Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Θεωρούν πως ο κοταρσκι θα τα πάρει όλα τα παιχνίδια. Άντε κάνα δυο να πάρει ο ζιφκο, στο κύπελλο.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

obanebane έγραψε:Και τι στο διάολο έγινε τότε ρε snou;
Υπερβολική πίστη στον Κοταρσκι συν μη ύπαρξη Έλληνα τερματοφύλακα στην αγορά σε νορμάλ ποσό που θα ήθελε να έρθει ως ξεκάθαρο δύο στην ιεραρχία = ας κρατήσουμε το γνωστό που ξέρει τα αποδυτήρια και δε δημιουργεί πρόβλημα με μικρό συμβόλαιο και του χρόνου λέμε αντίο
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Περιμένω πως κ πως δηλώσεις αύριο
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πωω φέτος έχεις παρά πολλή δουλειά.
Με τόσους νεαρούς παίκτες, για να δούμε...

Προετοιμασία και εκμάθηση, με εντατικά γρήγορα μαθηματα, για να είμαστε έτοιμοι, στα προκριματικά.

30ρηδες πλέον όλο κι όλο 4-5 παίκτες θα είναι, εκ των οποίων ο ένας τερματά.

ΥΓ.
Σου βάζει δύσκολα ο Μποτο και πιστεύω πολύ, ότι θα ανταπεξέλθεις στις δυσκολιες.
mailo21+

Δημοσίευση από mailo21+ »

Ποια είναι τα δύσκολα ?

Μόνο στην θέση του τερματοφυλακα ΠΡΈΠΕΙ να κάνει αλλαγή.

Λυρατζης,ιγκανσον ,μιχαι,καπιταν βιερινια, κουρτιτς,τσιγγαρας,αουγκουστο,ζιφκοβιτς,καντουρι ο μαέστρος και φορ ο ολιβειρα η καψούρα του τζενεραλ .

Κανω λάθος?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Απ τους 33+. στους 22ρηδες .Ποσα ν αντεξεις κι εσυ..
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Λες να μην αντέξει?Λες να φύγει καταμεσής, πριν αρχίσει :mrgreen:
Την βαψαμε :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Φαντάζομαι ό,τι αστειεύεστε Αδέλφια για Razvan Lucescu.

Άλλωστε βάζετε και τις ανάλογες φατσούλες.

Είμαι σίγουρος ότι ο Προπονητής είναι ενημερωμένος για τις κινήσεις. Ούτε ο Boto φαίνεται επαγγελματίας που θα αγνοούσε τόσο επιδεικτικά τον άμεσο συνεργάτη του.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πλακα κανουμε. Βασικα μια ανησυχια την ειχα αν θα μεινει με το τελος της σαιζον. Οι μη μεταγραφες του χειμωνα και καποιες... επιστροφες μ εβαλαν σε σκεψεις αλλα μεχρι στιγμης φαινεται να δουλευει το υπαρχον συστημα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Εγώ πάλι Αδελφέ μου - λαμβάνοντας υπ' όψιν μου και κάποιες πληροφορίες που είχα και τις κατέθεσα και στο forum - πιστεύω ότι πρόκειται για ένα καλό πλάνο αναδιάρθρωσης της Ομάδας που εκπορεύεται από τον Πρόεδρο.

Μάλιστα πιστεύω ότι σε αυτό το πλάνο έγιναν κοινωνοί και ο Α.Δ. και ο Προπονητής, το αποδέχτηκαν.

Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε μια τόσο ριζική αλλαγή - με σιγουριά - ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εκείνο όμως που είναι σίγουρο, είναι ότι η μέχρι πρότινος κατάσταση της Ομάδας ήταν αδιέξοδη.

Πανάκριβοι Ποδοσφαιριστές που δεν προσφέραν, Ποδοσφαιριστές που προσφέραν πολλά και τα συμβόλαια τους ήταν πενιχρά. Σοβαρότατες ελλείψεις σε θέσεις της εντεκάδας όπως η θέση 3 ή θέση 10, 9, 11. Μια Ομάδα που κάθε άλλο παρά ισορροπία είχε. (Ballance :D )

Αναμενόμενη και θα έλεγα απόλυτα σωστή η απόφαση του Προέδρου. Δυστυχώς δεν έχω το χάρισμα της προ οράσεως, αλλά έχω την αίσθηση ότι μαζί με την Νέα Τούμπα, θεμελιώνεται και ο ΝΕΟΣ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

sn0ufel4 έγραψε:
Υπερβολική πίστη στον Κοταρσκι συν μη ύπαρξη Έλληνα τερματοφύλακα στην αγορά σε νορμάλ ποσό που θα ήθελε να έρθει ως ξεκάθαρο δύο στην ιεραρχία = ας κρατήσουμε το γνωστό που ξέρει τα αποδυτήρια και δε δημιουργεί πρόβλημα με μικρό συμβόλαιο και του χρόνου λέμε αντίο
Διετές του κάναμε :D
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Γέρος έγραψε:Φαντάζομαι ό,τι αστειεύεστε Αδέλφια για Razvan Lucescu.

Άλλωστε βάζετε και τις ανάλογες φατσούλες.

Είμαι σίγουρος ότι ο Προπονητής είναι ενημερωμένος για τις κινήσεις. Ούτε ο Boto φαίνεται επαγγελματίας που θα αγνοούσε τόσο επιδεικτικά τον άμεσο συνεργάτη του.

Εννοείται πλάκα κάνουμε, ορθώς έβαλα φάτσες, για να μην έχουμε τίποτε παραξηγησεις(με άλλους), που τώρα τελευταία, γίνονται όλο και πιο πολλες(παρεξηγήσεις).
Εξάλλου αν δεις, του καθενός τα ποστ, πάνω κάτω ξέρεις αν κάνει πλάκα η όχι.
Γέρος έγραψε:Εγώ πάλι Αδελφέ μου - λαμβάνοντας υπ' όψιν μου και κάποιες πληροφορίες που είχα και τις κατέθεσα και στο forum - πιστεύω ότι πρόκειται για ένα καλό πλάνο αναδιάρθρωσης της Ομάδας που εκπορεύεται από τον Πρόεδρο.

Μάλιστα πιστεύω ότι σε αυτό το πλάνο έγιναν κοινωνοί και ο Α.Δ. και ο Προπονητής, το αποδέχτηκαν.

Κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος σε μια τόσο ριζική αλλαγή - με σιγουριά - ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Εκείνο όμως που είναι σίγουρο, είναι ότι η μέχρι πρότινος κατάσταση της Ομάδας ήταν αδιέξοδη.

Πανάκριβοι Ποδοσφαιριστές που δεν προσφέραν, Ποδοσφαιριστές που προσφέραν πολλά και τα συμβόλαια τους ήταν πενιχρά. Σοβαρότατες ελλείψεις σε θέσεις της εντεκάδας όπως η θέση 3 ή θέση 10, 9, 11. Μια Ομάδα που κάθε άλλο παρά ισορροπία είχε. (Ballance :D )

Αναμενόμενη και θα έλεγα απόλυτα σωστή η απόφαση του Προέδρου. Δυστυχώς δεν έχω το χάρισμα της προ οράσεως, αλλά έχω την αίσθηση ότι μαζί με την Νέα Τούμπα, θεμελιώνεται και ο ΝΕΟΣ Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου.

Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ

:pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αλήθεια είναι ότι φέτος ο Ράζβαν θα χρειαστεί περισσότερη στήριξη απ' όλους μας σε σχέση με πέρυσι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

gika έγραψε:
sn0ufel4 έγραψε:
Διετές του κάναμε :D
Δε δίνω πάνω από 2% να είναι του χρόνου στη προετοιμασία δε πα να έχει και 5ετες
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Λούτσι αυτό το δημιουργικό δράμα που προδιαγράφεται για σένα αυτό το καλοκαίρι το περνάω κι εγώ τώρα στη δουλειά: έχουν συμπέσει μερικά πρότζεκτς και νέοι ταλαντούχοι "εργάτες" που πρέπει να διαχειριστώ και να συντονίσω και να αρχίσω να δείχνω και αποτελέσματα από φέτος. Καλή δύναμη!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”