Pc support

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Pc support

Δημοσίευση από gika »

Μου γράφει ραμ 2 Gb...

Αυτό σημαίνει ότι έχω μία τν 2 Gb??

ή υπάρχει και ενδεχόμενο να είναι δύο του ενός;
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

fireblade4 έγραψε:μπορεις να κατεβασεις και το cpu-z,ελαφρυ προγραμματακι βλεπει ολο το hardware του υπολογιστη σου
Αυτό βοήθησε αρκετά...

Ευχαριστώ όσους βοηθήσατε.... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Έχω ένα πρόβλημα όποτε είμαι στην αρχική σελίδα μετά από 3 με 5 λεπτά πέφτει ο firefox. Στο forum δεν συμβαίνει ποτέ, ούτε και σε άλλους ιστότοπους, μόνο στην αρχική σελίδα του Paokmania. Καμιά συμβουλή?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το λαιμγουαιρ σταματησε? κανενα αλλο προγραμμα αντιστοιχο πλην του μτορεντ υπαρχει?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

To limewire το χρησιμοποιούσα πριν 5-6 χρόνια.... Με είχε καταστρέψει με τόσους ιούς που είχα πάρει από αυτό.
Οπότε. δεν πειράζει και να έκλεισε!!!

Επίσης το μΤορρεντ, με το limewire τι κοινό έχουν;

Βασικά εσύ τι ψάχνεις;

Ενα άλλο limewire ή ένα πρόγραμμα για να κατεβάζεις τα τόρρεντ που βρίσκεις;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

MANIAKOS έγραψε:το λαιμγουαιρ σταματησε? κανενα αλλο προγραμμα αντιστοιχο πλην του μτορεντ υπαρχει?
Για μουσικη χρησιμοποιω το mp3raid.com
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

gika έγραψε:To limewire το χρησιμοποιούσα πριν 5-6 χρόνια.... Με είχε καταστρέψει με τόσους ιούς που είχα πάρει από αυτό.
Οπότε. δεν πειράζει και να έκλεισε!!!

Επίσης το μΤορρεντ, με το limewire τι κοινό έχουν;

Βασικά εσύ τι ψάχνεις;

Ενα άλλο limewire ή ένα πρόγραμμα για να κατεβάζεις τα τόρρεντ που βρίσκεις;
ενα σαν το λσιμγουαιρ αν υπαρχει

θενκς φρεε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

kανα καλο σαιτ να κτεβαζω ταινιες? το γκρικ μπεστ σταματησε
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

δες το πμ σου.. 8-)
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

MANIAKOS έγραψε:kανα καλο σαιτ να κτεβαζω ταινιες? το γκρικ μπεστ σταματησε
την ίδια απορια επίσης...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Για ελληνικές ταινίες, λίγα πράγματα και κυρίως μέσω rapidshare. Άμα θες πες μου να σου στείλω πμ ένα που έχω υπ' όψην μου. Για οτιδήποτε άλλο υπάρχουν άφθονα τορρεντάδικα......
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εικόνα
Τον πρώτο αναλογικό υπολογιστή στην ιστορία της ανθρωπότητας είχαν ανακαλύψει οι Μινωίτες, όπως υποστηρίζει ο Κρητικός ερευνητής αιγαιακών γραφών, Μηνάς Τσικριτσής.

Σύμφωνα με τον ερευνητή, το μινωικό αντικείμενο, που είχε βρεθεί το 1898 στο Παλαίκαστρο Σητείας, προηγήθηκε του «Μηχανισμού των Αντικυθήρων» κατά 1.400 χρόνια και είναι ο πρώτος αναλογικός υπολογιστής στην Ιστορία και μάλιστα φορητός.

«Αναζητώντας μινωικά ευρήματα με αστρονομικές απεικονίσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, εντοπίσαμε μια λίθινη μήτρα από την περιοχή του Παλαίκαστρου Σητείας. Στην μήτρα αυτή είχαν αναφερθεί ο Στέφανος Ξανθουδίδης και ο Άρθουρ Έβανς, σημειώνοντας ότι τα ανάγλυφα σύμβολα που εμφανίζονται στην επιφάνεια της μήτρας συσχετίζονται με τον Ήλιο και τη Σελήνη», τονίζει ο κ. Τσικριτσής.

Όπως εξηγεί στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Κρητικός ερευνητής αφού πρώτα αναλύθηκε η ανάγλυφη απεικόνιση του ακτινωτού δίσκου στο δεξιό μέρος της μήτρας αυτής, στη συνέχεια τεκμηριώθηκε η χρήση αυτού, ως μήτρα για την κατασκευή ενός μηχανισμού, που χρησίμευε ως αναλογικός υπολογιστής προσδιορισμού εκλείψεων. Ταυτόχρονα εξετάσθηκαν οι χρήσεις του μηχανισμού ως ηλιακό ρολόι και ως όργανο υπολογισμού γεωγραφικού πλάτους.

«Η κατασκευή αυτή έχει τη δυνατότητα να προσδιορίσει την ώρα και το γεωγραφικό πλάτος ενός τόπου αν χρησιμοποιήσουμε τα τρία εργαλεία, δύο βελόνες κι έναν διαβήτη, που υπάρχουν στην μήτρα πάνω από το δίσκο», τονίζει ο κ. Τσικριτσής και εξηγεί: «Ο ακτινωτός δίσκος έχει στην περιφέρεια 25 τριγωνικά σχήματα αν τα αριθμήσουμε ανά μισή ώρα και τοποθετήσουμε μία βελόνα κάθετα στο κεντρικό βαθούλωμα και προσανατολίσουμε τον κεντρικό σταυρό σε βορρά – νότο, τότε η σκιά της βελόνας δείχνει το σημείο του ακτινωτού δίσκου που αντιστοιχεί στην ώρα της παρατήρησης. Φαίνεται λοιπόν ότι ο μηχανισμός αυτός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ημερήσιο ηλιακό ρολόι χειρός (12,5ωρών). Από αυτή τη χρήση προκύπτει ότι η ώρα αντιστοιχεί σε περίπου 58 λεπτά, πολύ κοντά στην ώρα που χρησιμοποιείται σήμερα. Θεωρώντας ότι ένας τριγωνικός δείκτης (ακτινωτό τμήμα) αντιστοιχεί σε περίπου μισή ώρα, οι πέντε κουκίδες που υπάρχουν πάνω σε κάθε τριγωνικό δείκτη χωρίζουν αυτόν σε 5 μικρότερες μονάδες χρόνου, διάρκειας περίπου 6 σημερινών λεπτών».
[ΑΠΕ-ΜΠΕ]
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Επειδή βλέπω ότι αρκετοί από εσάς κατέχουν πολλά από υπολογιστές. Όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει.

Λοιπόν πριν κανά 2 ώρες η οθόνη από το laptop ξεθώριασε εντελώς (ένα γκρι πολύ ανοιχτό και ίσα ίσα που μπορούσες να διακρίνεις από πίσω κάποια σημεία από την επιφάνεια εργασίας). Λέω θα έτυχε. Μετά από λίγο τα ίδια και στην 3η φορά που το έκανε, λέω δε γαμιέται και τον κλείνω. Μόλις τον άνοιξα, ΠΑΠΑΛΑ. Αυτό ήταν. Η οθόνη είναι εντελώς νεκρή. Ούτε συγκινήθηκε ξανά.

Στην αρχή είπα ότι μάλλον κάηκε η οθόνη. Τον έχω 4 χρόνια και τον χρησιμοποιώ μέχρι εκεί που δε πάει (HP Pavilion dv5000). Αφού όμως ψάχτηκα στο ίντερνετ (τον συνέδεσα με εξωτερική οθόνη) είδα ότι μπορεί να χάλασε το inverter πράμα που σημαίνει πολύ λιγότερα έξοδα.

Μπορεί λοιπόν κάποιος να μου απαντήσει αν κάηκε η οθόνη μου ή τον inverter?? Ιδέα δεν έχω πόσο θα χρειαστεί για να αλλάξω οθόνη και κάτι μου λέει ότι δε το γλιτώνω το 200αρι.... Να σημειώσω ότι διάβασα πως αν καεί το inverter μπορείς να συνδέσεις το λάπτοπ με εξωτερική οθόνη πράμα το οποίο έκανα. Δηλαδή αν καιγόταν η οθόνη δε θα μπορούσα??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ή ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΕΣΤΩ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Bad news

Το πιθανότερο είναι το κόστος επισκευής του να μη σε συμφέρει βάση της αξίας του Laptop.
Το πρόβλημα σου είναι ή στο Monitor ή στην κάρτα γραφικών (πιθανότερη εκδοχή).
Λογικά είσαι και εκτός εγγύησης συνεπώς η χρήση του με μια tft και ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο δεν είναι κακή ιδέα.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

inverter η καρτα γραφικων

αλαξε το inverter 95% να ειναι αυτο
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”