαι σίγουρος ότι ο Προπονητής είναι ενημερωμένος για τις κινήσεις. Ούτε ο Boto φαίνεται επαγγελματίας που θα αγνοούσε τόσο επιδεικτικά τον άμεσο συνεργάτη του.
Είμαι σίγουρος ότι ο Προπονητής είναι ενημερωμένος για τις κινήσεις. Ούτε ο Boto φαίνεται επαγγελματίας που θα αγνοούσε τόσο επιδεικτικά τον άμεσο συνεργάτη του.
- kataramenos5
Πλακα κανουμε. Βασικα μια ανησυχια την ειχα αν θα μεινει με το τελος της σαιζον. Οι μη μεταγραφες του χειμωνα και καποιες... επιστροφες μ εβαλαν σε σκεψεις αλλα μεχρι στιγμης φαινεται να δουλευει το υπαρχον συστημα.
Εγώ πάλι Αδελφέ μου - λαμβάνοντας υπ' όψιν μου και κάποιες πληροφορίες που είχα και τις κατέθεσα και στο forum - πιστεύω ότι πρόκειται για ένα καλό πλάνο αναδιάρθρωσης της Ομάδας που εκπορεύεται από τον Πρόεδρο.
Μάλιστα πιστεύω ότι σε αυτό το πλάνο έγιναν κοινωνοί και ο Α.Δ. και ο Προπονητής, το αποδέχτηκαν.
Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε μια τόσο ριζική αλλαγή - με σιγουριά - ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εκείνο όμως που είναι σίγουρο, είναι ότι η μέχρι πρότινος κατάσταση της Ομάδας ήταν αδιέξοδη.
Πανάκριβοι Ποδοσφαιριστές που δεν προσφέραν, Ποδοσφαιριστές που προσφέραν πολλά και τα συμβόλαια τους ήταν πενιχρά. Σοβαρότατες ελλείψεις σε θέσεις της εντεκάδας όπως η θέση 3 ή θέση 10, 9, 11. Μια Ομάδα που κάθε άλλο παρά ισορροπία είχε. (Ballance
)
Αναμενόμενη και θα έλεγα απόλυτα σωστή η απόφαση του Προέδρου. Δυστυχώς δεν έχω το χάρισμα της προ οράσεως, αλλά έχω την αίσθηση ότι μαζί με την Νέα Τούμπα, θεμελιώνεται και ο ΝΕΟΣ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.
Μάλιστα πιστεύω ότι σε αυτό το πλάνο έγιναν κοινωνοί και ο Α.Δ. και ο Προπονητής, το αποδέχτηκαν.
Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε μια τόσο ριζική αλλαγή - με σιγουριά - ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εκείνο όμως που είναι σίγουρο, είναι ότι η μέχρι πρότινος κατάσταση της Ομάδας ήταν αδιέξοδη.
Πανάκριβοι Ποδοσφαιριστές που δεν προσφέραν, Ποδοσφαιριστές που προσφέραν πολλά και τα συμβόλαια τους ήταν πενιχρά. Σοβαρότατες ελλείψεις σε θέσεις της εντεκάδας όπως η θέση 3 ή θέση 10, 9, 11. Μια Ομάδα που κάθε άλλο παρά ισορροπία είχε. (Ballance

Αναμενόμενη και θα έλεγα απόλυτα σωστή η απόφαση του Προέδρου. Δυστυχώς δεν έχω το χάρισμα της προ οράσεως, αλλά έχω την αίσθηση ότι μαζί με την Νέα Τούμπα, θεμελιώνεται και ο ΝΕΟΣ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.
Διετές του κάναμεsn0ufel4 έγραψε:Υπερβολική πίστη στον Κοταρσκι συν μη ύπαρξη Έλληνα τερματοφύλακα στην αγορά σε νορμάλ ποσό που θα ήθελε να έρθει ως ξεκάθαρο δύο στην ιεραρχία = ας κρατήσουμε το γνωστό που ξέρει τα αποδυτήρια και δε δημιουργεί πρόβλημα με μικρό συμβόλαιο και του χρόνου λέμε αντίοobanebane έγραψε:Και τι στο διάολο έγινε τότε ρε snou;

-
- Mr Ξερόλας 2019
Γέρος έγραψε:Φαντάζομαι ό,τι αστειεύεστε Αδέλφια για Razvan Lucescu.
Εννοείται πλάκα κάνουμε, ορθώς έβαλα φάτσες, για να μην έχουμε τίποτε παραξηγησεις(με άλλους), που τώρα τελευταία, γίνονται όλο και πιο πολλες(παρεξηγήσεις).
Εξάλλου αν δεις, του καθενός τα ποστ, πάνω κάτω ξέρεις αν κάνει πλάκα η όχι.
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου.Γέρος έγραψε:Εγώ πάλι Αδελφέ μου - λαμβάνοντας υπ' όψιν μου και κάποιες πληροφορίες που είχα και τις κατέθεσα και στο forum - πιστεύω ότι πρόκειται για ένα καλό πλάνο αναδιάρθρωσης της Ομάδας που εκπορεύεται από τον Πρόεδρο.
Πανάκριβοι Ποδοσφαιριστές που δεν προσφέραν, Ποδοσφαιριστές που προσφέραν πολλά και τα συμβόλαια τους ήταν πενιχρά. Σοβαρότατες ελλείψεις σε θέσεις της εντεκάδας όπως η θέση 3 ή θέση 10, 9, 11. Μια Ομάδα που κάθε άλλο παρά ισορροπία είχε. (Ballance)
Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ

- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι φέτος ο Ράζβαν θα χρειαστεί περισσότερη στήριξη απ' όλους μας σε σχέση με πέρυσι.
Δε δίνω πάνω από 2% να είναι του χρόνου στη προετοιμασία δε πα να έχει και 5ετεςgika έγραψε:Διετές του κάναμεsn0ufel4 έγραψε:Υπερβολική πίστη στον Κοταρσκι συν μη ύπαρξη Έλληνα τερματοφύλακα στην αγορά σε νορμάλ ποσό που θα ήθελε να έρθει ως ξεκάθαρο δύο στην ιεραρχία = ας κρατήσουμε το γνωστό που ξέρει τα αποδυτήρια και δε δημιουργεί πρόβλημα με μικρό συμβόλαιο και του χρόνου λέμε αντίοobanebane έγραψε:Και τι στο διάολο έγινε τότε ρε snou;
Λούτσι αυτό το δημιουργικό δράμα που προδιαγράφεται για σένα αυτό το καλοκαίρι το περνάω κι εγώ τώρα στη δουλειά: έχουν συμπέσει μερικά πρότζεκτς και νέοι ταλαντούχοι "εργάτες" που πρέπει να διαχειριστώ και να συντονίσω και να αρχίσω να δείχνω και αποτελέσματα από φέτος. Καλή δύναμη!