Πάω να ρίξω 10 να πάρω τη ΠΑΕ
Pc support
- Federacion
Re: Pc support
ΩΠ! Το έλυσα! Κέρδισα 1.000.000.000 bitcoins=50.000.000 Ευρώ

Είναι να κάνουμε ένα παρτάκι και χρειαζόμαστε ένα μικρόφωνο.
Ερώτηση:
Υπάρχει μικρόφωνο που να συνδέεται σε υπολογιστή και αυτά που λέμε στο μικρόφωνο να ακούγονται από τα ηχεία του υπολογιστή; Για να γίνει αυτή η διαδικασία πέρα από το μικρόφωνο απαιτείται και κάποιο πρόγραμμα;
Διευκρίνηση:
Όλη η μουσική στο πάρτυ θα παίζει από πισι που έχει ηχεία logitech 5.1... Θέλουμε ένα μικρόφωνο που να παίζει παράλληλα με τη μουσική αν είναι δυνατόν.
Ερώτηση:
Υπάρχει μικρόφωνο που να συνδέεται σε υπολογιστή και αυτά που λέμε στο μικρόφωνο να ακούγονται από τα ηχεία του υπολογιστή; Για να γίνει αυτή η διαδικασία πέρα από το μικρόφωνο απαιτείται και κάποιο πρόγραμμα;
Διευκρίνηση:
Όλη η μουσική στο πάρτυ θα παίζει από πισι που έχει ηχεία logitech 5.1... Θέλουμε ένα μικρόφωνο που να παίζει παράλληλα με τη μουσική αν είναι δυνατόν.
- PRAKTORINOS
Γεια χαρά και ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοηθειά σας.
Εχω κατεβάσει κάποια βιντεάκια από το ΥοuTube
τα οποία για κάποιον λόγο δεν μπορώ να διαγράψω.
Γνωρίζετε το λόγο και κάποιον τρόπο να τα "στειλω";
Εχω κατεβάσει κάποια βιντεάκια από το ΥοuTube
τα οποία για κάποιον λόγο δεν μπορώ να διαγράψω.
Γνωρίζετε το λόγο και κάποιον τρόπο να τα "στειλω";
Τις περισσότερες φορές όταν δε μπορείς να διαγράψεις ένα αρχείο είναι γιατί το χρησιμοποιεί κάποια εφαρμογή ....που τρέχει στο backround ή γιατί το έχει βάλει στην cache της πάλι κάποια εφαρμογή.
Μπορείς να ποστάρεις screenshot του μυνήματος που σου βγάζει ή να μας πεις το μύνημα που βλέπεις?
Συνήθως βρίσκουμε από τον task manager ποια εφαρμογή το χρησιμοποιεί και την σκοτώνουμε.......μετά το αρχείο το σβήνουμε αέρα πατέρα.
Μετά πάλι αναλόγως το λειτουργικό πάντα μπαίνεις σε ασφαλή λειτουργία και πάλι το σβήνεις κανονικά.
Αλλιώς από γραμμή εντολών.........
Μπορείς να ποστάρεις screenshot του μυνήματος που σου βγάζει ή να μας πεις το μύνημα που βλέπεις?
Συνήθως βρίσκουμε από τον task manager ποια εφαρμογή το χρησιμοποιεί και την σκοτώνουμε.......μετά το αρχείο το σβήνουμε αέρα πατέρα.
Μετά πάλι αναλόγως το λειτουργικό πάντα μπαίνεις σε ασφαλή λειτουργία και πάλι το σβήνεις κανονικά.
Αλλιώς από γραμμή εντολών.........
- PRAKTORINOS
Κατά πάσα πιθανότητα το αρχείο χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή..
Δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή σε safe mode και να το σβήσεις από εκεί..
Δοκίμασε να ανοίξεις τον υπολογιστή σε safe mode και να το σβήσεις από εκεί..
http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... cker.shtml
Αν εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα , restart σε safe mode και άλλαξε τα δικαιώματα πρόσβασης του αρχείου.
Αν εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα , restart σε safe mode και άλλαξε τα δικαιώματα πρόσβασης του αρχείου.
Σε όλα τα λειτουργικά του Μπίλυ υπάρχει στα accessories/βοηθήματα το αpplication SOUND RECORDER αυτό όταν είναι ανοιχτό ...άσχετα αν γράφει ή απλά είναι ανοιχτό /idle ότι λες στο μικρόφωνο ακούγετε στα ηχεία του υπολογιστή κανονικότατα ακριβώς όπως μία μικροφωνική εγκατάσταση.........και φυσικά μπορείς να παίζεις mP3 και οποιοδήποτε άλλο είδος μουσικού αρχείου θέλεις και να τραγουδάς από πάνω.
Το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές με τα πιτσιρίκια μου.
Απλά θα πας στις ρυθμίσεις ήχου της κάρτας ήχου και θα ανεβάσεις το Output του MIC για να ακούγετε.....γενικά μετά παίζεις με το πίνακα ελέγχου της κάρτας ήχου για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες στα ηχεία και με την μουσική να παίζει ταυτόχρονα.
Μικρόφωνο παίρνεις ένα οποιοδήποτε πυκνωτικό μεγάλο με αντάπτορα για mini jack για την υποδοχή Mic της κάρτας ήχου ή πας με 5 ευρώνια και παίρνεις ένα από αυτά που έχουμε για να μιλάμε στο skype κτλ.
Το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές με τα πιτσιρίκια μου.
Απλά θα πας στις ρυθμίσεις ήχου της κάρτας ήχου και θα ανεβάσεις το Output του MIC για να ακούγετε.....γενικά μετά παίζεις με το πίνακα ελέγχου της κάρτας ήχου για να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες στα ηχεία και με την μουσική να παίζει ταυτόχρονα.
Μικρόφωνο παίρνεις ένα οποιοδήποτε πυκνωτικό μεγάλο με αντάπτορα για mini jack για την υποδοχή Mic της κάρτας ήχου ή πας με 5 ευρώνια και παίρνεις ένα από αυτά που έχουμε για να μιλάμε στο skype κτλ.
Δεν είναι για ηχογράφηση... Απλά κάτι σε στυλ καραόκε... Και θέλω όσο το δυνατόν καλύτερο μικρόφωνο σε προσιτή τιμή..
ΈΝα απλό ενσύρματο που είδα στα multirama για παράδειγμα είχε ένα εικοσάρικο.. Και από ότι μου λέτε ταιριάζει για αυτό που το θέλω..
Βέβαια στο πλαίσιο έχει απλό μικροφωνάκι με 4€...
Αξίζει τον κόπο η διαφορά..;;
ΈΝα απλό ενσύρματο που είδα στα multirama για παράδειγμα είχε ένα εικοσάρικο.. Και από ότι μου λέτε ταιριάζει για αυτό που το θέλω..
Βέβαια στο πλαίσιο έχει απλό μικροφωνάκι με 4€...
Αξίζει τον κόπο η διαφορά..;;
Ε ρε ''Ελλάδα έχεις ταλέντο''....
Μετά τους ''παίκτες, προπονητές, προέδρους, τεχ. διευθυντες, διαιτητές'' της κερκίδας, τώρα θα τα βάζουμε και με τους τρραγουδιστές της κερκίδας....
Το ότι θα μου τραγουδούσαν την γκρίνια τους δε το περίμενα ποτέ....

Μετά τους ''παίκτες, προπονητές, προέδρους, τεχ. διευθυντες, διαιτητές'' της κερκίδας, τώρα θα τα βάζουμε και με τους τρραγουδιστές της κερκίδας....
Το ότι θα μου τραγουδούσαν την γκρίνια τους δε το περίμενα ποτέ....